FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.037.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
TheMaverick kaže...
movie kaže...
kef 0909 kaže...

ovaj forum mi je top svi igraju fifu 18 i niko me ne bi dodao na orginu moj id stefanblaskovic3 igram na pc da mi pojasni par stvari kakvi ste vi svi ljudi nisam trazio da mi kupite fifu 18 vec samo da mi malo pojasnite vazne stvari 

Google je tvoj najbolji prijatelj. Samo upišeš što te interesira i izađe ti na stotine klipova. Kako igrati obranu, kako graditi napad, koje su najbolje formacije, koje su najbolje instrukcije, koji su igrači OP, kako trejdati na marketu, koje su finte korisne i kako se izvode. Stvarno imaš sve i prije ćeš doći do odgovora nego postajući pitanje koje se svako malo pojavi. Većina nas igra na jednoj od konzola i ne možemo se spojiti. Ovo malo igrača što je ostalo na PC očito polako gube volju za bilo čime. Doduše niti igrači na konzolama nisu presretni ovogodišnjom fifom. Stoga kako rekoh, google je tvoj najbolji prijatelj a youtube prezenter.

Ovaj vas trola...U stanju je dobiti više od pola ekipe s foruma. Znam jer sam igrao protiv njega. 

Ne trolla, igrao sam danas s njim i vidi se da mu nije sjela fifa.. 

13 godina
FIFA 18

Polufinala, finala gubim ko na traci nema sanse da spojim 4 pobjede za redom. Enigma. Bio bolji, ne bio... isto mi 😂

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Nakon sto mi u pocetku igre uletio obicni Griezman kojeg sam tada utopio za nekih 360k, evo upravo mi uletila njegova IF kartica koja ce ici za skoro milju coinsa na PS4. Najbolji pack otkad igram FUT, od Fife 12.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Nakon sto mi u pocetku igre uletio obicni Griezman kojeg sam tada utopio za nekih 360k, evo upravo mi uletila njegova IF kartica koja ce ici za skoro milju coinsa na PS4. Najbolji pack otkad igram FUT, od Fife 12.

I meni je prvi tjedan uletio griezmann i nadam se ovome. Ajde, tebi se ostvarilo... Inače, danas ujutro je išao bez beda za 1 150 000 coinsa. Prodaj ga što prije dok mu cijena ne padne.

Vidim da si dobar igrač i da dobra kartica u tvojim rukama više vrijedi nego u mojim. Stoga bih ti preporučio gullita 86. Ja nisam igrao s boljim igračem sredine terena. Čudo od kartice. Lik sam drži sredinu a u napadu je neazustavljiv. To je jedina kartica koju neću prodati do kraja ove igre. Ako si je možeš priuštiti, topla preporuka. Tim više jer ne gubi na vrijednosti. Otkako sam je uzeo porasla je cijenom preko 250k coinsa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 20:04 (movie).
13 godina
FIFA 18

Ja bih se veselio da imam barem jednog icon igrača u ekipi.

Jučer igram kvale za vikend ligu i u drugom kolu dobijem ovog lika.

Još je na klupi imao Hagija i Hernandeza.

Dobio me 4-3, ali jedva i to samo zbog ekipe koja je praktički igrala umjesto njega.

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 20:13 (Skilledžija).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Ja bih se veselio da imam barem jednog icon igrača u ekipi.

Jučer igram kvale za vikend ligu i u drugom kolu dobijem ovog lika.

Još je na klupi imao Hagija i Hernandeza.

Dobio me 4-3, ali jedva i to samo zbog ekipe koja je praktički igrala umjesto njega.

Mozes ti nemat skilla niti nicega, ali ako imas takvu ekipu, to je to. Lik mi je u polufinalu imo IF Sona. Kakva kartica jbt. Lik je puco iz svlacionice i samo u 90 ide. Gledam i ne vjerujem. 

Sljedeci put ulazim u Daily, drugo kolo. Lik ima MOTM Sane, ide ko neman... Blokiram ga, zagradim, majstor doslovno prode kroz Koscienlog ode i zabije gol :D 

17 godina
SimeKZ kaže...

Mozes ti nemat skilla niti nicega, ali ako imas takvu ekipu, to je to. Lik mi je u polufinalu imo IF Sona. Kakva kartica jbt. Lik je puco iz svlacionice i samo u 90 ide. Gledam i ne vjerujem. 

Sljedeci put ulazim u Daily, drugo kolo. Lik ima MOTM Sane, ide ko neman... Blokiram ga, zagradim, majstor doslovno prode kroz Koscienlog ode i zabije gol :D 

Ne bih se složio. Ako si lošiji neće ti pomoći nikakav kartica jer niti jedna ne igra sama. Koliko puta me dobio netko tko ima momčad od 20k coinsa a moja vrijedna 3 milje. Lik je bolji i mogu se ja postaviti na glavu kada netko zna što hoće i kako to napraviti. To su alibi priče kako ti kažeš za neke druge situacije a i ova spada u jednu takvu. Dobio te jer je bolji a ne zato kaj ima dobru karticu.

11 godina
FIFA 18

Evo otvorio sam nagrade od mjesecne WL gold 1 rank, dobio sam Tolissa kojeg sam razmisljao uzet pa mi je fino sjeo,Origia koji ce biti odlican super sub,Kolasinca za kojeg trenutno razmisljam kako da ga ubacim u momcad i Raffaela i Traorea koji nikad nece proigrat. Sveukupno zadovoljan sam nagradama jer sam dobio kartice koje mogu koristit. Sad si razmisljam oko ovih kombinacija nezz da li da ostavim Bernata nekako mi je slab ili da ubacim Kolasinca, Mustafia zamjenim sa Sokratisom, Gundogana zamjenim sa Herreru,Kimmicha za Pisczeka. Evo slike tima kojeg imam i druge slike sto mislim si uzet. Na trecoj slici sam stavio svoj drugi tim tek toliko da se pohvalim tamo jedino mislim Icardija maknut. Mozda stavit Higuaina umjesto njega.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ne bih se složio. Ako si lošiji neće ti pomoći nikakav kartica jer niti jedna ne igra sama. Koliko puta me dobio netko tko ima momčad od 20k coinsa a moja vrijedna 3 milje. Lik je bolji i mogu se ja postaviti na glavu kada netko zna što hoće i kako to napraviti. To su alibi priče kako ti kažeš za neke druge situacije a i ova spada u jednu takvu. Dobio te jer je bolji a ne zato kaj ima dobru karticu.

U ovom mom slucaju nikako. Niti blizu nije bio bolji ( barem ja priznam kad je netko stvarno bolji ). Konstantno je igro na Sona, svaka lopta je isla njemu, dodir, udarac, gol. Ama bas nista ja tu nisam mogo posto opcije '' flaster '' nema. To je ono kad znas da imas igraca koji ti moze prelomit tekmu. Mogu ja 18x imat napad Martial, Gameiro, Dembele kad Gameiro ne moze dovoljno dugo zadrzat loptu dok se ova dva ne pojave naprijed. Dembele i Martial su ubojice, ali konstantno kasne u napad i tu gubim onu pocetnu prednost kontre. Morat cu se poigrat postavkama za njih dvoje da se ne vracaju previse u defanzivu. 

Son sa finisher karticom je hebena ubojica. 

16 godina
neaktivan
FIFA 18

ja neznam zbilja kome sam se ja zamjerio u mjesecnim najbolji mandanda 84 sljedeci neki Malli iz wolfsburga i ovi ostali 82 i manje,nitko koga mogu koristit zbilja zalosno mucim se cijeli mjesec i onda ovakve usrane nagrade

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 21:01 (Ryder007).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Mene isto nervira u ovoj FIFI što moji jednostavno ne idu u napad.

Pogotovo u SB-u to dolazi do izražaja kad se dodajem sa trojicom u sredini i svaki put kad igrač doda loptu, on se povlači unazad, a ne prema naprijed.

Kad igram online onda se ponekad ponašaju potpuno drugačije i idu prema naprijed.

Još sam uzimao ugrače H/H da ih ima svugdje, ali ovo kako oni igraju izgleda kao da su L/H jebeš mi sve.

Uzmem neki dan Hamšika, on ima H/M, reko taj će više u napad ići... nema ga nigdje - kao da igram s igračem manje.

Ubrzo će na bubanj i vraćam Bonnaventuru ili ću probat Marchisija.

Vidim kad ekipa igra protiv mene, govorim o online, oni u dva poteza izbace loptu na napadača i onda s njim driblaju po principu ako prođe, prođe.

Ja tako nikad nisam igrao, niti mi se tako igra.

Volim graditi igru prema naprijed i dovući nekoliko igrača u napad, ali koga kad moji ne žele u napad.

Onda stišćem gluposti od nervoze da ih natjeram u napad pa se zajebem i potjeram CB-a koji šprinta k'o blesav na suparnički gol :)

U prošlim fifama s tim nisam imao problema.

Nikad nisam dirao postavke do sada, a i sada kad kemijam, nema nikakvog napretka.

U prijašnjim fifama bih samo stavio na napadača da ide iza i na krila da probijaju i nikad s napadom nisam imao problema.

Sad, em krila ne probijaju, em napadač statira, a vezni su jebena katastrofa.

Pogotovo me nervira fora kad mi igrač kao krene u sprint i ja mu pošaljem loptu, a on stane.

Ima zadano da kreće iza obrane i on kao krene, ali se predomisli odjednom.

Koliko sam lopti tako bacio u bunar to nije istina.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Skilledžija kaže...

Mene isto nervira u ovoj FIFI što moji jednostavno ne idu u napad.

Pogotovo u SB-u to dolazi do izražaja kad se dodajem sa trojicom u sredini i svaki put kad igrač doda loptu, on se povlači unazad, a ne prema naprijed.

Kad igram online onda se ponekad ponašaju potpuno drugačije i idu prema naprijed.

Još sam uzimao ugrače H/H da ih ima svugdje, ali ovo kako oni igraju izgleda kao da su L/H jebeš mi sve.

Uzmem neki dan Hamšika, on ima H/M, reko taj će više u napad ići... nema ga nigdje - kao da igram s igračem manje.

Ubrzo će na bubanj i vraćam Bonnaventuru ili ću probat Marchisija.

Vidim kad ekipa igra protiv mene, govorim o online, oni u dva poteza izbace loptu na napadača i onda s njim driblaju po principu ako prođe, prođe.

Ja tako nikad nisam igrao, niti mi se tako igra.

Volim graditi igru prema naprijed i dovući nekoliko igrača u napad, ali koga kad moji ne žele u napad.

Onda stišćem gluposti od nervoze da ih natjeram u napad pa se zajebem i potjeram CB-a koji šprinta k'o blesav na suparnički gol :)

U prošlim fifama s tim nisam imao problema.

Nikad nisam dirao postavke do sada, a i sada kad kemijam, nema nikakvog napretka.

U prijašnjim fifama bih samo stavio na napadača da ide iza i na krila da probijaju i nikad s napadom nisam imao problema.

Sad, em krila ne probijaju, em napadač statira, a vezni su jebena katastrofa.

Pogotovo me nervira fora kad mi igrač kao krene u sprint i ja mu pošaljem loptu, a on stane.

Ima zadano da kreće iza obrane i on kao krene, ali se predomisli odjednom.

Koliko sam lopti tako bacio u bunar to nije istina.

Pogledaj si njegove postavke ja sam sebi namjestio za ovu formaciju. Sad nezz koju formaciju koristis pa malo prolistaj videa na njegovom kanalu i kopiraj si sto trebas 

12 godina

za tu staticnost su ti krivi prva speed postavka, i kod chance creation passing postavka, nesto manje prva passing postavka. Probaj to troje malo povecati pa vidi. Iako ova prva speed postavka ti je vise za vezne i bekove koliko brzo izlaze iz obrane.

14 godina
neaktivan
FIFA 18

Ako netko zeli odigrati prijateljsku na pc-u nek me doda: xXxReventoNzxXx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

IF De Bruyne svaki udarac s 20m ide u raslje, najjaca kartica u ovoj FIFI za mene. Uz njega IF Mane i IF Aguero. 

U zadnjih tjedan dana zaradio sam 100k na marketu, sve sam spickao na Draft, jedino vrijedno bio je Martial koji je otisao za 40k... Potrosio sam 200k na Draftu sve ukupno, nista nisam dobio, sve prodao, ne igram diviziju nista, ekipa mi je 0 bodova.. Neznam sta da radim, jedino mi se draftovi igraju, a kada vidim sta dobijem jednostavno sere mi se od cijele igre bilo da pobijedim 2-3 ili 4. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.12.2017 2:12 (Bash).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

riješim marquee, ne dobijem ništ...ajde postavim na transfer market, ostane mi 8000 coinsa i idem vidjet koliko košta danas Courtois i izbaci mi 59 mins buy now jedan za 12500...o jebem ti marqouee, da ga nisam radio, pokupio bih Courtoisa za 12500 

0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...

riješim marquee, ne dobijem ništ...ajde postavim na transfer market, ostane mi 8000 coinsa i idem vidjet koliko košta danas Courtois i izbaci mi 59 mins buy now jedan za 12500...o jebem ti marqouee, da ga nisam radio, pokupio bih Courtoisa za 12500 

Teško, taj je otišao prije nego si ga vidio. Svaki dan gledam takve stvari ali uvijek sam prespor. Ajde u srijedu sam ubo ovog if lb iz bpl u prvih 5 min za 20k coinsa i prodam ga odmah za 45k coinsa i ponovo ga ganjam ali uvijek sam prespor. Redom se pojavljivao za 11, 14, 15, 17 itd. Ne kužim ljude? Dobe u packu if karticu i ne znaju je prodati. Kaj je problem prvo provjeriti market?

Stalno se čudite otkuda ekipi bolesne momčadi a samo trgujući srijedom u prvih pola sata po izlasku TOTW lijepo se zaradi. Recimo griezmann se pojavljiao za 900k coinsa i nije odmah odlazio. Znači, mogao se kupiti. Kupiš tri i ujutro si ga mogao prodati za 250/300k coinsa više. To je zarada od gotovo 800k coinsa u samo jednom danu. Ovi kaj imaju manje coinsa mogli su uzimati ovog lijevog bočnog i na njemu lijepo zaraditi

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.12.2017 8:40 (movie).
13 godina
FIFA 18

Nemam pojma više koje su mi postavke jer sam eksperimantirao sa svim i svačim.

Probao sam Borasove, od Ovija također, pa sam sam kombinirao, ali nikako da namjestim nešto što mi odgovara.

Zanimljivo je da od FIFE 15 nikad s time nisam imao problema, a uvijek sam igrao sa defaultnim postavkama.

Probat ću danas nafitiljit tih par postavki na maksimum pa ćemo vidjet.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Nemam pojma više koje su mi postavke jer sam eksperimantirao sa svim i svačim.

Probao sam Borasove, od Ovija također, pa sam sam kombinirao, ali nikako da namjestim nešto što mi odgovara.

Zanimljivo je da od FIFE 15 nikad s time nisam imao problema, a uvijek sam igrao sa defaultnim postavkama.

Probat ću danas nafitiljit tih par postavki na maksimum pa ćemo vidjet.

Ja to nista ne diram, sve defolt pustam.

Jucer izgubio 2 puta za redom finala za WL. Oba puta naletio na likove koji imaju IF Wilsona u napadu, majko mila sveta sta mi su mi radili sa njim.

Gledam na marketu ide za cca 30k, brijem da cu ga uzeti cisto da vidim koja pizda materina.

To isto vrijedi za francuza Alessandrinia, IF kartica MLS, jebena neman, Ronaldo i slicni panjevi su smijesni pored njega.

9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

To isto vrijedi za francuza Alessandrinia, IF kartica MLS, jebena neman, Ronaldo i slicni panjevi su smijesni pored njega.

Jos kupi najboljeg od njih IF Lozana i ne triba ti messi ni ronaldo. Meni igraju lozano mertens i alessandrini

13 godina
neaktivan
IDMM kaže...
C3c1l kaže...

Jos kupi najboljeg od njih IF Lozana i ne triba ti messi ni ronaldo. Meni igraju lozano mertens i alessandrini

Znam, napljuskao me jedan sa njim, dobio sam 2 crvena na njemu.

Interesantno je kako krene ekipa forsirat kad imaju takve likove u timu, samo na njega ide i naravno da od 10 puta bude prosao bar 3 puta jer je prebrz a lopta mu zaljepljena za nogu,  mater mu blesavu.

14 godina
neaktivan
FIFA 18

Jel mi moze netko objasnit zasto je OTW Sallah skocio sa 280k na 450k, s tim da i dalje nije dobio upgrade? Bas je dobra cifra, pa razmisljam dal se isplati da ga prodam sad posto mu je ovo najveca cijena do sad..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ReventoN kaže...

Jel mi moze netko objasnit zasto je OTW Sallah skocio sa 280k na 450k, s tim da i dalje nije dobio upgrade? Bas je dobra cifra, pa razmisljam dal se isplati da ga prodam sad posto mu je ovo najveca cijena do sad..

Jer misle da ce dobiti nadogradnju.

Stavi pola miliona i cekaj ;)

13 godina
ReventoN kaže...

Zadnja tekma, usao u 67. minuti, zabio 2 gola i priveo tekmu kraju. A s obzirom kako igra u zadnje vrijeme svi su uvjereni da dobiva novu IF karticu koja ce bit brutalna. Prodaj ga sad kad je hype, jer ima jos tekmi u subotu, a iz ta dva kola ce se gledat ko ce dobit totw. Plus ima dosta igraca iz BPL-a koji su ovu srijedu/utorak odigrali odlicno. Prodavaj uvijek tijekom hypa, jer ovako mozes samo spusit, prevelik rizik. Tako da moj savjet di je da ga sad prodas.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
ReventoN kaže...

Zato kaj idući tjedan ide momčad prvog kruga lige prvaka i lige uefa i po najavama on je unutra. Vidim da je i ederson unutra pa sam danas uzeo otw karticu dok nije porasla cijenom. Na bidanju ga ujutro uzeo za 60k coinsa, sada je već preko 70k. Naravno, sve su to pretpostavke. Vidjet ćemo tko će upasti. Neću otw salaha prodavati jer u bpl nemam ništa boljeg na toj poziciji a kako igra brzo će doći do ovrl 90. Naučio sam na njega i njegovu lijevu nogu iako mu niti desna nije za baciti. Znao sam desnom zabijati s  dvadesetak metara, ipak je to fifa...

Ovaj lik diktira cijene svojim prognozama

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.12.2017 15:28 (movie).
11 godina
FIFA 18

Jeli prati netko ovdje PSG? Jeli Mbappe ikad zabio iz okreta sa 30m dva gola? Eto meni je zabio pa me zanima jeli je sposoban uradit to u stvarnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Odigrao danas prvu offline diviziju na ultimate i osvojio je i dobio neki veći pack i u njemu najbolji igrač pepe. Ajde, bar nešto. Ide za 20k coinsa. No preveliki je to stres odigrati za tako slabu nagradu. Treso sam se ko prut, spursi mi imali penal u 90 minuti i kane pogodi stativu. Da je zabio sve gotovo. Inače spursi mi bili najteži protivnik i jedva sam ih dobio. Ovo sve drugo više manje išlo lako. No igra ti neki put ne da i to se vidi. Protiv barce u 12 minuta tri stative ali neće lopta u gol. I tako još neke tekme. Igrao sam da macku pokažem da se može dobiti AI na ultimate i opet tvrdim da je u diviziji ultimate neusporedivo lakši nego u SB modu. To je jednostavno neusporedivo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Odigrao danas prvu offline diviziju na ultimate i osvojio je i dobio neki veći pack i u njemu najbolji igrač pepe. Ajde, bar nešto. Ide za 20k coinsa. No preveliki je to stres odigrati za tako slabu nagradu. Treso sam se ko prut, spursi mi imali penal u 90 minuti i kane pogodi stativu. Da je zabio sve gotovo. Inače spursi mi bili najteži protivnik i jedva sam ih dobio. Ovo sve drugo više manje išlo lako. No igra ti neki put ne da i to se vidi. Protiv barce u 12 minuta tri stative ali neće lopta u gol. I tako još neke tekme. Igrao sam da macku pokažem da se može dobiti AI na ultimate i opet tvrdim da je u diviziji ultimate neusporedivo lakši nego u SB modu. To je jednostavno neusporedivo.

Zar nije da totgs ne dize ocjenu otw igracima? 

17 godina
jpantalon kaže...

Zar nije da totgs ne dize ocjenu otw igracima? 

Koliko sam čuo ove godine diže. Prošle godine hero kartice nisu bile dizane u otw a ove godine salah je dobio hero karticu i nadogradnju na otw kartici. Već je tu razlika u odnosu na prošlu godinu. Nadam se da će i u totgs tako biti. Opet, ne bi bezveze kartica skočila gotovo 200k coinsa čim je lik postavio onaj video. Ne znam što bih ti drugo rekao.

10 godina
neaktivan
FIFA 18

kakav je ovaj zadnji update na ps4, jel netko igrao?, citao sam da su golmane popravili(opet)

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice