FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.023.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 18

POČELO SKIDANJE 30 GB AJMOOOOOOOOO

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 18
Vladitor kaže...

Skinit se moze, ali neces moc igrat jos 2 tjedna.

9 godina
neaktivan
FIFA 18

HAHAH koji klina* do 10 oktobra sad cetaki?, pa jesu li oni normalni, igra izlazi danas a mi do 10 oktobra da cekamo?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
Vladitor kaže...

Skinit se moze, ali neces moc igrat jos 2 tjedna.

bolje i to nego nikako barem me nisu banali

14 godina
RADI !!! IMAM PLAY OPCIJU !!!
17 godina
FIFA 18

Evo promijenjen je Realease date i može se igrati kad se skine.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 18

dečki nemojte bit nervozni, opustite se vidite da možete 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 18

Nekima(poput mene) i dalje ne radi,imam opciju download ali se nece pocet skidat,pa ovo je tragikomedija.

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Meni pise da trebam skinut neki update i svaki put download failed.

Edit:proradilo je jej,sezona zivciranja pocinje

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2017 14:51 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 18

Dear Customers,

You are receiving this email because you have bought the game Fifa 18.
A lot of people are able to activate the key without any problem but you cannot see the button to download this game.

This issue is known by EA and is impacting everyone no matter where they have purchased the game. If you purchased on Origin.com or Amazon or anywhere else you may have this problem and not be able to download the game.
There is no problem with the key you have received, and you don't need to contact Origin.com or our customer support.
EA is to blame completely for this servers issue.
As of the moment we sent this email, we have received a statement of EA saying that the fix to this problem is being deployed at this moment. Most of you should be able to download the game in less than an hour.

We also received reports that some people can now see the button to download the game but the download is still not working. This is because the whole planet is now trying to download the game and the EA servers cannot take this load.
We believe that slowly during the day, more and more people will be able to download the game fully.

At IG we still apologise for the delays with this release, but unfortunately it was completely out of our hands and we couldn't anything but to ask you to be a patient.

Thank you for your trust on this purchase and we hope that this issue won't affect your opinion of us.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ljidi ja sam uzeo kljuc 21.9. sa stranice "CD keys" i jos mi nisu poslali kljuc? Zna li tko u cemu je problem? Govorim za PC verziju...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jel danas izlaze OTW kartice ? Nesto sam trazio po netu i pise da izlazi sa zadnjim izlaskom igre 29.09 .

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Ima li mazohista koji su za PC lupili igru? 

ako ima, neka netko napise dojmove, ima li opet trainera ili su EA retardi to rijesili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

SimeKZ movie Kad banaju, jel banaju acc ili IP adresu?

Pitam jer ću vjerojatno preksutra uzet novu FIFU na novom acc-u, pa se nadam da neće bit problema, tj. da me opet neće banovat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
playjob kaže...

Pitam jer ću vjerojatno preksutra uzet novu FIFU na novom acc-u, pa se nadam da neće bit problema, tj. da me opet neće banovat

Account. Pa njima je u interesu da ti ponovno kupiš proizvod nakon što te jednom bannaju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
Hexfire kaže...
playjob kaže...

Account. Pa njima je u interesu da ti ponovno kupiš proizvod nakon što te jednom bannaju.

Zbilja smradovi, ni 300kn im nije dovoljno...

Da dam opet iste podatke i svoju karticu ili da sve promijenim? Mislim oće provjeravat, ime i prezime, br. kartice, itd...?

9 godina
neaktivan
FIFA 18

meni udje u igru ali mi koci haos, do specifikacija nije imam jak PC, ne znam u cemu je problem, ima li neko slican problem od Vas?

0 0 hvala 0
10 godina
Nedac10 kaže...

meni udje u igru ali mi koci haos, do specifikacija nije imam jak PC, ne znam u cemu je problem, ima li neko slican problem od Vas?

Daj specifikacije

17 godina
Reedy kaže...

Ne pričajte gluposti. Neće bannati nikoga tko je kupio igru preko kinguina/cdkeys i ostalih sličnih stranica.

O varaš se. To je nelegalan način kupovine koji je do sada bio prešutan ali koliko vidim i tu su krenuli u ofenzivu. Ne znam za fifu ali vidim da su neke druge igre banirali ako su bile kupljene preko takvih stranica. Da se razumijemo i ja tako kupujem ali eto kažu da to nije legalno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2017 19:11 (movie).
9 godina
neaktivan
playjob kaže...
Nedac10 kaže...

Daj specifikacije

Procesor i5 4440

Graficka: GTX 1060 3GB

Ram: 8Gb

Demo verzija sve normalno radila, ali ovo je haos trenutno.. 

17 godina
iDelete kaže...
Ljidi ja sam uzeo kljuc 21.9. sa stranice "CD keys" i jos mi nisu poslali kljuc? Zna li tko u cemu je problem? Govorim za PC verziju...

Ja sam od njih uzimao zadnje dvije godine i ključ ne šalju već moraš otići na stranicu i pod opcijama svog acc pogledaš kaj si kupio, klikneš i otvori ti se prozor s ključem. Tako nekako , ne sjećam se više točno. Pogledaj malo pod opcije svega što si do sada kod njih kupio pa prolistaj malo.

17 godina
Hexfire kaže...
playjob kaže...

O varaš se. Kada su me banirali prije par godina, bio mi je baniran origin acc sa svim igrama na 6 mjeseci. Znači, morao sam otvoriti novi origin acc s novom mail adresom a stari je bio na hlađenju 6 mjeseci. I ne samo to. Banirali su mi i PS3 acc fife i sve sam spušio jer sam koristio isti origin.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2017 19:20 (movie).
14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...
playjob kaže...

O varaš se. Kada su me banirali prije par godina, bio mi je baniran origin acc sa svim igrama na 6 mjeseci. Znači, morao sam otvoriti novi origin acc s novom mail adresom a stari je bio na hlađenju 6 mjeseci. I ne samo to. Banirali su mi i PS3 acc fife i sve sam spušio jer sam koristio isti origin.

Ja napišem da bannaju account, a onda ti napišeš da se varam i da bannaju account. Bravo

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
FIFA 18

Dns igram kvalifikacije za WL i nestane mi donji dio ekrana znaci nisam mogao vidit staminu,imena igraca i jacinu shoota ili dodavanja to mi se vratilo tek kad sam promijenio igraca sa startom. Drugi put mi se to desilo kad sam igrao squad battles i ponudilo mi je da mjenjam igraca sa RTja ssam samo pogledao sto mi nudi i stisnuo A i zamjena se izvrsila ali je na ekranu ostao taj RT a sve ostalo je opet nestalo. Ja nezz zasto oni nisu uzeli kod iz fife 17 za onu mini mapu na donjem dijelu ekrana uzasno je iritantno sto igraci sa svijetlim dresovima su crne tocke a oni sa crnim dresom su bijele tocke jako tesko mi se naviknut na to. Nezz koja im je bila potreba da mjenjaju to kad je po meni to sve bilo uredu imali smo tockice iste boje kao nasi dresovi a oni su zbog nekog razloga to promijenili u kontra boju od naseg dresa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Ja napišem da bannaju account, a onda ti napišeš da se varam i da bannaju account. Bravo

Mislio sam da misliš na fifa acc. Banaju kompletan origin sa svim igrama

Nego, je li ovo normalno? Kupiš jebenu igru, potrošiš na nju 80 eura, shvatiš da je sranje od igre i na kraju kada hoćeš ući u igru pojavi ti se ovo?

Pokušavam već desetak minuta i ne ide. Krenule OTW kartice i sve se srušilo a mi pričamo kako će im bahatluk doći glave. Pa ljudi se kupaju u novcu i nikada im nije bolje išlo.

15 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Mislio sam da misliš na fifa acc. Banaju kompletan origin sa svim igrama

Nego, je li ovo normalno? Kupiš jebenu igru, potrošiš na nju 80 eura, shvatiš da je sranje od igre i na kraju kada hoćeš ući u igru pojavi ti se ovo?

Pokušavam već desetak minuta i ne ide. Krenule OTW kartice i sve se srušilo a mi pričamo kako će im bahatluk doći glave. Pa ljudi se kupaju u novcu i nikada im nije bolje išlo.

Evo i mene izbacilo iz igre uz takvu poruku.. neznam ni jel su mi uracunali pobjedu zbog tog

I pitanje jedno, stavio sam.na pocetku world class tezinu u futu, jel se moze to kako smanjit sad, malo sam se precjenio

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2017 20:24 (maxy0).
10 godina
FIFA 18

Evo tima s kojim sam krenuo igrat i moram reci da sam zadovoljan i timom a i fifom , obranu treba vjezbat igrati i to ce bit to jedini sto upada u oci je ova prokleto lose napravljena mreza s kojom se jos nmg pomirit . 

PS tue omiljeni Bale  i danas u packu dobijem i inform brahimia

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Izasao je dns potm Mane i vidim za jedan njegov sbc treba imat njega Mane-a odem na transfer market i kosta oko 140k coinsta samo sam se opalio smijat kao ludjak . Zanima me koja je cijena na ps4 jeli tamo tako skup?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

smiješno je koliko brutalno spor download s origina

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 18

MOLIM VAS ako neko zna rijesenje za moj problem, instaliram igru udjem prvi put sve normalno radi, izadjem i udjem iz igre, igra koci nenormalno, ne moze se igrati. zna li mozda neko u cemu je problem, kako ovo rijesiti, doslo mi je da razbijem PC, a nema ni 2 mj kako sam ga uzeo novog ponajvise radi Fife

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice