Da imam igru na disku, sad bih je ovog trena stavio u oglasnik. Mislim da sam gotov s Fifom. Prosječna ekipa u SB na professional težini koja igra 80 minuta s igračem manje me dobije 4:0 jer su svih 10 istog trena nakon isključenja postali super ljudi koji blokiraju skoro svako dodavanje i udarac, trče 30 posto brže od mojih igrača i imaju 100 posto uspješnih dodavanja. Poseban šlag na ovu tortu od govana je svemogući, sveprisutni nadčovjek Bakayoko, kojeg valjda 90 posto ljudi u FUT-u ima u momčadi i koji je brži od svih, jači od svih, oduzima sve lopte i ne može izgubiti nijednu, a u stvarnosti je kamilica od igrača koji se ne snalazi najbolje u Premier ligi.
Sad mi je lakše, ispraznio sam se i zbogom Fifa. Ima brdo normalnih igara koje ne rade od mene budalu.
S obzirom da neki tvrde kako u igri nema skripte volio bih dotične da mi objasne sljedeće. U SB imam recimo deset kornera i u deset situacija AI izbaci loptu i svih deset puta on pogodi idealno svog jedinog igrača na centru, bez greške. Kada AI ima korner i ja izbacim loptu deset puta, ona svih deset puta pada opet drito na AI koji je vraća u mojih 16 m i vrši pritisak. E sada, što je to nego skripta. Ne može svaki jebeni put AI izbaciti loptu i idealno poslužiti jedinog svog igrača koji se mota oko centra i ne mogu ja deset puta izbaciti loptu i da ona niti jednom ne dođe do mog igrača. Obratite pažnju na to. Svaki jebeni put lopta završi kod protivnika. U poštenoj igri to bi bilo nemoguće.
Drugo, danas sam malo igrao offline divizije na najteže. Dakle u offline divizijama na ultimate ja AI derem bez ikakvih problema po nekoliko golova razlike. U SB to je nemoguća misija. U SB AI je na steroidima a igranje divizija na najtežem je prava kamilica u usporedbi s tim. Znači najteža opcija u divizijama je po snazi kao recimo prof u SB. Je li to normalno? Zar recimo ultimate težina ne bi trebala biti ista u svim modovima igre? Ovaj SB je napravljen kako bi od normalnog čovjeka napravio zvijer bez kontrole a onda u ponedjeljak slijedi šlag u obliku kite kada otvoriš packove. Prvi tjedan sam dobio dobrog igrača i nakon toga nisam dobio igrača vrijednog 2k coinsa a otvorio sam do sada ne znam niti sam koliko mega packova. Jedina nagrada su mi oni coinsi ovo ostalo je čisto sranje.
Fakat se hladim od igre. Zadnji je trenutak za neki bojkot koji je ekipa pokrenula i ako to ne pomogne stvarno ne vidim više smisao gubiti vrijeme, zdravlje, razum i društveni život zbog ovog vražjeg djela koji se zove fifa. Po veličini marketa ova dva dana izgleda da dosta ljudi bojkotira jer je market bar 30% manji nego prije mjesec dana a ovo im je u ova tri mjeseca pik igre s ponudom packova i ostalih điđa miđa koje nude... da bog da propali..