Drago mi je da ti je uletio kapitalac, interesantno kako me uopce niti malo nije privukla ta tvoja nagrada da sad upalim opet fifu, mislim da sam se skinuo sa tog govna napokon :)
Ja sam mazohist pa igram i dalje :)
Moram priznati da se čak veselim FIFI 18 zbog legendi, a vrlo vjerojatno neću imati niti jednog u klubu.
Osim ako ne kupim onu jaču verziju igre pa mi daju Ronalda na 5 utakmica :)
BTW
Jučer uđem u 1. diviziju i danas otvaram vikend ligu, ali kurac.
Nisam dobio pristup.
Idem na EA help i žalim se da mi nisu dali pristup... kaže Kaljeeh da će mi poslati mejl sa linkom za aktivaciju vikend lige.
Dobijem mail, ispunim sve i kliknem, al opet kurac - kaže da nisam kvalificiran.
Jebo sam im mamu.
Jedanput sam se kvalificirao tako što sam ostao u 2. diviziji, a sad nije dovoljno niti u 1. diviziju ući?!
Ne kužim koje su im to fore???!!!!
Bas zbog tih razloga volio bi da pes2018 dozivi revoluciju da podere fifu u svakom segmentu onda bi 2019 EA morala napravit proizvod od igre a ne poluproizvod kao inace.Oni izbacuju uvijek poluproizvod od igrice zato jer nemaju konkurencije, u zadnjih 4,5 godina pes im nije ni blizu po broju prodajnih primjeraka.Valjda ce doci dan kada ce konami ili EA napravit postenu nogometnu simulaciju u kkojoj cemo svi uzivat bez frustracija