FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.077.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 18
goust78 kaže...

Ako igras kao muskarac na balanced 41212-2 sa LB,RB i CDM nazad, ostalo default ili get behind. gubis.

Picke prolaze ....

Tako je i u zivotu ...

Bas se i ne bi slozio znas kako ja igram pa osvoio prvu diviziju, znaci sve mi je default samo cdm da ostane nazad. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
9 godina
neaktivan
ruya kaže...
goust78 kaže...

Ako igras kao muskarac na balanced 41212-2 sa LB,RB i CDM nazad, ostalo default ili get behind. gubis.

Picke prolaze ....

Tako je i u zivotu ...

Bas se i ne bi slozio znas kako ja igram pa osvoio prvu diviziju, znaci sve mi je default samo cdm da ostane nazad. 

Ti si izuzetak .  :)

P.S. Isao sam par puta u Berkasovo,steta sto se nismo znali tada jer sam prolazio pred tebe ! :)

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2018 15:34 (goust78).
10 godina
goust78 kaže...
ruya kaže...
goust78 kaže...

Picke prolaze ....

Tako je i u zivotu ...

Ti si izuzetak .  :)

P.S. Isao sam par puta u Berkasovo,steta sto se nismo znali tada jer sam prolazio pred tebe ! :)

Daa, to je blizu mene. Drugi put vodis na pivu 

17 godina
FIFA 18

Zabije sanchez gol nakon asista i ode mu kartica na 450k coinsa. Mislim si prodati ili ne prodati? Dok sam ja smišljao tekma završila i kartica pala na 350k coinsa i stalno pada. Svaki puta isto. Nikako da naučim. No ajde, gol i asist pa možda dobije nadogradnju otw kartica. To bi mi malo popravilo raspoloženje no nisam nešto ziher da će tako završiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Odigram danas 3 utakmice u wl i sve tri na produzetke odu a od njih dve na penale. Utakmice na steroidima jednu na penale sam izgubio, jednu pobedio i ovu trecu posle 3:3 u regularnom toku u produzetku povedem 5:3 i lik izadje. Odigrati 40 ovako dramaticnih utakmica preko vikenda je stvarno za izgubiti zdravlje ma koliko pokusavali biti smireni. Sad mi je skor 10-4 ali cisto sumnjam da cu zavrsiti i ovu wl previse frustracije je to. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Zasto je na PC wl 25 a na PS4 40 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Evo sad igram i ovo je strasno, svako moje dodavanje je neprecizno, lopte koje bi morale da zavrse kod mojih igraca ne zavrse, neverovatno. Toliko sam odigrao utakmica u futu da se lako moze videti da tu nesto smrdi. Izgubim od likova koji pojma nemaju igra im je katastrofa ali njihovi napadi svi prolaze, odbija se lopta uvek njima itd... PRESMESNO! Valjda to tako mora...

Edit: i na to sve kad dodate da vas od 3 dana wl 2 dana ce vas ebati igra i nacete ni igrati ili ce biti vise poraza nego pobeda. Znaci mene je juce islo i trebao sam odigrati svih 40 utakmica 😂 ma da kako da ne. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2018 19:55 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

ja se slazem s tobom u svemu kad igra zeli sve ode protivniku svaki odbijanac njima svako dodavanje tocno a ti ni dva nema sanse spojit uzastopno... 

ja sam danas izgubio zivce i mislim stvarno malo odmorit od wl posto ovo stvarnk nema smisla... 

skoro svaki put kad igram protiv slabijeg igraca moji nemogu spojit dva dodavanja a moja igra se sastoji od bezbroj dodavanja dok ne dodem u priliku i nebrojno puta od takih popusim i naravno dobijem zivcani slom...

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Ma tako ti je to. Ja od sad igram samo kad vidim da je igrivo, cim bude nekih sranja turn off i milina. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da li je moguce da je Bale lb?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Je li moguće da postavljaš takva pitanja i kažeš da voliš nogomet? Bale je u spursima startao kao lijevi bočni i prve godine po startu futa imao je LB karticu. Za rođendan su svi igrači dobili kartice kakve su imali pri pojavi futa prije 9 godina.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Je li moguće da postavljaš takva pitanja i kažeš da voliš nogomet? Bale je u spursima startao kao lijevi bočni i prve godine po startu futa imao je LB karticu. Za rođendan su svi igrači dobili kartice kakve su imali pri pojavi futa prije 9 godina.

Stvarno nisam znao . :)

Nesto mi nije logicno da krilo srozaju na beka .

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2018 21:46 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Nesto mi nije logicno da krilo srozaju na beka .

O čemu pričaš? Bale je nogometnu karijeru započeo kao lijevi bočni igrač a onda je par godina kasnije zaigrao kao lijevo krilo. Po dolasku u real prebacio se na desno krilo iako mu je prva kartica po dolasku u real bila CF. Tko ga je srozao s krila na bočnu poziciju? Kroz 9 godina futa prošao je kroz 4 pozicije i rođendanskom karticom vratili du ga na početak, gdje je sve i počelo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2018 22:58 (movie).
10 godina
FIFA 18

Zna li neko kad je sledece neko takmicenje u fifi, kao ovo kad je bilo u Barsi? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Auba zabio dva gola, sanchez gol i asistencija. Bit ću razočaran ako mi bar jedna od te dvije otw kartice ne dobiju nadogradnju. Presretan bih bio da dobiju obojca. No to je fifa i nikad ništa nije sigurno niti logično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

slozio sam juve marquee i evo sto dobijem, jesam opet pobjednik? movie niti ti ovo ne mozes dobiti u player packu :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Eriksen totw?
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

slozio sam juve marquee i evo sto dobijem, jesam opet pobjednik? movie niti ti ovo ne mozes dobiti u player packu :)

Istina. Ja ne bih dobio totw karticu već neku od 400 coinsa. Opet si pobjednik.

Nikolacurak kaže...
Eriksen totw?

Teško. Već ima tri kartice i tko će mu za jedan gol dati četvrtu? Inače, igrač utakmice Dele Alli. Alli u 100 tekmi zabija dva gola i preokreće rezultat tako da je on u igri za totw. Popizdio sam što Son nije zabio već u nastavku akcije Alli zabija drugi gol. Ovako previše kandidata za totw iz PL pa mi padaju akcije da će mi otw kartice dobiti nadogradnju. No i Auba i Sanchez su najbolje ocjenjeni igrači na tekmama pa tinja nada.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2018 18:55 (movie).
15 godina
movie kaže...

Auba zabio dva gola, sanchez gol i asistencija. Bit ću razočaran ako mi bar jedna od te dvije otw kartice ne dobiju nadogradnju. Presretan bih bio da dobiju obojca. No to je fifa i nikad ništa nije sigurno niti logično.

Sad ti je prilika da ih prodaš... pod "Sad" mislim prije srijede i objave TOTW.

10 godina
FIFA 18

Kakvo je ovo sranje od igre, neopisivo. Jednostavno je napravljeno da te nervira. Juce i danas ne ide pa ne ide jednostavno ne mogu 3 pasa da povezem uspe mi nekad ali teskom mukom. Kako je moguce da 2 dana igram odlicno i onda 2 dana ko da nikad nisam igrao? Ne znam kako ovi sto imaju svaku wl oko 40 pobeda to mi nikako nije jasno ili znaju neke cake ili jednostavno dobiju od EA neke verzije koje nisu skriptovane, ne znam stvarno. Od kad igram ovo sranje online to je tako, otprilike 2 dana ide sve ok mozes da igras, gradis igru itd sve normalno funkcionise onda sledeca dva dana kao da mi je svaki protivnik pro igrac. Pa igrao sam u wl protiv pro igraca (Benedikt Saltzer) izgubio sam tu utakmicu ali sam bio ravnopravan protivnik, imao sam 3-4 stopostone sanse koje nisam iskoristio i izgubio sam, ali sam igrao tj mogao igrati... Ne znam da li je to tako i sa drugim online igrama nisam nikad nista igrao sem fife. Mesto da nas puste i da igramo kako igramo pa pobedili ili izgubili a ne ovako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Ovi sto imaju 40-0 to su pro igraci a pro igraci cine manje od 1% fifa populacije. Pro igraci su za jednu ljestvicu bolji nadprosjecnih igraca dvije ljestvice bolji od prosjecnih igraca itd. A kada igras protiv protivnika koji je jednu ljestvicu ispod tebe bezobzira na skriptu ili momentum uspijet ces ga pobijedit. Momentum jedino ce uspijet kada je igrac losiji od tebe ali nije losiji od tebe za ljestvicu znaci dovoljno je dobar da iskoristi to sto mu EA daje protiv tebe. E sad dolazimo do toga zasto momentum ne radi protiv pro igraca ne radi jer oni stalno igraju protiv igraca od kojih su bolji barem za ljestvicu. Da bi momentum radio protiv pro igraca on mora isto igrat protiv pro igraca. Ali pro igraci ne igraju jedni protiv drugih jer oni se svi znaju. Susreli su se na turnirima poznaju se i samo se dogovore na diskordu ili na faceu kad tko igra da igraju u razlicito vrijeme da se ne bi susreli u igri. Netko kaze evo ja sam u utakmici ti mozez pocet trazit protivnika netko treci kaze ja necu sad igrat budem igrao u ponoc pa do 3 ujutro itd.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Ne znam, moguce, svega tu ima ugl kupis igru i ne mozes je igrati kad se tebi igra jer te igra 'ebe nego kad ti skripta to omoguci, tj mozes igrati ako planiras da 80% tih meceva gubis. U petak sam zgazio sve protivnike u wl al bukvalno ljudi izlazili ne znam da li sam jednu utakmicu zavrsio do kraja ali juce i danas druga prica jednostavno je neigrivo, lose pozicioniranje, losa reakcija i first touch, losi pasovi, reakcija ne trce itd odigrao i juce i danas po dve utakmice i video o cemu se radi i ugasio. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2018 20:51 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Skilledzija, sto je na kraju bilo s onim kad si zadrzao diviziju 2 i trebao dobit pristup weekend ligi? Fake news od komentatora ili je fakat dovoljno zadrzati drugu?

0 0 hvala 0
13 godina
blowfish_cro kaže...

Skilledzija, sto je na kraju bilo s onim kad si zadrzao diviziju 2 i trebao dobit pristup weekend ligi? Fake news od komentatora ili je fakat dovoljno zadrzati drugu?

Iskren da ti budem, nemam pojma.

Štos je što sam taj vikend završio sa 7 pobjeda u WL + taj tjedan sam osigurao opstanak u 2. diviziji.

Jedno od to dvoje je sigurno jer sam taj četvrtak dobio, kad su došle nagrade od WL, obavijest da sam upao u sljedeću WL, a koje... nemam pojma?

Sve dok netko uistinu ne zadrži 2. diviziju, izgleda da nećemo znati.

[19xx] 4ntraks
17 godina
soft kaže...

Sad ti je prilika da ih prodaš... pod "Sad" mislim prije srijede i objave TOTW.

Sad nema smisla. Za vrijeme tekmi mogao sam dobiti puno više. Za aubu recimo 620k coinsa a sada jedva 540k coinsa tako da mi se ne isplati. Kockam se do srijede. Kada objave totw i ako su unutra do 19h će im cijena rasti. Tada će i najviše vrijediti i tada ih treba prodati. Pratim svaku srijedu otw kartice i kako im se kreću cijene. Recimo ovaj tjedan kada je izašao totw walker je skočio na 290k coinsa a prije objave je bio ispod 200k coinsa, da bi par sati kasnije pao na oko 200k coinsa. Sve to znam i ne prodam ga. U utorak skoči cijena jer izlazi futheadovo predviđanje tko će biti u totw. Tko se ne želi kockati do srijede u utorak po objavi futheada je najbolji trenutak za prodaju.

13 godina
FIFA 18

Što se vikend lige tiče... ovu sam završio s 12 pobjeda, jebat ga, jedna za gold 2, ali ne opterećuje me to previše jer mi je važno da osiguram iduću WL pa čim dođem do 7 pobjeda, igram opušteno i bez nervoze.

I da budem iskren, WL baš s guštom igram.

Pokušavam smanjiti nerviranje na minimum i ne divljam više kao prije kad dobijem glupi gol.

Čak, više mi odgovara kad dobijem prvi gol jer sam primjetio da kad povedem 2-0, igra se okrene protiv mene svaki put.

Danas sam gledao AASkillza i on je isto to spomenuo... kad povede 2-0 da igra počne zajebavat... čak je i izgubio jednu takvu.

Još mi je dobro u WL to što nema slabih protivnika, nema onih divljaka koji uklizavaju bespotrebno zato jer ne znaju igrat.

Naletim tu i tamo na takvog, ali u 90% partija igram s OK protivnicima.

Poučem iskustvom od petka kad sam izgubio dvije partije koje sam vodio s 2 razlike, danas sam jednu odigrao kao zadnji šupak.

Ali cilj je opravdavao sredstva jer mi je to bila utakmica za gold 3 i kad sam poveo 2-0, drkao sam protivnika s dodavanjima unedogled.

Onda on popizdi i krene u napad svim silama pa sam ga na kraju pomeo 6-1 :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

EA nikad ne miruje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

dosadili mi englezi, monotono već...sve rasprodano i imao sam na umu jednu od ove dvije ekipe, koja vam se čini bolja? ili mozda da probam ulozit coinse, u koje doba dana otprilike su najjeftiniji igrači?

0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...

dosadili mi englezi, monotono već...sve rasprodano i imao sam na umu jednu od ove dvije ekipe, koja vam se čini bolja? ili mozda da probam ulozit coinse, u koje doba dana otprilike su najjeftiniji igrači?

Po meni je suludo sada ulagati u 11 IF igrača kada će za 2/3 tjedna dosta izgubiti na vrijednosti. No ako ti je to nebitno, složi ono što je tebi veći gušt. Meni se osobno ne sviđa niti jedna opcija.

13 godina
dr4zh3n kaže...

Po imenima nikako... ali ovako su to dobre ekipice.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice