FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.083.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 18
hanteed kaže...
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...
Ja sam gotov za ovu godinu.

JOya od 550kn. Nice. A samo zato jer si neces priznat da si los.

jest sigurno je razbio zato što je loš...

btw golemo mora da je nešto užasno bilo dok je dzojstek sjebao

ugl ako je to način borbe protiv ea, onda podrzavamo našeg cecila :D

Razbit nesto od 550kn radi igre ? U kojoj stalno kenjas kako su svi krivi za poraz. Da, los.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
13 godina
SimeKZ kaže...

Razbit nesto od 550kn radi igre ? U kojoj stalno kenjas kako su svi krivi za poraz. Da, los.

Možda si ustvari ti loš?!

Ti si jedini ovdje zadovoljan igrom i nikad nemaš nikakvih problema, a to je karakteristika igrača koji ne znaju pa misle da je sve u redu.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Ti si jedini ovdje zadovoljan igrom i nikad nemaš nikakvih problema, a to je karakteristika igrača koji ne znaju pa misle da je sve u redu.

Ja sam si priznao u pocetku da sam los. Krenuo '' studirat '' igru, pogledao ovvya i ekipu, vidio gdje radim greske i ispravio ih. 

Shema je u tome da ja vidim problem, i prilazim mu da nadem rjesenje. Vi vidite problem i krivite igru ( sta je u jednu ruku tocno ) a ne vidite sebe. To da sam ja zadovoljan igrom nije istina, zakljucak ti je potpuno kriv. 

Ostane mi po 20-25 tekmi, zavrsim u Silver 1. Pa racunaj sad ko je tu los. 

13 godina
SimeKZ kaže...
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Ja sam si priznao u pocetku da sam los. Krenuo '' studirat '' igru, pogledao ovvya i ekipu, vidio gdje radim greske i ispravio ih. 

Shema je u tome da ja vidim problem, i prilazim mu da nadem rjesenje. Vi vidite problem i krivite igru ( sta je u jednu ruku tocno ) a ne vidite sebe. To da sam ja zadovoljan igrom nije istina, zakljucak ti je potpuno kriv. 

To ti nista ne znaci sta tebi ostane tekmi. Odigraj ti decko WL do kraja pa javi kakav je score. Opce je poznato da su najteze tekme pri kraju.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
Cofinho kaže...
SimeKZ kaže...
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

To ti nista ne znaci sta tebi ostane tekmi. Odigraj ti decko WL do kraja pa javi kakav je score. Opce je poznato da su najteze tekme pri kraju.

Nemam vremena za 40 tekmi. Jednostavno ih nemam kud uklopit. I ovih 20 kad ulovim Silver 2-1 je cisto kad se nesto otkaze. 

13 godina
SimeKZ kaže...

1. Kako si ispravio grešku kad si u napadu i protivnik te sruši za penal, ali sudac ne svira, i iz kontre dobiješ gol koji odlučuje pobjednika?

2. Kako si ispravio grešku kad tvoji igrači promašuju prazan gol s 5m, a ti si pucao ispravno?

3. Kako si ispravio grešku da dodaješ desnom igraču, a lopta ide lijevom? (doduše, ovo su izgleda popravili jer mi se u zadnje vrijeme jako rijetko događa, ali se ipak još uvijek zna dogoditi)

4. Kako si ispravio grešku da tvoj protivnik samo uklizava u tvoj igrače, bez obzira na kojem dijelu terena i svaki put to uklizavanje bude bez faula/penala?

5. Kako si ispravio grešku kad se tvoj protivnik dodaje iz prve cijelu utakmicu bez ijednog pogrešnog dodavanja, a dotle ti ne možeš dodati loptu na 5m?

Ovo gore i još mnogo toga se meni događa i ja nemam rješenje za to, a po komentarima forumaša i kod njih je slična situacija.

Jedino kod tebe igra drugačije radi izgleda?!

[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 18

Bome i ja imam pitanje kako si riješio problem kad ides blokirat loptu i lopta se odbije samo pola metra od tebe savrseno natrag napadacu u noge?

Kako si riješio problem da ti obranbeni samo odjednom odluta iz formacije i dok ga ti ispravis protivnik ti vec zabije gol?

Kako si riješio problem da cim ja krenem hvatat rezultat da mi nestanu informacije od igraca ili mapa ili oba dvoje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.2.2018 15:19 (The_K).
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Igra je puna manipulacije i svatko tko redovito igra iz aviona vidi kad se dogadaju cudne stvari.

Ea zbog max. profita zeli navuci igrace, to znaci da ne smijes previse ni pobjedivati niti previse gubiti. Ne zelim rec da skill ne znaci nista, 80 posto vremena ce bolji igrac pobijediti, ali ima onih par utakmica kad vidis da te igra sere. Nekad tebi olaksava a nekad protivniku. Upravo zbog tih par utakmica je ova igra toliko frustrirajuca.

4 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

https://www.youtube.com/watch?v=3rRdKbwTLd8&feature=youtu.be 

evo jednog mog nepostenog gola cisti prekrsaj u napadu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

1. Kako si ispravio grešku kad si u napadu i protivnik te sruši za penal, ali sudac ne svira, i iz kontre dobiješ gol koji odlučuje pobjednika?

2. Kako si ispravio grešku kad tvoji igrači promašuju prazan gol s 5m, a ti si pucao ispravno?

3. Kako si ispravio grešku da dodaješ desnom igraču, a lopta ide lijevom? (doduše, ovo su izgleda popravili jer mi se u zadnje vrijeme jako rijetko događa, ali se ipak još uvijek zna dogoditi)

4. Kako si ispravio grešku da tvoj protivnik samo uklizava u tvoj igrače, bez obzira na kojem dijelu terena i svaki put to uklizavanje bude bez faula/penala?

5. Kako si ispravio grešku kad se tvoj protivnik dodaje iz prve cijelu utakmicu bez ijednog pogrešnog dodavanja, a dotle ti ne možeš dodati loptu na 5m?

Ovo gore i još mnogo toga se meni događa i ja nemam rješenje za to, a po komentarima forumaša i kod njih je slična situacija.

Jedino kod tebe igra drugačije radi izgleda?!

6. Kako si ispravio da tvoj igrac ne ulazi u putanju udarca kad trebas pucati u protivnickom 16tercu?

7. Kako si ispravio da ne mozes izbaciti loptu 3 minute van svog peterca dok "on" ne da gol?

8. Kako si ispravio da ne dobijes 2 gola sa 30 metera golmanu kroz ruke u razmaku od 2 napada?

Mogao bi u nedogled ovo sve pisati ali cemu sve to kad si ti sve uspio ispraviti i mega si dobar igrac ove poludebilne igre koju je radi retardirani balavac u nekoj prčiji u Kanadi.

Odi upali jubito i divi se oviju i ostalim supcicima koji su na izvolte dobili igrace koje pozele pa se kurce kako znaju igrati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.2.2018 17:18 (C3c1l).
17 godina
Cofinho kaže...

Nemoj bit 100% siguran u to. Vodeci je kandidat da dobije POTM karticu za sijecanj, a već smo ranije kod Salaha vidili da ako je igrac POTM, ne dobiva novu special karticu. Sad svi panic sellaju zato je nesto pala cijena, ali postoji velika mogucnost da ce se cijena reboundat nakon lunar new year eventa. Ja ga jos prodavat necu.

Iz iskustva znam da je panična prodaja najgora prodaja. Nije puno pao cijenom u odnosu koliko sam ga platio jer mu je cijena bila otišla jako gore. Jučer je u podne išao za 1.6 milja. Da sam ga prodao zaradio bih 300k coinsa. Nema veze. Neću ga prodavati. Ako dobije IF karticu bit će skuplja sigurno tih 300k coinsa. To mi se ne isplati. S obzirom kako igra po meni je realna nadogradnja. U tom slučaju bit će 93. Bolje ne može a iovako je zvijer od kartice. Glasovao sam za njega da bude POTM. Odi glasovati ako nisi. Možda svaki glas odluči, ha, ha...

12 godina
FIFA 18

Kako si uspio glasat za salaha ovdje ga uopce nema medju opcijama?

https://potm.easports.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Jeli tko probao marca van bastena 89 ili 91 verziju i razmisljam se napravit neki sbc jer imam shearera koji mi nije legao a zao mi ga je drzat bzvz u klubu pa bi ga stavia u neki sbc za del piera ili bergkampa neznam koji je bolji od te dvojice 

0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Kakvog Salaha? Glasali smo za Aguera.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
12 godina
Cofinho kaže...
The_K kaže...

Kakvog Salaha? Glasali smo za Aguera.

aha nezz zasto sam si umislio da ste pricali o salahu najvjerojatnije jer sam igrao ujutro wl i poslije toga sam ucio pa mi se mozak spalio hahahhaha

13 godina
neaktivan
hanteed kaže...
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...
Ja sam gotov za ovu godinu.

JOya od 550kn. Nice. A samo zato jer si neces priznat da si los.

jest sigurno je razbio zato što je loš...

btw golemo mora da je nešto užasno bilo dok je dzojstek sjebao

ugl ako je to način borbe protiv ea, onda podrzavamo našeg cecila :D

2-0 sam vodio protiv lika koji je imao 6 icona plus Cristiana i Messia, ubijao sam ga ali doslovno.

88 min pogodi majstor sa 30tak metara golcinu sa Del Pierom da ni njemu nije bilo jasno kako je uslo jer je pustao replay.

Krenem sa centra, 4 pasa, izbacim Musu, idem jedan na jedan sa golmanom majstor me rusi sa leđa do te mjere da mi se pokaze crveni krizic na Musi, sudac nista ne svira, on dugu loptu, moje obrane NEMA,

puca Ronaldom drop kick iz prve OPET sa 30 metara i pogodi od precke unutra.

Krecu produzeci, kick off, ono sto su rekli da su popravili,OPET Ronaldo pravocrtno trci prema golu, svi se moji odbijanju od njega, ja ne mogu nista, niti faul napravit, finess mala mrezica, 2-3 za njega.

Tu sam porazbijao sve sto mi je bilo blizu, plus neku keramicku vazu, slucajno stolicom kako sam se gurnu nazad od stola.

Kako bi sime rekao, nije igra kriva,ja ne znam igrati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.2.2018 18:53 (C3c1l).
17 godina
The_K kaže...

Cofinho i ja razgovaramo o agueru.

15 godina
FIFA 18

23 pobjede, 8 utakmica do kraja.

Ishod: sve izgubio.

Da li je to moguće? Ove stvari sa Del Pierom sa 300m finesse golovi i Ronaldo razgrće obranu neću ni spominjati. Apsolutno u svakoj od tih 8 tekmi do kraja. Nevjerojatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zvone07 kaže...

Da li je to moguće? Ove stvari sa Del Pierom sa 300m finesse golovi i Ronaldo razgrće obranu neću ni spominjati. Apsolutno u svakoj od tih 8 tekmi do kraja. Nevjerojatno.

A slusaj brate los si priznaj si to i sve ce biti uredu. 

13 godina
zvone07 kaže...

Izgleda da slabo Ovija gledaš jbga :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
The_K kaže...
zvone07 kaže...

A slusaj brate los si priznaj si to i sve ce biti uredu. 

Moze bit da je igra kriva jer je popuhao 8 za redom. 

Ovvya sam uzeo kao prvog youtubera koji ide na regionalna koji mi je pao na pamet. Ne znam zasto se vade stvari iz konteksta.

17 godina
FIFA 18

Uzeo sif nalda. U prošlim fifama mi bio drag. Ima dobru polusezonu pa možda dobije nadogradnju. Kombiniram dva stopera za brazilce a nije mi neka širina. Uz luiza sam imao mirandu i marquinhosa pa da isprobam i nalda.

edit: evo od danas nema više ona dva jumbo packa. I to je gotovo. Otvorio sam znači 40 jumbo packova a da nisam dobio u njima igrača vrijednog 3k coinsa. Ne mogu tvrditi ali ziher sam da u preko 50% slučajeva u njima nisam dobio niti rare igrača.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.2.2018 8:13 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 18

Sime moj, dobio si 12 tekmi WL u zadnjih mjesec i pol, ne znam koliko si tocno odigrao ali i da si odigrao 20-25 tekmi i da nisi vidio nista cudno je suludo.

Budem pokusao do kraja tjedna sastaviti video sa sranjima sto su mi se desavale u igri u zadnjih mjesec i sitno, od klizecih startova s leda u 16tercu koje sudac nije sudio do toga da je Martial uklizao u mog Azpi-a koji je interceptao loptu, polomio ga ali je Azpi dobio zuti a Martial penal.

Neki dan su i dva "pro" igraca rekla da je njima dosta i da unatoc tome sto je ovo kvalifikacijski mjesec za turnir da nece sudjelovati jer je igrica totalno sranje i da se zadnjih par mjeseci tjeraju da ju igraju zbog novaca. Mislim, kakva je to igrica vrijedna ESport naziva i turnira gdje ljudi koji bi se trebali natjecati u istoj nemaju vise mentalnih kapaciteta da igraju.

Realno gledano, EAu nije u planu napraviti igricu koja je postena i bazirana cisto na skillu igraca, da je postavili bi vise servera sa boljim refresh rateom od ovog koji je ako 10hz i u fakin Dublinu.

EA ima plan prodati sto vise mikrotransakcija i nije ih pretjerano briga za kvalitetu samog gameplaya, zato su komentatori u Barceloni komentirali kvalitetu odredenih kartica radije nego kvalitetu igraca dok su se pored njih igre crashale, PSN rusio a EA forsira da se finale igra samo na Xbox-u. Mislim da je generalnoj publici vise puna kapa WL i koliko je to u biti low-effort pokusaj natjecateljskog mode-a koji se bazira na tko ima manji delay, bolje kartice i moze vise igraca staviti unutar 16m i povuci brzu kontru.

5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Što je tu greška? Kriva odluka suca ili kontra i to sto si primio gol? Ako je kriva odluka suca - zar se to nikad u real life-u nije dogodilo? Ako je ovo drugo, necu komentirati...

Što je prošli vikend promašio Sterling? Jel i on ispravno pucao? Ili je Guardiola na klupi stisnuo O na kontroleru, ali je greška bila kod Sterlinga.

Da li si gledao Arsenal zadnje 2 tekme? Kako je Miki odigrao prvu tekmu? 3 asistencije ako se ne varam? Predobra njegova tekma, zar ne. Što se dogodilo sad za vikend? nije se sastao sa loptom.

Moja poanta je da se više manje sve to događa i u pravom nogometu - zato je NOGOMET.

13 godina
nadimaknaforumu kaže...

Što je tu greška? Kriva odluka suca ili kontra i to sto si primio gol? Ako je kriva odluka suca - zar se to nikad u real life-u nije dogodilo? Ako je ovo drugo, necu komentirati...

Što je prošli vikend promašio Sterling? Jel i on ispravno pucao? Ili je Guardiola na klupi stisnuo O na kontroleru, ali je greška bila kod Sterlinga.

Da li si gledao Arsenal zadnje 2 tekme? Kako je Miki odigrao prvu tekmu? 3 asistencije ako se ne varam? Predobra njegova tekma, zar ne. Što se dogodilo sad za vikend? nije se sastao sa loptom.

Moja poanta je da se više manje sve to događa i u pravom nogometu - zato je NOGOMET.

1. Ako je igrica u pitanju onda nema slobodnog sudačkog uvjerenja nego se svaki prekršaj treba sankcionirati, a ne kad vodiš ili si bolji od protivnika, igrica u tom slučaju njemu popušta.

2. Mi opet govorimo o igrici i nekim pravilima u toj igrici. Ako sam ja izradio akciju i doveo loptu na 5m i pucam u prazan gol - igra me zbog toga kažnjava pa moj igrači promaši - dok isti taj protivnik opali s 25m s Bakayokom iz očaja i pokupi paučinu u rašljama.

3. Ja opet govorim o igrici i o statistikama pojedinih igrača - igraj mi s ikonama od prve cijelu utakmicu jer oni to mogu, a ne sa nekim pikzibnerima.

Pazi, mene sve nabrojano ne bi mučilo da igra tako radi uvijek i da je to pravilo. Onda bih se prilagodio tome i igrao kako igra traži.

Mene muči to što igra sama odlučuje kako će u kojem trenutku raditi i koga će nagrađivati.

To nema smisla jer kad pobijedim nisam siguran jesam li ostvario tu pobjedu svojom vještinom ili zbog pomoći igre - isto tako i kad izgubim.

Moj najveći probjem je kad sam evidentno bolji od protivnika i kad ga igra gura - to mi smeta jako.

Kad sam lošiji sve je ok, nemam problem s time, dapače pratim i učim od boljega.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan

Pomiri se s tim da je to random - kao i u pravom nogometu... I opustite se.

13 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

Šime jesi to ti?

13 godina
C3c1l kaže...
nadimaknaforumu kaže...

Šime jesi to ti?

Nope, toliko nerealan bas nisam. Uostalom branit nesto sta je krivo u igri od pocetaka nema smisla. Pa oni nikad u ovoj igri nisu imali sudenje na vrhunskoj razini. To je jasno ko amen. 

11 godina
neaktivan

Kako neke kartice mogu biti totalno "kriva" pozicija. Npr. kako je moguče Batshuayi da ima CM?

Da li netko može to objasnit? jer bih ja volio nekog RW npr prebacit u LW al koliko sam shvatio to je nemoguce. Zasto je onda moguce da Callum Wilson postoji kao CM ili Batshuayi?

8 godina
nadimaknaforumu kaže...

Vidis, tu je razlika izmedu nas. Ti to vidis kao dio nogometa koji je skroz ok i uzivas u tome. Ostatak nas zeli nesto sto je konzistentno jer nesto sto je random ne moze biti natjecanje, pogotovo ne na ovaj nacin na koji je to EA osmislio.

WL je natjecanje u kojem imas 72h da odigras 13-14h vrijednosti utakmica. To je nezdravo.

WL je natjecanje gdje imas 40 utakmica, odradio si tih 40 i gotov si. EA boli kurac koliko puta si pokupio poraz na radnom sut sa 30m, kontru gdje su tvoji igraci jednostavno odlucili da nece trcati ili su "zapeli u blatu". Serveri su im takvi da su vikendi bez DCa cudo. DC te kosta te jedne utakmice koja moze raditi razliku izmedu dva ranka. Da se radi o "rolling" sustavu kao sto imas u doslovno svim drugim ESport naslovima (CSGO, Overwatch, Dota, LoL, Hearthstone, navedi sto hoces) gdje igras koliko hoces i kada hoces dok se period sezone ne zatvori, bilo bi puno lakse primiti takve retardacije od poraza jer znas da imas xyz utakmica jos za odigrati i da mozes ako nista drugo, kroz cisti grind doci do ranka koji zasluzujes.

Da zakljucim vise sa ovime, FIFA nije ESport i dok god EA ima nakanu guziti igrace sa nezdravim idejama kao sto je 40 utakmica kroz 72h, mikrotransakcijama, serverima koji cesce ne rade nego rade, godisnjim ciklusom igre gdje ista nema vremena da developeri isprave bugove i usavrse prozivod, FIFA nece ni postati postena igrica kao sto su gore navedeni ESport naslovi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice