Da se pohvalim, danas sam dobio prvi crveni karton u fifi 17. Igram jutros sa samim sileđijama. jedan je imao 6 žutih kartona, drugi 12 prekršaja, treći me samo hvatao cijelu tekmu za dres bez kazne. I onda zadnju tekmu u 90 minuti pri mom vodstvu 3-0 po prvi put ukližem u prostor (ne u igrača) da blokiram dodavanje i lik padne preko mene negdje na korner lajni i dobijem crveni. Dakle danas je bilo desetak neuspredivo težih prekršaja na meni bez ikakvog kartona. Nevjerojatno. Zato nikad niti ne uklizujem a ovo danas je bilo čisto iz gušta i pljuga. Odmah crveni.
Inače zadnja dva dana gotovo svaki igrač koji mi uleti ima slabu konekciju. Dvije, tri crvene crte ili žute. Onda propuštam takve protivnike dok mi ne uleti netko sa zelenim linijama. Inače veza mi je ko metak a ovo nikada do sada nisam vidio. Koliko mogu povezati ovo se događa nakon zadnjeg patcha. Jednu tekmu nisam gledao i stisnuo sam a veza je bila dvije crvene lajne i sve je radilo kako treba. Da opet nekaj nisu izjebali novim patchom? Prvo su nam prikazivali navodno krive ocjene igrača a sada konekciju?
Inače, standardno fulam po nekoliko mrtvih šansi a iz prvog udarca protivnika popijem gol ma od kuda lik puknuo po golu. To su čari fife. Prije početka popijem tabletu za tlak i srce te odigram smireno 5 tekmi dnevno. To mi je maksimala..
Ja sam prije imao stalno dvije crvene crte i utakmice su bile odlicne bez lagga bez zastoja onda sam za jednu vikend ligu poceo dobivat 4 zelene crte utakmice su bile pune laggova i izbacilo me tada mislim 8 puta iz utakmice.Nakon toga konekcija mi je bila normalna.I svaki put sam si gledao internet i uvijek je ista brzina bila i ping.Tako da mislim da je sve to do EA servera jer igram i ostale multiplayer igrice i nikad nisam imao tamo problema sa konekcijom jedino fifa.