FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 17
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Drago mi je da ti je uletio kapitalac, interesantno kako me uopce niti malo nije privukla ta tvoja nagrada da sad upalim opet fifu, mislim da sam se skinuo sa tog govna napokon :)

Ja sam mazohist pa igram i dalje :)

Moram priznati da se čak veselim FIFI 18 zbog legendi, a vrlo vjerojatno neću imati niti jednog u klubu.

Osim ako ne kupim onu jaču verziju igre pa mi daju Ronalda na 5 utakmica :)

BTW

Jučer uđem u 1. diviziju i danas otvaram vikend ligu, ali kurac.

Nisam dobio pristup.

Idem na EA help i žalim se da mi nisu dali pristup... kaže Kaljeeh da će mi poslati mejl sa linkom za aktivaciju vikend lige.

Dobijem mail, ispunim sve i kliknem, al opet kurac - kaže da nisam kvalificiran.

Jebo sam im mamu.

Jedanput sam se kvalificirao tako što sam ostao u 2. diviziji, a sad nije dovoljno niti u 1. diviziju ući?!

Ne kužim koje su im to fore???!!!!

Bas zbog tih razloga volio bi da pes2018 dozivi revoluciju da podere fifu u svakom segmentu  onda bi 2019 EA morala napravit proizvod od igre a ne poluproizvod kao inace.Oni izbacuju uvijek poluproizvod od igrice zato jer nemaju konkurencije, u zadnjih 4,5 godina pes im nije ni blizu po broju prodajnih primjeraka.Valjda ce doci dan kada ce konami ili EA napravit postenu nogometnu simulaciju u kkojoj cemo svi uzivat bez frustracija

15 godina
FIFA 17

Meni je ovo daleko najzanimljivija Fifa ikada. Srpanj je i ljudi je još uvijek masovno igraju. Ima nekolicina sitnica u igri koje ljude frustriraju i radi toga je nazivati poluproizvod... mislim da nije baš u redu.

Razni SBCjevi, vikend liga, DKT,... su ipak podigli igru na jednu sasvim novu razinu koju su dosadašnje Fife i ostale sportske igre mogle samo sanjati.

Jasno je da DC (pogotovo u ligi) frustriraju, kao i speedup lag, button delay... no da je ovo najbolja/najzanimljivija fifa ikada to nitko ne može opsoriti. Market fantastičan, ljudi imaju nevjerojatne momčadi (to je ono što je i većina htjela, ne) bez da su uložili lipe u igru.

Gameplay kada nema ovih gore problema meni je fantastičan, i da u F18 sve ostave kako je uz da uklone probleme ja bih bio zadovoljan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo da pitam ove dobre igrace koji su u Elite 2 i sl .

Da li je moguce da Harry sa najgorim mogucim timom osvoji div 1.

Da li biste se vi mogli  odbraniti sa nekim super timom da bar ne izgubite od bronzanih !

Ono park the bus i s.

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
soft kaže...

Meni je ovo daleko najzanimljivija Fifa ikada. Srpanj je i ljudi je još uvijek masovno igraju. Ima nekolicina sitnica u igri koje ljude frustriraju i radi toga je nazivati poluproizvod... mislim da nije baš u redu.

Razni SBCjevi, vikend liga, DKT,... su ipak podigli igru na jednu sasvim novu razinu koju su dosadašnje Fife i ostale sportske igre mogle samo sanjati.

Jasno je da DC (pogotovo u ligi) frustriraju, kao i speedup lag, button delay... no da je ovo najbolja/najzanimljivija fifa ikada to nitko ne može opsoriti. Market fantastičan, ljudi imaju nevjerojatne momčadi (to je ono što je i većina htjela, ne) bez da su uložili lipe u igru.

Gameplay kada nema ovih gore problema meni je fantastičan, i da u F18 sve ostave kako je uz da uklone probleme ja bih bio zadovoljan.

Slažem se u potpunosti s tobom.

Ja sam nešto na PS-u davno igrao FIFU, ali aktivno je ustvari igram tek od FIFE 15.

Meni je FIFA 17 puno bolja i po gameplayu i sadržajno od FIFE 15 i 16.

Jedini problem je taj famozni "momentum" da to tako nazovem, kad je više nego očito da te igra "gura" ili te "koči".

Na stranu čiteri, lag i sve ostalo što nije sastavni dio same igre.

"Momentum" je u igri i to je ono što ljude ustvari najviše smeta.

Ja se ne sjećam da je to bio toliko izraženo u FIFI 15 i 16?

Možda sam to tada manje primjećivao jer sam ustvari tek učio igru?

Osim toga meni možda još više smeta nedosljednost u pravilima igre.

Jedanput je nešto prekršaj, a drugi put to isto nije - da ne govorim o penalima.

Ako slučano vodim i bolji sam od protivnika, može me satirat u 16m, a sudac neće ni pisnut.

Prekršaji na sredini terena koji su više nego očiti se ne sankcioniraju i često iz takvih situacija dolazi do pogotka.

Recimo, povlačenje s leđa je u FIFI 16 bilo sankcionirano s kartonom - u FIFI 17 to nije tako - zanima me zašto?

Da je igra dosljedna u primjenjivanju nogometnih pravila onda ne bi bilo toliko manijaka koji uklizavaju.

Dobili bi na početku 2-3 žuta i onda bi se smirili, a ne da te netko krši cijelu partiju, a ti samo gledaš kako da izbjegneš uklizavanje - to nema smisla.

Pitao me Movie jednom, zašto imam toliko kartona - zato jer kad me počnu satirat, onda satirem i ja njih - to ponekad upali.

Ja se bojim imat loptu, a bogami se onda boji i on - pa da vidimo tko bolje dodaje iz prve :)

SBC i vikend liga su pravo osvježenje i super dodatak igri.

Meni je veći gušt slagat SBC nego igrat i pobjeđivat.

Složio sam sve što sam mogao, odnosno što sam smatrao vrijedno slaganja.

Neke stvari su mi bile preskupe pa nisam.

Vikend liga također super dodatak - puno zanimljivije od Drafta.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Evo instalirao sam je sada opet, za cudo bozje krene prica ovako, PRVA tekma, 35 minuta dam gol, igra blokira i izbaci me van 

15 godina
neaktivan
FIFA 17

kakav je fazon sa ovim SBC nominovanim futtiesima? Jel ako taj pobjedi kojeg smo ispunili ta kartica njega dobije upgrade ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AdisTM87 kaže...

kakav je fazon sa ovim SBC nominovanim futtiesima? Jel ako taj pobjedi kojeg smo ispunili ta kartica njega dobije upgrade ili?

Moj mali je negdje čitao da u utorak onaj koji je dobio najviše glasova dobiva upgrade.

To će 100% biti Smalling tako da sam ga odradio mada mi ne treba, ali neka se nađe za svaki slučaj :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
AdisTM87 kaže...

Evo kako mi ekipa izgleda sada sa novim pojačanjima:
Zanimljivo mi je kako je sada Walker postao najslabija karika, isto mi je malo nezanimljivo postalo jer jedino što mogu uraditi jeste da zamjenim smallinga i walkera i to je to.

Meni je smalling zbog w/r, visine i snage jako dobar. Odigrao danas ovaj pink sbc i pobrao ga. Odigrao sam i pink sbc baillya. Neće valjda nadogradnju dobiti treći cb koji mi ne treba. Ne trebaju mi niti ova dvojca ali bilo bi lijepo da smalling dobije nadogradnju. Jeftinije je odigrati sbc nego ga kupiti na marketu a možda ga još nadograde. Obadvojca su me došla 10k coinsa a mogao sam i jeftinije proći ali nije mi se dalo bidati. Da budem iskren, ušla žena u kuću i potjerala me s tv pa sam kupovao na brzinu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2017 23:40 (movie).
17 godina
goust78 kaže...

Da li biste se vi mogli  odbraniti sa nekim super timom da bar ne izgubite od bronzanih !

Ono park the bus i s.

Nevjerojatno, i dalje se fascinirš glupostima...

15 godina
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

Evo kako mi ekipa izgleda sada sa novim pojačanjima:
Zanimljivo mi je kako je sada Walker postao najslabija karika, isto mi je malo nezanimljivo postalo jer jedino što mogu uraditi jeste da zamjenim smallinga i walkera i to je to.

Meni je smalling zbog w/r, visine i snage jako dobar. Odigrao danas ovaj pink sbc i pobrao ga. Odigrao sam i pink sbc baillya. Neće valjda nadogradnju dobiti treći cb koji mi ne treba. Ne trebaju mi niti ova dvojca ali bilo bi lijepo da smalling dobije nadogradnju. Jeftinije je odigrati sbc nego ga kupiti na marketu a možda ga još nadograde. Obadvojca su me došla 10k coinsa a mogao sam i jeftinije proći ali nije mi se dalo bidati. Da budem iskren, ušla žena u kuću i potjerala me s tv pa sam kupovao na brzinu.

Kartice se neće mijenjati, za upgrejdanu karticu morati će se napraviti novi SBC.

17 godina
soft kaže...

Kartice se neće mijenjati, za upgrejdanu karticu morati će se napraviti novi SBC.

Super, no nisam to nigdje pročitao niti znao? Koja je onda svrha ovih kartica? Onda jednostavno odigram sbc za nadograđenu karticu i gotovo?

13 godina
FIFA 17

ja zaista uzivam sa ovim timom :D

desni bocni mi je silver i nasao sam neki balans i imam niz od nekih 40 pobjeda u zadnjih 50 utakmica. imam coinsa za jos bolji tim, ali ne diram nista :D

ovaj dendoncker je vjerovatno najbolji igrac sa kojim sam igrao na ovoj fifi

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 0:30 (febo.sa).

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Eto upalio sam jebeni fut otisao draft igrat nakon 2 min pucam sa 7 metara udaljenosti sa tots griezmannom pogodio ravno u golmana 2 min kasnije njegov aspas ona svijetlo plava kartica puca sa 10 m pogadja raslje premda sam ja isto imao tog aspasa prije u svome timu i sve je promasivao nisam gola mogao pogodit snjime a on zabio iz samo jednog suta i nakraju se ispostavilo da je taj aspas bolji od griezmana po njihovoj logici.Do kraja utakmice imao sam 17 suteva u okvir gola i to su svi bili sutevi unutar sesnaesterca ali moj jebeni tots griezman koji je pucao 14 puta od tih 17 je sve promasio ili pucao direktno u golmana i jos mi je Robben promasio 1na1 dok je protivnik zabio iz jednog suta jedan gol.Taj fut je u totalnom kurcu seasons je 10 puta bolji sto se tice gameplaya takve stvari se tamo ne dogadjaju stvarno nezz zasto su usrali gameplay toliko u futu 80% igraca igra taj prokleti mod i onda oni useru gameplay stvarno nemam rjeci vise jebem ti EA.Ako ikad budem dolazio u Kanadu prvo sto cu napravit zapalit cu tu zgradu gdje im je sjediste..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Eto upalio sam jebeni fut otisao draft igrat nakon 2 min pucam sa 7 metara udaljenosti sa tots griezmannom pogodio ravno u golmana 2 min kasnije njegov aspas ona svijetlo plava kartica puca sa 10 m pogadja raslje premda sam ja isto imao tog aspasa prije u svome timu i sve je promasivao nisam gola mogao pogodit snjime a on zabio iz samo jednog suta i nakraju se ispostavilo da je taj aspas bolji od griezmana po njihovoj logici.Do kraja utakmice imao sam 17 suteva u okvir gola i to su svi bili sutevi unutar sesnaesterca ali moj jebeni tots griezman koji je pucao 14 puta od tih 17 je sve promasio ili pucao direktno u golmana i jos mi je Robben promasio 1na1 dok je protivnik zabio iz jednog suta jedan gol.Taj fut je u totalnom kurcu seasons je 10 puta bolji sto se tice gameplaya takve stvari se tamo ne dogadjaju stvarno nezz zasto su usrali gameplay toliko u futu 80% igraca igra taj prokleti mod i onda oni useru gameplay stvarno nemam rjeci vise jebem ti EA.Ako ikad budem dolazio u Kanadu prvo sto cu napravit zapalit cu tu zgradu gdje im je sjediste..

Ja sam s pogbom ovrl 92 u 60 tekmi zabio 25 golova i pogodio bar 30 prečki i stativa. Ono kaj je za centimetar išlo pored stative nisam zbrajao. Nevjerojatno kako takva kartica može sve zapucati u okvir gola? Imam filing da to tako mora biti. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 9:05 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ono park the bus i s.

Nevjerojatno, i dalje se fascinirš glupostima...

Samo pitam da li je moguce ili se biraju protivnici nekako ?

17 godina
febo.sa kaže...

imam coinsa za jos bolji tim, ali ne diram nista :D

Pa ne diraj ništa, složi si neku drugu momčad. Što ćeš s coinsima? Još su u igri dva mjeseca i sve ispočetka. Ja sam sve potrošio. Složio tri jako dobre momčadi i pomalo igram, koliko zdravlje dopusti. Već početkom devetog mjeseca mi se fifa ne igra jer sam u iščekivanju nove podvale iz ea sportsa. 

17 godina
goust78 kaže...

Samo pitam da li je moguce ili se biraju protivnici nekako ?

Više puta sam ti rekao da imaš lika na ovom forumu koji je s brončanima osvajao prvu diviziju i to bez poraza i neriješenog rezultata. Ne jednom, već nekoliko puta. Kako bi birao protivnike? Pa vidiš da je dobijao za protivnike od solidnih do jako dobrih momčadi a nikome od njih ne piše znaju li ili ne znaju igrati. Osim toga u prvoj su diviziji pa je za očekivati da nisu trubaduri. Usput, meni je antiljano za ovog lika svemirski brod. Nakon njega nisam sreo igrača koji s takvom lakoćom čita igru protivnika. Nema tu skilla i cirkuskih atrakcija već baš igranje nogometa. Jak uobrani, najjači u čitanju protivničke igre i kombinatoran u napadu. Za mene to je umjetnost igre a ne ovi cirkuski fanatici u silovanju jednog igrača dok se s njim ne ušeta u gol.

13 godina
movie kaže...
febo.sa kaže...

imam coinsa za jos bolji tim, ali ne diram nista :D

Pa ne diraj ništa, složi si neku drugu momčad. Što ćeš s coinsima? Još su u igri dva mjeseca i sve ispočetka. Ja sam sve potrošio. Složio tri jako dobre momčadi i pomalo igram, koliko zdravlje dopusti. Već početkom devetog mjeseca mi se fifa ne igra jer sam u iščekivanju nove podvale iz ea sportsa. 

Jutros sam uzeo TOTS Vertonghena, gold Alderwielda i Courtoasa i potrosio tih 200k sto sam imao. Ostalo mi je nekih 45k za contract, healings i fitness.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 9:38 (febo.sa).
13 godina
movie kaže...

Ja sam s pogbom ovrl 92 u 60 tekmi zabio 25 golova i pogodio bar 30 prečki i stativa. Ono kaj je za centimetar išlo pored stative nisam zbrajao. Nevjerojatno kako takva kartica može sve zapucati u okvir gola? Imam filing da to tako mora biti. 

Ja imam običnog Pogbu i mogu potvrditi da taj prečke i stative voli više od matere rođene.

Čudna je kartica totalno.

Iz čistih situacija zna promašiti gol ili gađa stative, a iz nekih nemogućih zabija eurogolove.

Zato ga još uvijek i imam u klubu.

Kad sam ga kupio, prvih par utakmica je samo prečke i stative pogađao, malo je falilo da ga stavim na bubanj.

[19xx] 4ntraks
17 godina
febo.sa kaže...

Jutros sam uzeo TOTS Vertonghena, gold Alderwielda i Courtoasa i potrosio tih 200k sto sam imao. Ostalo mi je nekih 45k za contract, healings i fitness.

Sve pet ali RW mi bode oči i ne mogu si pomoći..

15 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Ono park the bus i s.

Meni je on potpuno sumnjiv frajer. Ubij me ako ne koristi neke skripte iz više razloga. Pratio sam malo to dok igra sa bronzanim, njegov bronzani brže ide od mog TOTS Manea. Nemoguće da on bez problema ima 40-0 sa bronzanim a napr Krasi, Ovvy, Boras ne mogu sa Ekipom od 50miliona tako lako. Malo sam pratio pasove njegove pa to ide direktno u nogu svaki sa nekim najgorim 45 rated igračima. Ja tako ne mogu dodati sa 91 de bruyneom, tots tolissom itd sve igrači koji imaju 90+ short passing. Inače imao sam sad elite 2 nagrade i imam u prosjeku 15+ pobjeda(od 25 jer je pc) i nisam laik ali eto... ako stvarno moze sa golmanima osvojit prvu ligu i onako dobro igrati onda je on ubjedljivo najbolji igrač na svijetu. Potrazio sam da vidim da li je igrao sa bilo kojim proom online, ali nisam našao ni jednu tako da... ne znam.

15 godina
neaktivan
FIFA 17

IZbrisao sam fifu... ne mogu više se peglati. . sad sam izgubio u utakmici koja je meni otvorila oči i nadam se otvorila dosta toga u mom životu. Prvo poluvrijeme 10 šuteva 7 u okvir od kojih je par bilo sto postotno, lukaku stativa itd... on zabio gol iz jedine prilike (1 sut) tako sto je ubacio loris se bacio da je izbije i ona s odbila od smallinga i usla u gol.
Odigrao sam preko 1000 utakmica ove godine na fifi sto jednostvnom matematikom kad oduzmemo noći dođe ko da sam mjesec dana potršio na igranje fife... jednostavno se ne mogu zadovoljiti GOLD 1 a za ELITE 3 i jače se mora FIFA raditi ili jednostavno biti veliki talenat ili jednostavno iamti mogucnost da se skoncentrises tolko utakmica ja nemam i jebiga....

Sabrati  se u pravom životu i pokušati ne kupiti novu fifu :) kad budem tolko  zarađivao da imam vremean da trosim na fifu e onda se vratiti.. i da imam 23 godine vrijeme u kojem bi trebao da radim korisne stvari... ako imate 14,15 slobodno još igrajte, također i za ove što imaju poslove i nemaju više motiva da napreduju u životu.. za ostale brišite ovo dok još imate vremena!!!!

Toliko sam još pod hujom i nervozom da ne mogu ni kako treba sastaviti normalnu rečenicu... za par dana ću napisati pravu motivacionu poruku za sve one koji su u mojim godinama i koji su navuceni na fifu :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 14:33 (AdisTM87).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Ziva legenda futa is proslih izdanja :D ma ne znam u Belgiji nema dobrog rw tots ni u ligi, a ni u reprezentaciji i onda sam morao nesto da uparim sa napadacem. Htio sam tu da ubacim tandem Dzeko-Visca tots, ali sam odustao.
9 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

IZbrisao sam fifu... ne mogu više se peglati. . sad sam izgubio u utakmici koja je meni otvorila oči i nadam se otvorila dosta toga u mom životu. Prvo poluvrijeme 10 šuteva 7 u okvir od kojih je par bilo sto postotno, lukaku stativa itd... on zabio gol iz jedine prilike (1 sut) tako sto je ubacio loris se bacio da je izbije i ona s odbila od smallinga i usla u gol.
Odigrao sam preko 1000 utakmica ove godine na fifi sto jednostvnom matematikom kad oduzmemo noći dođe ko da sam mjesec dana potršio na igranje fife... jednostavno se ne mogu zadovoljiti GOLD 1 a za ELITE 3 i jače se mora FIFA raditi ili jednostavno biti veliki talenat ili jednostavno iamti mogucnost da se skoncentrises tolko utakmica ja nemam i jebiga....

Sabrati  se u pravom životu i pokušati ne kupiti novu fifu :) kad budem tolko  zarađivao da imam vremean da trosim na fifu e onda se vratiti.. i da imam 23 godine vrijeme u kojem bi trebao da radim korisne stvari... ako imate 14,15 slobodno još igrajte, također i za ove što imaju poslove i nemaju više motiva da napreduju u životu.. za ostale brišite ovo dok još imate vremena!!!!

Toliko sam još pod hujom i nervozom da ne mogu ni kako treba sastaviti normalnu rečenicu... za par dana ću napisati pravu motivacionu poruku za sve one koji su u mojim godinama i koji su navuceni na fifu :D

Konacno potvrda moje teorije o talentu od dobrog igraca ! :)

Da te sad vidim Movie ! hahahahahaah

Evo kako igraju sa golmanima ,pa tu tacnost dodavanje nemaju ni vrhunski CAM !

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 16:54 (goust78).
14 godina
Imam fifu 17 na pc, a sad na ps4 skinuo demo fifu 17 i nekako mi je bolja na ps4. Sad do čega je ne znam, ali sama igra mi bolje u svemu izgleda na ps4. Možda sam i zabrijao i nisam u pravu, ali veći mi je gušt na ps4. Baš igrivost mi bolja. Na pc mi je sve postavke do kraja i nema nikakvog štekanja tako da nije do toga. Uzet ću sada na usa store za 60 dolara pre order. Za pc pauza.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

pa dobro, generalno fifa je bolja na konzoli. ne znam, ja sam koristio ps4 i igrao zadnje 2 fife i sada na zadnjoj sam se prebacio na pc i ostajem pri tome da je bolja na konzoli. ne mnogo, ali igrivost mi je bolja. o pesu da ne pricam. ja sam razmisljao da uzmem konzolu za slijedeca izdanja fife i pes, ali cekam da vidim hoce li biti kakvih konzola uskoro :D

14 godina
Za pes je 20.07 beta online demo 15 dana traje. Igrao sam sada i pes 17 i ima dobar i zanimljiv gameplay, ali meni to izgleda kao jedan nedovršeni proizvod tj igrica. Treba,sačekat pa vidjeti taj pes 18. Ovako sigurno uzimam fifu 18, a pes možda. Malo tih videa za fifu 18 iako izlazi puno prije pesa 18. Za one koji vole igrati karijere tu je fifa daleko daleko ispred pesa. Nažalost. Volio bih da je to malo izjednačenije, ali trenutno nije. Možda ovaj pes 18 daje neku nadu jer izgleda puno bolje nego nego prije. Živi bili pa dočekali i zaigrali:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...
Za pes je 20.07 beta online demo 15 dana traje. Igrao sam sada i pes 17 i ima dobar i zanimljiv gameplay, ali meni to izgleda kao jedan nedovršeni proizvod tj igrica. Treba,sačekat pa vidjeti taj pes 18. Ovako sigurno uzimam fifu 18, a pes možda. Malo tih videa za fifu 18 iako izlazi puno prije pesa 18. Za one koji vole igrati karijere tu je fifa daleko daleko ispred pesa. Nažalost. Volio bih da je to malo izjednačenije, ali trenutno nije. Možda ovaj pes 18 daje neku nadu jer izgleda puno bolje nego nego prije. Živi bili pa dočekali i zaigrali:)

Ma koliko se šutjelo o tome pes nema fut, online komponenta je deset godina iza fife, o broju igrača ne treba raspravljati. Što se igrivosti tiče obje igre imaju svijetlih i tamnih trenutaka. Više interesantnih modova ima fifa. Kada sve zbrojim dileme nema, i dalje ću igrati manje sranje a to je fifa.

9 godina
neaktivan
Kada bi trebali biti poznati system req za Fifu 18? Nekad početkom 8. mjeseca ili?

0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Konacno potvrda moje teorije o talentu od dobrog igraca ! :)

Da te sad vidim Movie ! hahahahahaah

Evo kako igraju sa golmanima ,pa tu tacnost dodavanje nemaju ni vrhunski CAM !

Moram priznati da nisam vidio nikakav talent već zajebanciju dva igrača u dosadnoj tekmi. Dodavanja uglavnom prvom do sebe pa ne vidim što je tu bilo vrhunski. Zajedno su uputili pet udaraca u okvir gola. Ako te ovo pali, svaka daljnja rasprava je besmislena. Inače tass je odličan igrač, ponajbolji kojeg sam gledao. No u ovoj tekmi nije niti sjena igrača kakvog znam. Sve u svemu bezveze. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice