FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
movie kaže...
ruya kaže...

A sad malopre dobih ovog u drugoj diviziji ps verzija i naravno odmah diskonekcija, opet neki nalet citera? 

Nije, to im je fitness ekipa. Uđu, izađu i obnove fitness prvoj momčadi da ne gube vrijeme. To sada svi rade... Treba zato ukinuti taj fitness jer više nema smisla. Samo frustrira zbog ovakvih stvari.

Pa zar ne treba celu utakmicu odigrati da bi mu se obnovio fitnes, ako odmah izadje ne znam da mu se obnavlja ili ipak da? 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
goust78 kaže...

Kad sam ja onomad govorio da treba ukinuti fitnes, ugovore i sl. sranja ti mene Movie napade ?!

Sad si sam nadosao ! :)

Tada ova pošast nije uzela maha a fitness kartice su sastavni dio ekonomije igre. Problem je kada idioti skuže kako to zaobići. Sada to uzima sve više maha. Treba staviti da se fitness obnovi nakon odigrane cijele tekme ili ga ukinuti ako nisu za promjenu kako sam rekao.

17 godina
ruya kaže...

Pa zar ne treba celu utakmicu odigrati da bi mu se obnovio fitnes, ako odmah izadje ne znam da mu se obnavlja ili ipak da? 

Ne obnavlja se ako ti pukne internet veza ali ako sam izađeš iz tekme, obnovi se normalno.

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Ne obnavlja se ako ti pukne internet veza ali ako sam izađeš iz tekme, obnovi se normalno.

To nisam ni znao, mislio sam da moras celu utakmicu odigrati da bi se obnovio fitnes, ma fifa je puna propusta nazalost a od svega najgori su citeri na pc i taj famozni skripting, steta, unistili su jednu igru koja je imala potencijal da bude medju najboljim ikad. 

11 godina
protjeran
Ovo je odgovor na moj probleme.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
covek mi ovim podatkom na yt sto je borsa izbacio unapredio igru za 40% tj ja sada konacno znam sta zelim od svojeg napda odnosno napdaca a ne da stoje i da cekaju ne znma ni ja sta nego da grabe prostor ka napred, samo sad to treba uvezbati kad napred a kad da dodju po loptu na dupli pas ili sta vec.
11 godina
protjeran

koliko sam tekmi psovo kad idem sa krila dodati napadaču ili iz neke polukontre oću napadaču a on grabi u prostor umjesto da dođe po loptu...Sitne cake koje puno znače.

10 godina
FIFA 17

Ja sam znao za to sve samo retko koristim, jer dok pogodim tajming da stisnem l1 ili r1 cesto izgubim loptu, jednostavno cesto nemas vremena da to odradis, verovatno vezbom bi bilo ucinkovitije, zato se ja najvise oslanjam na dupli pas. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
soul_eclipse kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Gotovo je za mene sa fifom.
Prodat cu sve igrace za oko 200k i prodat ogru nekoj budali.

Iz 1. Divizije koju sam skoro osvojio sam ispao u 4.
Sve poraz za porazom skinio bogova i gospi ko nikad u zivotu skoro dobio mozda zbog jebene igre.

E nece moci vise.dabogda pomrli oni koji su skriptirali igru.

Igraj Carrer Mode i uzivaj,davno sam ja batalio ONLINE :)

Igraj prijateljske pa se sprdaj ! :)

Tu ne zapinju mnogo ,opusteno....

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
9 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
covek mi ovim podatkom na yt sto je borsa izbacio unapredio igru za 40% tj ja sada konacno znam sta zelim od svojeg napda odnosno napdaca a ne da stoje i da cekaju ne znma ni ja sta nego da grabe prostor ka napred, samo sad to treba uvezbati kad napred a kad da dodju po loptu na dupli pas ili sta vec.

Sta kaze Boras ?Na poslu sam ne mogu na yt !Znam za l1 trigger run ,da li je to ili nesto drugo ?Sta se pritisne da ti pridje igrac po loptu ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 7:27 (goust78).
13 godina
FIFA 17
Jučer rješavam SBC Marquee Matchups i u jednom packu dobijem golmana Lena.
Sljedeći pack otvaram ide walkout, a ono Petr Cech i u istom packu IF golman francuski neki.
Zadnji pack otvaram i najjača kartica golman španjolac Lopez.
Osim te četvorice još dva golmana su mi došla u svih 5 packova što sam otovroio iz tog SBC-a.
Pa jebem mu život, moglo mi je umjesto svih njih dati Neuera, a ne ove pizdarije :)
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Sljedeći pack otvaram ide walkout, a ono Petr Cech i u istom packu IF golman francuski neki.
Osim te četvorice još dva golmana su mi došla u svih 5 packova što sam otovroio iz tog SBC-a.
Pa jebem mu život, moglo mi je umjesto svih njih dati Neuera, a ne ove pizdarije :)

U prosloj fifi si rekao da dok je ekipa ulagala u igrace ti si ulagao u igru ,sad si podlegao pritisku i ti ?! :)

13 godina
neaktivan
goust78 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Sta kaze Boras ?Na poslu sam ne mogu na yt !Znam za l1 trigger run ,da li je to ili nesto drugo ?Sta se pritisne da ti pridje igrac po loptu ?

L1 je za da ti igrac ide u prostor a R1 tj kod mene R2 da igrac pridje za dupli pas ili sta vec imas na umu u tom trenutku....

9 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
goust78 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

L1 je za da ti igrac ide u prostor a R1 tj kod mene R2 da igrac pridje za dupli pas ili sta vec imas na umu u tom trenutku....

Za l1 sam znao da je trigger run ,nisam  znao za r1 da ti pridje  !Ryja recimo stalno igra dupli pas l1+x ,pa opet x ili y  :)

Ja pravim dupli pas " rucno " dodavanje x pa kad ovaj prodje onda opet x ili y zavisi !

Dupli pass je opasan ko zna da izvede ,park the bus a igra napred sa 2-3 i par duplih passova i eto ga pred golom !

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 10:37 (goust78).
8 godina
neaktivan
FIFA 17
jel probao tko ovog IF Gabbiadinija?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Neuer je rupa, Leno mi se pokazao puno sigurniji i puno vise jedan na jedan brani nego supcic Manuel.

Možda je tako jer sam ga đabe dobio 

13 godina
C3c1l kaže...

Neuer je rupa, Leno mi se pokazao puno sigurniji i puno vise jedan na jedan brani nego supcic Manuel.

Ne treba mi Neuer... trebaju mi coinsi :)

Čech ide za 20k, a Leno za 11k otprilike, dok Neuer ide za 300k pa ti vidi koji je bolji :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Ne treba mi Neuer... trebaju mi coinsi :)

Čech ide za 20k, a Leno za 11k otprilike, dok Neuer ide za 300k pa ti vidi koji je bolji :P

ne znaci mi nista to sto ide za 300k kad meni ispod njega pise 0coins, isto kao kod onog panja Robbena

13 godina
neaktivan
Na forumu fife sa citao da se svi nadaju da ce sutra biti uprade sto se tice BPL, tako da danas kad se dobiju nagrade od vikend lige, ne bi bilo lose da se saceka sa kupovinom pa onda da vidimo sta kupiti i nadograditi svoj tim za vikend ligu sto je pred nama....ocekuje fernandinja, kantea, dembelea ako je predvidjen za upgrade, to bi bilo to...
8 godina
neaktivan
Gledam market i nije mi najjasnije kako IF mane 86 kosta 320k a otw mane 86 280k gde je logika ??

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nema logike kao ni sama igra, da li je moguce da igram nereseno lik ima dva suta a ja 19 suteva od toga 5 stativa a posed lopte 64 % za mene....tako da idemo dalje....
8 godina
neaktivan
Dali je pametno da prodam messija i uzmem otw manea i 86 carraska ?? Mesi i onako nece igrati u mom timu ovaj vikend

0 0 hvala 0
14 godina
dr4zh3n kaže...
jel probao tko ovog IF Gabbiadinija?

Ja imam njegov OTW i mogu ti reci da sam poprilicno zadovoljan! Sutevi iz daljine su mu cudo, pa cak i desnom (3* weak foot, 3* skills). Jucer sam ga isprobao umjesto Remyja, i uredno ga moze zamjeniti. Uz sve to sam mu naravno stavio Hunter chemistry style...

Malo sam ga isao forsati tako da mi je falilo igre hahahah, ali bolje ga forsati sada u divizijama nego u WLu :)

Martial 82 i Pedro 86 su tu da rade skillove ako je potrebno, a Gabbiadini je tu da trpa!

8 godina
neaktivan
Ma prodao sam mesija i uzeo ovu dvojicu.vise necu ni da se opterecujem kupovacu sta mi se svidja pa i da puknem koinse ne igra se u prave pare zabole me .

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...
Gledam market i nije mi najjasnije kako IF mane 86 kosta 320k a otw mane 86 280k gde je logika ??

Pa nije zabranjeno istaknuti cijenu koju hoćeš. Pitanje je tko po toj cijeni proda manea. Evo otw hummels ide za 160k a za sif hummelsa svi traže preko 200k. Naravno nitko ga ne proda dok otw se uredno prodaju. Jedno je istaknuta cijena a drugo po kojoj se cijeni proda.

17 godina
FIFA 17

Prodam sinoć thiaga nakon što je imao asistenciju. Zabio dva gola plus asistencija i mislio sam da će dobiti motm karticu. No kako vidim ništa od toga. I ode thiago. Nema veze, no nije im fora. Pogotovo ove godine kada su dijelili šakom i kapom raznobojne kartice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Prodam sinoć thiaga nakon što je imao asistenciju. Zabio dva gola plus asistencija i mislio sam da će dobiti motm karticu. No kako vidim ništa od toga. I ode thiago. Nema veze, no nije im fora. Pogotovo ove godine kada su dijelili šakom i kapom raznobojne kartice.

To je fifa druze moj, ja da dobijem nekog dobrog informa u packu, padace kamenje a ne kisa ili sneg....A i pstao sam skeptik sto se tice bilo kojih kartica mislim na ove inform, jer walcota i salaha koje sam imao su nista vise bolje od obicnih cak ove obicne su silovale svakog protivnika, dok if ni tamo ni ovamo, i tako se razocarao, dok evo prvi put otw jesus odlicno radi svoj posao za pare koje sam dao za njega....

EDIT: Molba nikako ne kupujte danas bilo sta, jer nailazim na neke cene igraca gde su vise nego smesne al ZAISTA, verovatno zele da ih se rese jer predpostavljaju da ce sutra UPGRADE pa da zarade u zadnji cas....ja naletim na alexis sancheza obicno na poziciji LF za 72 l, onda firmina if za 110 k itd....

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 17:37 (Red_Star_Forever).
11 godina
protjeran
Ja jedinog kojeg if dobijem je neki LM 84 rated ide za 11k a ja ga quick sellam za 9.890 svaki put
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

EDIT: Molba nikako ne kupujte danas bilo sta, jer nailazim na neke cene igraca gde su vise nego smesne al ZAISTA, verovatno zele da ih se rese jer predpostavljaju da ce sutra UPGRADE pa da zarade u zadnji cas....ja naletim na alexis sancheza obicno na poziciji LF za 72 l, onda firmina if za 110 k itd....

IF Firmina se isplati kupiti jer će ta kartica dobiti nadogradnju i cijena će joj nešto porasti. S NIF karticama treba biti na oprezu jer će neke preko noći izgubiti na vrijednosti.

Evo gledam na PS4, nema if firmina ispod 150k. Ako si ga mogao uzeti za 110k trebao si jer će to sutra biti zarada od nekih 70k coinsa ako dobije nadogradnju. Ja bih ga uzeo bez razmišljanja. Gledam, uredno se kupuje za 150k trenutno. Znači mogao si danas na njemu zaraditi 40k coinsa.

Izgleda da ove godine uvode i downgrades igrača. Ako je istina, to je ok. To sam stalno govorio. Kako neke nadogradiš, tako bi neke trebalo i spustiti ako su igrali loše.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 19:37 (movie).
13 godina
neaktivan
cekaj sad si me zbunio, pa zar nije obrnuto ako obican firmino dobije nadogradnju onda bi za if pala cena ili???
Zar if kartica se ne menja vec ona kako se zove OTW kada dodje do nadogradnje nekog igraca....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice