FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.025.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 18

ja nisam uspio još,nemam uopce opciju download, usro sam se da je to samo meni,odma mi je lakse,.,:) sva sreća idem radit za sat vremena tako da nista do navecer, ako proradi do onda

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Ma banali me mater im, uzeo fifu u koreji, ove godine su se postrožili, vidim da dosta ljudi ima probleme pri povezivanju na njihove servere ako su uzeli kod od neke stranice, tako da pripazite

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 18

a kako znas da si popusio ban,.,ja sam isto uzeo kod sa stranice,al ne korejske

17 godina
FIFA 18

Htio sam to reći ali rekoh da ne izletavam i ne plašim bezveze... vidim da su krenuli u bananje svih ključeva kupljenih po raznoraznim stranicama jer im je to sada glavni pik. Onda i ovo o čemu ti pričaš. Izgleda da ne žele niti lipe popušiti. To kaj mi pušimo sranje od igre, nema veze. To je OK s njihove strane.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Htio sam to reći ali rekoh da ne izletavam i ne plašim bezveze... vidim da su krenuli u bananje svih ključeva kupljenih po raznoraznim stranicama jer im je to sada glavni pik. Onda i ovo o čemu ti pričaš. Izgleda da ne žele niti lipe popušiti. To kaj mi pušimo sranje od igre, nema veze. To je OK s njihove strane.

I prije se to radilo. Pogotovo ako si kupovo preko VPNa a nisi pratio sve korake. Ljudi su jako patili jer nisu iskljucili VPN u trenutku klikanja '' pay with paypal ''. Jbg, ljudima je tesko dat 50kn vise za igru koju ce igrat cijele godine pa su opet svi krivi.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
10 godina
FIFA 18

Ma priznajem i ne bježim od toga, uzeo sam iz jebene koreje, ko svaki iole normalni čovjek cilj mi je uštedjet neku paru, 60 eura mi je suludo davat za svinjariju istu kao fifa 17, samo što u nazivu ima drugu znamenku i za neke drukčije fore i forice u igrici za klince...

Umjesto da imaju što više igrača, da pokažu i dokažu PES-u da su bolji, oni jebu ljude koji daju po 300kn kao ja (150kn manje, jeeebote propast ćete...) i tako odvlače ljude od sebe, šta ja sad neću dobit povrat love i prisiljen sam dat 60 krvavo zarađenih eura da bi godinu dana igro neko smeće i opet iduće godine u ovo doba davo 60 eura, stvarno su ove godine postali smeća

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

jeli banaju i sa ovih od šta smo svi kupili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Vladitor kaže...

jeli banaju i sa ovih od šta smo svi kupili?

Pa koliko sam vidio na ea answers, da

13 godina
playjob kaže...

Ma priznajem i ne bježim od toga, uzeo sam iz jebene koreje, ko svaki iole normalni čovjek cilj mi je uštedjet neku paru, 60 eura mi je suludo davat za svinjariju istu kao fifa 17, samo što u nazivu ima drugu znamenku i za neke drukčije fore i forice u igrici za klince...

Umjesto da imaju što više igrača, da pokažu i dokažu PES-u da su bolji, oni jebu ljude koji daju po 300kn kao ja (150kn manje, jeeebote propast ćete...) i tako odvlače ljude od sebe, šta ja sad neću dobit povrat love i prisiljen sam dat 60 krvavo zarađenih eura da bi godinu dana igro neko smeće i opet iduće godine u ovo doba davo 60 eura, stvarno su ove godine postali smeća

Ne branim ih uopce, al pazi, igra izlazi svakih 12mj. Svaki mjesec neku pinku stavis sa strane za FIFAu i miran si. Tako sam barem ja radio i nikad frke nije bilo. 

Problem je kaj oni nemaju kaj dokazivat PESu. PES se prodaje u brojkama koje FIFA prede na PCu, za PS necu ni pricat. 

Ako si zbilja uzeo sa Origina u koreji, fino im se javi u support i izmisli neku pricu. Mozda upali. Steta se samo tako oprostit od love.

10 godina
SimeKZ kaže...
playjob kaže...

Ne branim ih uopce, al pazi, igra izlazi svakih 12mj. Svaki mjesec neku pinku stavis sa strane za FIFAu i miran si. Tako sam barem ja radio i nikad frke nije bilo. 

Problem je kaj oni nemaju kaj dokazivat PESu. PES se prodaje u brojkama koje FIFA prede na PCu, za PS necu ni pricat. 

Ako si zbilja uzeo sa Origina u koreji, fino im se javi u support i izmisli neku pricu. Mozda upali. Steta se samo tako oprostit od love.

Poslao sam im mail, ako na to misliš? Pročitao sam da ne odgovaraju na mailove ako su te banovali

13 godina
playjob kaže...
SimeKZ kaže...
playjob kaže...

Poslao sam im mail, ako na to misliš? Pročitao sam da ne odgovaraju na mailove ako su te banovali

Ja bi ti preporucio da kupis par tokena za skype i nazoves ih. Najbolje i najefikasnije.

10 godina
FIFA 18

A jel mogu napravit novi račun i prenijet kod od igrice na taj račun?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Ako si kupio na Originu preko Koreje onda su ti trebali vratiti novce.

Barem je tako bilo prije koliko se sjećam.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 18

Ne pričajte gluposti. Neće bannati nikoga tko je kupio igru preko kinguina/cdkeys i ostalih sličnih stranica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Skilledžija kaže...

Ako si kupio na Originu preko Koreje onda su ti trebali vratiti novce.

Barem je tako bilo prije koliko se sjećam.

Tako je, provjerio sam sad i ni lipu nisu vratili, igrica i dalje stoji na originu, mogu jedino offline igrat, barem da vrate lovu i ja nadodam i kupim, ovaj put pošteno

16 godina
neaktivan
FIFA 18

Uzeo preko Instant Gaminga, nikad nikakvih problema nije bilo, a sada ne vidim "Download" button, znači tako je svima ? Pošten narod našli zajebavati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
playjob kaže...

A sad kupit jednu igru pa prenjet na 18 racuna :D naravno da nejde. 

I da, necete dobit ban ako ste kupovali sa kinguina, G2A i ostalih stranica. Nemas download button jer jos nije izasla. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2017 12:38 (SimeKZ).
11 godina
FIFA 18

Citam sad po EA forumu nitko nema play button cak i oni koji su kupili igru iz ducana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
SimeKZ kaže...
playjob kaže...

I da, necete dobit ban ako ste kupovali sa kinguina, G2A i ostalih stranica. Nemas download button jer jos nije izasla. 

Šta onda da i ja uzmem s tih stranica? Bolje to nego 450 smrdljivih kuna davat

13 godina
playjob kaže...
SimeKZ kaže...
playjob kaže...

Strpi se i probaj rjesit sa njima prvo. Tek onda odi kupi. Cemu bacat tolku lovu.

10 godina
SimeKZ kaže...
playjob kaže...
SimeKZ kaže...
playjob kaže...

Strpi se i probaj rjesit sa njima prvo. Tek onda odi kupi. Cemu bacat tolku lovu.

Ma naravno, pa probat ću se izborit.
Ako ne uspije, napravim novi acc, jel mogu onda s ovog Origin računa prenijet FIFU 15, 16 i 17 na taj novi?

13 godina
playjob kaže...
SimeKZ kaže...
playjob kaže...
SimeKZ kaže...
playjob kaže...

Ma naravno, pa probat ću se izborit.
Ako ne uspije, napravim novi acc, jel mogu onda s ovog Origin računa prenijet FIFU 15, 16 i 17 na taj novi?

http://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/Merge-Origin-Accounts/td-p/634

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Vražiju mater i fifa 18, kupio sam je od jednog lika sa pik-a i lik mi je jucer poslao key, ali se vidi da je key dobio od Orgina, medjutim evo opcije Download još nema, da li je igrica uopste izasla sluzbeno?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 18

izašla je 

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 18

Ja sam jucer uzeo preko origina preorder igru (osnovna igra,ne ronaldo il icon) i radi mi na PC. Reko idem na sigurnu varijantu za 7 eura više i vidim da se isplatilo. Igru sam imal skinutu preko accessa i danas normalno usao. Trial sam iskoristio,jucer me taman bacilo van iz menija.

Meni sada zadnje 4 tekme remi 0-0,1-1 i dva put 2-2,a koje sam dobio il izgubio to je bilo po jedan razlike. I dalje je obrana kriminalna,al sutevi idu puno izvan okvira. U accessu sam na ubacaje puno zabijao,sada tesko.

Na kraju sam ostao na PC. Neda mi se ulagat u PS4 i igru koja mi ne paše. Je hype je tu,al igra mi nije wow,sad ću to igrat cijelu godinu i uzet cu ronaldo edition,zato sam i uzeo standard,jer mi 5 packova dosta,ko zna do kad ce mi se dat ovo igrat,pa necu ulagat.

Zato me ovo bananje citera jako veseli 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Znaci mi sto smo uzeli sa provjerenih stranica keyeve mi necemo moc igrat? Ako sam prosle godine kupio igru sa iste stranice i sve je radilo valjda je red da radi i ove. 

WTF sad je izbacilo da je windows release October 10, 2017. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2017 14:16 (JohnnyBlaze).
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ja jos imam 2 sata accesa, jucer sam igrao 2 sata u komadu i odlucio da je necu kupiti, bar dok patch ne izade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Evo kaj mi je izaslo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Evo kaj mi je izaslo

Pa šta su zbilja tako retardirani da ću sada morati čekati 10. listopad?

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
FIFA 18

Da, golmane su poglupili i sad golovi padaju kako god opališ.

Ponekad tako traljavo pucam da se sam sebi čudim kad padne gol.

Jako često zabijam kroz noge protivničkih obrambenih igrača.

Par puta sam pogodio u golmana i lopta je ušla u gol.

Movie je spomenuo, uopće nemam dobar osjećaj kad zabijem gol jer sve nekako nezgrapno i glupavo izgleda.

Uopće nije gušt kad zabiješ jer je sve skupa bezveze.

Jučer igram squad battles (to u principu jedino i igram jer mi se na online ne da gubit živce) i AI mi uvali sa brončanim 53 rated igračem gol iz mrtvog kuta na prvu stativu golmanu kroz uši.

Na golu je bio Bravo.

Ma nije ni bitno koji je golman jer kad AI mora dati gol, on pada što god ja izvodio.

Inače, što više igram, sve više imam dojam kao da igram nedovršen proizvod.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice