FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.082.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ma u biti boli me kurac sta ti sime mislis,skupa sa ovim splicom sta se kurci sa zlatnim dresom.

Znam koliko dobro mogu odigrati i dalje stojim da bi potaracao sve sa tim ICON timom.

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: FIFA 18
C3c1l kaže...

Ma u biti boli me kurac sta ti sime mislis,skupa sa ovim splicom sta se kurci sa zlatnim dresom.

Znam koliko dobro mogu odigrati i dalje stojim da bi potaracao sve sa tim ICON timom.

lp

Kurcim se s onim sta ti nemas i nikad neces imat a sta se tice turnira organiziraj jedan "kucni turnir" sestra, brat.... pa mozda osvojis.

Sritno

13 godina
neaktivan
IDMM kaže...
C3c1l kaže...

lp

Kurcim se s onim sta ti nemas i nikad neces imat a sta se tice turnira organiziraj jedan "kucni turnir" sestra, brat.... pa mozda osvojis.

Sritno

Bit ce da si HDz-ovac cim kreces na sestru i brata. Jos da si mater spomenuo gdje bi bio kraj. 

Brzo nazad na kamenjar s kojeg si se spustio.

13 godina
movie kaže...
IDMM kaže...

Ja igram samo online i taj sam dobio kad sam osvojio 1. ligu ali slikat cu mu da nebi bilo zabune. Ja se nisam dosa ode kurcit da sam najbolji i sve ovo je upuceno liku koji kaze da bi potaraca sve turnire po Barceloni itd. samo da ima icone?! To kaze neko ko igra fifu 5 godina?? Ako mu je sad 10god. znaci poceo je igrat s 5 onda razumin tu izjavu i zao mi je sta sam uvridio dite.

Ja sam ga dobio kada sam osvojio offline prvu ligu na najtežem. Samo ga onda dobiješ, no kažem to i nije neki poseban domet. Pošto nisam osvojio online prvu ligu mislio sam da taj dres daju samo za osvajanje 1 div offline na najvećoj težini. Gle, ja mogu sa svakim igrati i od svakog izgubiti. Smeta mi ako sjedim malo ukoso a ne paralerno s tv, smeta mi ako me žena nešto pita dok igram, poludim kada mi prođe pored tv, slom živaca dobijem kada u jednoj akciji pogodim tri stative, vrištim kao nenormalan kada mi lik iz prvog udarca zabije gol. jebi ga, ima nas različitih i svatko drukčije reagira.

Nisam igrač kao recimo ovvy kojeg momentum sjebe pa od 40 tekmi izgubi jednu. Kada gledam sve one likove u barci imam osjećaj da ne igraju ništa posebno. Kao da gledam sebe samo s manje skilla. Rade početničke greške u obrani i svaki put vidim kada je pogriješio i kada će primiti gol. Isto tako vidim da većina njih nema pojma o osnovama nogometne igre jer mogu odigrati nogometnu akciju i zabiti lagani gol ali oni igraju video igru i tako se ponašaju. Van nogometne logike. Možda je moj problem što ja želim igrati nogomet a to svaki put ne prolazi u ovoj igri.

Zato sam volio igrati s maverickom jer igramo slično, ruya isto tako igra, koliko se sjećam pošto dugo nismo igrali i šime tako igra, i C3c1l tako igra. O nekim starijim forumašima koji nisu aktivni u zadnje vrijeme da ne govorim. Sve je to bila ekipa koja je razumjela nogomet i igrala ga. No meni je vrh bio antiljano27. Kakav igrač, šime i maverick ga se sjećaju i strašno mi je žao što je zadnje tri godine u mirovini što se tiče novih fifa. Jedini meni poznati lik koji je prvu diviziju nekoliko puta uzastopno bez poraza osvajao s brončanom momčadi. A kako je tek razumio market? Strašno. Puno sam naučio od njega.

antiljano27... Pa da :D taj lik mi je bio nocna mora. Nisam se mogao sjetit kako se zvao, jer se sjecam nimirZvo. Decko je bio strasan. Znao je skill movese raditi da se zaledis. Protiv njega je trenutak dekoncentracije bio poguban jer lik zavesla 2-3 igraca bez problema. Igrao je 4-3-3 i Neymara je silovao kaj se tice skilleva. 

Pa eto, da nisam u situaciji kakvoj jesam, nebi si nikada mogao priustiti PS4. Tako nebi niti FIFAu mogao igrati sljedecih tko zna koliko. Zao mi je da svaka rasprava ode u neko prepucavanje ovdje ( znam da je cesto zbog mojih stavova ). Bila je ovo nekad kvalitetna tema, sa brdo korisnih savjeta od tradinga pa do formacija i igraca. Razumijem da smo sad stariji, ali bas bi to trebao biti razlog da ima manje prepucavanja i vise kvalitetnih savjeta. 

Hebote, kad se sjetis da si nekad u FUTu morao izvuc igraca koji je morao imati formaciju na sebi koju ti igras... to je bila teska drama.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
13 godina
neaktivan
movie kaže...

No meni je vrh bio antiljano27. Kakav igrač, šime i maverick ga se sjećaju i strašno mi je žao što je zadnje tri godine u mirovini što se tiče novih fifa. Jedini meni poznati lik koji je prvu diviziju nekoliko puta uzastopno bez poraza osvajao s brončanom momčadi. A kako je tek razumio market? Strašno. Puno sam naučio od njega.

A sta mislis zasto vise ne igra? :) 

9 godina
C3c1l kaže...
IDMM kaže...
C3c1l kaže...

lp

Sritno

Bit ce da si HDz-ovac cim kreces na sestru i brata. Jos da si mater spomenuo gdje bi bio kraj. 

Brzo nazad na kamenjar s kojeg si se spustio.

Ti nisi samo strucnjak za fifu nego i za politiku?  Sigurno su ti hdz/sdp krivi sto i dalje zivis s mamom?

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Opet krivo ali već kad si krenuo bezobrazno, kazi ti namavkad si ti navigiva po svitu tko je doma navigiva? :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Hebote, kad se sjetis da si nekad u FUTu morao izvuc igraca koji je morao imati formaciju na sebi koju ti igras... to je bila teska drama.

Uvijek sam u packu dobijao igrače u nekim divljim formacijama pa onda kupuj karticu formacije koja je ovisno o formaciji u to vrijeme koštala i preko 10k coinsa. Tada su najpopularnije formacije bile 4-3-3 i 4-1-2-1-2. Nije bilo ovih varijacija formacija kao danas. Pa onda želiš promijenti formaciju pa ode 100k coinsa samo na nove kartice formacija. Užas. Ukidanje tih kartica formacija kao i kartica morala ušparala se silna kiličina coinsa. Kada se sjetim još tih kartica morala. Užas.

C3c1l kaže...

A sta mislis zasto vise ne igra? :) 

Računalo mu nije u cvijetu mladosti pa je ostao na fifi 14 i nikako da se odluči na kupovinu novog računala iako mislim da sada niti nema smisla kupovati računalo zbog fife. Jedina koliko toliko normalna platforma za igranje je konzola. Preferiram PS4 jer smo svi ovdje tradicionalno vjerni sonyu a i više je igrača te je automatski i market veći. Još da malo ispoliraju igru gdje bi nam kraj bio.

17 godina
FIFA 18

Ajmo dečki razmijeniti mišljenja ali bez vrijeđanja. Nije fora. Ne moramo isto misliti ali moramo zadržati razinu komunikacije. Vrijeđajući ne dokazujemo da smo u pravu niti je po meni cilj dokazati da je netko u pravu. Svatko izosi svoje mišljenje i viđenje igre jer na to ima pravo. Imam stvarno solidne dvije momčadi, imam stvarno neke po meni ozbiljne zamjerke igri a vidim da slično razmišlja dosta ljudi na EA forumu. Meni je jasno da netko voli plavu a netko crnu picu i oba su u pravu što se ukusa tiče. Stoga uvjeravati ovog drugo da je u krivu nema smisla. Netko ovu igru vidi kao teretanu a netko kao raj za opuštanje. Na žalost meni je ova igra zadnje dvije godine malo jača teretana.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Ajmo dečki razmijeniti mišljenja ali bez vrijeđanja. Nije fora. Ne moramo isto misliti ali moramo zadržati razinu komunikacije. Vrijeđajući ne dokazujemo da smo u pravu niti je po meni cilj dokazati da je netko u pravu. Svatko izosi svoje mišljenje i viđenje igre jer na to ima pravo. Imam stvarno solidne dvije momčadi, imam stvarno neke po meni ozbiljne zamjerke igri a vidim da slično razmišlja dosta ljudi na EA forumu. Meni je jasno da netko voli plavu a netko crnu picu i oba su u pravu što se ukusa tiče. Stoga uvjeravati ovog drugo da je u krivu nema smisla. Netko ovu igru vidi kao teretanu a netko kao raj za opuštanje. Na žalost meni je ova igra zadnje dvije godine malo jača teretana.

Ja je igram samo da se mogu druziti sa Skilledžija-om, jer volim kad galami kad padne gol nije bitno na kojoj strani. 

17 godina
FIFA 18

Nisam više prisutan na marketu niti znam kako se kreću cijene igrača. Netko se ovdje prije nekog vremena našalio kako je netko složio skupu momčad jer je možda trgovao dresovima. Odlučio sam malo trgovati dresovima. Imam pet dresova koje okrećem. No jedan mi je prava enigma. Uredno ga kupim za 150 coinsa a onda ga prodam za 5k coinsa ili za preko 3k coinsa. Evo sad su otišla 4 za 15 500 coinsa a platio sam ih 600 coinsa. Zadnjih desetak dana sam na dresovima zaradio oko 100k coinsa. Nekada se ne bih s tim zahebavao kada sam na jednoj kartici uzimao bar 50k coinsa no sada mi ovo relaksacija i motiv zbog one tvrdnje da vidim koliko se može zaraditi na dresovima. Sada skupljam za pogubu i to isključivo prodavajući dresove. Ne žuri mi se niti mi zapravo pogba treba ali eto...

edit: evo odoše još tri. Znači prodao sam sedam dresova za 24k coinsa a platio sam ih 1050 coinsa. Fakat sam iznenađen da ljudi plate nešto par tisuća coinsa a mogu uzeti to isto za 150 coinsa? Valjda im se ne da čekati već dođu i ako nalete uzmu prvi po redu. No ja ih stavim 50 zaredom pa na neki način formiram cijenu i utječem na kupce. Dobro je što se ovi dresovi ne mogu zasebno pretraživati već kako nalete.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2018 20:47 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja kupujem jednog igraca za 200 i prodajem ga za 20k. I to tako vrtim svaki dan po 5-6x. Skupljam da kupim Ronalda.  I tako svaki dan okrecem lovu. kupim za 200 i prodam za 20-21k. I to su igraci koji se ne mogu pretrazivati nego kako nalete.

edit; evo  jos 2 sam prodao dok sam sada ovo tipkao.

11 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Ja je igram samo da se mogu druziti sa Skilledžija-om, jer volim kad galami kad padne gol nije bitno na kojoj strani. 

sad si me nasmijao :)

Skiledzija - daj mene dodaj online da igram i ja s tobom ;)

10 godina
FIFA 18

Danas otvaram pakete od wl, osecam mocno prisustvo Ronaldove kartice ili neke ikone 😂

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
nadimaknaforumu kaže...

sad si me nasmijao :)

Skiledzija - daj mene dodaj online da igram i ja s tobom ;)

Ne igram više prijateljske.

Nemam ni vremena ni živaca za to.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

a nemas zivaca jer kad izgubis se nazviciras ili opcenito ti to nije napeto?

jer ako se bojis da bi ti se javio izmisljeni momentum ili nesto tog tipa ne brini. Meni je gol razlika 1 - 50, omjer pobjeda i poraza 100 - 55 - 680.

9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...
Skilledžija kaže...

jer ako se bojis da bi ti se javio izmisljeni momentum ili nesto tog tipa ne brini. Meni je gol razlika 1 - 50, omjer pobjeda i poraza 100 - 55 - 680.

U jbt ja sam los ali si ti ipak gori :)

Uglavnom imam w+d=l u FUT-u ,ako racinam SB onda idem 700- 100 -250 .

Sto rece IDMM ako nema talenta nista od napredka mada se Movie i jos neki ne slazu sa mnom.

Kako kakav  talenat za fifu . hahahahah

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 11:07 (goust78).
11 godina
neaktivan

ma najgore od svega - ove pobjede to mi broji u Squad battles :)

malo sam mozda pretjerao za omjer - al tu je negdje. pogledam veceras pa cu bas javit.

Plan mi je sada igrat danas i cijeli vikend SB da dobijem bar 10/12k ako dodjem do Gold 3/2. Nisam jos igrao ovaj tjedan i da dobijem 2 packa. (imam osjecaj da cu izvuci Aubameyanga u njima) .... ahahhaha

Ma ja sam loš a + imam lošu momčad.

U packovima sam izvukao Azpili... Ozila... Pique... Matu... Al sam sve to prodao kupvao packove...

Jedino što koliko toliko vrijedno imam je Kante kojeg nemogu prodat srećom (jer da ga mogu prodat bi ga se već riješio kao što sam skupljao za Eriksena pa ga prodao).

9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

ma najgore od svega - ove pobjede to mi broji u Squad battles :)

malo sam mozda pretjerao za omjer - al tu je negdje. pogledam veceras pa cu bas javit.

Plan mi je sada igrat danas i cijeli vikend SB da dobijem bar 10/12k ako dodjem do Gold 3/2. Nisam jos igrao ovaj tjedan i da dobijem 2 packa. (imam osjecaj da cu izvuci Aubameyanga u njima) .... ahahhaha

Ma ja sam loš a + imam lošu momčad.

U packovima sam izvukao Azpili... Ozila... Pique... Matu... Al sam sve to prodao kupvao packove...

Jedino što koliko toliko vrijedno imam je Kante kojeg nemogu prodat srećom (jer da ga mogu prodat bi ga se već riješio kao što sam skupljao za Eriksena pa ga prodao).

Ma polako do 5-4.div. ces dogurati i sa losim timom ...

Kakav je Aubamejang ?Neki dan me lik razbio sa njim .Ima taman para za njega .

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 11:05 (goust78).
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Moja aktualna momcad. Ako je netko za game online za vikend nađite me na: superperozg.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

Moja aktualna momcad. Ako je netko za game online za vikend nađite me na: superperozg.

Sa tom ekipom ladno mozes do 5. div .Igram sa takvim ekipama u 5-6 .div stalno ,neke dobijem a i izgubim pocesto .

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 11:09 (goust78).
11 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Nisam igrao s njim al mi je on super kao igrač pa mi je želja. Iako sad u Arsenalu igra ko ja u Fifi :)

Mislim da cu prije njega uzet na posudbu preko onog XP-a što skupljam pa ga mogu uzet kad sam LVL 30/32 (ako se ne varam). Jer sumnjam da cu skupit 120k do onda...

Cim imam preko 20k ja odmah se izgubim i pocnem kupovat packove :)

Neznam kakvu momcad imas?

11 godina
neaktivan
goust78 kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Sa tom ekipom ladno mozes do 5. div .

Mogu ali je najvazniji faktor moje znanje i igra - odnosno kako neki ovdje kažu momentum pa njega optuže a ja sam realan pa kažem da neznam :)

Tako da ostajem ja u diviziji 8/9 do Uskrsa kako stvari stoje.

9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...
goust78 kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Sa tom ekipom ladno mozes do 5. div .

Mogu ali je najvazniji faktor moje znanje i igra - odnosno kako neki ovdje kažu momentum pa njega optuže a ja sam realan pa kažem da neznam :)

Tako da ostajem ja u diviziji 8/9 do Uskrsa kako stvari stoje.

Za cuvanje zivaca najbolja opcija ! :)

9 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...
goust78 kaže...

Nisam igrao s njim al mi je on super kao igrač pa mi je želja. Iako sad u Arsenalu igra ko ja u Fifi :)

Mislim da cu prije njega uzet na posudbu preko onog XP-a što skupljam pa ga mogu uzet kad sam LVL 30/32 (ako se ne varam). Jer sumnjam da cu skupit 120k do onda...

Cim imam preko 20k ja odmah se izgubim i pocnem kupovat packove :)

Neznam kakvu momcad imas?

Najbolja postava ,imam jos Jesusa i jos dosta igraca !

8 godina
nadimaknaforumu kaže...

Ja kupujem jednog igraca za 200 i prodajem ga za 20k. I to tako vrtim svaki dan po 5-6x. Skupljam da kupim Ronalda.  I tako svaki dan okrecem lovu. kupim za 200 i prodam za 20-21k. I to su igraci koji se ne mogu pretrazivati nego kako nalete.

ok, cisto me zanima koga to?

9 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...
nadimaknaforumu kaže...

ok, cisto me zanima koga to?

Zeza se ,ocigledno . :)

13 godina
nadimaknaforumu kaže...

Ne bojim se poraza, nije u tome svar.

Prijateljske mi se ne igraju jer tu nema natjecateljskog naboja + kad igram prijateljsku ne volim kad mi protivnik uklizava i igra kao većina panjeva online.

Onda radije igram online divizije i uzmem neke coinse na kraju divizije.

Osim toga, igram 2 partije dvnevno - jednu prije ručka i jednu navečer.

Vikendom igram više, ali tada rješavam asajmente jer mi je to gušt.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 18

@sexywc - nazalost duh je u pravu - salim se.

Potaknut od vise postova drugih koji komentiraju da kupuju za 100 pa prodaju za 1500 sam i ja odlucio prihvatit njihovu zajebanciju i isto napisat.

ako imamo preko 5 milijuna transfera - nas 4 koji ce saznati da prodajes X za 1500 a kupis za 200 nije fakat nikakav rizik za podijelit. A tko to ne napiše taj očito malo pretjeruje.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže..

Ne bojim se poraza, nije u tome svar.

Prijateljske mi se ne igraju jer tu nema natjecateljskog naboja + kad igram prijateljsku ne volim kad mi protivnik uklizava i igra kao većina panjeva online.

Onda radije igram online divizije i uzmem neke coinse na kraju divizije.

Osim toga, igram 2 partije dvnevno - jednu prije ručka i jednu navečer.

Vikendom igram više, ali tada rješavam asajmente jer mi je to gušt.

sve jasno. kužim te i slicno razmsiljam. Osim sto ja odigram po 10 tekmi po večeri (ako ne zaspme prije 10) i onda skupljam coinse.. i 100% se slazem sa ovim natjecateljskim nabojem..

Mozda naletim na tebe onda online ;) bar ces imat 1 pobjedu više.

a sto se tice uklizvanja - kod mene to nije rezervirano za friendly - to je meni obavezno i u Online Seasons.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice