FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.082.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 18

Ja sam u petak zbog tjednog zadatka složio Španjolce s karticama koje sam imao u klubu.

Zbog onog zadatka da zabiješ gol na debiju.

Malo sam bio glup i nisam pažljivo čitao da Španjolce treba riješiti igrajući SB pa sam otišao s njima online.

Dobijem lika koji je imao pola crnih kartica, jedno 10x jaču ekipu od moje.

Rastavio sam ga na proste faktore s Bukambuom i ostalim gelipterima.

E sad, jel me igra gurala ili je on bio jadan, nemam pojma, znam samo da je Bukambu lud k'o šiba bio tu utakmicu.

Prije toga sam riješio Engleze i to s OTW karticom koju sam kupio zato jer se nadam da će dobiti upgrade.

Uzeo sam Walcotta jer je u srijedu u prvoj utakmici za Everton zabio 2 komada.

I da, u svom debiju u mom klubu je zabio 2 komada i jednom asistirao :)

Čak mi se i svidjela kartica u toj mjeri da ga možda niti ne prodam ako dobije upgrade :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
SimeKZ kaže...

Potpuno krivo. Krivo iz razloga jer ne igra team, nego ti. 

Zasto se onda svi upinju da imaju dobar tim ?

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
12 godina
SimeKZ kaže...

Nekad igra tim umjesto igraca kad god sam igrao protiv tima punih icona ili toty kartica primjetio sam da svaki duel, svaka odbijena lopta je njegova koda sa svojom snagom privlace loptu. Jucer sam igrao protiv frajera u WL koji je imao mix turska liga i nizozemska liga. Igrao je bolje od mene ali su mu igraci puno losiji od mojih i zato je izgubio da je imao bolji tim siguran sam da bi me pobijedio ali tesko je igrat kad gubis svaki duel i odbijenu loptu. To da tim sa kojim igras je nevazan je glupost jako je vazno imat dobre igrace i koji odgovoraju tvojem stilu igre da nije tako nitko ne bi poboljsavao igrace. Zato postoje statsi tko ima veci broj to su vece sanse da ce napravit ono sto je htio sa tim igracem.

13 godina
goust78 kaže...
SimeKZ kaže...

Zato jer cilj igre nije ostat na silver timu nego imat najbolje sta se nudi. Uostalom, sta koji klinac shvacas sve kao apsolutno negativno i apsolutno pozitivno. Naravno da ces sa boljim timom doc lakse do pobjede u odredenim tekmama, to je neupitno. Sami statsi igraca ti govore da ces lakse presjec loptu, bolje dodat, bolje i precinzije puknut ( pogledajmo samo Mattheusa sta radi u igri ). No, tebi nece pomoc gospa, 11 icona ako si los. Neces centar proc u 90min in game tekme. Na svaki tvoj gol, protivnik ce ih zabit 3. To je bit onoga sta ja pricam, ekipa ce ti pomoc... al ne u toj mjeri da bude 40-0 u WL ili osvajanje DIV 1 bez poraza. Smijesno je kako na moj post uvijek dolazi takvo pitanje koda je ovo vrticka grupa jbt led. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Zato jer cilj igre nije ostat na silver timu nego imat najbolje sta se nudi. Uostalom, sta koji klinac shvacas sve kao apsolutno negativno i apsolutno pozitivno. Naravno da ces sa boljim timom doc lakse do pobjede u odredenim tekmama, to je neupitno. Sami statsi igraca ti govore da ces lakse presjec loptu, bolje dodat, bolje i precinzije puknut ( pogledajmo samo Mattheusa sta radi u igri ). No, tebi nece pomoc gospa, 11 icona ako si los. Neces centar proc u 90min in game tekme. Na svaki tvoj gol, protivnik ce ih zabit 3. To je bit onoga sta ja pricam, ekipa ce ti pomoc... al ne u toj mjeri da bude 40-0 u WL ili osvajanje DIV 1 bez poraza. Smijesno je kako na moj post uvijek dolazi takvo pitanje koda je ovo vrticka grupa jbt led. 

To je tacno ,meni je nivo 5. div. ,to sam ukapirao i toga se drzim..

Za to mi ne treba bolji tim od 40-50 k ...

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Juce sam igrao par komada FUT,jednu na 2:2 tip uvodi Pirla u napad i ovoj iz mrtvog ugla puca ,golman( Ceh ) odbija

loptu tacno Pirlu na glavu i zabije za 3:2 .

Drugu na 2:2 tip opuca sa Runijem izvan 16 i zabije ,izgubim ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Samo kaj on tu prica o vrijednosti paketica i o tome da EA transparentno objavi mogucnost dobitka odredenih kartica po paketicu. Da se ogranici da u 125k packu ne mozes dobiti slabije od 84+ i takve stvari. 

Da, baš gledam. Otvorio je packova za više od pola milijuna coinsa a nije dobio 100k coinsa. To fakat nema smisla.

17 godina
goust78 kaže...

Zato što je veći gušt igrati s gullitom, messiem, aguerom nego s krovinovićem, jedvajem i clarkom. Zato kaj je veći gušt voziti mercedesa nego zastavu. Zato kaj je veći gušt karati ljepoticu nego gabor. Zato što smo ljudi i što želimo bolje a ne gore.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Zato što je veći gušt igrati s gullitom, messiem, aguerom nego s krovinovićem, jedvajem i clarkom. Zato kaj je veći gušt voziti mercedesa nego zastavu. Zato kaj je veći gušt karati ljepoticu nego gabor. Zato što smo ljudi i što želimo bolje a ne gore.

Kaze meni kolega koji igra stoni tenis da voli da igra sa likom od koga od 20 izgubi 19?!

Pitam ga ja kakav ti je to cejf.Kaze meni je draza ta jedna pobjeda nego njegovih 19 !

Ja nisam takav ...

12 godina
FIFA 18

Opet hahahah opet vodim 2:0 40min. i protivnika disconnecta i meni se ne pise pobijeda vec opet moram odigrat utakmicu. Imam 12 pobijeda jedna mi je utakmica ostala i da sam pobijedio ovu bio bi gold 2 ali EA mi neda sa svojim strganim serverima. Sad cu sigurno izgubit ovu pa se mogu otic objesit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Opet hahahah opet vodim 2:0 40min. i protivnika disconnecta i meni se ne pise pobijeda vec opet moram odigrat utakmicu. Imam 12 pobijeda jedna mi je utakmica ostala i da sam pobijedio ovu bio bi gold 2 ali EA mi neda sa svojim strganim serverima. Sad cu sigurno izgubit ovu pa se mogu otic objesit.

Pogledja si konekciju da nemas nestajanje neta kao sta ja imam tu u stanu. Doslovno mi na 5s nestane interneta. Kao da se ruter resetira, al nije reset jer bi se skuzilo da je. To sam osjetio u PUBGu, ali tamo me ne izbacuje van vec mi pukne lag i onda me vrati u normalu. 

12 godina
FIFA 18

Eto ga popusio sam kao sto sam rekao frajer imao 5 ikona bolji igrac od mene nista nisam mogao a sto je najsmijesnije taj match se nije trebao desit. Zelim se zahvalit EA sto su me nabili nogom u jaja i oduzeli mi tri pobijede. Hvala na to sto ste mi popljuvali sav moj trud, hvala, hvala. Bas mi je cudno sto nije nitko dosao tamo u njihovo sjediste sa bombom i digao sve u zrak pa nek otvaraju paketice na nebu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...
The_K kaže...

Pogledja si konekciju da nemas nestajanje neta kao sta ja imam tu u stanu. Doslovno mi na 5s nestane interneta. Kao da se ruter resetira, al nije reset jer bi se skuzilo da je. To sam osjetio u PUBGu, ali tamo me ne izbacuje van vec mi pukne lag i onda me vrati u normalu. 

Ne izbacuje mene vec protivnika kuzis u tome je problem da je mene izbacilo ja bi dobio poraz i dnf ali nema toga. Nemam problema sa konekcijom igram overwatch i nemam problema tamo. Znam tocno kad je do mene.

17 godina
FIFA 18
Interesantno je to. Meni još nije puknula online tekma. Je jedno dva ili tri puta SB. No to sam nesretno naletio kada mi router mijenja IP adresu. Ne kužim zašto netko ima problema a netko nema? Znalo mi se par puta dogoditi da je igra trzala. Sve u svemu ja sam zadovoljan vezom no nisam zadovoljan igrom jer igra više puta sama igra i odlučuje nego što to ja radim. To me ubija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
Interesantno je to. Meni još nije puknula online tekma. Je jedno dva ili tri puta SB. No to sam nesretno naletio kada mi router mijenja IP adresu. Ne kužim zašto netko ima problema a netko nema? Znalo mi se par puta dogoditi da je igra trzala. Sve u svemu ja sam zadovoljan vezom no nisam zadovoljan igrom jer igra više puta sama igra i odlučuje nego što to ja radim. To me ubija.

Nije mene izbacilo vec mog protivnika proslog vikenda dobijem obavijest da je izbacilo njega pa potom da je izbacilo mene. Dok ovaj vikend dva puta je protivnik izasao kad sam zabio gol za 4-1 i gol za 2-0 ja nisam dobio obavijest da sam ja izgubio vezu sa serverima nisam dobio dnf nisam dobio poraz vec samo mi se nije racunala utakmica a uostalom kako moze biti do mene jer sumnjam da bi me izbacilo bas u trenutku kad ja zabijem gol i to dva puta. Jos jednom se desio disconnect gdje je pisalo da je protivnik izasao  bila je 20min i 0-0 meni nije pisao niti dnf niti da sam ja izgubio konekciju sa serverima samo su mi izbrisali jednu utakmicu. Izgubio sam konekciju jucer naavecer u 23h jer mi se ruter resetirao to sam skuzio jer na mobitelu nisam imao internet par sekundi kao sto sam vec rekao znam kad je do mene provjeravam prije utakmice svaki put brzinu interneta. Znam da kad mene diskonekta da uvijek dobijem obavijest da sam izgubio konekciju sa serverima i da dobijem dnf obavijest kad se ponovo spojim.

17 godina
FIFA 18

Ja ću poluditi i poderati otw karticu salaha. Zabije sada dva gola i odluči tekmu a onda pomoćni sudac signalizira u 95 minuti glavnom sucu penal i sudac pokaže na penal a kane zabije i izjednači na 2-2- To mu je 100 gol i sada će dobiti jubilarnu karticu a salah kitu. Inače da nije izvodio penal ne bih niti skužio da je kane igrao. Penal ne da nema veze s penalom nego je smiješno. U kategoriji soudanijevih penala. Meni niti prvi nije bio uvjerljiv. Nisam vidio da je golman ičim zakačio kanea koji je kao lopata pao. I onda se mi bunimo na suce u HNL.

Prvi gol je lijep a drugi remek djelo u stilu messia. Igrač tekme i 8.7 na sofascoreu. Pa ako to nije zaslužilo nadogradnju ona u 3pm.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 19:36 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Finale turnira domacih igrace LIVE.Treba da pocne u 20 h.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 20:02 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Kradu nas u FIFI, a bome kradu pojedine klubove i u stvarnosti. Sinoć je Liverpool brutalno pokraden.

Mene su pokrali u subotu tokom wl na način što su protivniku dosuđena tri penala u produžetcima. Prvi nakon što je Vardy pokosio mog Luiza s leđa u trenutku kada sam htio vratiti loptu svom vrataru. Drugi u trenutku kada Sane upućuje udarac i pada sam na travnjak, što se lijepo vidjelo na usporenoj, a 3. je napravio igrač izvan moje kontrole.

Popušio sam 3-0, a tokom 90 min. sam zapucao 2 voleja s 5m na prazan gol (nešto slično kao Sterling) uz ostale prigode za gol i općenito dominaciju.

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
12 godina
TheMaverick kaže...

Kradu nas u FIFI, a bome kradu pojedine klubove i u stvarnosti. Sinoć je Liverpool brutalno pokraden.

Mene su pokrali u subotu tokom wl na način što su protivniku dosuđena tri penala u produžetcima. Prvi nakon što je Vardy pokosio mog Luiza s leđa u trenutku kada sam htio vratiti loptu svom vrataru. Drugi u trenutku kada Sane upućuje udarac i pada sam na travnjak, što se lijepo vidjelo na usporenoj, a 3. je napravio igrač izvan moje kontrole.

Popušio sam 3-0, a tokom 90 min. sam zapucao 2 voleja s 5m na prazan gol (nešto slično kao Sterling) uz ostale prigode za gol i općenito dominaciju.

Klasican Fifa autizam. Sva tri penala sam dozivio pogotovo ovaj drugi taj se najvise ponavlja.

8 godina
FIFA 18

PS4 ekipa, je li vam gameplay ovaj vikend bio suludo razlicit iz dana u dan? Meni je petak bio normalan, subota je bila kao da igram na 50% brzine a jucer opet na normalan. Puno EAIDSa naravno.

Takoder, da li bi itko bio zainteresiran za napraviti nasu neku prijateljsku ligu na PS4? FUT, sa odredenim limitima da budemo koliko mozemo ravnomjerni.

0 0 hvala 0
13 godina
sexytoiletpaper kaže...

PS4 ekipa, je li vam gameplay ovaj vikend bio suludo razlicit iz dana u dan? Meni je petak bio normalan, subota je bila kao da igram na 50% brzine a jucer opet na normalan. Puno EAIDSa naravno.

Takoder, da li bi itko bio zainteresiran za napraviti nasu neku prijateljsku ligu na PS4? FUT, sa odredenim limitima da budemo koliko mozemo ravnomjerni.

Ovo za ligu je super ideja. Samo me zanima kakve bi ti limitacije stavio na takvu ligu ? 

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Kako Gorilla pomete Tassa ? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Ovo za ligu je super ideja. Samo me zanima kakve bi ti limitacije stavio na takvu ligu ? 

Pa ja bi vam preporucio da morate igrat sa samo non rare igracima. Mozda da ubacite da smijete imat jednu karticu koja nije non rare to vam bude onda kao vas glavni igrac oko kojeg se vasa igra vrti.

17 godina
goust78 kaže...

Kako?

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Kako?

U finali turnira u Barceloni .Prvu dobio Tass 5:4  a drugu Gorill 7:2 ili 7:3 ,cini mi se .

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.2.2018 12:09 (goust78).
12 godina
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

Kako?

U finali turnira u Barceloni .Prvu dobio Tass 5:4  a drugu Gorill 7:2 ili 7:3 ,cini mi se .

Pa kako je tako puno golova palo pa oni se ocito ne znaju branit 

9 godina
neaktivan
The_K kaže...
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

Kako?

Drugu ga je bas poderao,vidi na yt . :)

17 godina
The_K kaže...

Ponajbolji igrači demonstriraju i to javno kako ova igra nema smisla. S takvim karticama takvi igrači završavaju tekme s desetak golova. Čovjek bi pomislio da igraju vaterpolo.

9 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Kupio sam otw mkhitaryana. Prodao sam zelenog sanea, nisam više imao strpljenja. Lik igra cijelu sezonu sjajno a nikako da upadne u totw. Ako ovaj tjedan mkhitaryan ili salah ne uđu u totw onda neka sve ide u 3pm. Onda sam fakat jebeni luzer u odabiru kartica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice