Ja sam isprobao Sanea. Sve je super, još sam mu i Hunter chem stavio, al 3 star skillovi su mi deal breaker
Uz to, ne igram sa krilima (uvijek 4-1-2-1-2 ili 4-2-3-1 sa 3 CAM) i da nije untradeable sigurno bih ga prodao. Sad, ili se prilagodit ili ignorirat takvu brutalnu karticu? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li netko savjet/ideju za nadograditi, ~500k imam+ svi osim Kanea, Williana i Doucourea su tradeable tako da i prodaja dolazi u obzir. Kakav je Sane tots ili mozda cak Mane, bez razmisljanja sam uzeo Sona jer sam imao if 87 i bio sam jako zadovoljan, s tots 92 bas i ne, rb sam isporbao if auriera i mosesa i ne svidaju mi se a ne zelim davati puno za walkera ili if valenciu.
Ja bih na tvom mjestu skupio još 200k i uzeo TOTS/TOTY De Geu. Definitivno najbolji golman u igri, brani čuda. Ne samo da skida nego i hvata loptu svaki put tako da nema golova iz odbijene lopte.
Isprobao sam TOTS Aguera, kupio ga za 1.3 mil, i mogu reći da je bolji od R9 i to dosta. Mislio sam da će mi to biti dvojac s kojim ću završiti igru, no dobio sam R.Firmina u packu, tako da sam prodao Aguera za 1.6 mil sinoć.
Igrao sam nešto WL s stoperskim parom Azpili i Otamendi i nisu mi se dopali kao duo. Iako malo ljudi igra na nabacivanja u sredinu osjeti se taj nedostatak visine kod svake ispucane lopte ili kornera. Inače obojica su jako dobri obrambeni, pa ću vjerojatno Azpilija ostaviti radi pacea i čelzijevac je ;)
Sad, ili se prilagodit ili ignorirat takvu brutalnu karticu? 
Prilagodi se :)
btw. na forumu dosta ljudi kuka, koji su napravili YPOTS Sane, da su dobili TOTS Sanea u packu.
btw. na forumu dosta ljudi kuka, koji su napravili YPOTS Sane, da su dobili TOTS Sanea u packu.
Kuka???
Jebote ja sam dobio najlosiju karticu ikad, da je bila 77 rating TOTS nju bi dobio.
To za Sanea se znalo da ce biti ista kartica, tko ih jebe, mogli su paziti.
Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Ima li netko savjet/ideju za nadograditi, ~500k imam+ svi osim Kanea, Williana i Doucourea su tradeable tako da i prodaja dolazi u obzir. Kakav je Sane tots ili mozda cak Mane, bez razmisljanja sam uzeo Sona jer sam imao if 87 i bio sam jako zadovoljan, s tots 92 bas i ne, rb sam isporbao if auriera i mosesa i ne svidaju mi se a ne zelim davati puno za walkera ili if valenciu.
Ja bih na tvom mjestu skupio još 200k i uzeo TOTS/TOTY De Geu. Definitivno najbolji golman u igri, brani čuda. Ne samo da skida nego i hvata loptu svaki put tako da nema golova iz odbijene lopte.
Isprobao sam TOTS Aguera, kupio ga za 1.3 mil, i mogu reći da je bolji od R9 i to dosta. Mislio sam da će mi to biti dvojac s kojim ću završiti igru, no dobio sam R.Firmina u packu, tako da sam prodao Aguera za 1.6 mil sinoć.
Igrao sam nešto WL s stoperskim parom Azpili i Otamendi i nisu mi se dopali kao duo. Iako malo ljudi igra na nabacivanja u sredinu osjeti se taj nedostatak visine kod svake ispucane lopte ili kornera. Inače obojica su jako dobri obrambeni, pa ću vjerojatno Azpilija ostaviti radi pacea i čelzijevac je ;)
Hvala na savjetu razmislit cu, nekako mi je gk zadnje sto bih upgradeao ali sada si me stavio na razmisljanje.
A sta kazete na tots Sanea, dali da mjenjam za Sona? Mozda je netko obojicu probao pa, jer po statsima je Sane bolji ali opet.. wf3 sk3 to me muci jedino
Dobio TOTS Kane-a,nadam se da valja :D...koji da mu chem style stavim?Mislio sam Catalyst..
Sad, ili se prilagodit ili ignorirat takvu brutalnu karticu? 
Ovo za golmana ja nebi reko da se isplati. Golmani su broken osim par golmana u kojeg spada i De Gea. Cak bi reko da njegova gold kartica je najisplativija jer brani cuda. Bila upgrejd kartica ili ne, on brani cuda. Zato sam ja pokupio za 120k 90 rating De Geu i to je to. Sad trejdanjem pokusavam pokrpat sta sam popusio na otvaranju paketica :D
Stavi Youngu LWB Pa da ti barem ima 5 chema. Ne znam zasto ne stavis nekog drugog na LW pa Younga samo ubacis unutra u gejmu.
Stavi Youngu LWB Pa da ti barem ima 5 chema. Ne znam zasto ne stavis nekog drugog na LW pa Younga samo ubacis unutra u gejmu.
Ma josno, pocinje Martijal.
Ovo za golmana ja nebi reko da se isplati. Golmani su broken osim par golmana u kojeg spada i De Gea. Cak bi reko da njegova gold kartica je najisplativija jer brani cuda. Bila upgrejd kartica ili ne, on brani cuda. Zato sam ja pokupio za 120k 90 rating De Geu i to je to. Sad trejdanjem pokusavam pokrpat sta sam popusio na otvaranju paketica :D
Ja to tvrdim cijelo vrijeme. Imao sam de geu 94 i meni je to ista kita kao i svaki drugi golman u igri. Nisam niti jednu tekmu dobio zato kaj je de gea branio čuda. Ustvari nisam u tristotinjak tekmi doživio da mi je de gea imao bar 8 obrana a protivnička sranja na golu znala su imati i po 18 obrana. Sada imam harta 84 i brani isto kao de gea. Svi golmani u ovoj igri brane čuda i pljugaju pacerske golove stoga po meni je bolje potrošiti 800k na neku špicu ili veznjaka nego na golmana. Kada sve posložim imat ću momčad od 5 milja coinsa i golmana od 20k coinsa i zadovoljan sam njime.
Usput, danas u SB mega packu dobio tots matića. Neću ga prodavati. Treba mi jedna mrcina na sredini terena a kartica mi izgleda ok.
Dobio TOTS Kane-a,nadam se da valja :D...koji da mu chem style stavim?Mislio sam Catalyst..
Catalyst je više za nekog playa ili kreativnog veznjaka. Ja bih Kaneu stavio Huntera ako možeš, a ako ne onda Hawk ili Marksman.
Ja sam na toty kaneu imao engine che karticu i pokazala mi se najboljom. Podigne mu agility i balance što mi je bilo bitno jer se činio malo usporenim i tromim a pace je sasvim dovoljan 90/92 s engine karticom. Uz to passing podigne skoro do maksimuma. Mislim da je to za njega najbolja che kartica. Na kraju krajeva s njom ima i najveću ocjenu 98.
Idem igrat ovaj turnir gameplay skroz drugaciji. Igraci mi se ponasaju kao idioti non stop stvaraju rupe tako da protivnik lakse zabije. Ja ne stignem njih popraviti a protivnik je vec prosao kroz tu rupetinu u mojoj obrani jednostavno uzas od igrice.
Idem igrat ovaj turnir gameplay skroz drugaciji. Igraci mi se ponasaju kao idioti non stop stvaraju rupe tako da protivnik lakse zabije. Ja ne stignem njih popraviti a protivnik je vec prosao kroz tu rupetinu u mojoj obrani jednostavno uzas od igrice.
Igra je tesko sranje, nema spasa. Nemam vise ni zelju da je igram. Taj fut je sve samo ne fudbal.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Igra je tesko sranje, nema spasa. Nemam vise ni zelju da je igram. Taj fut je sve samo ne fudbal.
Evo sad pobijedio nekim cudom. Znaci 2-0 vec vodim na centru sa Sonom dodajem prema Kaneu u slobodan prostor ali u tom trenutku dodavanja ovaj pokupi mog Sona, ja trcim sa Kaneom dolazim u priliku 2 na 1, Rui Costa mi dolazi sa desne strane i dodajem mu loptu kad mi sudac svira prekrsaj ovaj sa centra cak nije ni dao karton. Ja vec psujem sve svece jer su mi ukrali cistu priliku za gol. Mislim si gotovo je sad igra je na njegovoj strani sad ce preokrenut utakmicu ali imao sam srece sto je lik bio bas prelos i zabijem mu gol za 3-0 i on izadje i onda molim boga da mi se zapise utakmica radi prijasnjih iskustva i srecom zapisalo je pobijedu.
Osvojio sam iz drugog pokusaja. Svaka utakmica osim finala je bila teska i uzasno sjebana. Dozivio sam to da mi se igraci odbijaju od Henrya, da se svaka lopta odbije Henryu, Crespi i Ronaldinhu. Dozivio sam da Ronaldinho igra nasilno bez ikakve ljepote vec samo na silu guraj i zabijaj se u igrace pa mozda prodje. Da Modric samo zvizne igraca sakom i srusi ga na pod da bi njegov Ronaldo mogao pucat po golu bez da mu itko blokira i jos puno toga. Ali finale ja ne znam kako je taj lik dosao toliko daleko frajer je imao prosjecnu englesku momcad 2,3 specijalne kartice ali pazite kakvu je on vezu imao u CAMu Ericcsen ajde to je normalno ali dva cm-a su mu igrali Gabriel Jesus i Vardy??? Kako je on sa tom momcadi dosao do finala frajera sam razmontirao do 40min 5-0 i onda je izasao iz igre. Ja sam imao tako trnovit put do finala a ovaj sa dva napadaca u vezi dogurao do finala nerazumijem kakve je on to protivnike dobivao.
Mene više od svega nervira to exploitanje i retardirane taktike koje se u stvarnom nogometu nikad ne bi mogle vidjeti. Kruženje oko šesnaesterca pa ubacivanje među 5 mojih obrambenih bez problema, samo ispucavanja na krilo, beskonačni neobranjivi dupli pasevi. Doslovno znam svaki put šta će i di će, ali ne mogu stić presjeć da ga hebeš.
Došao jednom do finala, sad sam u polufinalu i odlučio sam ne danas odigrati jer sam prenervozan. Igrajte faking nogomet.
Mene više od svega nervira to exploitanje i retardirane taktike koje se u stvarnom nogometu nikad ne bi mogle vidjeti. Kruženje oko šesnaesterca pa ubacivanje među 5 mojih obrambenih bez problema, samo ispucavanja na krilo, beskonačni neobranjivi dupli pasevi. Doslovno znam svaki put šta će i di će, ali ne mogu stić presjeć da ga hebeš.
Došao jednom do finala, sad sam u polufinalu i odlučio sam ne danas odigrati jer sam prenervozan. Igrajte faking nogomet.
Kruzenje oko tvojih 5 odozada ? Ako igras ultra def ili takvu taktiku, onda i ti exploitas igru. Jer drugacije ne mozes probit takav zid bez stalnog pimplanja lopte u krug dok jedan od igraca ne odluci uc u prostor ili odvuc igraca.
89 min 1-1 čisti penal za mene lik rage quita,ponistva se tekma,koda nista nije bilo,prijatelji ko sta smo i bili..i tako svaki put
Zato je meni medju drazim osjecajima zabit gol iz ubacaja sa glavom ili voleja samo zato jer znam da 95% igraca u ovoj igrici ne ubacuje jer realno gledano tesko da ces vidjeti utakmicu u pravom u zivotu a da barem nisu imali 3 ubacaja na utakmici ovdje u fifi rijetko tko ubaci 3 puta. Moja preporuka je L1+ krug lopta prebaci golmana i igrace i ode na drugu stativu i jako tesko je zaustaviti to pogotova sada kad na oba krila imam glavatore Sanea i Sona.
Kruzenje oko tvojih 5 odozada ? Ako igras ultra def ili takvu taktiku, onda i ti exploitas igru. Jer drugacije ne mozes probit takav zid bez stalnog pimplanja lopte u krug dok jedan od igraca ne odluci uc u prostor ili odvuc igraca.
Ne igram nikakav ultra def, igram na balanced sa 4 iza. Ali kad sam u fazi obrane, zadnji vezni je na rubu šesnaesterca. Di bi trebao bit, na centru? 
Ne igram nikakav ultra def, igram na balanced sa 4 iza. Ali kad sam u fazi obrane, zadnji vezni je na rubu šesnaesterca. Di bi trebao bit, na centru? 
fascinantno je kako se to meni u fazi obrane ne dogada. Moj Emre Can je tu, al nije na rubu 16m. Dok primjerice igram protiv 4231 protivnika na ultra def i slozenim onim sliderima za obranu, tada oba CDMa stoje na rubu 16m i ne mrdaju.
Napokon da i mene nesto okenja u ovoj fifi.
Kako si dosao do toga da igras opusteno u 2 .div ?Ja mislim da se ti sprdas u 2. kao ja u 7. ?! :)
Da mi je bar da sam u 4. ali da igram opusteno ,jbg .I u 6. mi je patnja i napetost.
Da, Maid je dobar decko i jako dobar igrac, igrali smo davno.
Kako si dosao do toga da igras opusteno u 2 .div ?Ja mislim da se ti sprdas u 2. kao ja u 7. ?! :)
Da mi je bar da sam u 4. ali da igram opusteno ,jbg .I u 6. mi je patnja i napetost.
A gle ni jedna utakmica u ovom fut modu nije opustena ali ni jedna, svaki napad je potencionalna opasnost za gol, ova igra me asocira na rukomet vise nego na fudbal.
A gle ni jedna utakmica u ovom fut modu nije opustena ali ni jedna, svaki napad je potencionalna opasnost za gol, ova igra me asocira na rukomet vise nego na fudbal.
Neki dan vodim 3:0 u 20 min. da bih na kraju izgubio 4:6 ...
Doduse,bilo 4:4 i kaze drug daj meni da cuvam rezultat i primi 2 kom...
Igram neki dan SB da uzmem onog plavog beka na world class i rez 6:6 da bi mi u 90 min. zabio za 6:7 .
Jedna od najludjih tekmi koje sam odigrao protiv kompa . :)
13 golova ,jbg,sto je puno puno je ....