FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.476
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
dr4zh3n kaže...
schmeichel 88 TOTT je najbolji golman kojeg sam probao u igri, pogotovo s obzirom da košta smiješnih 45 000, a probao sam De Geu, IF LLorisa, Courtoisa itd

Kod njega mi je problem visina, pogotovo za ovu igru gdje svi golmani imaju problema s visokim udarcima iz daljine. Zato, što viši golman to bolje.

Inače, nisam izdržao i uzmem sada narandžastog dembelea za 230k coinsa iako je još tri dana u packovima i mogla bi mu pasti cijena dodatno. Probat ću ga u 442 formaciji Na RM a na desnog ST staviti tif robbena s che7. Gledam ne gubi puno a lijeva noga i brzina s te pozicije mogla bi čuda raditi u ovoj formaciji. Baš ću probati pa da vidim.

Edit: ništa od probe. Vidim po noći slaba ponuda dembelea na marketu a cijene nabijene i stavim dembelea za 270k coinsa i ode... Sada moram hvatati novog tijekom dana.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2017 9:16 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ostalo mi je jos 4 kluba sloziti za SBC Lewandowskog, do sada mi je otislo nekih 170k coinsa i ovi klubovi koji su mi ostali prakticki ih je nemoguce sloziti bez bar jos 100k ..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Ostalo mi je jos 4 kluba sloziti za SBC Lewandowskog, do sada mi je otislo nekih 170k coinsa i ovi klubovi koji su mi ostali prakticki ih je nemoguce sloziti bez bar jos 100k ..

Baš gledam market na PS4 i lew 92 dođe 320k coinsa i nitko ga neće. Znači, past će mu još cijena pa mi je to logičniji izbor nego sbc kod kojeg ostaješ bez oko 300k coinsa. Ovaj sbc je jebena navlakuša. Najjači potez u zadnjih par godina. Našao sam i lewa 93 za 360k coinsa i nitko ne trza

edit: jesu ljudi govna, pogotovo s ovih prostora. Spoji me s nekim kovacic7570 i lik neće stisnuti da krenemo u tekmu. Neću ni ja izaći. Stisnuo sam i čekam. Imam vremena cijeli dan... ne igram ja, ne igra ni on.. svašta. Koju kitu ide igrati ako misli provocirati ili ako mu se ne sviđa protivnik. Izađi van i sve pet. Seronja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2017 10:02 (movie).
13 godina
C3c1l kaže...

Ostali si ti kao i meni Ingolštad, Frajburg, Dortmund i Bayern :P

Na Frajburgu mi trebaju još dva od 3 pozicije koje mi nedostaju da složim, ali im iz principa ne dam 6k coinsa za te igrače.

Fale mi CB, LB i RM, ali samo dva od te tri pozicije jer jedan može biti bilo koji.

Ne žuri mi se jer ne igram sa Švabama pa me Lew ne zanima toliko.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
movie kaže...
C3c1l kaže...

Baš gledam market na PS4 i lew 92 dođe 320k coinsa i nitko ga neće. Znači, past će mu još cijena pa mi je to logičniji izbor nego sbc kod kojeg ostaješ bez oko 300k coinsa. Ovaj sbc je jebena navlakuša. Najjači potez u zadnjih par godina. Našao sam i lewa 93 za 360k coinsa i nitko ne trza

edit: jesu ljudi govna, pogotovo s ovih prostora. Spoji me s nekim kovacic7570 i lik neće stisnuti da krenemo u tekmu. Neću ni ja izaći. Stisnuo sam i čekam. Imam vremena cijeli dan... ne igram ja, ne igra ni on.. svašta. Koju kitu ide igrati ako misli provocirati ili ako mu se ne sviđa protivnik. Izađi van i sve pet. Seronja.

Krenuo sam slagati SBC samo zato sto sam u klubu imao brdo njemackih igraca pa sam 2-3 kluba slozio u 2 minute i kao za kurac u prvom paketu dobijem naranđastog golmana i Cavania, reko jebalo mater idem jos slagati pa u sljedecih 10 paketa kurac..

Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Ostali si ti kao i meni Ingolštad, Frajburg, Dortmund i Bayern :P

Na Frajburgu mi trebaju još dva od 3 pozicije koje mi nedostaju da složim, ali im iz principa ne dam 6k coinsa za te igrače.

Fale mi CB, LB i RM, ali samo dva od te tri pozicije jer jedan može biti bilo koji.

Ne žuri mi se jer ne igram sa Švabama pa me Lew ne zanima toliko.

Upravo te ekipe da.. strasne cijene, s tim da Bayern bi mogao sloziti kao i Dortmund ali morao bi dati IF igrace iz kluba pa se neckam 

13 godina
C3c1l kaže...

Upravo te ekipe da.. strasne cijene, s tim da Bayern bi mogao sloziti kao i Dortmund ali morao bi dati IF igrace iz kluba pa se neckam 

Ja sam složio Meksiko, Portugal, Englesku i Italiju.

Meksiko zato jer je bilo jeftino, a trebao mi je Gignac za Francuze.

Italija je bila isto relativno jeftina, a trebao mi je Higuain.

Portugal i Englesku sam složio zbog paketa jer je bilo relativno jeftino, a Kanea i Jonasa ne koristim uopće.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan

Od tih SBCa ja sam složio Pro league, J1, Dawry Jameel, Scottish, EFL, Eredivisie i Laligu. Trenutno slažem MLS i Rusiju.

Meni je super zabavno slaganje ovih momčadi. Mislim da samo prve Marquee Matchapse nisam složio, sve ostale tourove, matchupse i sl. s guštom čekam, tako i ove koji bi trebali danas stići.

Edit: Inače u klubu imam preko 4k igrača (sve šta dobijem u tim paketićima šaljem u klub) tako da jako malo coinsa trošim na slaganje ekipa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.5.2017 11:44 (soft).
13 godina
soft kaže...

Od tih SBCa ja sam složio Pro league, J1, Dawry Jameel, Scottish, EFL, Eredivisie i Laligu. Trenutno slažem MLS i Rusiju.

Meni je super zabavno slaganje ovih momčadi. Mislim da samo prve Marquee Matchapse nisam složio, sve ostale tourove, matchupse i sl. s guštom čekam, tako i ove koji bi trebali danas stići.

Edit: Inače u klubu imam preko 4k igrača (sve šta dobijem u tim paketićima šaljem u klub) tako da jako malo coinsa trošim na slaganje ekipa.

Jep, i meni je gušt slaganje :)

Složio sam sve što je bilo isplativo, a ove tjedne zadatke jedva čekam.

Isto imam igrača brdo u klubu pa mi je sad slaganje prilično jednostavno - trenutno oko 1000 igrača imam.

Sjećam se ispočetka kad sam slagao pa sam se jebavao da im napucam 10 tekmi jer mi je falilo za chemistry :)

[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 17

Sto mislite koji timovi ce nam trebat za sljedeci marque matchups.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Ja jučer odigrao tri tekme sa Sonom 88 na ST sa che7 u formaciji 4-4-2 (2) i lik konačno pokazao ono o čemu pričaš. Na LW i LF poziciji nije mi se pokazao ali na ST lik jednostavno ubija. Lijeva, desna, glava sve ima. Ronaldo i Messi u jednom.

Imam osjećaj da je i ovaj SIF Martial jednako ubojit, ako ne još i opasniji, tako da molim Boga da uleti u mjesečnoj nagradi.

13 godina
neaktivan
The_K kaže...

juventus i real madrid

14 godina
neaktivan
The_K kaže...

Kako su do sada stavljali ove MM mislim da bi mogla biti ova kombinacija:

Monaco-Juve,

Ajax-Lyon,

Bradford City-Fleetwood Town

ili

Millwall-Scunthorpe United, i

Toronto FC-Orlando City

ili

Sporting Kansas City-New York Red Bulls.

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Marque matchups izlazi u petak tako da utakmice koje se igraju prije petka ne dolaze. Eh sad pošto EA namjerno ide kontra logike kao što su išli prošle sedmice pa su izostavili npr. Roma-Lazio i par drugih utakmica ni ove njihova logika ne bi trebala bit normalna.

Ono šta bi moglo da dođe su utakmice kao:

Melbourne victory vs Sidney

Besiktas vs Fenerbache

Juventus vs Torino ili Roma vs Milan

United vs Arsenal

0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

Imam osjećaj da je i ovaj SIF Martial jednako ubojit, ako ne još i opasniji, tako da molim Boga da uleti u mjesečnoj nagradi.

Da, no žao mi dati 380k za njega pred tots. Sigurno će izgubiti na vrijednosti. Inače odlično mi funkcioniraju son i jesus na ST. Jesus je zbog ozlijede izgubio na cijeni pa mi ga se ne isplati prodavati. Opet imam ga u klubu i glupo mi trošiti conse na nekog drugog ST. Samo problemi.

14 godina
neaktivan
Black and white kaže...

Marque matchups izlazi u petak tako da utakmice koje se igraju prije petka ne dolaze. Eh sad pošto EA namjerno ide kontra logike kao što su išli prošle sedmice pa su izostavili npr. Roma-Lazio i par drugih utakmica ni ove njihova logika ne bi trebala bit normalna.

Besiktas vs Fenerbache

United vs Arsenal

sve je kontra logike kod njih... dosada su i tjedne utakmice bile u MM, eto ovaj tjedan su iz izostavili... sad će još biti najbolje da sutra nema ni TOTS MC...

8 godina
neaktivan
FIFA 17
nije mi jasno kako jedan Son može bit bolji od Messija i Ronalda kombinirano

0 0 hvala 0
12 godina
Black and white kaže...

Besiktas vs Fenerbache

United vs Arsenal

Eto pogodio si samo jedan hahahaha.

Jeli netko moze preporucit nekog solidnog golmana iz la lige da nije skupklji od 20k.Probao sam vec diegu alvesa,ter stegena,navasa i sva trojica su bila uzasna.Najbolje mi je jos branio sergio rico ima 80ovr.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Dosle nagrade od WL, u mjesecnoj najbolji crveni IF mi je bio igrac kojeg Skilledžija obožava, Rafael Toloi, skoro sam gamepad razbio od muke.

Rekao oke, idem sloziti Marquee mozda mi tamo vrati nesto bolje, ode nekih 25k,  i izbaci mi IF Altintopa, odmah quick sell i jebanje matere da me pol ulice culo.

Goveda prokleta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Dosle nagrade od WL, u mjesecnoj najbolji crveni IF mi je bio igrac kojeg Skilledžija obožava, Rafael Toloi, skoro sam gamepad razbio od muke.

Rekao oke, idem sloziti Marquee mozda mi tamo vrati nesto bolje, ode nekih 25k,  i izbaci mi IF Altintopa, odmah quick sell i jebanje matere da me pol ulice culo.

Goveda prokleta.

Ja dobio nekakvog Popova iz ruske lige u tom SBC-u :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 17
You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17
jebo ih kupus kiseli, u mjesečnima fakin DEMIRBAJ, a u marqueeu CONSIGLI

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Cofinho kaže...

SIF Eriksen je vjerojatno najbolji CAM u igri, samo što ćeš morat mijenjat formaciju, jer je preslab za CM igrača

11 godina
protjeran
FIFA 17

Ne igram FIFU ima već 10-ak dana...Složio preko moba momčad ali mi se ne da niti uplaiti kad znam da žće se ponašati kao stupovi...Nakon par dana ne igranja nemam volj više ikako da je upalim...

Nadam se da je ovo moj oprotaj od ovog sranja.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ne igram FIFU ima već 10-ak dana...Složio preko moba momčad ali mi se ne da niti uplaiti kad znam da žće se ponašati kao stupovi...Nakon par dana ne igranja nemam volj više ikako da je upalim...

Nakon što sam uzeo instrukcije i postavke od Chakarova igra mi je ponovno dobila smisao. 

12 godina
movie kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Nakon što sam uzeo instrukcije i postavke od Chakarova igra mi je ponovno dobila smisao. 

I ja sam isto kopirao postavke od chakrova kada si postao ovdje njegov link i sastavio sam si ovu momcad

http://www.futhead.com/17/squads/6176138/

I jako dobro me ide s njima mislim da imam 8 pobjeda i 2 poraza.

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Mene je EA u zadnjih 7 dana fino počastio nakon toliko vremena. Prošle sedmice u garantovanom TOTW-u dobijem Bonuccia, a ove sedmice u garantovanom dobijem Gameira. Plus otvorim još 7-8 packova kako od MM-a, tako i od vikend lige koju sam odigrao jedno 70% nakon mjesec dana pauze. U jednom od tih packova dobijem ovosedmičnog inform Cana. Prodam Gameira, prodam staru IF karticu Consiglia i kupim novu uz novu karticu Koulibalya koja je išla za oko 70k na PC-u.

0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

I ja sam isto kopirao postavke od chakrova kada si postao ovdje njegov link i sastavio sam si ovu momcad

http://www.futhead.com/17/squads/6176138/

I jako dobro me ide s njima mislim da imam 8 pobjeda i 2 poraza.

Ja sam posložio ove dvije momčadi i ne znam koja mi je prva a koja druga momčad jer su obje odlične. Mislim da nijemce više neću dirati a engleze ću pojačati s par tots kartica. Svakako dva tots CM i jedan ST te na LM/LW poziciji i to je to. Iako da sve ostane ovako nemam neke zamjerke... Otkako sam posložio ovu formaciju i postavke Chakarova mislim da mi je omjer negdje oko 30/4. Nevjerojatno što instrukcije i postavke mogu napraviti od igre ako ti legnu?

16 godina
neaktivan
FIFA 17

uh hvala za ovaj info za tog chakarova,konacno mi se svidja kako igraju i kako ulaze u sanse strava,doduse ostavio sam na cam free roam i nisam stavljao conservative interceptions na oba CM samo stay back while attacking, i na LW/RW get in behind, iako je rekao da nema potrebe mjenjat te postavke,pogotovo mi se svidja sto mi LB/RB ne odu tako visoko s conservative kao prije dok sam imao na normal interceptions

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav jos jednom. A gledajte napravio sam novi acc, i sve, imam PS Plus na 14 dana i nista od onlinea, ovi iz podrske ne odgovaraju.
17 godina
david25 kaže...
Pozdrav jos jednom. A gledajte napravio sam novi acc, i sve, imam PS Plus na 14 dana i nista od onlinea, ovi iz podrske ne odgovaraju.

Pa što odmah nisi rekao da nemaš plaćenu plus pretplatu? Znači problem je u tome. Možda ovu od 14 dana treba aktivirati. Možda imaš 14 dana na nekom drugom storeu. Tko na daljinu može znati u čemu je problem? Koja podrska ti ne odgovara? Ja sam zvao podrsku za HR store i odgovaraju u sekundi.  Čiji uopće imaš acc? HR, GB ili USA?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice