Spičkao coinse da bi dobio nekog INF čeha iz totw guaranteed pack..nemam ni za fitnes
joystick letio nakon 4 prečke i lik mi da gol tako da je dybala razbio na dijelove manolasa sa standing tackle - to je to
Spičkao coinse da bi dobio nekog INF čeha iz totw guaranteed pack..nemam ni za fitnes
joystick letio nakon 4 prečke i lik mi da gol tako da je dybala razbio na dijelove manolasa sa standing tackle - to je to
Jel ima netko dovoljno lud da će ić odradit potm lukaku ? :/
Nije ni meni jasna ta politika?!
Za karticu koju ne možeš prodat da ideš davat preko milijun coinsa je suludo.
Da imam toliko para bi kupio Ronalda ili nekog od te garde, a ne jebenog Lukakua.
To sa SBC-om je dobro smišljeno, ali realizacija im je nikakva.
Takve kartice bi trebale biti brat-bratu max 100-150k coinsa.
I na kraju budu uvijek sjabane kartice kao potm Kane, u kurac.
Jel ima netko dovoljno lud da će ić odradit potm lukaku ? :/
Pa gledam ima ljudi koji su do sada okrenuli preko 70 milijuna coinsa. Kaj da rade s tolikim coinsima? Njima je ovo šala mala...
No generalno gledajući ovaj novi mod sbc i potm je genijalan način za stalno smanjivanje coinsa u opticaju..
I ja sam ih spičkao ali bar u klubu sada imam pet kartiica thiaga i pet piszczeka. Golmana imam i eto kompletne momčadi...
Ja sam radio onaj sbc 82+ 5 puta i dobio sam 84 rated igraca,3puta 82 i onda sam dobio 89rated villu steta sto je untradable jer nezz sto cu snjime.
This time next year we'll be millionaires
Auuu odkad nisam nista pisao na ovoj temi. Ja sam se ljudi skinuo sa futa verovali ili ne, nisam igrao mesec dana ne racunajuci danas dve tekme posle kojih necu uci u fut jos ko zna koliko dugo. Odkad igram sezonu uospte se ne nerviram, uzivam u gejmpleju. Hteo sam samo da se javim i da vas poz sve. Zivi bili!
Ako imaš coinsa i ako ti treba te ako te veseli, uvijek se isplati. Ja imam sbc cana i bez njega ne mogu zamisliti bpl team. Sredina mi sbc can, fernandinho i otw kante. Ne znam može li se bolje od ovoga složiti u bpl? Po toj nekoj mojoj logici if bi trebala biti još bolja kartica. Bilo mi ga glupo kupovati jer bi onda ovaj sbc trunio u klubu. Osim toga kada ti dosadi možeš ga prodati jer će uvijek držati cijenu tako da nećeš previše izgubiti. Teško če do još jednog ifa iako nije nemoguće. Taj dio je lutrija.
Nego gdje su ti online turniti bogati nagradama povodom rođendana? Ima offline a i taj je bezveze. Prvi put 5k coinsa, drugi put 3k coinsa. Odigrat ću ga da vidim kaj je poslije toga. Niti tu nema najavljenih bogatih nagrada. Ovi sbc opet sjebali cijene nif kartica koje nisu pale. Jedino su pale cijene totw kartica i sada mi blokano preko milju coinsa. Pitanje je koliko ću spljugati na toj igri.
Za sada pljugam 150k coinsa. Valjda će se sljedeći tjedan cijene stabilizirati pa bar da vratim uloženo. No problem će biti velika ponuda na marketu. Hoće to kada si brzoplet i ne možeš procijeniti market. Jedan dio poraste, jedan dio ostane isti a jedan dio ekstremno padne.
Ma nema... samo loše igramo 
Joao mario je cak manje ofanzivan jer mu je wr high/medium, dok je radji high/high. Probaj radji staviti anchor, ako vec nemas to na njemu jer ti u duelima shadow nece pomoci.
Ja sam sve prodao i slozio ovo https://www.futbin.com/17/squad/2822625 . Svi su na 10 osim die na 8. Iznenadio me taj die jer je dobro krade lopte, u napadu je uvijek na pravom mjestu. Pise da mu je shooting 60 ali svaki low driven zabije. U 15 utakmica u div 1 ima 7 golova i 4 asista. Samo razmisljam da stavim handanovica umjesto sirigua zbog onog gk one on one traita da malo pomogne u wl. Najzabavnija momcad s kojom sam igrao dosad.
Negdje sam procitao da sve zamjene igraju na 7 chem ove godine, iako youtuberi kazu da ako je na tom mjestu igrac imao 10 chem imat ce i taj s kojim ga mijenjas.
Također i kod mene...On i brozović IF 83 RW su mi top kombinacija iako nikad nisam igrao sa takvim krilima ispod 85 pace...
Btw kako su retardirani igrač za FUT rođendan?
Torres nema ga na mapi odavno ne daje golove očajna sezona,El Sharawy također...Ove godine bundesliga totalno zapostavljena.
AKo ne dođe Lewa ili Aubameyang sbc nekl se ubiju...A može i osumane dembele.
ljudi danas mi se pojavio problem u igri....naime tokom igranja kao da mi se upali sleep mod na kompu i ugasi mi se monitor e sad kako u online modu igra to registrira kao (alt+tab) ja automatski izgubim meč.....taj problem mi se danas pojavio prije nisam imao problema s tim....da li netko zna kako popraviti ovo
Ako sada otw mustafi ne dobije nadogradnju neće nikada. Gol i asistencija trebali bi biti dovoljni ali to je ea pa nikada nisi ziher..
Ako sada otw mustafi ne dobije nadogradnju neće nikada. Gol i asistencija trebali bi biti dovoljni ali to je ea pa nikada nisi ziher..
Ja sam svoga otw uspio prodat prije par tjedana za 90k