FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.078.081
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 18
goust78 kaže...
beli2402 kaže...

ja se ovoj schurle kartici divim... jedino ko 75 minute izgubi snagu ali do tad je bolji od 90 posto napadaca hahahahah

Cudi me kako je Messi oko 500 k ?! :)

Mesilica je odlican, uzmi ga cim budes mogao. Meni uz Bejla najbolji igrac kog sam ikad probao u fut modu.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2018 10:21 (ruya).
9 godina
neaktivan
ruya kaže...
goust78 kaže...
beli2402 kaže...

ja se ovoj schurle kartici divim... jedino ko 75 minute izgubi snagu ali do tad je bolji od 90 posto napadaca hahahahah

Mesilica je odlican, uzmi ga cim budes mogao. Meni uz Bejla najbolji igrac kog sam ikad probao u fut modu.

Jedino da sve na dobos ! hahahaha

Koliko god da si los ( u fifi ) jednog dana moras postati bolji.
10 godina
goust78 kaže...
ruya kaže...
goust78 kaže...
beli2402 kaže...

Jedino da sve na dobos ! hahahaha

Ma nisu to neki veliki koinsi da se zaraditi igrom, evo ti trenutno kretanje cena pao je ispod 500K.

9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Ma nisu to neki veliki koinsi da se zaraditi igrom, evo ti trenutno kretanje cena pao je ispod 500K.

Bez wl tesko,kroz div nikako ! hahahhaha

Son oko 200 k ,kratak sam jos 300 k ! :)

P.S.

Ode Son na dobos ,uzecu Bale-a .da probam .

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2018 10:39 (goust78).
11 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

da li netko ima ideju tko bi mogao biti next week na marquee matchups?

07.04.2018.

Man City - Man Utd

Everton - Liverpool

08.04.2018.

Real Madrid - Atletico Madrid

Nastavno na iskustvo od ovog ponedjeljka kad su cijene talijanima iz juventusa drastično skočile. A isto tako i francuzima razmisljam da ovaj tjedan/vikend kupim dosta igrača iz ovih klubova ako će biti popularne cijene...

Ima li to smisla?

Ne znam hoće li biti Everton-LFC i Real-Atletico jer su već bili, dok City-United nije bilo u prosincu tako da sam gotovo siguran da sad hoće. 

Ja sam kupio za nekih 100k igrača iz oba kluba i nadam se da ću profitirat, ali market je full čudan tako da se može svašta dogodit  

17 godina
blowfish_cro kaže...

Ne znam hoće li biti Everton-LFC i Real-Atletico jer su već bili, dok City-United nije bilo u prosincu tako da sam gotovo siguran da sad hoće. 

Ja sam kupio za nekih 100k igrača iz oba kluba i nadam se da ću profitirat, ali market je full čudan tako da se može svašta dogodit  

Da, meni to baš nije jasno. Recimo igrači juvea su skočili na 10k coinsa a igrači milana nisu cijenom išli gore a treba ti dva igrača i juvea i milana? Stoga uopće ne pratim taj MM jer nikada ne pogodim što će se tražiti te koji će zahtjevi biti. Totalno sam van toga. Da netko nije jučer rekao kako je nakupovao igrača juvea ne bih niti znao da su traženi.

11 godina
neaktivan

Hvala na pojašnjenju... idem i ja u shopping ali za duplo manji iznos od tebe :)

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ma ja to nista ne kupujem, zajebo sam se gadno na Sonu i Sterlingu prije nove godine.

Izgubio sam preko 100k jer im uopce nije skocila cijena za vrijeme Marquee-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

upravo potrošio 50k na packove - dobio 78 rated igraca najvisee.. Ode Aubameyang iz mojih planova...

pa fakat ne kuzim vise ni sam zasto to radim... sad opet ispocetka skupljat pare...

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 18

evo kedan primjer ove gluposti od obrane... znaci svaki njegov napad je bio jedan na jedan s golmanom iz nekog razloga moni zadnji igraci su se sudarali kad si dodaju slucajno im prode kroz noge i naravno da je to kontra jedan na jedan.. evo ne kuzim ovu igru a i moj svaki sut skoro gol... 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Sta bude kad je golman na chem. 6 odnosno 7 ?Svi ostali na 9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
goust78 kaže...

Sta bude kad je golman na chem. 6 odnosno 7 ?Svi ostali na 9.

Bude po tamburi . Zezam se pa verovatno losije statse ima nego kad mu je chem 10.

10 godina
goust78 kaže...
ruya kaže...

P.S.

Bejl je odlican, videces.

13 godina
FIFA 18

Juve je imao skupe igrače zato jer je ovih "jeftinih" bilo jako malo na marketu zbog SBC-a za ikone i upgradea.

Milan ima puno više non-rare kartica i zato ih je bilo više na marketu pa su im cijene bile niže.

Juve ima svega 5 igrača koji su rejtinga manjeg od 82, a Milan ih ima 15.

Ako budu City i United u MM onda će ista situacija biti s igračima Cityja zato jer ih i oni imaju 5 ispod 82 rejtinga, a United ih ima desetak.

Mada, EA zna iznenaditi tako da ja ne bih stavljao ruku u vatru da će taj par biti u MM-u.

Pripremite si po dva igrača iz svakog kluba za svaki slučaj i bok.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...
goust78 kaže...
ruya kaže...

P.S.

Ovako sam  to zamislio mtreba mi Bale i Casemiro,ostale imam .Ako imas kakav drugi predlog reci .

10 godina
goust78 kaže...
ruya kaže...
goust78 kaže...
ruya kaže...

P.S.

Ovako sam  to zamislio mtreba mi Bale i Casemiro,ostale imam .Ako imas kakav drugi predlog reci .

Pa solidna ekipica, ne znam koliki ti je budzet, ja bih zamenio Paulinja sa Iskom npr. Probaj, vidi kako ti lezi taj tim. Prilagodis ekipu svom stilu igre. 

9 godina
neaktivan
ruya kaže...
g

Pa solidna ekipica, ne znam koliki ti je budzet, ja bih zamenio Paulinja sa Iskom npr. Probaj, vidi kako ti lezi taj tim. Prilagodis ekipu svom stilu igre. 

U igri bih presao na 4222 form.

Nemam coinsa vise !

Samo d autopim Sona ide za oko 190 k !

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2018 12:02 (goust78).
17 godina
FIFA 18

Misli 21 stoljeća... nisu komplicirane ali ovi iz EA sportsa ih neće shvatiti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2018 13:23 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Misli 21 stoljeća... nisu komplicirane ali ovi iz EA sportsa ih neće shvatiti...

Sve je reko kak je. Nema dileme oko toga. Filaju nas kontentom kojega 80% igraca nikada nece vidjet. FUT WL je pay to win a pack luck je nevjerovatno glup. Zanimljivo je kak se ekipe pobunila na SW BF dok se u FIFAi isto dogada od pocetka FUTa. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
13 godina
FIFA 18

Ako je to onaj video što sam jučer gledao, onda se ne slažem samo u jednom s Ovijem.

Kvalifikacije za vikend ligu ne smiju imati za nagradu ništa osim ulaska u istu.

Za ostale nagrade, kartice, što Ovi želi, bi trebao biti poseban turnir.

Nema smisla da netko tko dođe pokupiti karticu, a već ima WL osiguranu, smanjuje šansu lošijem igraču da upadne u WL.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Ako je to onaj video što sam jučer gledao, onda se ne slažem samo u jednom s Ovijem.

Kvalifikacije za vikend ligu ne smiju imati za nagradu ništa osim ulaska u istu.

Nema smisla da netko tko dođe pokupiti karticu, a već ima WL osiguranu, smanjuje šansu lošijem igraču da upadne u WL.

Steta je da ne postoje razliciti turniri na kojima mozes sudjelovat. Da sloze nekakav skup turnira kroz tjedan - Ponedjeljak - Petak ( dakle do pocetka WL ). Pa se rangiras tokom tjedna za nagrade. To bi takoder bilo odlicno. Jer su nagrade u divizijama ocajne, WL su jedine isplative nagrade ali je 40 tekmi enigma za odigrat. Pogodi ti se jedan los dan i gotov si. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
13 godina
SimeKZ kaže...

Steta je da ne postoje razliciti turniri na kojima mozes sudjelovat. Da sloze nekakav skup turnira kroz tjedan - Ponedjeljak - Petak ( dakle do pocetka WL ). Pa se rangiras tokom tjedna za nagrade. To bi takoder bilo odlicno. Jer su nagrade u divizijama ocajne, WL su jedine isplative nagrade ali je 40 tekmi enigma za odigrat. Pogodi ti se jedan los dan i gotov si. 

Mi na PC imamo 25 utakmica pa ja i to jedva odigram, mogu mislit kako je vama koji 40 morate odradit.

Mada, ima luđaka... prvi put kad sam uletio u WL bio je petak popodne oko 17:00 h otprilike.

Idem bezveze bacit pogled na tablicu i već tada je bio lik koji je odigrao svih 25 utakmica - PA KAAAAAK?!

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Mi na PC imamo 25 utakmica pa ja i to jedva odigram, mogu mislit kako je vama koji 40 morate odradit.

Mada, ima luđaka... prvi put kad sam uletio u WL bio je petak popodne oko 17:00 h otprilike.

Idem bezveze bacit pogled na tablicu i već tada je bio lik koji je odigrao svih 25 utakmica - PA KAAAAAK?!

Jednom sam uspio svih 40 odigrat i to samo zato jer sam si reko u glavi da idem vidit kaj je to 40 tekmi u 2 i pol dana. Mogu ti rec' da je to teska opraljotka. Sve je super dok gazis, mislim da sam imo 10 pobjeda za redom. Cim spoji 2 poraza za redom tu nastaje kaos u glavi i svaka sljedeca poslije toga je kopanje kanala. A za kaj ? Tek u Elite imas garantirano dobre paketice a garantirana kita u njima :D 40 tekmi da razvuces na 7 dana ispada puno a di ne u tak malom rasponu. 

Kad smo kod ludaka. Ja znam prvi dan doc i pogledat standings pa vidim da likovi imaju jos 5-6 tekmi za odigrat a petak je :D 

7 godina
neaktivan
FIFA 18

ajd koliko moras biti retardiran da gledas sve jebene akcije i suteve a gubis 6:2... danas na dvoje takih naletim pa dajte ljudi koji vam je... moras izgubit pa sta se ljutis odma i gledas sve... morao sam jednu prekinit nisam to vise mogao obolio bi na zivce

0 0 hvala 0
13 godina
beli2402 kaže...

ajd koliko moras biti retardiran da gledas sve jebene akcije i suteve a gubis 6:2... danas na dvoje takih naletim pa dajte ljudi koji vam je... moras izgubit pa sta se ljutis odma i gledas sve... morao sam jednu prekinit nisam to vise mogao obolio bi na zivce

To ti je odgovor. Ima onih koji izadu van a on dobije pobjedu za nista. Jbg, psihologija. EA bi trebao tu reagirat. Isto kak su maknuli iz WLa dresove, ime ekipa itd... tak treba i replay maknut. Jer se jako puno ljudi koristi time.

17 godina
Skilledžija kaže...

To sam ja odavno rekao. Nekada smo imali turnire na kojima su se osvajale nagrade. Ovo nema smisla jer dopelja vrhunskog igrača s vrhunskim timom i onda naleti na tebe u finalu i ispadneš a on pobere karticu lukakua. Nema smisla.

11 godina
neaktivan
FIFA 18

Zato su mi turniri sa ograničenjima najdraži. Ne mora nužno biti ograničenje na srebrne ili brončane kartice, ali neki max rating od 83 ili samo određena nacija, liga... bilo bi puno zabavnije, ljudi bi igrali s različitim igračima i eliminirali bi pay to win kojeg fala bogu ne fali. 

1 0 hvala 0
17 godina
blowfish_cro kaže...

Zato su mi turniri sa ograničenjima najdraži. Ne mora nužno biti ograničenje na srebrne ili brončane kartice, ali neki max rating od 83 ili samo određena nacija, liga... bilo bi puno zabavnije, ljudi bi igrali s različitim igračima i eliminirali bi pay to win kojeg fala bogu ne fali. 

Vidiš a mene recimo to ne interesira. Ne želim kupovati igrače da bi s njima odigrao jedan turnir i ne želim igrati s igračima koji meni nisu dragi. Želim igrati s momčadi koja se meni sviđa. FUT sam krenio igrati 2013 godine i od tada uvijek igram s istim igračima. Ako mi to oduzmeš, mene više FUT ne interesira. Ima nas dosta takvih. Nekada smo imali trunire s ograničenjima i turnire bez ograničenja pa je svatko mogao igrati što mu se sviđa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2018 16:09 (movie).
13 godina
blowfish_cro kaže...

Jedan od glupljih ideja su ta ogranicenja. Ovako se coinsi tesko skupljaju, jos bi trebao sastavljat ekipe za igranje turnira. Ovak sam morao odhebat SB jer jednostavno nema smisla igrat to, di jos igrat sa 5 razlicitih ekipa. 

13 godina
FIFA 18

Uletio IF Kamara, Asensio, Kimmich i ostala 82,83+ bagra. Silver 1 se zavrsilo pa je i 20k coinsa gore. Sad ciljam IF Wilsona, povlacim Del P. na CAM i u napadu guram Jesus, Wilson iza njih D.P. iza DPa KDB, Bakayoko, Mooy. Mada bi htio nekog dobrog holding CMa. Poput Birthday Sissoko sa shadow je show kartica takoder, ali me nervira kaj je M/M. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice