FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 663.004
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
The_K kaže...

Ja sam mislio da se samo meni to desava da mi igrac samo odjednom prestane zivjet micem gljivicu lijevo,desno moj igrac nista miruje stiscem kocku  da ispuca nista on mrtav.To mi se sve cesce desava u zadnje vrijeme.

Da, to je izgleda neki bug u igri jer igrač samo odjednom stane i otprilike par sekundi ne možeš ništa s njim ili se dogodi ova situacija s golmanom kada samo ispusti loptu bez da sam išta napravio osim što sam kao i uvijek htio dodati slobodnom igraču? Kada se to dogodi protivniku više ga ne napadam dok ne krene s igračem. Ispočetka sam mislio da je lik provokator a kada se meni prvi put dogodilo bilo mi je sve jasno.

17 godina
david25 kaže...
Pozdrav. Ovako imam problem sa spajanjem na EA server, naime kada udjem u igricu, izbaci mi gresku unable to connect to EA server. Napravio sam ACC na EA Sports i Origin, i nista. Sto da radim??? Igram na PS4 Slim.

Napravi test je li ti PS4 spojen na net? To mi prvo pada na pamet jer nema logike ako si se logao na acc i ako je logiranje prošlo da se igra neće logirati.. meni to napiše kada mi PS4 nema internet vezu...

13 godina
FIFA 17
Ja sam mislio da mi igrač stane zbog glupog kontrolera.
Sad mi je lakše jer znam da je kontroler u redu :)
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Vidiš, mnogima se to događa a dok nisam to spomenio nitko se nije do sada žalio na taj propust?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Vidiš, mnogima se to događa a dok nisam to spomenio nitko se nije do sada žalio na taj propust?

Ja sam mislio da mi je do kontrolera.

Osim toga, niti jedanput nije utjecalo na to da bi dobio gol ili slično tako da ako bi svi bugovi bili takvi, ja bih odmah potpisao :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam mislio da mi je do kontrolera.

Osim toga, niti jedanput nije utjecalo na to da bi dobio gol ili slično tako da ako bi svi bugovi bili takvi, ja bih odmah potpisao :)

Ja sam na žalost tako zabio par golova. Mislio sam da se lik preserava pa mu uzmem loptu i zabijem gol. Sada kada znam u čemu je fora ne napadam ga dok on ne krene s igračem. Jesam li dobio koji takav gol? S igračem ne koliko se sjećam ali golman mi je skuhao par takvih golova. Ne gledam golmana već igrača kojem sam uputio loptu i dok skužim kaj se događa lopta je u golu.

11 godina
protjeran
FIFA 17

Griezmann bunkeraš haha 

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Griezmann bunkeraš haha 

Proslu fifu mi je to bila broj 1 formacija.

13 godina
FIFA 17
Bezveze sam išao bacit pogled i vidim da je Brozoviću 85 jako pala cijena.
Sad se kontam da ga uzmem umjesto Marchisija.
Jel ga tko probao? Kakav je?
Ja sam igrao par puta protiv njega i zadavao mi je priličnih problema koliko se sjećam.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Bezveze sam išao bacit pogled i vidim da je Brozoviću 85 jako pala cijena.
Sad se kontam da ga uzmem umjesto Marchisija.
Jel ga tko probao? Kakav je?
Ja sam igrao par puta protiv njega i zadavao mi je priličnih problema koliko se sjećam.

ja ga imam,meni je premocan na cam poziciji,ubitacan udarac i precizan,i dosta je brz.toliko me odusevio da ga ne mjenjam za nikoga na cam poziciji,600 tekmi 250 golova, i preko 200 asistencija,ali njegvi golovi cesto mi odlucivali pogotov van 16 ubitacan je,mislim da sam cak 80% golova s njime dao van 16,i dosta je jak uz pravilan timing i ovi snagatori mi tesko uzimaju loptu

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 15:15 (Ryder007).
13 godina
Ryder007 kaže...

ja ga imam,meni je premocan na cam poziciji,ubitacan udarac i precizan,i dosta je brz.toliko me odusevio da ga ne mjenjam za nikoga na cam poziciji,600 tekmi 250 golova, i preko 200 asistencija,ali njegvi golovi cesto mi odlucivali pogotov van 16 ubitacan je,mislim da sam cak 80% golova s njime dao van 16,i dosta je jak uz pravilan timing i ovi snagatori mi tesko uzimaju loptu

Meni je Pjanić na CAM-u i jako sam zadovoljan s njim tako da je ta pozicija zauzeta u mojoj ekipi.

Desno je Naingolan koji je također zacementirao svoje mjesto u ekipi, a lijevo Marchisio koji igra toplo-hladno + što staminu troši brzo pa sam mislio da napravim upgrade na toj poziciji.

Brozovića sam davno pikirao, ali je bio preko 300k što mi je bilo preskupo.

Sad ima 135k buy now, a prije par minuta i jeftinije je išao, što je po meni realna cijena i toliko sam spreman izdvojiti za njega.

Puknuo bi mu shadow i lijevo na CM - i rokanje s 20m :P

BTW

Neki dan sam riješio SBC od Serie A i Higuain plavi je iznenađujuće dobar.

Imate svega par klubova koji su poluzahtjevni/skupi za složit tako da se može za relativno male novce doći do odlične kartice - kome treba napadač iz Serie A.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Imao sam i ja Marcela, dobra kartica, dosta sam trpao sa 20+ metara sa njim, sto i sam znas :P

Rjesio ga se kad sam eliminirao talijane.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
FIFA 17

meni je engine kartica na njemu,imam i pjanica 86 ali mi ne pase na CAM stavio sam ga na CM,nema takvu agilnost kao broz,i znalo mi se dogadjat da promasi mrtvu zato sam ga stavio na CM,sad idem po plavog Dybalu i onda sam gotov hehe,imam sve sto zelim,do sad nisam bas puno packova otvaro pa cu krenut dok kupim dybalu ili ako izidje kakav bolji inform od ovih sto imam trenutno pa nadogradit

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 16:05 (Ryder007).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pozdrav, zna li netko možda kako riješiti problem u UT-u kada pokušavam promijeniti ekipu u jednom trenutku mi se pojavi poruka "There was an error communicating with the FIFA UT Servera. Please try again."

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17
ovaj narančasti Son od 87 je ajatolah bog i batina u napadu

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ja sam upgradeao na LF 88 verziju i lik je zvijer, igra naprijed sa Martialom na ST koji mi je na 7 chem, i Arnautovicem na RF i prezadovoljan sam sa svom trojicom. Jos me jako vuce ovaj novi IF ST Martial, planiram ga uzet kad mu padne cijena jer mu je obicna kartica nerealno dobra

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ja sam upgradeao na LF 88 verziju i lik je zvijer, igra naprijed sa Martialom na ST koji mi je na 7 chem, i Arnautovicem na RF i prezadovoljan sam sa svom trojicom. Jos me jako vuce ovaj novi IF ST Martial, planiram ga uzet kad mu padne cijena jer mu je obicna kartica nerealno dobra

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Napravio sam test, da PS4 mi je spojen na net i sve mi radi. Jedino mi se ne može spojiti na EA server, sve sam pokušao i nista. Molim vas pomagajte da mogu online igrati.

10 godina
FIFA 17

Ljudi prijavite se, mozda nesto zaradite, ja osvoio 4 turnira vec, evo u prilogu snimio sam vecerasnju finalnu utakmicu, bila je borba na zivot i smrt :D

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ruya kaže...

Ljudi prijavite se, mozda nesto zaradite, ja osvoio 4 turnira vec, evo u prilogu snimio sam vecerasnju finalnu utakmicu, bila je borba na zivot i smrt :D

Kakav turnir?Jeli to za ps4 ili pc

10 godina
The_K kaže...
ruya kaže...

Kakav turnir?Jeli to za ps4 ili pc

Sajt se zove players lounge, registracija je free, imate turnire free u kojima mozete da zaradite pravi novac ako se navodno registrujete preko mog linka oni ce da me kao nagrade, evo pa vidi https://playerslounge.co/?r=ruja85. E da, za konzole je samo koliko sam video. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
david25 kaže...

Napravio sam test, da PS4 mi je spojen na net i sve mi radi. Jedino mi se ne može spojiti na EA server, sve sam pokušao i nista. Molim vas pomagajte da mogu online igrati.

Da te nisu banirali? Mene su prošle godine negdje u ovo vrijeme banirali. Jedan dan upalim fifu i ništa od onlinea. Žalim se i u roku od 24 sata sve normalno uz ispriku s njihove strane. Imaš njihovu stranicu za podršku pa probaj tamo riješiti problem.

Teško je ovako na daljinu reći nešto pametno. Jesi li ulogiran na origon? Jesi napravio origin acc za PS4? Probaj otvoriti na ps4 novi acc i na njemu napravi novi acc za origin pa vidi hoće li ti raditi igra u tom slučaju. To ti je najjednostavniji test i najbrži.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 6:50 (movie).
9 godina
neaktivan
Pozdrav. Imam ja acc na originu, ali kako da linkam consolu sa EA. To me zanima.
17 godina
david25 kaže...
Pozdrav. Imam ja acc na originu, ali kako da linkam consolu sa EA. To me zanima.

Ne kužim te najbolje? Pri prvom pokretanju fife na PS4 igra ti nudi kreiranje origin acc ili upisivanje podataka ako već imaš kreiran origin acc? Jesi napravio nešto od toga pri pokretanju igre? Najjednostavnije ti je napraviti još jedan PS4 acc te kreirati još jedan origin acc pa vidjeti hoće li ti igra raditi online. Inače imaš u postavkama igre mogućnost da se logaš na origin ako to nisi do sada napravio. Ne znam što bih ti još rekao jer je stvar jednostavna da ne može biti jednostavnija.

17 godina
FIFA 17

Ne znam? Svaku tekmu protivniku je najbolji igrač golman? Pa ja ne mogu zabiti niti s jednog metra. Son 88 je živa sprdnja što sve promaši. U nekih 20 tekmi zabio je 4 gola? Ja moram puknuti protivniku po golu 25 puta da bi zabio jedan gol. Nije mi se snimalo što sve promašim ali ovo što je promašio son tako je bilo cijelu tekmu. Ili uz stativu ili u stativu ili golman brani. I onda uleti lik kojem kaj god puknem sve uđe a nije ništa gori od recimo ovog koji me dobio 2-1 a da je dva puta centar prešao.... Imam dva najbolje ocijenjena golmana u igri i nikada nisam vidio da su imali više od 8 obrana. Standardno 4/6. Protivniku nikada nema ispod deset golman od 1500 coinsa? Butland je bez konkurencije najbolji golman u igri. U jednoj tekmi je liku imao 18 obrana? Počet ću vjerovati kada macko kaže da nije talentiran za ovaj sport. Tu sam negdje i ja....

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 19:19 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Ne znam? Svaku tekmu protivniku je najbolji igrač golman? Pa ja ne mogu zabiti niti s jednog metra. Son 88 je živa sprdnja što sve promaši. U nekih 20 tekmi zabio je 4 gola? Ja moram puknuti protivniku po golu 25 puta da bi zabio jedan gol. Nije mi se snimalo što sve promašim ali ovo što je promašio son tako je bilo cijelu tekmu. Ili uz stativu ili u stativu ili golman brani. I onda uleti lik kojem kaj god puknem sve uđe a nije ništa gori od recimo ovog koji me dobio 2-1 a da je dva puta centar prešao.... Imam dva najbolje ocijenjena golmana u igri i nikada nisam vidio da su imali više od 8 obrana. Standardno 4/6. Protivniku nikada nema ispod deset golman od 1500 coinsa? Butland je bez konkurencije najbolji golman u igri. U jednoj tekmi je liku imao 18 obrana? Počet ću vjerovati kada macko kaže da nije talentiran za ovaj sport. Tu sam negdje i ja....

Ja sam jucer od 9 tekmi samo 1 pobjedio i jednu odigrao remi.

Prvu sam igrao protiv lika, imao je talijane pomjesane sa englezima i naravno Butland na golu, Son u napadu, 20 udaraca sam imao, sve je branio, njemu je sve ulazilo.

Izgubio sam 8-0.

Novi IF Sokratis, plavi Howedes, zadnji IF Piscek i lijevo imam Alabu, tragedija sva cetvero sa smecem od Neuera na golu.

Namjerno sam igrao do kraja da vidim koliko govno od igre moze ici daleko i vjeruj mi da nikad nisam dozivio ovako nesto.

8 godina
neaktivan
FIFA 17
jel probao tko novog bentekea od 88?

0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Novi IF Sokratis, plavi Howedes, zadnji IF Piscek i lijevo imam Alabu, tragedija sva cetvero sa smecem od Neuera na golu.

Tako i ja imam. Znam ubaciti sbc topraka umjesto howedesa. Prodao sam neuera uz neku ludu sreću za 189k coinsa i uzeo sif leno-a. No ne mogu se požaliti na horna. Sve je bolje od neuera i de gee a butland je najbolji golman u ovoj igri. Bar kada igra protiv mene..

Ja ne mogu vjerovati da moram uputiti 20 udaraca po golu za jedan gol a protivnik mi uvijek zabija iz prvog udarca?  Sve ide u jebenu stativu, golmana, pored gola...

9 godina
neaktivan
Imao sam skoro sve bolje vratare osim Neuer-a, ali nitko od njih nije branio kao Cech. Probao sam i ove jeftine op tipa Butland, ali za sve njih je Cech doktor na golu.
Croatian Football Club Mavericks

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

In form oblak je jako dobar imao sam ga cetri tekme u draftu i sada u wl sam igrao protiv njega i on se teleportira s jedne stative na drugu.Jako me iznenadio oblak jer u fif 16 imao sam njegov tots koji je bio uzas i na pocetku fife 17 imao sam obicnu verziju na golu koja je isto bila uzas ali in form njegov me iznenadio dosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice