FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.077.940
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 18
movie kaže...

Tih packova sam ove godine kroz dnevne zadatke dobio mali milijun. Možda je to pilo vodu prošle godine ali ovu slabo. Aj da analiziram iz svog iskustva. U tom packu od 400 coinsa dobiješ jednu rare karticu. Nikada do sada nisam dobio rare squad fitness. Uvijek nekog bezveze igrača koji nikada nije vrijedio više od 200 coinsa. Contractsi su bezvrijedni jer za 150 coinsa možeš uzeti zlatni contracts a zna se dogoditi da uhvatiš za 150 coinsa i rare zlatni contracts. Znači ovi brončani su bezvrijedni. Grbovi, stadioni i dresovi su ove godine bezvrijedni. Rijetko kojeg možeš prodati za 150 coinsa  a da ti zauzimaju tjednima mjesto na transfer listi, nema smisla.

Apsolutna neistina. BPM je zadnje tri godine najsigurniji način kako skupiti puno coinsa dugoročno.

Svatko neka proba, s 10-15k... otvorite brončane paketiće i na prodaju stavite igrače koji su iz liga za koje su izašli SBCevi (koristite "compare price"), sve treninge igrača (200 BIN), sve player fitnesse (200 BIN), sve squad fitnesse (700 BIN), sve healing/contract kartice spremite i koristite. Igrače koji nisu traženi, koji se ne prodaju ni za 200 coinsa spremite u klub i koristite za neki SBC kada će biti potrebni ili ih pretvorite u 2 silver igrača.

Brončani igrači su čisti coinsi kada dođe pravi MM, kao što je na primjer sada: K-liga i RSL liga. Svaki švicarac iz RSL lige se prodaje za 600 coinsa i proda se u sekundi (golmani idu za 200), ako je još iz Basela ili YB ide i za više.

13 godina
FIFA 18

Momci, MotM Matic sa Shadow je cudo. Svaka preporuka za sredinu terena. Odlucio sam si ojacat sredinu. Tako da uz Bakayoka imam Matica ako prelazim u 4-2-3-1. Cudo igrac, Passing fenomenalan, u obrani jos bolji. Stvarno kartica odlicna. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Jel EA castio? Ja sam misteriozno dobio 1600 fifa pointsa danas a nisam nista kupovao
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
17 godina
soft kaže...

Apsolutna neistina. BPM je zadnje tri godine najsigurniji način kako skupiti puno coinsa dugoročno.

Svatko neka proba, s 10-15k... otvorite brončane paketiće i na prodaju stavite igrače koji su iz liga za koje su izašli SBCevi (koristite "compare price"), sve treninge igrača (200 BIN), sve player fitnesse (200 BIN), sve squad fitnesse (700 BIN), sve healing/contract kartice spremite i koristite. Igrače koji nisu traženi, koji se ne prodaju ni za 200 coinsa spremite u klub i koristite za neki SBC kada će biti potrebni ili ih pretvorite u 2 silver igrača.

Brončani igrači su čisti coinsi kada dođe pravi MM, kao što je na primjer sada: K-liga i RSL liga. Svaki švicarac iz RSL lige se prodaje za 600 coinsa i proda se u sekundi (golmani idu za 200), ako je još iz Basela ili YB ide i za više.

Ja ne govorim kako je bilo zadnje tri godine, govorim kako je danas. Evo, danas sam otvorio tri packa i nisam dobio niti jednog igrača o kojem ti pričaš. Nisam dobio niti jedan rare fitness no zato sam dobio bezbroj dresova i grbova koji vrijede ravno 3 coinsa svaki. Dobro kažeš, dok dođe pravi igrač... no meni pravi igrač ne dolazi i ja ti govorim iz svoje perspektive. Ne mogu tvrditi ali otvorio sam tih packova bar 50 i nula bodova, a otvorio sam ih debelo više. Tko se voli s tim igrati, neka se igra.

Ja sam večeras kupio 6/7 jesusa na bidanju i na svakom sam uzeo 5k coinsa. Uzeo sam 6 sif kolašinaca. Četiri su već otišla i na svakom sam uzeo 9k coinsa. Prodao sam danas 4 fifa mobile dresa i na njima uzeo 8k coinsa čistog. Još nekoliko onih specijalnih. Sve to bez ikakve muke, onako usput. Koliko trebam brončanih packova otvoriti da zaradim toliko coinsa koliko sam uzeo večeras u 2/3 sata a nisam uzeo ništa posebnog jer više market niti ne pratim. Malo bacim pogled srijedom i četvrtkom u 19h i uzmem nešto coinsa. Ne bih niti to ali dobar sam lik pa skupljam coinse i pošaljem ih zetu neka si složi neku solidnu momčad. No poštujem da možda ti tako zaradiš. Ja sam do sada otvorio sigurno blizu 1000 packova i nisam dobio niti iconu, niti nekog bitnog if igrača a vidimo da su neki ovdje dobijali i ronalda i nekoliko icona.

Kada slušaš njih i kada slušaš mene koji nije ništa dobio naravno da imamo različita iskustva i različito mišljenje o otvaranju packova. Mene neće već drugu godinu za redom. Jebi ga, netko otvorio 10 packova i dobije više nego ja u 200.

17 godina
Nikolacurak kaže...
Jel EA castio? Ja sam misteriozno dobio 1600 fifa pointsa danas a nisam nista kupovao

Tko je produživao PS plus pretplatu dobio je pointse na poklon pa ako si produživao zato si dobio.

15 godina
movie kaže...

Ja ne govorim kako je bilo zadnje tri godine, govorim kako je danas. Evo, danas sam otvorio tri packa i nisam dobio niti jednog igrača o kojem ti pričaš. Nisam dobio niti jedan rare fitness no zato sam dobio bezbroj dresova i grbova koji vrijede ravno 3 coinsa svaki. Dobro kažeš, dok dođe pravi igrač... no meni pravi igrač ne dolazi i ja ti govorim iz svoje perspektive. Ne mogu tvrditi ali otvorio sam tih packova bar 50 i nula bodova, a otvorio sam ih debelo više. Tko se voli s tim igrati, neka se igra.

Ja sam večeras kupio 6/7 jesusa na bidanju i na svakom sam uzeo 5k coinsa. Uzeo sam 6 sif kolašinaca. Četiri su već otišla i na svakom sam uzeo 9k coinsa. Prodao sam danas 4 fifa mobile dresa i na njima uzeo 8k coinsa čistog. Još nekoliko onih specijalnih. Sve to bez ikakve muke, onako usput. Koliko trebam brončanih packova otvoriti da zaradim toliko coinsa koliko sam uzeo večeras u 2/3 sata a nisam uzeo ništa posebnog jer više market niti ne pratim. Malo bacim pogled srijedom i četvrtkom u 19h i uzmem nešto coinsa. Ne bih niti to ali dobar sam lik pa skupljam coinse i pošaljem ih zetu neka si složi neku solidnu momčad. No poštujem da možda ti tako zaradiš. Ja sam do sada otvorio sigurno blizu 1000 packova i nisam dobio niti iconu, niti nekog bitnog if igrača a vidimo da su neki ovdje dobijali i ronalda i nekoliko icona.

Kada slušaš njih i kada slušaš mene koji nije ništa dobio naravno da imamo različita iskustva i različito mišljenje o otvaranju packova. Mene neće već drugu godinu za redom. Jebi ga, netko otvorio 10 packova i dobije više nego ja u 200.

Otvaraj paketiće 3 sata i imat češ u klubu vrijednost preko 150k. Vrijeme koje ti gubiš na bidanju, na BPM vrijeme koje utrošiš na otvaranje su čisti coinsi.

Za nekog je i dijamant običan kamen.

Edit; ovaj brončani igrač je neki nebitni lik iz 3. njemačke lige, a player fitness su BINani za 250. Ako u packu dobiješ 2 takva fitnessa, vratio si pack... sve ostalo su coinsi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2018 23:16 (soft).
12 godina
FIFA 18

Nisam igrao smece od nedjelje upalim draft zabijem mu gol on zapuca sa 30m pogodi precku i odbijanac Ronaldo zakuca glavom ja reko dobro bolji sam zabit cu mu drugi. Ja zabijem liku drugi frajer opet zapuca sa 30m pogodi stativu odbijanac pokupi schurle i zabije gol. Ja odmah alt+F4. Koji k frajer radi asistencije tako sto gadja precke i stative sa 30m a moja 4 obranbena i golman ne mogu doci do lopte prije jednog napadaca i to dva puta za redom i ja bi kao to trebao tolerirat ma mrs u 3 pm

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
movie kaže...
soft kaže...

Koliko provedes na marketu mogo si bit igrac kalibra za top 100 i Div1 prolazit koda botovi igraju... but that's just my opinion. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
12 godina
SimeKZ kaže...

Koliko provedes na marketu mogo si bit igrac kalibra za top 100 i Div1 prolazit koda botovi igraju... but that's just my opinion. 

Mozda da je gameplay odlican i zabavan a ne poguban za njegovo zdravlje mozda bi i igrao više i bio top 100

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 0:55 (The_K).
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Koji je bolji  ,IF Son ST 84 ili Aguero 89?

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 7:57 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The_K kaže...

Nisam igrao smece od nedjelje upalim draft zabijem mu gol on zapuca sa 30m pogodi precku i odbijanac Ronaldo zakuca glavom ja reko dobro bolji sam zabit cu mu drugi. Ja zabijem liku drugi frajer opet zapuca sa 30m pogodi stativu odbijanac pokupi schurle i zabije gol. Ja odmah alt+F4. Koji k frajer radi asistencije tako sto gadja precke i stative sa 30m a moja 4 obranbena i golman ne mogu doci do lopte prije jednog napadaca i to dva puta za redom i ja bi kao to trebao tolerirat ma mrs u 3 pm

Niti ti ne znas igrati, jer da znas onda bi isao u blok i ne bi dozvolio da on pogodi stativu i da se odbije jedino njegovom špicu koji stoji sam između 4 tvoja obrambena igraca.

7 godina
neaktivan
FIFA 18

njegov golman cuda brani a meni zabije felaini u 117 minuti pokraj dva moja i naravno mojem kroz noge prode... a da ne kazem da mi je oko 30 minute toliko usporilo nesta igrace da ja ne vjerujem koda usporeni snimak trce... meni komana pretrci felaini u 70 minutii ja comana stavio na poluvremenu a ovaj igra cijelu tekmu... pa dokle takih sranja vise... i nije prvi put da mi tako zablokira igrace... a nema mi boljeg kad ja skuzim da ce dodat bocnom i onda mi neda da odem do njega nego ga blokira dok ovaj ne primi loptu pa to je naprosto divno... mislim da ce mi uskoro trebat odmor posto ovo nije normalno ili sam ja prelos pa ne znam sta drugo...

nabijem ih ja na k... s takom igrom

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

a da ne kazem da mi je zabio dva gola iz svlacionice posto eto moj golman ima spustene ruke dok lopta ne prode u gol to mi je bas divno vidit... i kaze nemoj se zivcirat pa dode mi da plejku bacim kroz prozor...

0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...
The_K kaže...

Niti ti ne znas igrati, jer da znas onda bi isao u blok i ne bi dozvolio da on pogodi stativu i da se odbije jedino njegovom špicu koji stoji sam između 4 tvoja obrambena igraca.

VIdim da podjebavas konstantno i pises spam bez razloga. Ako mi imas sta za rec' reci mi, ako ne prestani drobit gluposti. Razumijem da ti je tesko kad si toliko los da moras igricu krivit za svoje lose igre, ali nemoj radit debila iz sebe. Cecila se islo. 

Start WL. 0/2. Nevjerovatno kako sam izgubio 2 tekme u nadoknadama jer jednostavno ne mogu probusit covjekovih 4-2-3-1 ultra def. Konstantno drzanje containa i sprinta uz high pressure me jednostavno ubija. Pogotovo ako su sa druge strane Salah, Ronaldo, Son i ostala pace ekipa koja je nevjerovatnom brzinom uvijek tu. Mislim da je najpametnije sve ulozit u napad. Prodat sad Matica ( makar je fenomenalna kartica ), Mooya. Ostaviti Bakayoka i ispred Bakayoka staviti Eriksena, Firmina, KDB pa naprijed natrpat koliko ide, a iza tak svejedno.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Start WL. 0/2. Nevjerovatno kako sam izgubio 2 tekme u nadoknadama jer jednostavno ne mogu probusit covjekovih 4-2-3-1 ultra def. Konstantno drzanje containa i sprinta uz high pressure me jednostavno ubija. 

Vjerojatno si preskocio par epizoda Ovija, izgubio si kontinuitet.

12 godina
FIFA 18

Je**m ti mrtvo smece da ti je**m smece. Cijelu utakmicu mi njegov giulit majmun onaj cupavi mi gazi igrace sudac ne svira nista onda se prokleti neymar zaleti u moga herreru i neymar padne i ovaj sudi penal alooooooooooooooooooooo sudac jesi ti normalan i onda popusim gol iz penala u 115min i popusim utakmicu. Evo prilog jednog gola iz utakmice koju sam ja pobijedio ali mi je zabio gol iz strganih slobodnih udaraca jer moj igrac umjesto da je izbije on je zabija u vlastiti gol. Mrtvo prokleto smece od igrice. Jos da ne pricam o tome kako mi se gameplay mjenjao svakih 30min utakmice. Malo letis po terenu pa onda bude uzemljenje pa onda opet let pa onda opet uzemljenje. Jebena ulica zvoni radi mene jer ja igram smece.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

U odnosu na sve ove godine ove godine sam na marketu zanemarivo malo. To se vidi i po momčadi jer mi je ovo vrlo vjerojatno najlošija momčad koju imam otkako igram fut, ne računajući prvu godinu kada sam startao i učio. Isto tako relativno malo igram, pogotovo online. No to je povezano sa zdravstvenim stanjem. Ne mogu se oteti dojmu da fifa u svemu tome nema bar 30% udjela. Kada se sjetim kako sam divljao, vrištao i ludio dok sam igrao sve ove godine, dobro je da sam i živ. Neću biti dosadan pa prepričavati pojedine tekme ali jučer sam konačno odigrao tekmu kakvu ste svi vi već odigrali. Dakle, u 10 min je bilo 2-2. U 45 min sam gubio 5-2 a u 90 sam pobijedio 7-5. Tko može pored ovakve igre ostati normalan?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 15:41 (movie).
13 godina
FIFA 18

Ja sam danas u WL opet prosuo 2-0 u 80'.

Oba gola sam dobio tako što je FIFA imala svoje prste u tih posljednjih 10 minuta, a bogami i u penalima.

Prvi gol Yaya mi probije lijevo i opali iz mrtvog kuta, golman odbije, lopta se vrati na Yayu, on ponovo opali u stativu, od stative u mog golmana i gol 2-1.

Sljedeći napad gužva u 16m, ja izbjam loptu koja se odbije od mog igrača i pada direktno na noge Peleu koji stoji sam na 11 m i to je 2-2.

Na kraju smo pucali penale gdje se dogodila još jedna neobjašnjiva situacija.

Pucali smo pun kurac i pogađali obojica i negdje u 8-9 seriji on sa Kanteom opali preko gola.

Ja pucam s Mustafijem i to je penal za pobjedu... idem laganu loptu u stranu da budem siguran da budala ne zapuca kao Kante i što se događa u tom trenutku.... znači stisnio sam bar i pol, pustio tipku, a snaga udarca ide prema gore do daske.

Mustafi je već krenuo prema lopti i drkam fejk šot, stišćem k'o idiot, ali kurac, ode lopta nebu pod oblake.

Još nikad mi se nije dogodilo da mi tipka za pucanje zaglavi - zašto je to baš u ovom trenutku bilo tako, nemam blage veze??

Kasnije sam zapucao zadnji penal sa golmanom, dok je on sa De Geom pogodio i ode dobivena partija, praktički dvaput, u krasan kurac.

Prosuo sam i jednu što sam vodio 3-1 u prvom poluvremenu.

Uglavnom, strah me kad povedem s 2 razlike.

To je nekakav jebeni okidač kojeg ne mogu objasniti gdje ja stajem, a protivnik poludi.

Sad sam već polako počeo sumnjati u sebe... jesam li ja idiot kad ispustim 2 razlike u 10 minuta?

Što krivo radim?!

Kako netko tko je inferioran veći dio utakmice odjednom postane dominantan?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam danas u WL opet prosuo 2-0 u 80'.

Oba gola sam dobio tako što je FIFA imala svoje prste u tih posljednjih 10 minuta, a bogami i u penalima.

Prvi gol Yaya mi probije lijevo i opali iz mrtvog kuta, golman odbije, lopta se vrati na Yayu, on ponovo opali u stativu, od stative u mog golmana i gol 2-1.

Sljedeći napad gužva u 16m, ja izbjam loptu koja se odbije od mog igrača i pada direktno na noge Peleu koji stoji sam na 11 m i to je 2-2.

Na kraju smo pucali penale gdje se dogodila još jedna neobjašnjiva situacija.

Pucali smo pun kurac i pogađali obojica i negdje u 8-9 seriji on sa Kanteom opali preko gola.

Ja pucam s Mustafijem i to je penal za pobjedu... idem laganu loptu u stranu da budem siguran da budala ne zapuca kao Kante i što se događa u tom trenutku.... znači stisnio sam bar i pol, pustio tipku, a snaga udarca ide prema gore do daske.

Mustafi je već krenuo prema lopti i drkam fejk šot, stišćem k'o idiot, ali kurac, ode lopta nebu pod oblake.

Još nikad mi se nije dogodilo da mi tipka za pucanje zaglavi - zašto je to baš u ovom trenutku bilo tako, nemam blage veze??

Kasnije sam zapucao zadnji penal sa golmanom, dok je on sa De Geom pogodio i ode dobivena partija, praktički dvaput, u krasan kurac.

Prosuo sam i jednu što sam vodio 3-1 u prvom poluvremenu.

Uglavnom, strah me kad povedem s 2 razlike.

To je nekakav jebeni okidač kojeg ne mogu objasniti gdje ja stajem, a protivnik poludi.

Sad sam već polako počeo sumnjati u sebe... jesam li ja idiot kad ispustim 2 razlike u 10 minuta?

Što krivo radim?!

Kako netko tko je inferioran veći dio utakmice odjednom postane dominantan?!

Jedina taktika da igras protiv toga je da dodavas samo sigurne pasove ali postoji i velika mogucnost da ce tvoj igrac taj siguran pas promasit i moras molit boga da protivnik krivo odigra i promasi svoje prilike. Hrpu puta sam uspio okrenut dvije razlike pogotovo kada spustis sa tri razlike na dvije razlike igraci koda mi dobiju neki boost postaju nadnaravni nad mojim protivnikom i okrenem tekmu. Ova igra je napravljena takva da bude sa sto vise preokreta sto vise golova jer su oni mislili da je to super a zapravo je jako frustrirajuce, nimalo zadovoljavajuce i nije zabavno.

13 godina
The_K kaže...

Jedina taktika da igras protiv toga je da dodavas samo sigurne pasove ali postoji i velika mogucnost da ce tvoj igrac taj siguran pas promasit i moras molit boga da protivnik krivo odigra i promasi svoje prilike. Hrpu puta sam uspio okrenut dvije razlike pogotovo kada spustis sa tri razlike na dvije razlike igraci koda mi dobiju neki boost postaju nadnaravni nad mojim protivnikom i okrenem tekmu. Ova igra je napravljena takva da bude sa sto vise preokreta sto vise golova jer su oni mislili da je to super a zapravo je jako frustrirajuce, nimalo zadovoljavajuce i nije zabavno.

Nije da tako volim igrati, ali sam probao par puta tako razvlačiti igru i onda moji promaše dodavanje na par metara i kontra ide gdje obično popijem gol.

Zato ih napadam cijelu utakmicu bez obzira na sve.

Osim kad je baš 2-3 minute do kraja utakmice pa idem na dodavanja.

Igrao sam popodne još jednu u WL gdje sam trebao popušit s 5 golova bez zajebancije.

Lik mi je radio akcije od noge do noge, baš je igrao.

5 puta je sa IF Sonom pucao finess i sve promašio - 100% da nije igra bila na mojoj strani bi pogodio 3/5 minimum.

Još je imao brdo šansi s ostalim igračima, ali sve pored gola ili moj golman brani.

Ja opalio 5 na gol, 2 u okvir i zabio 2 komada - hvala EA!

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Najjače mi je kad frajer od komentatora pri mojem vodstvu od 2-0 u 20. minuti kaže "And they've won this match, I think" 

Naravno da pola tih mečeva izgubim 

3 0 hvala 0
9 godina
Nisam produzivao ps plus niti nista kupovao,no nekim cudom imam 1700 fifa pointsa. Btw nije da mi smeta 😂
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Danas me ide sve kaj pokušam 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

super da si to ss, zapamti taj dan, zapiši datum u sobi na zidu

sve evidentiraj 

ko zna kad ce opet biti :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
13 godina
blowfish_cro kaže...

To ti je jer su svi zauzeti WL-om pa u divizijama dobivas smjesne igrace. I ja sam se jucer prosetao divizijom 1 sa svojim timom od 80k coinsa.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
15 godina
Ono kad te krene...
I sad cekamo onaj pad haha
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Ne znam jel je ovdje ili cita samo, naletio sam na igraca pod nadimkom Ovvca. Momak je teski oblik debilcine, ne samo da igra ultra def sa postavom kakvom je sramota uopce pomisljat na to, nego gleda svaki replay, svaku cut scene i jos radi Dab proslavu svaki gol. Toliku kolicinu cancera nisam vec jako dugo vidio. Ovakve stvari treba banaat jer jednostavno nema smisla igrati utakmicu 25min radi necijeg idiotizma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

maloprije sam igrao protiv tako nekakvog igraca lik losiji da losiji nemoze biti ima tim sastavljen od ikona a ni jedne finte nista samo lopta larsonu bu s 30 metara i gol 3 suta 3:0 me vodi i gleda sve sto se da gledat... ja masim 100 postotne i negdje od 40 do 47 minute mu utrpam 4 komada preokret ne zna di je sve ubrzava opet mi s larsonom iz svlacionice zabije i 4:4 opet gleda sve ja vec lud i onda mu utrpam jos 2 komada u 80 minuti i mislim si sad gledaj... nema mi slade nego tako nekog mulca pobjedit ma nek izgubim 10 zaredom ali ovo mi je bas bio gust... 😊😊😊😊

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Ako igras kao muskarac na balanced 41212-2 sa LB,RB i CDM nazad, ostalo default ili get behind. gubis.

Picke prolaze ....

Tako je i u zivotu ...

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
zvone07 kaže...
Ono kad te krene...
I sad cekamo onaj pad haha

Bas to hahha

Svako prolece na Zvezdu mirise...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice