FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.077.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
movie kaže...
dr4zh3n kaže...

dosadili mi englezi, monotono već...sve rasprodano i imao sam na umu jednu od ove dvije ekipe, koja vam se čini bolja? ili mozda da probam ulozit coinse, u koje doba dana otprilike su najjeftiniji igrači?

Po meni je suludo sada ulagati u 11 IF igrača kada će za 2/3 tjedna dosta izgubiti na vrijednosti. No ako ti je to nebitno, složi ono što je tebi veći gušt. Meni se osobno ne sviđa niti jedna opcija.

Da li da prodam IF Sona 84 i ostale IF igrace ?Da li se biti znacajan pad cijena kao sto kazes ?

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
17 godina
FIFA 18
Tko ti to sa sigurnošću može tvrditi? No svake godine pad cijena se dogodi desetak dana prije izlaska tots kartica. Pad se nastavi i tijekom tots razdoblja jer ljudi sve prodaju kako bi otvarali packove. Koliki će pad biti tko to zna. Ove godine su se kršila mnoga poznata pravila do sada. Vrlo vjerojatno zbog niza sbc tijekom tots razdoblja cijena nekih kartica neće padati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Ova igra je hebeni cirkus i po meni bi se trebala zvati EA Sabotage Soccer 18. Umjesto da poslije svakog update bude bolja i bolja, igra je ustvari sve gora i gora. Pi*ka im materina bezobrazna...,čim sam uhvatio mjesečni gold rank odmah sam prestao igrati i dobro ću razmisliti o narednim WL. 

The Commissioner of Football

3 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18
Evo koliko je igra realna. U punom šprintu sa salahom projurim pored lika koji mi uklize s mustafijem ali u prazno. To je bilo negdje oko centra. No do 16m lik me stiže s tim istim mustafijem koji se munjevito dignuo, počeo trčati i uspio me uhvatiti do 16m. Ajmo sada realno. Prvo činjenica da igrač koji ukliže nekome tko je u šprintu nema šanse da se ustane, počne trčati i dostigne puni šprint i dostigne nekoga tko je u šptrintu cijelo vrijeme i sve to u nepunih 40m.

Jednostavno nemoguće. I drugo, sama činjenica da je salah duplo brži od mustafia dovoljan je razlog da se ovakva situacija u RL ili u normalnoj simulaciji ne može dogoditi. Naravno, fifa ima veze s nogometnom simulacijom kao i ja sa svemirskim letovima pa je ovo sasvim prikladna situacija za nogometnu arkadu.
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Evo koliko je igra realna. 

Najbolja stvar u tim trkama je ta da te stigne bilo koji igrač i nije važno koliko je on daleko, uvije te sustigne vrlo brzo.

Ali onda kad te sustigne, više te ne može prestići nego trči malo iza tebe.

Pa jebo ga led, ako te sustigao u 2 sekunde, onda bi te valjda trebao pretrčati bez problema?!

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
FIFA 18

To sa tim ultra sporim stoperima koji te stizu je aktivno jos od 15te.

Uvijek sam se nervirao kad bi mi Aguera Terry ulovio bez jebemti, danas su to mustafi, otamedi i slicni sporohodni panjevi ?!

Treba vidjeti sto Ovi kaze na svom carobnom jubito kanalu. 

Cisto sumnjam da je to do igre, garant smo mi nesto krivi i ne znamo igrati.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
C3c1l kaže...

Uvijek sam se nervirao kad bi mi Aguera Terry ulovio bez jebemti, danas su to mustafi, otamedi i slicni sporohodni panjevi ?!

Ah cuj sve to do skilla. Ne drzis R2 dovoljno jako da bi ti igrac sprintao. Sto jace stisnes to on brze trci.

13 godina
neaktivan
The_K kaže...
C3c1l kaže...

Ah cuj sve to do skilla. Ne drzis R2 dovoljno jako da bi ti igrac sprintao. Sto jace stisnes to on brze trci.

Hmm da, lopta u prostor, ispadne mu cijela zadnja linija, IF Sterling sa paceom 90+ u punom trku 1vs1 idem na golmana i od nigdje dotrci srbo Matic, odnese mene, loptu, sve u picku materinu.

R2 sam toliko jako drzao da mi je R2 ostalo urezano na prstu, đabe. Nemanja ima taj sprint, poznat je po tome, pogotovo u 85toj minuti, fin momak, pun energije.

12 godina
C3c1l kaže...
The_K kaže...
C3c1l kaže...

Hmm da, lopta u prostor, ispadne mu cijela zadnja linija, IF Sterling sa paceom 90+ u punom trku 1vs1 idem na golmana i od nigdje dotrci srbo Matic, odnese mene, loptu, sve u picku materinu.

R2 sam toliko jako drzao da mi je R2 ostalo urezano na prstu, đabe. Nemanja ima taj sprint, poznat je po tome, pogotovo u 85toj minuti, fin momak, pun energije.

Sigurno si rekao da je Tesla Hrvat pa ga je to triggeralo. 

11 godina
neaktivan
FIFA 18

Shitpost alert 

0 0 hvala 0
12 godina
blowfish_cro kaže...

Shitpost alert 

A moramo se malo sprdat kad nas igrica vec sprda 

11 godina
neaktivan
FIFA 18

ako danas bude man utd - man city sbc nadam se da će cijene biti ko prošli tjedan.

imam 15-ak igrača koje sam kupio i sad cemo vidjet veceras.... planiram sve veceras oko ponoći utopit. stavit ću max cijenu... i necu spuštat.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

ako danas bude man utd - man city sbc nadam se da će cijene biti ko prošli tjedan.

imam 15-ak igrača koje sam kupio i sad cemo vidjet veceras.... planiram sve veceras oko ponoći utopit. stavit ću max cijenu... i necu spuštat.

Ja sam baš gledao (a i razmišljao o tome da mi to bude nova metoda) da sad sve utopim. Mislim da bih digao barem 30% od uloženog po trenutnim cijenama. Recimo Roja sam nakupovao za 1400k, sad ide za oko 2k, Blinda za nekih 800-900, sad ide po 1300... Nije neka zarada, na moj ulog, ali je praktički safe bet. 

Al jebat ga, riskirat ću i čekat Marquee, jednostavno mora bit. Em City može osigurat titulu, em nije u prosincu bilo, em je najveći derbi ovaj vikend. Mora bit! 

15 godina
nadimaknaforumu kaže...

RIP coinsi :)

11 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Ja sam baš gledao (a i razmišljao o tome da mi to bude nova metoda) da sad sve utopim. Mislim da bih digao barem 30% od uloženog po trenutnim cijenama. Recimo Roja sam nakupovao za 1400k, sad ide za oko 2k, Blinda za nekih 800-900, sad ide po 1300... Nije neka zarada, na moj ulog, ali je praktički safe bet. 

Al jebat ga, riskirat ću i čekat Marquee, jednostavno mora bit. Em City može osigurat titulu, em nije u prosincu bilo, em je najveći derbi ovaj vikend. Mora bit! 

još sam sad kupio i blinda - sad ih imam 17 ;) nemam više para a za 3h počinje novi...

sigurno odmah prvi sat neće biti potražnja takva al vjerujem da će večeras biti ludnica.... Ako ne, jebiga - u minusu sam 1300 (prosjek šta sam kupova)*17(igrača koje imam) = X .... a ovako cu staviti svakog na 10k i ako prođe evo meni momčadi :) ako ne prođe.... opet neću igrat fifu ko ni ovaj vikend.

jedino što znam da ću držat svima cijenu 9.900 cijelo vrijeme do sutra navečer. tu mislim da će bit najviše trgovine/rješavanja SBC-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2018 15:40 (nadimaknaforumu).
11 godina
neaktivan
soft kaže...

nije puno... više sam popušio na gold i promo packove pa sam dobio k**

12 godina
FIFA 18

Eto slozim neki MLS iz zajebancije jer imam untreadable specijalnih kartica u klubu. Uletavam sa Kakom sa lijeve strane prema desnoj dolazim do ruba peterca namjestam ga tako da opali unutarnjim dijelom desne noge finesse u kut a on se odluci zapucat lijevom vanjskom. Kao prvo primarna noga mu je desna kao drugo namjestio sam ga da puca sa desnom nogom koji k on onda izabire pucat lijevom vanjskom i jos promasi sve. Odmah sam alt+F4 stisnuo jer mi je ubilo svu zabavu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
nadimaknaforumu kaže...
soft kaže...

nije puno... više sam popušio na gold i promo packove pa sam dobio k**

Ma šalim se ja. Ove godine MM su totalno nepredvidivi.

13 godina
FIFA 18

Protiv kakve ekipe sam sad igrao u Seasonu, cudo. Sve ikone osim Ramosa, Alex Sandro i Vrsaljko na krilu. Dakle, ekipa sa kojom bi nas Pro igrac Cecil osvojio Regionalno i Svjetsko bez pola muke, ako mu se nebi momentum umjesal i sa takvom ekipom. 

4 udarca 4 gola. Njegova dva CDMa Petit i Rijkaard su strasni, nema lopte koje ne presjeku. Kak god da ju dodas, on ju ima :D Odigrao sam cijelu tekmu sa otvorenim ustima i u cudu gledam kak Ikone igraju za njega :D Sjetim se Cecila i kazem si, pa to je ekipa koju on treba. Da igraju za njega. Da moze spojit svoj strgani joy i cak sa njim dobit nekog. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Samo samo došao reći da je Mertens najbolji napadač kojeg sam imao. Probao sam Higuaina, 89 Icardija, IF Immobilea od Talijana i nitko mu nije ni blizu.

1 0 hvala 0
13 godina
blowfish_cro kaže...

Samo samo došao reći da je Mertens najbolji napadač kojeg sam imao. Probao sam Higuaina, 89 Icardija, IF Immobilea od Talijana i nitko mu nije ni blizu.

Od svih napadača što sam probao, Mertens i Lewandovski su moj prvi izbor.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
blowfish_cro kaže...

Od svih napadača što sam probao, Mertens i Lewandovski su moj prvi izbor.

Lewa je solidan, ali ne znam igrat s takvim igračima. Morao sam ga prodat za više ciljeve :)

Planiram sad uzet Larssona pa da vidimo kakav je on :)

17 godina
nadimaknaforumu kaže...

još sam sad kupio i blinda - sad ih imam 17 ;) nemam više para a za 3h počinje novi...

sigurno odmah prvi sat neće biti potražnja takva al vjerujem da će večeras biti ludnica.... Ako ne, jebiga - u minusu sam 1300 (prosjek šta sam kupova)*17(igrača koje imam) = X .... a ovako cu staviti svakog na 10k i ako prođe evo meni momčadi :) ako ne prođe.... opet neću igrat fifu ko ni ovaj vikend.

jedino što znam da ću držat svima cijenu 9.900 cijelo vrijeme do sutra navečer. tu mislim da će bit najviše trgovine/rješavanja SBC-a

Bit će pun kufer kartica u pola te cijene tako da sumnjam da ćeš uspjeti ali držim ti fige. Iz dosadašnjeg iskustva koje nije veliko skužio sam da ima ekipe koja želi u sekundi složiti pa im se ne da bidati. No oni će rađe dati za karticu 7/8k coinsa nego 10k coinsa. Ja sam uvijek u startu prodao igrače po 7/8k coinsa. Kažem, nisam to prečesto radio ali ovo što sam radio valjda mi se posrećilo.

13 godina
blowfish_cro kaže...

Lewa je solidan, ali ne znam igrat s takvim igračima. Morao sam ga prodat za više ciljeve :)

Planiram sad uzet Larssona pa da vidimo kakav je on :)

Pa štos je što i ne trebaš znati igrati s igračima poput Lewa jer oni sve sami odrade :)

Pitao si neki dan za vikend ligu... slučajno sam stisnuo svoju sezonu gdje ima tablica sa svime (pogledaj sliku) i ostanak u 2. ti ne osigurava WL, nažalost.

Inače, ako me momentum ne zajebe, imam veliku šansu prvi put ove sezone ući u 1. diviziju.

Trenutno imam 4 pobjede od 5 utakmica u 2. diviziji - još dvije pobjede pa da i taj cilj napokon riješim :)

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 18

nigdje ni manchestera ni reala ni evertona ni liverpooola. ahahhaha... propao budžet

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Niko nece da se igra samnom kad vidi ovaj dres :(. Pet protivnika za redom odustali... Morao sam menjati. Sorry sto je slika okrenuta.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ja da naletim bi igrao - kao da ja znam za što je taj dres :) hhahahhaha

ja nosim od coca cole pa ljudi odustanu ;)

12 godina
ruya kaže...

Niko nece da se igra samnom kad vidi ovaj dres :(. Pet protivnika za redom odustali... Morao sam menjati. Sorry sto je slika okrenuta.

Ja sam stavio dresove nepoznatih klubova jos u ono vrijeme kada se moglo vidjeti protivnikov dres u WL. Islo mi je na zivce sto su mi svi izletavali van zato jer igraju u gostima ili zato jer imam neki dres kojeg je tesko osvojit pa sam promijenio da barem malo smanjim te leavere.

17 godina
FIFA 18

Dakle ništa od MC i MU u marquee matchups?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Taj dres sam dobio kad sam osvojio prvu diviziju ali ja pojma nemam za sta ea daje neke dresove a kako ovi svi znaju da taj dres to znaci nemam pojma. Inace kad sam ga dobio prvi put sam ga tad i video. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice