Popio sam nekoliko tableta za tlak i smirenje kako bih da mogu odigrati nekoliko tekmi a da se previše ne živciram. Tako da sam na kraju odigrao rekordnih desetak tekmi u kojima su me svi me masakrirali. Ne toliko rezultatski iako sam većinu tekmi izgubio već silovanjem. Ispao sam iz grifa, definitivno. Obično vodim i primam gol ili u 90 ili u produžetku. Evo jedan primjer. 1-1, produžeci, ja na lopti, lik me s leđa gurne, ja posrnem, on uzme loptu i zabije. pa je li to faul ili nije? Ovakvih i sličnih situacija je bilo koliko hoćeš. Ja koji ne igram grubo napravim više prekršaja od ovih koji me siluju, čupaju i bacaju po terenu. U deset tekmi nisam imao niti jedan slobodnjka unutar 20m. Niti jedan. Protivnik ih je imao nekoliko. Uvijek u 90 minuti moj stoper u nekom raskoraku a njegov ST sam prima na 16m loptu po sredini gola?
Doslovano takva situacija svaku tekmu. Jednu tekmu sam naletio na jednog lika koji me razguzio 4-1. No opet ne igrom koliko realizacijom. Ja ne mogu zabiti mrtvaca a on kaj pukne ulazi, iako treba priznati da je lik bio za nijansu bolji a i raspolaže većom paletom poteza od mene. IF Griezmann u 4 tekme nije gol zabio. Sve fula kaj može fulati i onda kada naletim na jelena zabije pet komada. Dat ću mu još šansu ali razmišljam da ga prodam. I ne samo njega već sve IF kartice jer imam osjećaj da me igra s njima više ebe nego kada igram samo s rare igračima. Više mi neugodno igrati i grčiti se cijelu tekmu s takvim karticama da bi jedva dobio ili spljugao u zadnjihžm sekundama tekme. Pričekat ću da se market malo oporavi pa sve na bubanj
Moras stalno drzat krug i L2 koristit za gradjenje ako zelis pobjedit.Igrajuci WL ovih zadnjih mjesec dana sam skuzio da na dosta stvari sudac zazmiri i da samo treba igrat grubo ako neigras izgubit ces.