FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 643.553
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 17

Sonu MOTM (86) je opako pala cijena zbog najvjerojatnijeg izlaska njegove nove MOTM kartice (hat-trick + 1 assist u FA Cupu), i sad neznam dal da sada kupim njegovu 86 verziju, ili da jos malo pricekam... Sta mislite, hoce li jos padati?

Za njegovu novu karticu necu imati coinsa, nema sanse, pa to ce kostati ko suho zlato! Hah

Inace, netko je pitao jel itko nabavio Kanea POTM, ja jesam, i izaslo me negjde oko 230k (neke igrace sam naravno vec imao u klubu). Najvise me kostao naravno IF iz Tottenhama, u mom slucaju Alli 162k, i to je to.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Kakva je bruka ova if kartica A. Gomeza 86 rated, ne mogu da zamislim kakva ce biti njegova tots kartica... Nego koji stoperski par je po vama najbolji, imao sam Koscielny i Smaillinga pa sam promenio na chielinija i manolasa, i cini mi se da su ovi iz bpl-a mnogo bolji

0 0 hvala 0
12 godina
Bandicoot996 kaže...
Kakva je bruka ova if kartica A. Gomeza 86 rated, ne mogu da zamislim kakva ce biti njegova tots kartica... Nego koji stoperski par je po vama najbolji, imao sam Koscielny i Smaillinga pa sam promenio na chielinija i manolasa, i cini mi se da su ovi iz bpl-a mnogo bolji

Meni je najteze protiv hibrida. Kad naprave trokut sandro chiellini i marchisio (pjanic, khedira ili dybala) i na drugoj strani smalling walker i potm alli (smalling, upgrade valencia i pogba). Ugl. gdje su chiellini i smalling tesko se prolazi.

17 godina
FIFA 17

Evo, to je to od mene. Coinsa više nemam. Sada mi ostale jedino još  OTW kartice za prodati ako dobiju nadogradnju. Ako ne dobiju, mogu s 15 kartica za prodaju obrisati dupe..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Daj pogledaj inbox.
17 godina
FIFA 17

Evo pa opalite iz svih oružja.

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/259994/cheating-on-ps4/p1?new=1

edit: ne znam zašto sada šute oni koji su tvrdili da je to varanje na PS4 kada sam otvorio temu na ea forumu? Priključite se raspravi i dokumentirajte svoja iskustva. Različiti ljudi imaju različite ideje objašnjenja iako su neke smiješne No mogu se složiti s onima koji tvrde da je to poguranac ea sportsa protivničkoj ekipi ovisno o zbivanjima na travnjaku. U svakom slučaju ljudi se javljaju i svi imaju slična iskustva i nitko nema pravo objašnjenje, samo teorije. No nitko to ne vidi kao varanje od strane igrača štop je i meni prihvatljivo jer kako unutar zatvorenog sustava kakve su konzole to napraviti? Dodajte koji post, čisto da rasprava ide dalje pa da vidimo što će se dogoditi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 11:00 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo Movie da nisi jadan sam.

Imao sam IF 87 Kane kojeg sam kupio za 60k kad je izasao, danas idem gledati cijene i uvalim ga 190k, sve zajedno 220k coinsa na racunu i cekam 19:00 da otvorim 2-3 paketa.

Naravno da sam otvorio svih 220k, najjaci igraci kojeg sam dobio je Juan Fran. 

Brijem da sam dobio sve igrace iz Turske lige i jebene kosooke.

17 godina
FIFA 17

Evo, dobio sam odgovor ea sportsa. Sad mi tek ništa nije jasno?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 14:41 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

To im je 100% automatski odgovor čim su vidjeli da se spominje riječ "cheater" u tvom pitanju.

Stari moj, boli njih kita za čitere kao i u svim ostalim igrama.

Da im čiteri uzimaju profit onda bi drugačiju pjesmu pjevali, a ovako im se živo jebe.

[19xx] 4ntraks
11 godina
protjeran
Tako je...Dabogda se isilovac raznio u njihovom glavnom postrojenju.

Govna kakvih nema ali sta i icekivati od igre kad svake godine izbace noviu ne dovršenu igru.
This time next year we'll be millionaires
12 godina
Slazem se, godinu dana nije dovoljno za napraviti vrhunsku igricu.
17 godina
jpantalon kaže...
Slazem se, godinu dana nije dovoljno za napraviti vrhunsku igricu.

Pa rade fifu već 22 godine. Nije da je rade samo godinu dana. Stalno se nadograđuje. Recimo ovu na ignite engineu razvijaju već više od dvije godine da bi je mi dobili u 9 mjesecu prošle godine. Znači nije da imaju samo godinu dana. Ovo što rade, rade namjerno kako bi svi imali šansu pobijediti. Ubijeđen sam da ovo nije varanje na PS4 već boost ea lošijem igraču da bude ravnopravan ili da me jednostavno pobijedi jer sam dosta pobjeđivao pa je red da jednu pobijedi i moj protivnik koji je recimo imao tri ili četiri uzastopna poraza. Nije u redu da odustane zbog toga. lijepo pobijedi i opet je sretan.

17 godina
Skilledžija kaže...

To im je 100% automatski odgovor čim su vidjeli da se spominje riječ "cheater" u tvom pitanju.

Stari moj, boli njih kita za čitere kao i u svim ostalim igrama.

Da im čiteri uzimaju profit onda bi drugačiju pjesmu pjevali, a ovako im se živo jebe.

Nisam ja spominjao nikakve cheatere samo sam pitao da mi objasne kako je moguće da pojedine kartice imaju takve ocjene a takvih ocjena nema u igri. Priložio sam fotke navedenih igrača te fotkao ID i klub protivnika. Naravno konkretnog odgovora nema ali spremam se na novi mail pošto mi se lik potpisao imenom i prezimenom. Automatski odgovor sam dobio da je mail zaprimljen i poprilično se razlikuje od ovog, ali nebitno..

8 godina
neaktivan
FIFA 17
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 16:10 (dr4zh3n).

0 0 hvala 0
13 godina

@movie

Možda će u novom update popraviti to, gledao sam neku veče na twitch-u nekog momka igrao Draft-a i otvorio je Performance na kraju bio je Grizemann sa 91 ocjenom, a mogu potvrditi da nije tačno to da boostaju lošim igračima jer sam igrao sa mnogo boljim protivnikom imao je boostane igrače (sjećam se eriksen 94 mu je bio) a moj tim je vrijedio cc 100k.

A evo u novom update-u piše nešto vezano za nepravilno prikazivanje svukupnog ratinga:

Visual/Presentation changes stavka dva "Addresed an issue where a player's overall rating is displayed incorrectly"

11 godina
movie kaže...

hahhahaha oni su ludi

17 godina
Artem kaže...

@movie

Možda će u novom update popraviti to, gledao sam neku veče na twitch-u nekog momka igrao Draft-a i otvorio je Performance na kraju bio je Grizemann sa 91 ocjenom, a mogu potvrditi da nije tačno to da boostaju lošim igračima jer sam igrao sa mnogo boljim protivnikom imao je boostane igrače (sjećam se eriksen 94 mu je bio) a moj tim je vrijedio cc 100k.

A evo u novom update-u piše nešto vezano za nepravilno prikazivanje svukupnog ratinga:

Visual/Presentation changes stavka dva "Addresed an issue where a player's overall rating is displayed incorrectly"

Pokrenuo sam temu na ea forumu i odmah izlazi patch. Što reči?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Artem kaže...

@movie

Pokrenuo sam temu na ea forumu i odmah izlazi patch. Što reči?

Da, i onda u patchu poprave izgled grbova i face igraca.

To je pravi update, jebo im on mater.

17 godina
C3c1l kaže...

1.23 GB je velik za PC. Za konzole ga još nema. Evo kaj su sve unutra nagurali možete pročitati u linku ispod

http://www.product-reviews.net/fifa-update-notes

http://www.fifa-infinity.com/fifa-17/fifa-17-title-update-7-released/

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 19:48 (movie).
17 godina
C3c1l kaže...

Popravili su i ono zbog čega su neki negodovali ovdje na forumu ali nisu našli za shodno da negoduju i na ea forumu, tamo gdje treba.

"Addressed an issue where a player’s overall rating was displayed incorrectly".

Eto, nema cheata na konzolama, samo pogrešan prikaz ocjene igrača

16 godina
neaktivan
movie kaže...
C3c1l kaže...

Popravili su i ono zbog čega su neki negodovali ovdje na forumu ali nisu našli za shodno da negoduju i na ea forumu, tamo gdje treba.

"Addressed an issue where a player’s overall rating was displayed incorrectly".

Eto, nema cheata na konzolama, samo pogrešan prikaz ocjene igrača

Ako malo bolje pročitaš piše "displayed incorrectly". Što je najgore ne bi se čudio da su samo rješili prikaz ocjene, a u backgroundu su ocjene ostale povećane :D

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Jučer otvaram nagrade od WL bez volje pošto sam mogao lako u elite rank i sjebo sam, kad ono pojavi se narančasti "flair" i MOTM Kante.Otišo za 550k hvala lijepa i doviđenja. :D

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Prvi put od kad je fifare igram weekend ligu, napravio sam dvije ekipe, jel ima tko kakvih prijedloga šta bi još mogao poboljšati, imam 150-200k coina na raspolaganju.

Ostali coini mi trebaju za market :) Preporuka su igrači koji bi se nakon weekend lige lakše prodali, hvala !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CrazyMan kaže...

Ako malo bolje pročitaš piše "displayed incorrectly". Što je najgore ne bi se čudio da su samo rješili prikaz ocjene, a u backgroundu su ocjene ostale povećane :D

To mi je odmah palo na pamet ali što tu možemo osim nadati se da je igra poštena? Sada je očito da su ono boostali igru po potrebi jedne od strana. Malo pomognu tebi pa malo meni ali to gubi smisao futa. U svakom slučaju vidim da je dosta ljudi komentiralo na forumu i svi su napaljeni.

Sada spremam novu temu a to je korištenje pauze tijekom utakmice. Počelo mi je ići na karu kako ljudi podlo koriste pauzu u trenutku kada im to odgovara. Centaršut u mojih 16m pa stisne pauzu. Doda svom igraču u mojih 16m pa stisne pauzu. Pošteno bi bilo da se pauza može koristiti samo u prekidu igre. Prilikom izvođenja golauta, kornera ili auta. Pauzu može pozvati ona strana koja izvodi golaut. I u stvarnom nogometu ako želiš promjenu ili nešto baciš loptu u aut. Ako ti je neophodan prekid baci loptu u aut i pozovi prekid. No kod auta dao bih mogućnost objema stranama da mogu pozvati pauzu. U tom slučaju tko prvi stisne neka se njemu računa da je pozvao pauzu.

8 godina
neaktivan
FIFA 17
tri jebena puta za redom u smrdljivoj vikend ligi kod prikaza njegove momčadi se zamrzne i mođ ga jebat, koje sranje od igre

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...
tri jebena puta za redom u smrdljivoj vikend ligi kod prikaza njegove momčadi se zamrzne i mođ ga jebat, koje sranje od igre

Da se niti ne trudim danas igrati WL?

Nevjerojatno kako ne zele to popravit, jebe se njima.

13 godina
FIFA 17
Meni se to dogodilo prošli put kad sam igrao samo jedanput, a problem sam riješio tako da sam ostavio igru upaljenu i otišao se posrat.
Kad sam se vratio, lik je ispao iz igre i nije mi računalo poraz.
Dok sam bio mlad i naivan, išao bih alt+tab ili gasit igru nasilno pa bi dobio poraz.
Ovako samo treba strpljenja dok se problem ne riješi sam od sebe :)
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
 i otišao se posrat.

jesi barem bacio koju partiju candy crusha dok si srao?

17 godina
FIFA 17

Popio sam nekoliko tableta za tlak i smirenje kako bih da mogu odigrati nekoliko tekmi a da se previše ne živciram. Tako da sam na kraju odigrao rekordnih desetak tekmi u kojima su me svi me masakrirali. Ne toliko rezultatski iako sam većinu tekmi izgubio već silovanjem. Ispao sam iz grifa, definitivno. Obično vodim i primam gol ili u 90 ili u produžetku. Evo jedan primjer. 1-1, produžeci, ja na lopti, lik me s leđa gurne, ja posrnem, on uzme loptu i zabije. pa je li to faul ili nije? Ovakvih i sličnih situacija je bilo koliko hoćeš. Ja koji ne igram grubo napravim više prekršaja od ovih koji me siluju, čupaju i bacaju po terenu. U deset tekmi nisam imao niti jedan slobodnjka unutar 20m. Niti jedan. Protivnik ih je imao nekoliko. Uvijek u 90 minuti moj stoper u nekom raskoraku a njegov ST sam prima na 16m loptu po sredini gola?

Doslovano takva situacija svaku tekmu. Jednu tekmu sam naletio na jednog lika koji me razguzio 4-1. No opet ne igrom koliko realizacijom. Ja ne mogu zabiti mrtvaca a on kaj pukne ulazi, iako treba priznati da je lik bio za nijansu bolji a i raspolaže većom paletom poteza od mene. IF Griezmann u 4 tekme nije gol zabio. Sve fula kaj može fulati i onda kada naletim na jelena zabije pet komada. Dat ću mu još šansu ali razmišljam da ga prodam. I ne samo njega već sve IF kartice jer imam osjećaj da me igra s njima više ebe nego kada igram samo s rare igračima. Više mi neugodno igrati i grčiti se cijelu tekmu s takvim karticama da bi jedva dobio ili spljugao u zadnjihžm sekundama tekme. Pričekat ću da se market malo oporavi pa sve na bubanj

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

jesi barem bacio koju partiju candy crusha dok si srao?

1081 level na candju i skoro sve odrađeno na školjci :)

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice