FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.021.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
goust78 kaže...
blowfish_cro kaže...
Skilledžija kaže...

Još jedan cilj odrađen - ušao u 1. diviziju.

Bilo je gusto, zadnju sam igrao biti ili ne biti i dobijem lika 3-0.

Ovim putem bi se htio zahvaliti mojoj obitelji koja me podržava u igranju nogometa i naravno EA-u koji je u zadnjoj utakmici momentum okrenuo na moju stranu tako da je protivnik promašio jedno tri mrtvaca.

E da ne zaboravim... hvala majci što je rodila takvu igračinu - hvala mama <3

Dođem se pohvalit, postam pa tek onda vidim tvoju poruku. Evo i mene 

Bome sam se namučio, ali uspio sam konačno nakon oko 250 tekmi (samo Sezona, ukupno oko 600) 

Sezona sa klubovima ili FUT ?

Ma FUT. U sezonama sa klubovima imam omjer valjda 3-4 puta više pobjeda od poraza, al to rijetko kad igram. 

10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ovim putem bi se htio zahvaliti mojoj obitelji koja me podržava u igranju nogometa i naravno EA-u koji je u zadnjoj utakmici momentum okrenuo na moju stranu tako da je protivnik promašio jedno tri mrtvaca.

Hahaha jesi kralj, bas si me nasmejao 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
7 godina
neaktivan
FIFA 18

Koji bullshit ovaj EA, dobio email da sam bannan...iz nicega. A jedino cudno se desilo zbog cega mislim da je doslo do bana kad sam kupovao igraca sinoc i doslo do nekog errora da se ne moze zavrsit transakcija i da cu dobit coine nazad, na kraju dobio igraca i uzelo mi 500 coina vise... mogu se ulogirat i dalje u FUT, al ne mogu prodat igraca, kupit niti igrat nisam probao

Nadam se da nece SB progres propast...*ebeni EA i njihovi bugovi

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Čestitke čestike kolega

No mi u našem taboru očekivamo da nas pozoveš na roštilj da feštamo povodom tog divnog achievmenta, znaš malo ćevapa, malo vrata, malo fileta, malo pive

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
13 godina
hanteed kaže...

Čestitke čestike kolega

No mi u našem taboru očekivamo da nas pozoveš na roštilj da feštamo povodom tog divnog achievmenta, znaš malo ćevapa, malo vrata, malo fileta, malo pive

Jebeš ćevape.

Za ovo se janje okreće.

[19xx] 4ntraks
14 godina
FIFA 18

Riješio MM, i ova dva nova live sbc-a, i završio 40k coinsa u minusu.

Jebeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvone07 kaže...

Riješio MM, i ova dva nova live sbc-a, i završio 40k coinsa u minusu.

Jebeno.

Ja ostao u minusu 30k.

16 godina
FIFA 18

Tek san počea igrat i za neki reward dobia Balea. Vidin ima dobru cjenu pa da ga prodan i odma sastavin neki gold team? Jel se može dobar team satsavit za njegovu vrjednost i imate li savjet koju se ligu najviše isplati sastavljat za početak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RePlaY kaže...

Tek san počea igrat i za neki reward dobia Balea. Vidin ima dobru cjenu pa da ga prodan i odma sastavin neki gold team? Jel se može dobar team satsavit za njegovu vrjednost i imate li savjet koju se ligu najviše isplati sastavljat za početak?

Kurcina ovo Bale dobia bice na posudbu...

7 godina
neaktivan
domagojz kaže...

Koji bullshit ovaj EA, dobio email da sam bannan...iz nicega. A jedino cudno se desilo zbog cega mislim da je doslo do bana kad sam kupovao igraca sinoc i doslo do nekog errora da se ne moze zavrsit transakcija i da cu dobit coine nazad, na kraju dobio igraca i uzelo mi 500 coina vise... mogu se ulogirat i dalje u FUT, al ne mogu prodat igraca, kupit niti igrat nisam probao

izgleda da je samo transfer market ban na web appu, ima tko iskustva sa ovom gluposti? ajd da sam neke gluposti radio, ali ovako iz niceg ban je fkt frustrirajuce i dode ti da odustanes od igranja

11 godina
domagojz kaže...
domagojz kaže...

izgleda da je samo transfer market ban na web appu, ima tko iskustva sa ovom gluposti? ajd da sam neke gluposti radio, ali ovako iz niceg ban je fkt frustrirajuce i dode ti da odustanes od igranja

A sto da ti kazem smece od firme. Evo sad sam izgubio 4-4 jer mi je frajer sva 4 gola zabio sa 20 do 35m nije mi niti jednom usao u sesnaesterac a zabio mi 4 gola a na golu mi 89 rating Ter Stegen. Kazem izgubio jer sam stisnuo alt+F4 nakon cetvrtog gola nisam mogao vise trpit to smece.

10 godina
neaktivan
The_K kaže...
domagojz kaže...
domagojz kaže...

A sto da ti kazem smece od firme. Evo sad sam izgubio 4-4 jer mi je frajer sva 4 gola zabio sa 20 do 35m nije mi niti jednom usao u sesnaesterac a zabio mi 4 gola a na golu mi 89 rating Ter Stegen. Kazem izgubio jer sam stisnuo alt+F4 nakon cetvrtog gola nisam mogao vise trpit to smece.

Sve mi se cini da to treba bataliti.

7 godina
neaktivan

Evo odigrao 4 tekme SB-a i sad je sve ok...cudesno

EDIT: sad ipak nije, haha ovo je fenomenalno

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2018 19:13 (domagojz).
7 godina
neaktivan
FIFA 18

meni drugi tjedan zaredom da ne igram wl i mogu reci da sam se preporodio nema vise stresa i zivcanjenja, nov sam covjek :)

do daljnjeg ne igram wl jesino u slucaju da se igra unormalizira ovako nema smisla vodit 3:0 i na kraju popusit od duplo goreg igraca... bla bla bla sve vec sto puta svi rekli 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
beli2402 kaže...

meni drugi tjedan zaredom da ne igram wl i mogu reci da sam se preporodio nema vise stresa i zivcanjenja, nov sam covjek :)

do daljnjeg ne igram wl jesino u slucaju da se igra unormalizira ovako nema smisla vodit 3:0 i na kraju popusit od duplo goreg igraca... bla bla bla sve vec sto puta svi rekli 

Jeste ali na isto ti dodje wl, sezona ili draft sve na isti kalup.

Inace imate na twitch-u fifa fut champions cup u mancesteru. 

11 godina
beli2402 kaže...

Istina. Ja sam odigrao 5 utakmica 4 pobijedio rezultat zivcan, tresem se kao banja luka 69 i imam samo 22god. Imam golmana koji vrijedi 160k coinsa frajer je u 5 tekmi primio 14 golova od toga 10 je bilo izvan sesnaesterca je nezz zasto je golman toliko nesposoban obranit udarac iz daljine razumijem da ga se uhvati jednom na krivoj nozi ali 10 puta to je stvarno previse. Kick off glitch je toliko strgan da strganiji ne moze biti odigras dupli pas zapucas sa 25m i gol. Ne treba ti skill nikakav.

17 godina
domagojz kaže...

A nije ti ništa. Pokreni igru na PS4 i otključat ćeš web apps. Dogodi se kada recimo brzo listaš stranice. Onda te traži da slažeš one sličice da vide da nisi autobuyer. Ako to ne riješiš možeš ga ovako zaključati. Meni se zna dogoditi kada brzo listam stranice da me izbaci i da mi onda ne da 10 minuta pristup web appu. Nikakv to bug nije.

7 godina
neaktivan

Dobio mail da je u reviewu i sad vidim da je otkljucano tako da si u pravu izgleda 😀

17 godina
FIFA 18

Evo, je li sada ovo normalno. Sudac svira penal i još dobijem žuti. Prvo, uklizao sam više od metra ispred igrača u pokušaju sprečavanja centaršuta bez ikakvog kontakta s protivničkim igračem. Drugo, kada je bale pao preko mene obojca smo već bili van igrališta tako da mi nije jasno iz kojeg razloga je sviran penal? Lijepo se vidi da uoće ne idem na igrača. Najbolje da sve igrače maknem van 16m.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Evo, je li sada ovo normalno. Sudac svira penal i još dobijem žuti. Prvo, uklizao sam više od metra ispred igrača u pokušaju sprečavanja centaršuta bez ikakvog kontakta s protivničkim igračem. Drugo, kada je bale pao preko mene obojca smo već bili van igrališta tako da mi nije jasno iz kojeg razloga je sviran penal? Lijepo se vidi da uoće ne idem na igrača. Najbolje da sve igrače maknem van 16m.

Dogoddidlo mi se par puta da tak vec kad imam loptu i krenem naprijed moj igrac napravi '' faul '' pa pokupim penal za nista :D Poceo sam ne obracat paznju na takve pizdarije :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
17 godina
SimeKZ kaže...

Dogoddidlo mi se par puta da tak vec kad imam loptu i krenem naprijed moj igrac napravi '' faul '' pa pokupim penal za nista :D Poceo sam ne obracat paznju na takve pizdarije :D 

Pa bale se zabio u mene, ja leđima okrenut. Uopće ne idem na njega. I još sve se to događa van igrališta.. OK, vidjeli smo i u RL da suci puno toga ne vide no moram priznati da me ova situacija dobro nasmijala i raspizdila u isto vrijeme.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa bale se zabio u mene, ja leđima okrenut. Uopće ne idem na njega. I još sve se to događa van igrališta.. OK, vidjeli smo i u RL da suci puno toga ne vide no moram priznati da me ova situacija dobro nasmijala i raspizdila u isto vrijeme.

Ma ne mozes tu nista kad je vecina faulova skriptirano. Kak se dogodi tak se sudi, nema veze jel prednost, prosla akcija, nije prosla akcija. Ako igra registrira da si ga rokno, rokno si ga... to je problem i tu nema pomoci osim promjena koda gameplaya. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
7 godina
neaktivan
FIFA 18

igram fut i iskreno puno je drukcije oke kad su nabrijani nabrijani su cijelu tekmu i to je to nema tu pomoci pusis ili dobijes infarkktno ali da 5 zaredom primis 4 ili 5 komada a ada vodis 3:0 nije istina ili manje nebitno bitno je da gubis dobivenu tekmu eto to mi se desilo mozda 10 puta od pocetka fife a u jednom igranju wl mi se to desi 5 6 7 puta minimalno... kad igrac nemoze 70 puta doc do lopte i odjednom proigra a ja nemogu spojit dodavanje jedno bla bla bla... uglavnom sam bez sekiranja 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 18

Danas sam se pomirio sa cinjenicom da ne znam igrati fifu, lakse je dosta sto se tice nerviranja. U wl od 10 utakmica valjda sam 8 popusio. Samo mi nije jasno kako sam 3 puta bio gold 1 i jednom osvojio prvu diviziju, eto to me buni,mora da me zestoko okenjalo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

eto bas iz takih razloga prestao igrat to posto vjerujem da si bar u 5 bio bolji protivnik duplo ali eto jebiga tvoji se neznaju dodavat a on tika taka pici iz zajebanciej i zabija iz svlacionice :)

a vjerujem da si malo i pod stresom :)

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
beli2402 kaže...

eto bas iz takih razloga prestao igrat to posto vjerujem da si bar u 5 bio bolji protivnik duplo ali eto jebiga tvoji se neznaju dodavat a on tika taka pici iz zajebanciej i zabija iz svlacionice :)

Dok sam pisao taj post bio sam iznerviran ali kad bolje pogledam nemam razlog jer je igra htela da gubim. Matchmaking koji vec dugo postoji u fifi je glavni krivac i kako god da igram isto mi se hvata gold kad god odigram celu wl. Nema mesta za napredak u ovoj igri nazalost jer ce te igra pokopati kad ona hoce i onda se pitam cemu uopste i igranje futa? Mislim da sam i ja zavrsio sa futom i to zauvek, igracu sezonu online kad mi se igra i nema vise ovih frustracija a mozda mi ovo bude i zadnja fifa ako se nesto ne popravi u medjuvremenu mada sam ubedjen da nece jer zaradjuju ogromne pare i od ovakve igre, kakva jeste.

17 godina
beli2402 kaže...

To me najviše razjebe. Ja s de bruyneom 93 ne mogu dodati točnu loptu na pet metara a lik od prvi odigra tri savršene pete i onda još iz nemogućeg okrete van svake pameti da savršenu loptu za gol. Sinoć sam prodao de bruynea jer mu porasla cijena zbog WL. Brijem da mi je to bila zadnja šansa da ga utopim a da ništa time ne izgubim. Niti igrački niti cijenovno.

8 godina
FIFA 18

Odigrao jucer tri tekme WL, prve dvije dobio 6-0 i 5-2, trecu naletio na tim sa 8 Icona sa de geom, Ronaldom i Valenciom.

Vodio sam 1-0 i 2-1. Ali ne mozes proci toliko puta kroz Ferdinand - Desailly obranu koliko puta Henry moze sa 25m pogoditi raslje. Sve u svemu, jos jednom sam dosao do zakljucka da ako ne zelimo platiti EAu da imamo jednake sanse za pobjedu, mozemo se jebat.

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 18

Ma ja od sad samo sezonu, moram sve od pocetka da se malo uvezbam jer gameplay izmedju ta dva moda je kao izmedju dve druge igre i vratiti se na playerslounge mozda ako budem dovoljno dobar i igrati opet turnire za pare. Pa kad se nerviram da makar znam zbog cega. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
ruya kaže...

Ma ja od sad samo sezonu, moram sve od pocetka da se malo uvezbam jer gameplay izmedju ta dva moda je kao izmedju dve druge igre i vratiti se na playerslounge mozda ako budem dovoljno dobar i igrati opet turnire za pare. Pa kad se nerviram da makar znam zbog cega. 

jesi za tekmu sad?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice