FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.082.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: FIFA 18
Barem se kvalificiras,ja ne uspijevam nisam nikad usao u tu WL a igram od 12 mjeseca... Ali nije problem u ekipi sto vise imam dobru ekipu
PSN:nikolacurak
13 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...
Barem se kvalificiras,ja ne uspijevam nisam nikad usao u tu WL a igram od 12 mjeseca... Ali nije problem u ekipi sto vise imam dobru ekipu

Ja sam kvalificiran jos kroz igranje vikend lige jer sam uvijek u gold 3 ili 2, ovo sam odigrao cisto da ubijem vrijeme

8 godina
Nikolacurak kaže...

Ne brini se o ulasku u WL, samo lagano polagano grind kroz divizije, pogotovo ako ti je ovo prva godina sto igras FIFU ili FUT.

Svaki dan lijepo 5-6 tekmi u divizijama i pokusaj igrati sporije pa lagano ubrzati stil igre a ne samo slati lopte napamet jer tako neces nista nauciti.

WL je super stvar kad radi, problem je sto cesce radi probleme nego sto radi kako treba, a 40 tekmi kroz 3 dana ce ti sprziti mozak i neces imati ni volje ni zelje vise pogledati FIFU tokom tjedna, to ti mogu reci iz iskustva.

Tako da nemoj se brinuti o WL niti kvalifikacijama, samo igras svaki dan po malo sa razumijevanjem jer unatoc tome sto ti bolje kartice i prcanje od strane igrice igraju veliku ulogu u igrici, velika je razlika u skillu izmedu nekoga tko igra Div 3 i Div 1.

13 godina
FIFA 18

Prebrutalno je kako treba bartra iz BvB da napravis SBC, a njegove kartice jednostavno nema radi autobuyer. GG EA.

EDIT: Upecao Merea... 15k u minusu sa paketicem. Jbg :D 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.2.2018 13:54 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Kakav smijeh. Znao sam ali opet idem bezveze ispucati 60k coinsa koliko me na kraju koštao ljetni sbc. Jesam li mogao dobiti goru karticu? Naravno da nisam. Danas je zadnji put da sam igrao bilo kakav sbc. Nabijem ih na karu. Potrošim 60k da bih dobio 29k coinsa. Pa kakav sam ja peh da uvijek u vreči punoj pica uhvatim karu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.2.2018 13:58 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Small rare gold players pack u dva dana sam dobia 2mil coinsa

Brzo pomoc prodati odma ili ne ide za nekih 980k

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.2.2018 14:45 (MaciStyle).

3 0 hvala 0
12 godina
MaciStyle kaže...

Ti si u dva dana dobio vise u paketicama nego ja u 4 godine igranja fife hahahahaha

Moja preporuka je da ga ostavis ja mislim da bi mu cijena trebala rast posto je dns zadnji dan otw u paketima i vise se ne bi trebao pojavljivat a i velike su mogucnosti da dobije inform jer je jako dobar napadac jedino ako ga ozljede sjebu.

17 godina
MaciStyle kaže...

A kaj si prije toga dobio za milju? Dat ću ti svoj acc da odigraš na njemu neki sbc. To mi je jedina šansa da nekaj dobijem.

10 godina
movie kaže...
MaciStyle kaže...

A kaj si prije toga dobio za milju? Dat ću ti svoj acc da odigraš na njemu neki sbc. To mi je jedina šansa da nekaj dobijem.

Salaha 89totw prebacia nes za drugog sbc acca i jos jutros griezman iniesta i tak , sta mi ti preporucujes dali prodat aubameyanga ili pricekat 

17 godina
FIFA 18
Danas ćeš za aubameyanga dobiti najmanje. Zadnji dan je otw. Ljudi će igrati sbc, otvarat packove, htjet će odmah doći do coinsa, rušit će mu cijenu. Isto tako glupo ga je prodavati pred vikend kada može nešto odigrati i završiti u totw. Ako ti coinsi ne trebaju, pričekaj. Prati market i čim ode preko milje prodaj ga ako ne misliš s njim igrati, iako je malo napadača u igri tako dobrih.
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
FIFA 18

Input lag i delay je najveci neprijatelj ove igre i pored skriptinga, juce i danas je uzas, igraci su previse tromi i pretesko je igrati i onda kako odigrati 40 utakmica ako od 3 dana dva cu imati ovaj problem, jedino da gubim utakmice. Ne vidim smisao ovoga uopste. Fifa totalno nije fer. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Odigrao 5 tekmi sada u Vikend ligi, kao sto sam si i mislio, ono suđenje sto je bilo jucer sad mi je duplo vratio plus skripta.

Dobio dvije tekme, 3 za redom izgubio a bio bolji bar za duplo, lagano alt+f4. Nek si jebu mater, mozda bude vise srece sutra.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18
Odigrao u diviziji interesantnu tekmu. Nikada do sada nisam igrao protiv trojce igrača istovremeno. Imali su momčad od bar 10 milja, strašno. Napadaju me s trojcom igrača koje kontroliraju. Igraju agresivno ali istovremeno ostavljaju iza puno praznog prostora. Brzom igrom i izmjenom pasova bez carinjenja lopte da ih se izbaciti iz igre. Na kraju sam im uvalio pet komada. U nekim situacijama tri igrača su plus ali u mnogim situacijama su minus. Kako se to posloži da nas više igra s jednom momčafi? Nisam nikada probao tako igrati fut ali danas me to zainteresiralo.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
FIFA 18

Proda sam pola ekipe koja me drzala par tjedana u eliti iako sam im obeca dozivotne ugovore Najzalije mi bilo Del Piera ali evo nove ekipe koja je startala WL s 9-0 i za danas dosta. Ovaj Kante je najbolja kartica s kojom sam igra a proba sam dosta ovih ponajboljih. Nema tog Petita,Vieire Matthausa koji mogu stat u istu recenicu s ovom zvijeri. Naravno to je moje misljenje a isto tako sam proba Pelea 91 i brzo se vratio na Mertensa. Valjda cu do kraja uspit napravit skor 9-7.

1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Odigrao u diviziji interesantnu tekmu. Nikada do sada nisam igrao protiv trojce igrača istovremeno. Imali su momčad od bar 10 milja, strašno. Napadaju me s trojcom igrača koje kontroliraju. Igraju agresivno ali istovremeno ostavljaju iza puno praznog prostora. Brzom igrom i izmjenom pasova bez carinjenja lopte da ih se izbaciti iz igre. Na kraju sam im uvalio pet komada. U nekim situacijama tri igrača su plus ali u mnogim situacijama su minus. Kako se to posloži da nas više igra s jednom momčafi? Nisam nikada probao tako igrati fut ali danas me to zainteresiralo.

Pozoves frenda kao guesta, i onda ko normalan friendly biras strane. 

Meni se isto to dogodilo, 3 igraca, bjesna ekipa ( Da nisu mozda isti likovi ). Istamburo ih ko male majmune. Mislim da je bilo jedno 8-1 za mene. 

10 godina
FIFA 18

Ja sam protiv dvojice igrao 2 puta i oba puta sam izgubio. Od sad kad vidim da su dvojica tj tamo da ima guest izlazim odmah

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Ja ne mogu verovati da imam ovoliki lag, toliko su mi igraci spori i tromi da je ne moguce igrati ovu vikend ligu. Toliko para zaradjuju i da ne mogu da srede servere ili ipak to rade namerno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Meni se isto to dogodilo, 3 igraca, bjesna ekipa ( Da nisu mozda isti likovi ). Istamburo ih ko male majmune. Mislim da je bilo jedno 8-1 za mene. 

Evo momčadi pa vidi. Ja sam završio 5-2 u moju korist a trebao sam zabiti još koji gol. No dugo nisam igrao online pa plivam i dosta promašujem. Trebat će mi neko vrijeme da se vratim. Budem sada više igrao. Imam osjećaj da se osjećam bolje, bar dok me igra ne razjebe.

12 godina
FIFA 18

Ono kad imas 12 udaraca unutar sesnaesterca i 0 golova a protivnik ima samo 3 udarca i to van sesnaesterca i 3 gola cvrsta ruka i postenje

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Ono kad imas 12 udaraca unutar sesnaesterca i 0 golova a protivnik ima samo 3 udarca i to van sesnaesterca i 3 gola cvrsta ruka i postenje

12 udaraca... low driven shot i od tih 12, 5 ulazi. Vec vidim kako se finess shot koristi i ostale pizdarije koje malo bolji golman lovi.

17 godina
SimeKZ kaže...

12 udaraca... low driven shot i od tih 12, 5 ulazi. Vec vidim kako se finess shot koristi i ostale pizdarije koje malo bolji golman lovi.

Meni taj driven shot u velikoj većini slučajeva golman brani. Zabijem jedino ako golman krene prema meni, onda svaka ulazi ali ako me čeka na golu i tako puknem svaki udarac brani. Ma nema tu pravila, kada te hoće sve ulazi a kada te neće ništa ne ulazi. Neki dan sam iz 4 udarca zabio 4 gola a jednu tekmu iz 31 udarca niti jedan. To je fifa. Uopće se više ne živciram zbog toga. Jedino me još živcira kada spucam u sbc 60k coinsa a izvučem najmanje moguću ocjenjenu otw karticu u igri. Mislim da me to nikada neće prestati živcirati.

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Meni taj driven shot u velikoj većini slučajeva golman brani. Zabijem jedino ako golman krene prema meni, onda svaka ulazi ali ako me čeka na golu i tako puknem svaki udarac brani. Ma nema tu pravila, kada te hoće sve ulazi a kada te neće ništa ne ulazi. Neki dan sam iz 4 udarca zabio 4 gola a jednu tekmu iz 31 udarca niti jedan. To je fifa. Uopće se više ne živciram zbog toga. Jedino me još živcira kada spucam u sbc 60k coinsa a izvučem najmanje moguću ocjenjenu otw karticu u igri. Mislim da me to nikada neće prestati živcirati.

3 bara napunjeno i ide u gol bez problema. Nema tu zivciranja, to je exploit koji svi koriste ( osim ovih kaj 12 puta puknu u 16m pa je cvrsta ruka i postenje kriva ). Low driven shot je jednostavno ne mogu promasit ako znas kako i od kuda pucat. Low driven se na prvu stativu finesa dok drugu stativu idu 3 bara da ju golman niti ne vidi. Treba vremena za naucit od kuda i kako puknut ali kad ude to je 99% gol. 

Znam i ja imat 30 udaraca po golu, kad sam zivcan pa palim iz svih daljina. Poslije sam sebi objasnjavam da je ne moguce od tuda zabit gol, makar svaka ide u okvir. 

Mozes spucat 600k coinsa i dobit sipak. Koda je udio potrosenih coinsa mjerilo sta ces dobit. A jbt. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Mozes spucat 600k coinsa i dobit sipak. Koda je udio potrosenih coinsa mjerilo sta ces dobit. A jbt. 

Udio potrošenih coinsa nema veze već činjenica kako i dalje ne mogu dobiti igrača vrijednog 5k coinsa u bilo kakvom packu. Naravno da je to frustracija.

12 godina
FIFA 18

Sime vec sam ti rekao da ja koristim low driven shoot ali otkad je patch izasao golmani su poceli na veliko branit te udarce nogom i ne ulazi tako jednostavno kao prije. Od tih 12 8 udaraca je bilo low driven shoot i sve je letilo tik pored stative i tu i tamo obrana od golmana a protivnik je pucao dva puta samo sa kockom i jednom finesse i zabio 3gola znaci zabio mi je bez low driven shoota. I nije da ja pucam iz nemogucih situacija ja uvijek pucam tek kad budem u 100% prilici rijetko kad opaljujem bezveze nisam ti ja kao oni silovatelji sto napucavaju igrace i onda im se lopta tocno odbije pa opet pucaju u igrace sve dok im se put ne procisti to mi je odvratno i povraca mi se od toga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 12:18 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Onda je najvjerovatnije problem u tome da pucas preblizu golmanu pa ti brani. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ruya kaže...

Ja ne mogu verovati da imam ovoliki lag, toliko su mi igraci spori i tromi da je ne moguce igrati ovu vikend ligu. Toliko para zaradjuju i da ne mogu da srede servere ili ipak to rade namerno. 

Mene lag isto ubija, nema nikalvog smisla igrati kad ne mozes igrati ni aktivnu obranu niti normalan napad. Input delay je prevelik i igra je jednostavno ne igriva.

Pimgao sam iz command prompta one fut servere i dobivao 50ms, uvijek imam 5 bara u WL, ali utakmice su svejedno i dalje neigrive.

Nezz ni sam vise sta je problem, vjerujem da je nesto kod mene jer cisto sumnjam da ostali igraci igraju sa ovolikim lagom. Mozda je do routera, nezz ni sam vise. Frustrirajuce je za popizdit.

10 godina
FIFA 18

Ova mkhitaryan otw kartica mi se pari jako privlacna za 200k

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Nije nesto, al veseli vidit special karticu. Cak se i zaradilo nesto od tog SBCa. Cultural exchange. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

Ova mkhitaryan otw kartica mi se pari jako privlacna za 200k

Taj majstor kida na camu.

Obicna kartica btw.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
9 godina
Evo gledam ga upravo protiv Spursa,muci se na lijevom krilu među najgorim igračima u prvom poluvremenu po mom izboru.
PSN:nikolacurak

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice