FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.040.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 18
Q-Tip kaže...

Da imam igru na disku, sad bih je ovog trena stavio u oglasnik. Mislim da sam gotov s Fifom. Prosječna ekipa u SB na professional težini koja igra 80 minuta s igračem manje me dobije 4:0 jer su svih 10 istog trena nakon isključenja postali super ljudi koji blokiraju skoro svako dodavanje i udarac, trče 30 posto brže od mojih igrača i imaju 100 posto uspješnih dodavanja. Poseban šlag na ovu tortu od govana je svemogući, sveprisutni nadčovjek Bakayoko, kojeg valjda 90 posto ljudi u FUT-u ima u momčadi i koji je brži od svih, jači od svih, oduzima sve lopte i ne može izgubiti nijednu, a u stvarnosti je kamilica od igrača koji se ne snalazi najbolje u Premier ligi.

Sad mi je lakše, ispraznio sam se i zbogom Fifa. Ima brdo normalnih igara koje ne rade od mene budalu. 

S obzirom da neki tvrde kako u igri nema skripte volio bih dotične da mi objasne sljedeće. U SB imam recimo deset kornera i u deset situacija AI izbaci loptu i svih deset puta on pogodi idealno svog jedinog igrača na centru, bez greške.  Kada AI ima korner i ja izbacim loptu deset puta, ona svih deset puta pada opet drito na AI koji je vraća u mojih 16 m i vrši pritisak. E sada, što je to nego skripta. Ne može svaki jebeni put AI izbaciti loptu i idealno poslužiti jedinog svog igrača koji se mota oko centra i ne mogu ja deset puta izbaciti loptu i da ona niti jednom ne dođe do mog igrača. Obratite pažnju na to. Svaki jebeni put lopta završi kod protivnika. U poštenoj igri to bi bilo nemoguće.

Drugo, danas sam malo igrao offline divizije na najteže. Dakle u offline divizijama na ultimate ja AI derem bez ikakvih problema po nekoliko golova razlike. U SB to je nemoguća misija. U SB AI je na steroidima a igranje divizija na najtežem je prava kamilica u usporedbi s tim. Znači najteža opcija u divizijama je po snazi kao recimo prof u SB. Je li to normalno? Zar recimo ultimate težina ne bi trebala biti ista u svim modovima igre? Ovaj SB je napravljen kako bi od normalnog čovjeka napravio zvijer bez kontrole a onda u ponedjeljak slijedi šlag u obliku kite kada otvoriš packove. Prvi tjedan sam dobio dobrog igrača i nakon toga nisam dobio igrača vrijednog 2k coinsa a otvorio sam do sada ne znam niti sam koliko mega packova. Jedina nagrada su mi oni coinsi ovo ostalo je čisto sranje.

Fakat se hladim od igre. Zadnji je trenutak za neki bojkot koji je ekipa pokrenula i ako to ne pomogne stvarno ne vidim više smisao gubiti vrijeme, zdravlje, razum i društveni život zbog ovog vražjeg djela koji se zove fifa. Po veličini marketa ova dva dana izgleda da dosta ljudi bojkotira jer je market bar 30% manji nego prije mjesec dana a ovo im je u ova tri mjeseca pik igre s ponudom packova i ostalih điđa miđa koje nude... da bog da propali..

12 godina

Dosta ljudi ih bojkotira.... Negdje sam procitao da je limit na ultimate packove bio 100 tisuca za black friday. Ljudi su prodali 100 tisuca ultimate packova eeej. Ako je 100 pointsa 1 dolar a ultimate pack je 2500 pointsa to je 2.5 mil dolara. I to samo ultimate packova, nece nikad propast gadovi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.11.2017 23:29 (jpantalon).
13 godina

SB može samo luđaka napraviti od čovjeka, ništa drugo. Ovo s kornerom što si spomenuo samo je jedan sitan detalj u moru toliko očitog skriptiranja da zbilja ne znam kako nisam prekinuo ranije. Momčadi s pola brončanih igrača koje nisu mogle prijeći centar u minuti se transformiraju u gospodare svemira jer je pogođen trigger koji pokreće skriptu. Marginalni igrači odjednom postaju nepogrešivi u dodavanjima i poprimaju nadljudske osobine. Dosta više, za moje zdravlje najbolja odluka je da prekinem.

9 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...

SB može samo luđaka napraviti od čovjeka, ništa drugo. Ovo s kornerom što si spomenuo samo je jedan sitan detalj u moru toliko očitog skriptiranja da zbilja ne znam kako nisam prekinuo ranije. Momčadi s pola brončanih igrača koje nisu mogle prijeći centar u minuti se transformiraju u gospodare svemira jer je pogođen trigger koji pokreće skriptu. Marginalni igrači odjednom postaju nepogrešivi u dodavanjima i poprimaju nadljudske osobine. Dosta više, za moje zdravlje najbolja odluka je da prekinem.

Ja igram SB iskljucivo na proff. i danas sam izgubio jednu 1:4 ! :)

Zadnje 4 tekme sam sve dobio ,jbg ,sta ces idemo dalje ...

Bice opet gold 2 .

Da mi je da igram online a da se ne nerviram e to bi mi bilo otkrovenje kad bih uspio.

To sto me " struja "  ponekad nakanta boli me uvo .

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 0:12 (goust78).
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Drugo, danas sam malo igrao offline divizije na najteže. Dakle u offline divizijama na ultimate ja AI derem bez ikakvih problema po nekoliko golova razlike.U SB to je nemoguća misija. U SB AI je na steroidima a igranje divizija na najtežem je prava kamilica u usporedbi s tim. Znači najteža opcija u divizijama je po snazi kao recimo prof u SB. Je li to normalno? Zar recimo ultimate težina ne bi trebala biti ista u svim modovima igre? Ovaj SB je napravljen kako bi od normalnog čovjeka napravio zvijer bez kontrole a onda u ponedjeljak slijedi šlag u obliku kite kada otvoriš packove. Prvi tjedan sam dobio dobrog igrača i nakon toga nisam dobio igrača vrijednog 2k coinsa a otvorio sam do sada ne znam niti sam koliko mega packova. Jedina nagrada su mi oni coinsi ovo ostalo je čisto sranje.

Hajde izvora ti to snima pa okaci ako nije problem to na Ultimate ! :)

Ako neko ne zna offline div . ako gubis samo restartujes ps4 i tu ti tekmu ne racuna ,ponovo je igras .

Imam 2 tekme da odigram na wc i treba mi 3 boda da konacno udjem u div . 1 offline .

Pokusao sam vec 4 puta i svaki put izgubim...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 0:05 (goust78).
13 godina
neaktivan
FIFA 18

4tu diviziju sam ocistio bez poraza, usao u 3cu.

Prve 4 tekme sam izgubio sa 4-0, 7-2 ... ubili su me.

E sad ono interesantno, svaki od njih je imao bar dvije Icone u ekipi, moji igraci se ne drze rasporeda, ne mogu loptu dodati,niti jedan faul nije sudio za mene, ma kaos zivi.

Definitivno tu nesto ne stima sa tom skriptom, samo sto se priblizim Iconi odbijam se od njega, ne moguce mu je presjeć loptu, uci u blok, prolazi pored mojih kao pored zida.

I svi koji su spojeni sa Iconom igraju duplo bolje nego inace.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
Q-Tip kaže...

SB zbilja nema više smisla, odsad igram samo online.

Jučer imam 4 tekme za odigrat, obično igram na world class ili legendary, ovisno o protivniku (makar iskreno nevidim nikakve razlike kad igram, neznam zašto još uvijek tako igram), odigram prve tri i sve tri dobijem glatko, zadnju stavim na profesional (dostigao sam Gold 1 i dosta mi, vidim da nemogu doći to elite)... Long story short, razbio me, moji se nemogu sastat s loptom, nijedno dodavanje kako spada, njegovi igrači (overal rating oko 82) cijelu utakmicu presing, stoje blizu, igraju agresivno, ne rade niti jednu jedinu grešku. Niti jednu priliku ne uspijem stvoriti, a nije da sam nov u igri... 3:0.

Ne razumijem čemu uopće ove težine postoje, kad ionako igra sama odabere težinu kad tekma započne.

E da, i kad se sjetim da sam prije koji tjedan dobio za protivnika brončani squad (ovr oko 62, chemistry oko 50, sve se crveni), ja sav sretan, idem ih lipo razbit na ultimate, da pokupim bodove... hahaha, 5:0 me razbi, kad je krenula utakmica samo sam se smijao, to leti, ko da protiv terminatora igram (strength oko 450 majkemi), moji igrači koje sam jebeno platio igraju ko da sam složio sqad od NK Donji Andrijevci... sve je već rečeno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 11:31 (Volos).
9 godina
neaktivan
FIFA 18

Nije mi jasno sto se nervirate kad vas AI dobije ?

Zar nije vece ponizenje kad te nakanta neka  ljudska all attack+high pressure picketina ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 11:47 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Alex fcking oxlade chamberlane mi je zabio 5 golova iz kick offa. Svaki puta kad sam ja zabio gol, lik primi loptu sa njim i prosece se do gola. To jos nisam vidio u ovih 200 tekmi kaj imam. Sam bog da sam si uzeo GT Sport da ne moram ovu sugu igrat. SB ne igram, Daily odigram cisto da vidim jel se mogu kvalificirat.  Jbg led. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Alex fcking oxlade chamberlane mi je zabio 5 golova iz kick offa. Svaki puta kad sam ja zabio gol, lik primi loptu sa njim i prosece se do gola. To jos nisam vidio u ovih 200 tekmi kaj imam. Sam bog da sam si uzeo GT Sport da ne moram ovu sugu igrat. SB ne igram, Daily odigram cisto da vidim jel se mogu kvalificirat.  Jbg led. 

Moraš još učiti igrati. 

8 godina
neaktivan
FIFA 18

vidim da je cijena top igračima danas dosta porasla, pa mislim nešto, jel bi se isplatilo rasprodat ekipu i kupit za koji dan ponovno

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Odigram danas one sbc za BPL, svaki po tri puta i poberem onaj pack za 20 odigranih tekmi. Znači nisam dobio igrača ovrl 80. Najbolji 79. Pa dokle?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cordas kaže...
SimeKZ kaže...

Moraš još učiti igrati. 

Naravno da moram. Pokusaj trolanja ti je los, jer ja ne cmuzem kako me je momentum zagazio ili kak se vec zove. Kick off glitch postoji i ako na vrijeme ne stignes prebacit igraca je to 99% gol. Ima lijeka i za taj kick off glitch samo sta ne igram dovoljno FIFAe da udem u stimung sta se tog tice.

17 godina
goust78 kaže...

Hajde izvora ti to snima pa okaci ako nije problem to na Ultimate ! :)

Ne igram previše offline ali svake godine dođem tradicionalno do prve divizije te je osvojim i prestanem dalje igrati. Uvijek igram na najtežem. Sada sam u trećoj ligi i u 6 tekmi šest laganih pobjeda pa i na toj ultimate.  SB mi je ovaj tjedan krenio u krivom smjeru ali na kraju ću izgleda ipak ostati u ultimate 2. Ne vidim kaj te tu ima fascinirati? Inače igram za kitu cijele ove godine jer sam imao dugačku pauzu i dosta se pazim dok igram, da se previše ne živciram zbog srca...

14 godina
SimeKZ kaže...

Naravno da moram. Pokusaj trolanja ti je los, jer ja ne cmuzem kako me je momentum zagazio ili kak se vec zove. Kick off glitch postoji i ako na vrijeme ne stignes prebacit igraca je to 99% gol. Ima lijeka i za taj kick off glitch samo sta ne igram dovoljno FIFAe da udem u stimung sta se tog tice.

Slatko je kako samog sebe još uvijek pokuvaš uvjeriti u nešto što nije istina, čisto jer ne želiš ispasti glup nakon tolikog pametovanja. 

13 godina
Cordas kaže...
SimeKZ kaže...

Slatko je kako samog sebe još uvijek pokuvaš uvjeriti u nešto što nije istina, čisto jer ne želiš ispasti glup nakon tolikog pametovanja. 

Ne uvjeravam ja sebe u nista. Sve vidim tokom igranja, samo izi cordi... 

13 godina
jpantalon kaže...

Dosta ljudi ih bojkotira.... Negdje sam procitao da je limit na ultimate packove bio 100 tisuca za black friday. Ljudi su prodali 100 tisuca ultimate packova eeej. Ako je 100 pointsa 1 dolar a ultimate pack je 2500 pointsa to je 2.5 mil dolara. I to samo ultimate packova, nece nikad propast gadovi.

To je i dalje manjina. Previse ljudi igra taj FUT koji uopce ne znaju da postoje yt-eri, da postoji trejdanje, da postoji futhead i ostale popularne stranice. I sam sam potpisao peticiju i tweeto #fixfifa, ali bojim se da to nece imati prevelikog utjecaja na EA koji bez obzira na taj pokret i dalje zaradjuje pristojno. Nazalost.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
14 godina
FIFA 18

Ljudi, šta je ovo danas, sve sami OVERAL 99 cheateri, nemogu vjerovat. 8 puta zaredom. Igram online seasons. Svi su sa onim šugavim Premier league beast jeftinim ekipama.

Počeo sam igrat od prvog dana izlaska i nisam dosad naišao na ovo niti jednom.

Znači, siguran sam da se radi o cheaterima, apsolutno svi igrači od obrane prema naprijed su im zvijeri koje neprestano šprintaju na maximum. Pokušao sam ih izmoriti dodavanjima ali ništa, svi lete brutalno... 

Nije mi jasno kako nemam opciju da prekinem meč u prvih pet minuta utakmice kod rezultata 0:0 bez posljedica.

Sa svakim sam napravio "forfeit match". Imam sad osjećaj da sam zbog toga ušao na crnu listu pa me spaja samo s tim idiotima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Volos kaže...

Ljudi, šta je ovo danas, sve sami OVERAL 99 cheateri, nemogu vjerovat. 8 puta zaredom. Igram online seasons. Svi su sa onim šugavim Premier league beast jeftinim ekipama.

Počeo sam igrat od prvog dana izlaska i nisam dosad naišao na ovo niti jednom.

Znači, siguran sam da se radi o cheaterima, apsolutno svi igrači od obrane prema naprijed su im zvijeri koje neprestano šprintaju na maximum. Pokušao sam ih izmoriti dodavanjima ali ništa, svi lete brutalno... 

Nije mi jasno kako nemam opciju da prekinem meč u prvih pet minuta utakmice kod rezultata 0:0 bez posljedica.

Sa svakim sam napravio "forfeit match". Imam sad osjećaj da sam zbog toga ušao na crnu listu pa me spaja samo s tim idiotima?

To ti je to, srusio si DNF na mizeriju i sad te samo spaja sa takvima. Pretpostavljam da na PCu igras.

13 godina
neaktivan

Za 20 tekmi dobio Isca. Đabe kad ga se ne da prodati.

17 godina
C3c1l kaže...

Za 20 tekmi dobio Isca. Đabe kad ga se ne da prodati.

Super, ja igrače koji niti jedan nije vrijedniji od 750 coinsa. Ajde, možda me posere na 30 tekmi iako sumnjam.

9 godina
neaktivan
SB,proff.,tezina, pobjeda 12:3! Los tim je imao ali jbg. Dao sam 5-6 golova solo prodorima bukvalno sa moje polovine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Lijep pack za 30 odigranih tekmi. Nakon njega ponovno sam dobio volju za igrom... Odigrao još 5 sbc BPL upgrade i stvarno nema smisla bezveze trošiti coinse. Rijetko kada dobijem rare igrača a kada ga i dobijem obavezno je ispod ovrl 80. I kada te neće onda neće.Zadnju rundu SB odigram katastrofa i sada sam u elite dva za 3k bodova a gdje je ponoć. Na kraju će me stići i izbaciti da se zaokruži vikend za karu.... sutra u packovima nastavljam niz...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 20:55 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
goust78 kaže...
SB,proff.,tezina, pobjeda 12:3! Los tim je imao ali jbg. Dao sam 5-6 golova solo prodorima bukvalno sa moje polovine.

Mogao si zabit i 45 golova kad ti ih se samo pet vrijedi. Kad zabijes 5 gledaj da ne primis gol, da imas loptu 60 posto, 10 kornera, 10 suteva, 0 ofsajda, 0 kartona i iznad 80 posto pasing da dobijes max bodove. 

9 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
goust78 kaže...

Mogao si zabit i 45 golova kad ti ih se samo pet vrijedi. Kad zabijes 5 gledaj da ne primis gol, da imas loptu 60 posto, 10 kornera, 10 suteva, 0 ofsajda, 0 kartona i iznad 80 posto pasing da dobijes max bodove. 

Zavrsio sam  u gold 1 ali imam premalo bodova tako da cu najvjerovatnije ispasti do ujutru .

17 godina
FIFA 18
Dobio silver jumbo pack i otvorim ga i ne dobijem rare igrača. Što će tek biti ujutro...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Samo kukate ko babe neke, a ne prestajete da igrate!

Kada se nauci igrati odbrana, ova Fifa bude odlicna.

To vam govori stari Pesoholicar!

1 0 hvala 0
12 godina

Napad je najbolja obrana 

13 godina
goust78 kaže...
jpantalon kaže...
goust78 kaže...

Zavrsio sam  u gold 1 ali imam premalo bodova tako da cu najvjerovatnije ispasti do ujutru .

Ja odigro 10 tekmi pa sam u Gold 2 :D Kolko ti bodova skupljas po tekmi stari moj. 

Zoki Pek je u pravu, naucit obranu igrat. Naucit koristit jockey move i na konju si. Ja od kad koristim jockey move i pravilno tajmiram tackle, rijetko tko prode. Mada mi jos igre treba da to sve sjedne kako treba. 

9 godina
neaktivan
Na proff. 800-1100 za pobjedu a za poraz 250-350, tu negdje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice