FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.038.860
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FIFA 18

Sime kako ide wl

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 18
jpantalon kaže...

Sime kako ide wl

Nikako. Redovito pusim u finalu Dailya, a ne igram toliko da stignem u DIV 2 ili 1 kaj isto gura u WL. Nemam tolko vremena da dnevno provedem 2-3h na FIFAi da bi sve to islo glatko kroz tjedan, dva igranja. Pokusavam preko SBa nagurat neku lovu i pakete pa da izgradim ekipu. Mada sam shvatio kako mi SB ubija online gameplay, onda sam i to presto svakodnevno igrat.

Znam da je ovo sad bilo trolanje mene, ali evo ti pristojan odgovor. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 23:30 (SimeKZ).
12 godina

Moram malo s obzirom da svima mudrujes da samo kukaju, bez ljutnje. Ako imas veceri slobodne vikendom radije pogledaj na twitch Mirzu Jahica. Solidno napada i solidno se brani, a ne radi nista posebno ni komplicirano. Redovito u top 100. Po meni u zadnje dvije fife, ekipa nije bitna ako ne vrijedi bar 5 mil coinsa. Tek onda mozes dobiti nekog tko je klasu iznad tebe. 

13 godina
jpantalon kaže...

Moram malo s obzirom da svima mudrujes da samo kukaju, bez ljutnje. Ako imas veceri slobodne vikendom radije pogledaj na twitch Mirzu Jahica. Solidno napada i solidno se brani, a ne radi nista posebno ni komplicirano. Redovito u top 100. Po meni u zadnje dvije fife, ekipa nije bitna ako ne vrijedi bar 5 mil coinsa. Tek onda mozes dobiti nekog tko je klasu iznad tebe. 

To nije mudrovanje, to je common sense. Svi kukaju kako je igra protiv njih, da radi protiv njih. Kaj onda ovi protiv kojih igraju ? Igraju neku drugu igru ? Nema smisla. 

Meni je veci problem kaj nisam 2 godine igro FIFAu, ispo iz stimunga. 

12 godina

Nekad sve lopte padaju meni, nekad protivniku. Pamtim samo lose utakmica, a zbog dobrih igram.

Pa pogledaj tipa, bit ce ti lakse. Mene je prosle godine gurnuo s qold 1/elite 3, na elite 2/par puta jedan s dosta srece.

9 godina
neaktivan
Kako vi igrate? Da li raxisljate o potezima ili igrate onako napamet kao sto ja igram uglavnom? Da li tacno znate kad da dodate,kad da pucate? Da li vidite rupu gdje treba privuci loptu?
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...
Kako vi igrate? Da li raxisljate o potezima ili igrate onako napamet kao sto ja igram uglavnom? Da li tacno znate kad da dodate,kad da pucate? Da li vidite rupu gdje treba privuci loptu?

A kako drugacije da igram a da ne razmisljam di cu dodat, kad cu puknut, kako cu puknut :D Koja je svrha igranja ako tako ne igram ? 

7 godina
neaktivan
FIFA 18

Evo ga, prošo moj godišnji i 2 tjedna konstantnog igranja FIFE, mislim konstantnog, odigrao 200-njak utakmica u ta 2 tjedna.

Rezime je gola kurčina, nemogu se oteti dojmu da je igre toliko naštelana da te hoće izludit ukoliko ne kupuješ coinse, i sve je podređeno tome da te što više vremenski veže. Od WL sam odusto čim sam čuo da se igra 40 utakmica u 3 dana, čuj 40, pa znači trebo bi 5 sati svaki dan u ta 3 dana bit na Fifi i + SB pa ima da te nema, puno previše, otupiš načisto.

Sad SB, ja igram na legendery sve tekme i završio sam u elite 1 zadnja 2 tjedna, dobijam oko 2000 do 2600 bodova po tekmi koje pobijedim, e sad, dešava se i ono što se ovdje priča kad mi nedaju da pobijedim. To smiješno zvuči svakome tko nije igrao ovu igru, tekmu prije dobijem 3-0 ekipu 87, sa Messiem i Ronaldom, De Geom na golu, Ramosom itd. bez ikakvih problema, poslije igram sa ekipom rejtinga 65, najjači igrač im Gameiro, sve ostalo neki jazavci, i baš taj Gameiro mi uvalja hattrick, gol iz kornera i 2 pod rašlje sa 30 i nešto metara, 3 gola zabili 3 udarca imali na moj gol, ja iz 21 udarca 2 gola, njegov golman mi čudesa skida a neki jazavac, moj Cech bez obrane. Znači onda gledam ove u top100 i mislim si koja pm ? Valjda sam ja lud pa svako malo odigram utakmicu ko zadnja amaterčina. I kao šlag na tortu nagrade od SB, prošli tjedan su mi najjači igrači u 2 mega packa bili obični Fahraman i obični Alves, mislio sam da ne može gore, a onda sam maloprije otvorio packove od ovog tjedna, slika u prilogu, mega kurčine, nema šanse da netko dobije gore od toga. I šta imam od 2 tjedna igra ja SB ? Skoro 50 utakmica ? Kad uzmeš u obzir coinse od nagrade, i packove skupa cca 100k coinsa. Naravno od SBC i svih drugih packova isto karina sve, najskuplja kartica koju sam dobio je obični Felipe Luis, a otvorio sam more packova. 

S druge strane igra je napravljena tako da moraš igrat SB ili WL ako želiš skupiti pravu ekipu, moraš otvarat packove i nadati se nečemu, nema druge, ako igraš samo divizije dobit ćeš cca 500 coinsa po utakmici pa ti skupljaj tako za pristojnog igrača. Znači ili češ provesti sate i sate na tim SB i nadat se nečemu, ili ćš potrošit love i kupit packove pa se opet nadat nečemu, uglavnom ili ćeš im provodit po 10 sati dnevno na serveru ili ćeš im platit, 3. opcije nema.

Moj rezime kad se sve zbroji i oduzme u 2 tjedna igranja je ekipa vrijedna cca 600k i 4 online divizija te more počupanih živaca. Da na online divizijama ne pričam šta se dešava, najjače kad vidim frajera sa čudesima u 5 diviziji, samo prvih 11 mu vrijedi preko 5 mil, a čovjek ne zna 2 pasa spojit, igra 0 bodova, ali se  nekako dokoprca do mojih 30 metara i spiči mi 2 gola pod rašlje sa Henryem i Rui Costom, dok Sanchez i Lacazette pucaju na drugoj strani u šesnaestercu 10 puta ali preko Schmeichela ne ide.

Ja iz ovog iskustva tvrdim da je igra naštimana, da sutra odem uplatit 500 kn na račun jebeš mi sve ako ne bi dobio u packovima 18 puta bolju ekipu od ove koju imam sad, jedna uplata više vrijedi nego dani k sati zajebancije i živciranja.

1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
goust78 kaže...
jpantalon kaže...
goust78 kaže...
SB,proff.,tezina, pobjeda 12:3! Los tim je imao ali jbg. Dao sam 5-6 golova solo prodorima bukvalno sa moje polovine.

Mogao si zabit i 45 golova kad ti ih se samo pet vrijedi. Kad zabijes 5 gledaj da ne primis gol, da imas loptu 60 posto, 10 kornera, 10 suteva, 0 ofsajda, 0 kartona i iznad 80 posto pasing da dobijes max bodove. 

Zavrsio sam  u gold 1 ali imam premalo bodova tako da cu najvjerovatnije ispasti do ujutru .

Stavi na beginner, zabij im 5 golova i tako svaku tekmu, i eto te bez problema u gold 1, a ne da se ovako mučiš za gold 1 ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.11.2017 5:19 (Iniesta21).
9 godina
neaktivan
Iniesta21 kaže...

Stavi na beginner, zabij im 5 golova i tako svaku tekmu, i eto te bez problema u gold 1, a ne da se ovako mučiš za gold 1 ...

Igram samo na proff. Ne gledam protivnicku ekipu uopste samo rokam.Bio Ronaldo ,Messi .Neki otpor pruze,cesto i izgubim. Jutros gold 2 ,packovi pusiona ...

A to za biginer si u pravu ,skoro isti broj bodova dobijes i za biginer ,semi-pro i proff.

9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
goust78 kaže...

A kako drugacije da igram a da ne razmisljam di cu dodat, kad cu puknut, kako cu puknut :D Koja je svrha igranja ako tako ne igram ? 

Recimo ,napadam u njegovih 16 m ima bruka igraca sto mojih sto protivnickih ,jbg ja bacim

pa ako uhvati moj dobro i jeste . :)

17 godina
Iniesta21 kaže...

Ja iz ovog iskustva tvrdim da je igra naštimana, da sutra odem uplatit 500 kn na račun jebeš mi sve ako ne bi dobio u packovima 18 puta bolju ekipu od ove koju imam sad, jedna uplata više vrijedi nego dani k sati zajebancije i živciranja.

Ma kakvi. Znam lika koji je kupio pointsa za 2000 kn i nije dobio dobio igrača jačeg od ovrl 84 a o IF igraču da ne govorimo. Ja svake godine pri startu igre kupim 40 packova i nisam dobio igrača ovrl 83. Znači apsolutno ništa. Odigrao sam more ovih sbc i rijetko kada uopće dobijem rare igrača. Kada te neće onda te neće ma što ti radio. Opet imamo primjera gdje je lik otvorio jedan običan pack i dobije ikonu, odigra jedan jedini sbc i dobije iconu vrijednu preko milijun coinsa. I to ti je to. 

Otvarao sam packove u 8, 9, 10, 11, 18, 19, 20h u ovoj pozi, u onoj pozi, s tableta, računala, mobitela, PS4, svakako i ništa mi ne pomaže. Jedini način kako doći do coinsa je market. Visio sam prvih trideset dana i dobro potegao jer to nije nikakav problem. No ne da mi se. Svake godine sam rob marketa. Budio sam se u 3 ujutro i uzimao u krevetu tablet i vrebao prilike. Prodavao. Na kraju izađe nova igra i sve ispočetka. Odustao sam. Jučer malo probao da vidim je li se što promijenilo i za dva sata zaradio sam 70k coinsa. I za kraj, vidjet ćeš da mogu biti i gori packovi od tvojih kada ja otvorim svoje.

17 godina
goust78 kaže...

Osnovna stvar je polagana izgradnja igre. Tražiš rupu u obrani, razmišljaš o dva poteza unaprijed. U SB uvijek imam posjed lopte debelo preko 60%. Ako nemam kome ili ako nemam što odigrati loptu i po nekoliko puta vratim natrag. Nikada se ne dodajem napamet. Svaka lopta u bunar ti je brza kontra. Svakim krivim dodavanjem razigraš AI. Pogotovo na ovim najvećim težinama. Kada im uzmem loptu prvo pogled na radar da vidim raspored igrača te ima li kontre. I ono što šime kaže. Najjače oružje u obrani je L2. Do ove godine uopće ga nisam koristio a sada se bez toga ne može igrati kvalitetena obrana.

Ključ je dobar igrač sredine terena. Ja na sreću imam dva takva. S njima pokrijem kompletnu sredinu a ono što njima prođe čisti obrana. Moj najveći problem u ovoj igru su loša sreća u packovima te neki bugovi u igri kao recimo jučer kada se moj igrač zabije u mog igrača na mojih 16m  i oba padnu a protivnik uzme poklon bon i zabije gol. Ne mogu vjerovati da godinama ne riješavakju taj poroblem zabijanja vlastitih igrača jednog u drugog. Vodim loptu i od nekuda se moj zabije u mene. Prodam foru na krilu i krenem u sredinu i tu me dočeka moj igrač i zabije se u mene. fixfifa.

9 godina
FIFA 18

Evo da se pohvalim da sam u ovoj WL uspija uci u elite3 a na kraju i u mjesecni elite3. Za one koji i dalje pricaju kako fut nije namisten i kako nema momentuma ili neznam vise cega, steta sta nisu pogledali neke moje utakmice koje su ociti primjer "krađe" ali ovaj put u moju korist. Pobjedim 3 utakmice likove koji su za 3 klase bolji igraci od mene ali sta im vridi kad protiv moga obrambenog Keanea i Begovica ne mogu nista. Vidim da je jedan od njih na kraju zavrsio na 23/25 . Svaki njegov dribling i dodavanje ima smisla a od 50 "postenih" utakmica ja nebi dobio nijednuu .Ali ovaj put naravno kad igra odluci svako njegovo dodavanje prema naprid bi moji igraci prisicali ili izlećali na njegove igrace ka kamikaze odnili njega i balun bez da sam ja ista pritiska na mom gamepadu i u dva dodavanja ja sam vec bio u gol sansi. A kad bi on svojim majstorskim driblinzima uspio izbacit cilu moju obranu onda bi Begovic svojom carolijom sve to lagano pokupio ili bi ga se ovaj pripa pa bi sa 10m falio cili gol i tako nekoliko puta. Vi koji ne vidite ova sranja u igri ili ste prelosi igraci kakav sam i ja bio pa u svom tom neznanju nebi primjetio je li mi igra pomaze ili ne i sve mi se cinilo lipo i posteno ili ste provokatori, trece nema.

2 0 hvala 0
9 godina
FIFA 18

U petak potrosim milju coinsa na ultimate packove i najbolje sta sam dobio bio je Rakitic. Vrhunac predstave se desio u zadnjem 8 packu kad sam za glavnu nagradu dobio Manolasa koji vridi 3 iljade coinsa. 

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18
Pozdrav kupio sam fifu 18 i ps4 prije 2 dana i imam pitanja sto je najbolje uraditi napocetku u ultimate teamu,kako poceti i kako nadogradjivati ekipu? Imam malog iskustva sa ps3 a i nisam bas neki ultimate igrac,offline proffesional dobijem lagano a na ultimate se ponekad mucim...

0 0 hvala 0
11 godina
Nikolacurak kaže...
Pozdrav kupio sam fifu 18 i ps4 prije 2 dana i imam pitanja sto je najbolje uraditi napocetku u ultimate teamu,kako poceti i kako nadogradjivati ekipu? Imam malog iskustva sa ps3 a i nisam bas neki ultimate igrac,offline proffesional dobijem lagano a na ultimate se ponekad mucim...

Zapocni slagat ekipu iz lige koja te najvise zanima i veseli svaka liga ima svoje op low price igrace, igraj divizije tek toliko da steknes nekakvo iskustvo probaj odigrat turnir ako te ne ide predji na squad  battles to ce ti biti dobro za pocetak.

14 godina
neaktivan
FIFA 18

Finale kvalifikacija vikend lige.. Ovo mi se desava drugi put za redom u finalu.. Jebeni karcinom od igrice, hvala EA!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ReventoN kaže...

Finale kvalifikacija vikend lige.. Ovo mi se desava drugi put za redom u finalu.. Jebeni karcinom od igrice, hvala EA!

Neki bi rekli, više vježbati a manje kukati. Nikada mi nije bilo jasno zašto to rade? Jednostavno nema smisla. Neki dan sam odigrao sličnu tekmu. Bilo je 2-2 do 88 minute. Imao sam preko 20 udaraca po golu, nekoliko stativa a onda mi lik od 88 do 90 zabije tri jebena gola. Ja korner, on gol. Ja se krivo dodam on zabije, strašno. Na kraju  4 udarca pet golova. Kada igra nešto hoće onda tako i bude, stoga se više uopće ne živciram. Bacim osmijeh i vozim dalje.

14 godina
neaktivan
movie kaže...

Neki bi rekli, više vježbati a manje kukati. Nikada mi nije bilo jasno zašto to rade? Jednostavno nema smisla. Neki dan sam odigrao sličnu tekmu. Bilo je 2-2 do 88 minute. Imao sam preko 20 udaraca po golu, nekoliko stativa a onda mi lik od 88 do 90 zabije tri jebena gola. Ja korner, on gol. Ja se krivo dodam on zabije, strašno. Na kraju  4 udarca pet golova. Kada igra nešto hoće onda tako i bude, stoga se više uopće ne živciram. Bacim osmijeh i vozim dalje.

To bi imalo smisla kad bi igra imala smisla i nagradila to sto si stvarno bolji od protivnika, a ne da te izje*e :D.. ja se stvarno divim ekipi na yt-u koja dode u top 10 na. Pa bas to sto kazes, namucim se ko konj da zabijem gol, i s centra se lik zaleti i probusi golmana. Nasmijao bih se jedino kad bi mogao iscipelarit tog smrada iz EA koji radi na programiranju ovog smeca od igre. Ajd da naletim na dobrog igraca, pa da me razvali 10-0 nebih se ljutio, ali ova sprdancija koja se desava u ovoj igri, ovo je postalo kriminalno.. Svake godine govorim kako mi je to zadnja fifa koju kupujem, ali zbog ove fife sigurno necu pre orderat fifu 19, a isto tako cu jako dobro razmislit dal cu uopce uzet.. Stvarno mi ne treba ovo, umjesto da se malo relaxiram, ja budem zivcan 2 sata nakon takve tekme. 

13 godina
FIFA 18

Koliko sam paketa otvorio zadnjih dana u nadi da će uletiti naki dobar TOTW ili neka jača kartica, ali svaki put dobijem pimpek u prkno.

Od SB-a nagrade otvaram jučer i u sva tri jebena paketa meni se vrti onaj logo za srebne kartice.

Kad vidim takav logo momentalno mi padne mrak na oči - naravno da je kurac bio u tim paketima.

Otvorio sam od ovih SBC-a za TOTW 4 paketa, 2 tradable i 2 untradable.

Tradable dobio Mustafija i Pasatorea, a untradable onog golmana Brazilca i još neku pizdariju, ne sjećam se.

Ženu i maloga zovem da mi otvaraju te pakete koliko me ne ide pa sam postao praznovjeran kao kolega movie.

Da sam ja otvarao te pakete dobio bih kurac Mustafija i Pastorea.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Koliko sam paketa otvorio zadnjih dana u nadi da će uletiti naki dobar TOTW ili neka jača kartica, ali svaki put dobijem pimpek u prkno.

Od SB-a nagrade otvaram jučer i u sva tri jebena paketa meni se vrti onaj logo za srebne kartice.

Kad vidim takav logo momentalno mi padne mrak na oči - naravno da je kurac bio u tim paketima.

Tradable dobio Mustafija i Pasatorea, a untradable onog golmana Brazilca i još neku pizdariju, ne sjećam se.

Ženu i maloga zovem da mi otvaraju te pakete koliko me ne ide pa sam postao praznovjeran kao kolega movie.

Ja jučer dva mega packa i dva jumbo što idu svaki ponedjeljak i nula bodova. Prebacim se na upgrade BPL. Glupo mi je sada napamet govoriti koliko sam ih odigrao ali sigurno desetak i opet nula bodova. Jednostavno ne mogu vjerovati da sam toliki peh. Kada se sjetim onog lika koji je ovdje pisao da nije fora kako se ove godine dobijaju tako lako dobre kartice samo zato kaj ga je u jednom sbc posrala jedna icona. Koliko nas ima ovdje i koliko je nas izvuklo ne iconu već jednog igrača od bar 200k coinsa? Smiješno...

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ja sam jucer dobio Riberya i IF Pastorea odmah u prvom paketu,mislim si sad kad me posere nesto brutalno,naravno, u ostalih 4 paketa najjaci igrac rating 78.

U zadnje vrijeme sam i ja praznovjeran pa sve pakete otvaram sa šapom od psa, otvaram samo Grizmanna,ako je crni paket onda izvrtim 3 puta :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

jeste dobili što u ovim upgrade paketima? ja sam slozio jedno dvadeset i evo tek sad sam dobio Azpilicuetu pa ajd

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Od sinoc pokusavam kupiti Mbappe-a ispod 100k ali ocito ima toliko autobuyera da je nemoguce stisnuti na vrijeme, za popizdit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Zanima me tko je probao Bailyja - da li on vrijedi te pare koje traže za njega na marketu (50,000)?

Imam Davida Luiza i on vrijedi svakog coinsa, ima ga svugdje i jako sam zadovoljan s njim.

Do nedavno sam igrao sa Smallingom i relativno sam zadovoljan s njim.

IF Mustafija sam otvorio u SBC-u i sad par dana igram s njim, ali nit smrdi, nit miriši.

Nema neke razlike između Smallinga i njega pa sam mislio da ga prodam i uzmem Bailyja ili samo da ga prodam i vratim Smallinga.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Zanima me tko je probao Bailyja - da li on vrijedi te pare koje traže za njega na marketu (50,000)?

Imam Davida Luiza i on vrijedi svakog coinsa, ima ga svugdje i jako sam zadovoljan s njim.

IF Mustafija sam otvorio u SBC-u i sad par dana igram s njim, ali nit smrdi, nit miriši.

Nema neke razlike između Smallinga i njega pa sam mislio da ga prodam i uzmem Bailyja ili samo da ga prodam i vratim Smallinga.

Baily mi visi na guzici svaki put kad igram protiv nekoga tko ga ima.

Jako je brz (bar po onome sto se moze vidjeti kad se susretne sa Musom)

Ali da bi dao 50k, ne bi. Po meni ne vrijedi te coinse.

Ja imam Smallinga i normalnog Mustafia. Rijetko tko mi pobjegne,a ako i pobjegne Cech je na golu :)

9 godina
movie kaže...

Ja jučer dva mega packa i dva jumbo što idu svaki ponedjeljak i nula bodova. Prebacim se na upgrade BPL. Glupo mi je sada napamet govoriti koliko sam ih odigrao ali sigurno desetak i opet nula bodova. Jednostavno ne mogu vjerovati da sam toliki peh. Kada se sjetim onog lika koji je ovdje pisao da nije fora kako se ove godine dobijaju tako lako dobre kartice samo zato kaj ga je u jednom sbc posrala jedna icona. Koliko nas ima ovdje i koliko je nas izvuklo ne iconu već jednog igrača od bar 200k coinsa? Smiješno...

Koliko se sicam dobio si Griezmanna na pocetku i moga si sastavit odlicnu ekipu za te coinse. Sta se ti onda iimas bunit i cvilit u svakom postu da si peh? Ako tebe pali da te ljudi ode  sazaljevaju nije problem evo ja cu te od sada tjesit.

14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ovako, igrao sam x puta protiv Baily-a i drugih jos boljih CB-a. Sve u svemu dobri su, ali nista bolji od mojih. Ja u obrani imam Otamendija i Rojo-a, kako ti likovi igraju to nije normalno, pogotovo Rojo. Htio sam dosta puta kupit Luiz-a, Bailiy-a, Azpi-a itd., ali svako malo me iznenade ovi moji kako extra igraju, tako da ne vidim poantu davat 100+k na obranu koja mi nece nista vise pomoci u odnosu na ovu koju vec imam. U svakom slucaju, moja preporuka bi ti bila da kupit Rojo-a posto je jeftin ko kifla i probaj s njim odigrat 20-ak utakmica. I ako te igra izjebe, pa se odlucis stavit all out attack lik ima toliko snage da moze i to izdrzat bez problema, s tim da cijelo vrijeme trci iz obrane u napad i sve stigne!! A sto je jos jedan bonus, 6-7 puta sam s njim zabio gol kad je bio tijesan rezultat. Pa ti sad vidi dal je bolje dat 2k za takvog igraca ili 50k za Bailiy-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.11.2017 12:36 (ReventoN).
13 godina
IDMM kaže...
movie kaže...

Koliko se sicam dobio si Griezmanna na pocetku i moga si sastavit odlicnu ekipu za te coinse. Sta se ti onda iimas bunit i cvilit u svakom postu da si peh? Ako tebe pali da te ljudi ode  sazaljevaju nije problem evo ja cu te od sada tjesit.

Najbolje u paketu sta sam ja dobio je Oblak na pocetku igranja i neki dan untradable Koulibaly... ali konstantno citas njegove postove kako nista ne dobije a dobio je. Isto ko i jos jedan koji guta IFove na traci ali i dalje ne valja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice