FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 652.525
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 17
movie kaže...

Da se pohvalim, danas sam dobio prvi crveni karton u fifi 17. Igram jutros sa samim sileđijama. jedan je imao 6 žutih kartona, drugi 12 prekršaja, treći me samo hvatao cijelu tekmu za dres bez kazne. I onda zadnju tekmu u 90 minuti pri mom vodstvu 3-0 po prvi put ukližem u prostor (ne u igrača) da blokiram dodavanje i lik padne preko mene negdje na korner lajni i dobijem crveni. Dakle danas je bilo desetak neuspredivo težih prekršaja na meni bez ikakvog kartona. Nevjerojatno. Zato nikad niti ne uklizujem a ovo danas je bilo čisto iz gušta i pljuga. Odmah crveni.

Inače zadnja dva dana gotovo svaki igrač koji mi uleti ima slabu konekciju. Dvije, tri crvene crte ili žute. Onda propuštam takve protivnike dok mi ne uleti netko sa zelenim linijama. Inače veza mi je ko metak a ovo nikada do sada nisam vidio. Koliko mogu povezati ovo se događa nakon zadnjeg patcha. Jednu tekmu nisam gledao i stisnuo sam a veza je bila dvije crvene lajne i sve je radilo kako treba. Da opet nekaj nisu izjebali novim patchom? Prvo su nam prikazivali navodno krive ocjene igrača a sada konekciju?

Inače, standardno fulam po nekoliko mrtvih šansi a iz prvog udarca protivnika popijem gol ma od kuda lik puknuo po golu. To su čari fife. Prije početka popijem tabletu za tlak i srce te odigram smireno 5 tekmi dnevno. To mi je maksimala..

Ja sam prije imao stalno dvije crvene crte i utakmice su bile odlicne bez lagga bez zastoja onda sam za jednu vikend ligu poceo dobivat 4 zelene crte utakmice su bile pune laggova i izbacilo me tada mislim 8 puta iz utakmice.Nakon toga konekcija mi je bila normalna.I svaki put sam si gledao internet i uvijek je ista brzina bila i ping.Tako da mislim da je sve to do EA servera jer igram i ostale multiplayer igrice i nikad nisam imao tamo problema sa konekcijom jedino fifa.

17 godina
The_K kaže...

Ja sam prije imao stalno dvije crvene crte i utakmice su bile odlicne bez lagga bez zastoja onda sam za jednu vikend ligu poceo dobivat 4 zelene crte utakmice su bile pune laggova i izbacilo me tada mislim 8 puta iz utakmice.Nakon toga konekcija mi je bila normalna.I svaki put sam si gledao internet i uvijek je ista brzina bila i ping.Tako da mislim da je sve to do EA servera jer igram i ostale multiplayer igrice i nikad nisam imao tamo problema sa konekcijom jedino fifa.

Ja ovo vidim prvi put nakon zadnjeg patcha od prije dva dana. Do sada su mi svaku tekmu bile sve zelene lajne ili jedna manje i nikada mi nije trzalo. sada mi se pojavljuju igrači s dvije ili tri crvene lajne pa mi glupo igrati ako bude trzalo. Inače nije me niti jednom izbacilo iz igre osim onog perioda od tjedan dana kada su sami sjebali igru jednim patchem pa su likovi izlazili i za to pomoću jedne fore dobijali pobjede a meni se bilježili porazi. Otakako su to sredili opet nirvana.. do zadnja dva dana..

8 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Majki2111 kaže...

Kaj se to dešava????? 

to ti je Fifa ili kako bi oni rekli "momentum vise nije na tvojoj strani"

Igram svakodnevno FIFU od trinaestice, ali ovako očito nikad nije bilo. Ispada da đaba radit po formaciji taktici instrukcijama jer kad ti dođe tako nekakva tekma, ništa ti neme pomoć... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 15:35 (Majki2111).
16 godina
neaktivan
movie kaže...
The_K kaže...

Ja ovo vidim prvi put nakon zadnjeg patcha od prije dva dana. Do sada su mi svaku tekmu bile sve zelene lajne ili jedna manje i nikada mi nije trzalo. sada mi se pojavljuju igrači s dvije ili tri crvene lajne pa mi glupo igrati ako bude trzalo. Inače nije me niti jednom izbacilo iz igre osim onog perioda od tjedan dana kada su sami sjebali igru jednim patchem pa su likovi izlazili i za to pomoću jedne fore dobijali pobjede a meni se bilježili porazi. Otakako su to sredili opet nirvana.. do zadnja dva dana..

znaci nisam jedini,nikako dobit igraca sa 4 zelene lajne,i puko sam i kreno igrat s igracem koji je imao samo 1 crvenu,znaci najgore moguce kad ono igra ide ko po spagi niti jedno trzuckanje,kao da su 5 zelenih,a i desilo mi se 4 lajne zelene a igra stekala ko blesava

EUNE LOL: frenkySTYLE
11 godina
FIFA 17

Izgleda nista od WL ovaj tjedan 2 utakmice 2 puta me izbacilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Serveri su im dalje u kurcu odigrao sam jos dvije utakmice i jednu je mene izbacilo a drugu je protivnika izbacilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
To je tako kada igru prodaš u 15 milja komada a servere imaš za pola tog kapaciteta. Onda još izmisliš novi mod koji u kratkom roku postane jako popularan pa dodatno uništiš servere preopterešenošću. Neki put nije dobro kada imaš uspješan proizvod jer ga nisi sposoban održavati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The_K kaže...

Serveri su im dalje u kurcu 

Blago rečeno :D

11 godina
movie kaže...
To je tako kada igru prodaš u 15 milja komada a servere imaš za pola tog kapaciteta. Onda još izmisliš novi mod koji u kratkom roku postane jako popularan pa dodatno uništiš servere preopterešenošću. Neki put nije dobro kada imaš uspješan proizvod jer ga nisi sposoban održavati.

Oni imaju vise nego dovoljno para da odrzavaju servere samo kaj su skrti,mislim da fifu 18 necu ni kupovat vec 4 godine za redom sam kupovao fifu i izgubio sam zivce i strpljenje za ovo govno od igrice nemogu vise trpit da prave budalu od mene.

17 godina
The_K kaže...

Oni imaju vise nego dovoljno para da odrzavaju servere samo kaj su skrti,mislim da fifu 18 necu ni kupovat vec 4 godine za redom sam kupovao fifu i izgubio sam zivce i strpljenje za ovo govno od igrice nemogu vise trpit da prave budalu od mene.

Naravno da imaju. Izračunaj koliko zarade samo na fifi. Prodaju svake godine oko 15 milja komada igre a 95% prodaje ide na konzole gdje igre nije uspod 50 eura. Sada to pomnoži s 15. Kažu da na fifa pointsima zarade još toliko. To je trenutno najprofitabilnija igra na svijetu. Svake godine donosi novu rekordnu zaradu. Jesu li škrti, nesposobni ili nešto treće manje je bitno. Bitno je da ne poštuju ljude koji im svake godine iznova ostavljaju svoje novce i uredno gube svoje živce.

17 godina
FIFA 17
Ipak će biti fut birhtday sljedeći petak, 31.03.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Znači uđem u prvu diviziju 4 utakmice 4 pobjede ekstra sve,igra 5 nema greške.

Zatim odjednom 5 poraza u nizu nisam dao gol niti jedan u svih 5 utakmica....

Ljudi pa dali ovo ima smisla da imam 4 pobjede i da odjednom ne mogu centar proći niti zabiti ijedan gol?

Ovo je toliko sramotno da imam novaca sad bih macom razcjepao i igru i ps i nikad ga više ne bih igrao.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Boixus Nois PS kaže...

Znači uđem u prvu diviziju 4 utakmice 4 pobjede ekstra sve,igra 5 nema greške.

Zatim odjednom 5 poraza u nizu nisam dao gol niti jedan u svih 5 utakmica....

Ljudi pa dali ovo ima smisla da imam 4 pobjede i da odjednom ne mogu centar proći niti zabiti ijedan gol?

Ovo je toliko sramotno da imam novaca sad bih macom razcjepao i igru i ps i nikad ga više ne bih igrao.

Ja sam dns pobijedio 5 zaredom izgleda da me sutra cekaju porazi hahaha

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Serveri očaj, ne postoji utakmica da nema delaya. Udarci na gol koji bi inače bez problema prošli budu izblokirani jer šut kasni, ista situacija i za pasove. Odradim standing tackle, lopta udari u protivnika, u mene i tako više puta dok mu ne ode u for (ili je to zbog delaya ili ga igra gura). Likovi vode lopte pravolinijski i znaju da će im takve stvari da se dešavaju. Izvede protivnik loptu sa centra, prebacim na bilo kojeg igrača, treba mu jedno 5 sekundi da napravi prvi korak i da se makne iz mjesta, isto da ponovo uči hodat. Zato je sve više i više onih koji probavaju slalome sa jednim ili dva igrača jer im ide u korist delay, ukopanost igrača, nemogućnost pravilnog standing tacklea jer se lopta opet nakon više odbitaka vraća njemu ponovo u noge jer se pretplatio na nju.

Osim toga, pri kornerima, zaletim se sa igračem sa svoje gol linije prema lopti, igrač je vrati ponovo u korner ili u smjeru izvođaća kornera u 80% slučajeva. Protivnik dobija na taj način novi korner ili skraćeni korner, u oba slučaja profitira.

Popravili prikaz ratinga na pcu, ali sad prekriva i cheatere jer i njihove ratinge stavlja u izborniku kao normalne, a u utakmici se osjeti i vidi da igrači koji sa 70 paceom i manjim trče brže od svakog tvog igrača.

Imati 15+ miliona igrača na različitim platformama, obrnut milijardu i više, a ne znati ili ne htjeti ispraviti neke stvari je za svaku pohvalu. Zarada prije zabave...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.3.2017 4:10 (Black and white).

1 0 hvala 0
17 godina
Black and white kaže...

Serveri očaj, ne postoji utakmica da nema delaya. Udarci na gol koji bi inače bez problema prošli budu izblokirani jer šut kasni, ista situacija i za pasove. Odradim standing tackle, lopta udari u protivnika, u mene i tako više puta dok mu ne ode u for (ili je to zbog delaya ili ga igra gura). Likovi vode lopte pravolinijski i znaju da će im takve stvari da se dešavaju. Izvede protivnik loptu sa centra, prebacim na bilo kojeg igrača, treba mu jedno 5 sekundi da napravi prvi korak i da se makne iz mjesta, isto da ponovo uči hodat. Zato je sve više i više onih koji probavaju slalome sa jednim ili dva igrača jer im ide u korist delay, ukopanost igrača, nemogućnost pravilnog standing tacklea jer se lopta opet nakon više odbitaka vraća njemu ponovo u noge jer se pretplatio na nju.

Osim toga, pri kornerima, zaletim se sa igračem sa svoje gol linije prema lopti, igrač je vrati ponovo u korner ili u smjeru izvođaća kornera u 80% slučajeva. Protivnik dobija na taj način novi korner ili skraćeni korner, u oba slučaja profitira.

Popravili prikaz ratinga na pcu, ali sad prekriva i cheatere jer i njihove ratinge stavlja u izborniku kao normalne, a u utakmici se osjeti i vidi da igrači koji sa 70 paceom i manjim trče brže od svakog tvog igrača.

Imati 15+ miliona igrača na različitim platformama, obrnut milijardu i više, a ne znati ili ne htjeti ispraviti neke stvari je za svaku pohvalu. Zarada prije zabave...

Nije mi se dalo snimati jer nema smisla ali tvoj post me opet podsjetio. Dakle prekjučer lik krene prema golu. Oko njega četiri moja igrača. Pokušavam prebaciti na jednog od njih ali neće i mogu se jebati. Ispred njega i gola stoji smalling kojeg ne kontroliram i smalling sam od sebe počne trčati u lijevo i ostavi protivnika samog. Ja kontroliram i dalje igrača koji je par metara iza njegovog napadača. Lik pukne s nekih 20 i kusur metara i počisti paučinu iz mog gola. Povede 1-0 u prvih parnminuta. I sada ti igraj. 

Druga situacija na utakmici poslije. Lik uđu u 16m. Izbijem mu loptu iz nogu ali lopta pogodi mog drugog igrača i vrati mu se u for. Opet mu je uspijem oduzeti i sad je u mojim nogama. Moj igrač neće niti ispucati niti dodati loptu iako to pokušavam. Lik mi je oduzme i sad je već na petercu o zabije mi gol. Opet sam početak tekme.

Ja svaku tekmu u zadnjih par dana imam prvi dva mrtvaca koja ne zabijem i onda popijem neki glupi gol iz prvog udarca i onda ganjam rezultat. Ponovno sam složio brazilce koji su mi najlošija momčad. Mijenjam momčadi, formacije, sve ali gluposti su uvijek tu. Ne pomaže. Kaj sam toliko glup? Moj neuer u prosjeku 2/3 obrane po tekmi a protivnikovi golmani uvijek preko 10.

Jednu tekmu me igra konačno počastila. Razbijem lika 4-1 i vjerojatno je nakon tekme on negdje pisao ovako nešto. Dakle neuer 16 obrana (to još nisam vidio kod svog golmana) iz protivnikovih 21 udarca. Ja iz 5 pokušaja 4 gola. Dogodilo se ono što sam obično ja gledao ovih dana na svoju štetu. Lik ne zabije iz čistog mrtvaca a ja mu u kontri lako zabijam. Kad igra nešto hoće moš se ti jebat. Ne moras ništa znati. Ona sve odradi.

11 godina
FIFA 17

Ja taj delay gotovo uvijek osjetim u 90+ minutama kada moj protivnik ima loptu i ima jedan gol zaostatka u 90% slucajeva on iskoristava delay i zabija i onda se moram mucit na produzecima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Toliki je bio input lag u protekla 2 dana, da je to postalo bezobrazno. Toliko sam se iznervirao da sam na kraju prodao sve engleze i odlučio da sastavim talijane. Ovo sam sastavio, s tim što čekam da skupim još love za Handanoviča (IF)

Doduše i ovaj je Handanovič super,  pokazao se kao dosta bolji od Buffona, barem 1 na 1. Evo jedna odlična odbrana, ja još nisam vidio ovako dobru. Inače u 90+ minuti kod rezultata 2-1 za mene, protiv realno boljeg igrača od mene:

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
ne bacaj coinse na if handanovica nije bolji od obicnog.meni je handanovic jedan od omiljenijih golmana u igri i probao sam if nisam bio odusevljen.

2 0 hvala 0
17 godina
AdisTM87 kaže...

Toliki je bio input lag u protekla 2 dana, da je to postalo bezobrazno. Toliko sam se iznervirao da sam na kraju prodao sve engleze i odlučio da sastavim talijane. Ovo sam sastavio, s tim što čekam da skupim još love za Handanoviča (IF) Doduše i ovaj je Handanovič super,  pokazao se kao dosta bolji od Buffona, barem 1 na 1. Evo jedna odlična odbrana, ja još nisam vidio ovako dobru. Inače u 90+ minuti kod rezultata 2-1 za mene, protiv realno boljeg igrača od mene:

Zato je i obranio. Da je bio lošiji protivnik od tebe bio bi gol. To je fifa klasika. Inače ne bih bacao zadnje coinse na if golmana jer to nema smisla. Meni je lik imao takve tri obrane u jednoj tekmi s golmanom od partsto coinsa. Kad fifa hoće svi su golmani dobri. 

Neki dan pri mom vodstvu 1-0 lik dobije korner u 90 min. Centrira u peterac, neuer izađe i niti ruke ne podigne. Jednostavno je pustio gol. To mu je bio jedini udarac po golu u cijeloj tekmi. Svi su golmani u ovoj igri isti, više manje smiješni.

11 godina
FIFA 17

Zasto ljudi u WL izlaze kad se biraju dresovi ili formacija inace imam onaj irski dres i neki iz arapske lige.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Zasto ljudi u WL izlaze kad se biraju dresovi ili formacija inace imam onaj irski dres i neki iz arapske lige.

Koliko sam skužio svi žele biti domaćini... navodno je tada sudac na tvojoj strani i lakše je igrati...

Kada stavim ea dres, tada većina izlazi jer misli da je s druge strane u najmanju ruku ovvy ili netko njemu sličan...

11 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Koliko sam skužio svi žele biti domaćini... navodno je tada sudac na tvojoj strani i lakše je igrati...

Kada stavim ea dres, tada većina izlazi jer misli da je s druge strane u najmanju ruku ovvy ili netko njemu sličan...

To za dresove sam skuzio da ti ljude izlaze odmah cim vide neki poseban EA dres a ovo da hoce biti samo domacini to mi je novo.

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Puno je i ovaj žuti karton izgleda

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.3.2017 18:55 (Black and white).

0 0 hvala 0
13 godina
Black and white kaže...

Imao sam ja sličnu situaciju neki dan.

Čak sam i snimio, ali sam kasnije obrisao jer mi se nije dalo uploadat na jubitu.

Vodio sam 4-0 i lik me samo lovio po terenu i uklizavao od bijesa.

Triput mi je uklizao sleđa za redom i nije dobio karton.

Tek četvrto uklizavanje mu je dao žuti.

Boli me kita kad vodim 4-0, ali kad me tako skrše kad je tijesan rezultat pa im sudac ne sudi prekršaj i iz kontre dobijem gol, onda podivljam momentalno.

A to se događa prilično često za moj ukus - da ne sude očite prekršaje suci.

Ovo tvoje je čist dokaz kako igra "igra" za određenog igrača i možeš se jebat.

Ja sam dva-tri puta dobio crveni za uklizavanje sprijeda.

Moji protivnici gotovo nika za faul od naprijed ne dobivaju ni žuti.

[19xx] 4ntraks
11 godina
Skilledžija kaže...
Black and white kaže...

Imao sam ja sličnu situaciju neki dan.

Čak sam i snimio, ali sam kasnije obrisao jer mi se nije dalo uploadat na jubitu.

Vodio sam 4-0 i lik me samo lovio po terenu i uklizavao od bijesa.

Triput mi je uklizao sleđa za redom i nije dobio karton.

Tek četvrto uklizavanje mu je dao žuti.

Boli me kita kad vodim 4-0, ali kad me tako skrše kad je tijesan rezultat pa im sudac ne sudi prekršaj i iz kontre dobijem gol, onda podivljam momentalno.

A to se događa prilično često za moj ukus - da ne sude očite prekršaje suci.

Ovo tvoje je čist dokaz kako igra "igra" za određenog igrača i možeš se jebat.

Ja sam dva-tri puta dobio crveni za uklizavanje sprijeda.

Moji protivnici gotovo nika za faul od naprijed ne dobivaju ni žuti.

Ja sam dns imao situaciju da se napadac zabio u moga pepea i meni sudi penal tuga sto taj bug nisu jos od 16-ice popravili.

17 godina
FIFA 17
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.3.2017 20:12 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Jel ko probao 85 Cuadrada i 86l5 Brozovića?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Uspio sam sklepat 27 pobjeda ovaj vikend.2 mi je falilo za Elite rank,uz to da sam imao 2 disconeta kad sam vodio,sad sam i pomalo ljut na EA,ali sam sam kriv jer sam u subotu očajno igrao.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja iduću snimam i postavljam link ovdje da vidite koja je ovo razina smeća , jednostavno neigrivo u svakom jebenom pogledu :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Mene je u petak izbacilo 5 puta u subotu jednom i u nedjelju jednom u subotu sam imao 9 pobjeda za redom i ostalo mi jos 9 utakmica za nedjelju i svih 9 sam izgubio.Pobjedjivali su me svi i losiji i bolji protivnici na razne nacine,cudni penali,nepostojeci prekrsaji,gruba igra,cudni promasaji,glupi golovi,delay u 90+minuti ma sve me je dns udarilo.EA se dobro potrudio da ne dodjem u gold 3.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice