FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.561
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
Red_Star_Forever kaže...

preko mob aplikacije sam ga uzeo za 210 k otw i mislio to je ok, sad kad sam dosao sa posla i video da je neko rekao da je van terena 3 meseca poceo sam da psujem i da se nerviram..........a jos ga nisam ni probao .......

Pa to je ok. Već je cijena pala i nemaš se kaj žaliti. Da si dao za njega 400+k coinsa to bi bio problem.

vaskeas kaže...

ja igram u 433(4) i bitnije stvari koje mogu da ti preporucim su da oba cm-a stavis da ne idu u napad jer je formacija jako otvorena ta dva igraca bi najbolje trebali da budu box to box tipa naingolan,marcisio itd...seme nemam neke narocite napadac bi trebao da ti bude sivonja nikako neki mrsavko jer ga jedu stoperi za dorucak.

A ovisi... Ako soliraš sa ST, može biti problem a ako kombinatorikom dođeš u šansu te zadnjim pasom bacaš ST u gol šansu, svejedno je kakve je snage. Bitan je finiš, okretnost i brzina ST igrača. Ja sam igrao s Hazardom koji nije jak igrač pa ga nitko nije taknuo. Opet, kada naletiš na boljeg igrača koji zna što radi ništa ne pomaže. Jrdnistavno je bolji i mogu se ebati koga kod imao u špici.

Red_Star_Forever kaže...
Daleko ofanzivinija formacija po meni je 4321....

Zbog CAM pozicije kažu da je 4-3-3(4) najofenzivnija formacija u igri. 4-3-2-1 ipak ima kompaktniju sredinu s 3 CM igrača. 

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

preko mob aplikacije sam ga uzeo za 210 k otw i mislio to je ok, sad kad sam dosao sa posla i video da je neko rekao da je van terena 3 meseca poceo sam da psujem i da se nerviram..........a jos ga nisam ni probao .......

Pa to je ok. Već je cijena pala i nemaš se kaj žaliti. Da si dao za njega 400+k coinsa to bi bio problem.

vaskeas kaže...

ja igram u 433(4) i bitnije stvari koje mogu da ti preporucim su da oba cm-a stavis da ne idu u napad jer je formacija jako otvorena ta dva igraca bi najbolje trebali da budu box to box tipa naingolan,marcisio itd...seme nemam neke narocite napadac bi trebao da ti bude sivonja nikako neki mrsavko jer ga jedu stoperi za dorucak.

A ovisi... Ako soliraš sa ST, može biti problem a ako kombinatorikom dođeš u šansu te zadnjim pasom bacaš ST u gol šansu, svejedno je kakve je snage. Bitan je finiš, okretnost i brzina ST igrača. Ja sam igrao s Hazardom koji nije jak igrač pa ga nitko nije taknuo. Opet, kada naletiš na boljeg igrača koji zna što radi ništa ne pomaže. Jrdnistavno je bolji i mogu se ebati koga kod imao u špici.

Red_Star_Forever kaže...
Daleko ofanzivinija formacija po meni je 4321....

Zbog CAM pozicije kažu da je 4-3-3(4) najofenzivnija formacija u igri. 4-3-2-1 ipak ima kompaktniju sredinu s 3 CM igrača. 

Kazem jer tako meni deluje posto sam u fifi 16 igrao samo u fomraciji 433 (4), dok ovde igram vecinu 4321 i 41212 (2) i svaku tekmu kante, fernadinho i ponekad i runi zajedno sa njima odu u  napad u formaciji 4321 i onda poludim kada znam da sam na kante-a stavio da bude nazad a pritom ova dvojica sa strane cm workrate im je m/h, i onda se ja nerviram kada sevnu kontre iz nista.

Jel moze neko da mi objasni ili da li se nekom desavalo da igra sa obicnim gold igracem nego sa IF karticom istom naprimer walcot, sa obicnom u poslednjih 5 tekmi 8 golova dok je bila if 84 dva gola, a kada bolje pogledam tada sa if karticoom sam imao mnogo slabije protivnike nego kada sam sinoc igrao sa obicnom i to ne uporedivo....u cemu je fora, zar ne bi trebalo da je obrnuto....

8 godina
neaktivan
Meni se desavalo da mi obican firmino bude bar 3x bolji od IF firmina .sinoc mi bilo dosadno i prebacim 20k na drugi profil reko aj da sklepam neke engleze i da probam da se kvalifikujem u wl.prvi pokusaj izgubim u trecoj jer protovnik toliko lose igra da automacki i ja igram ocajno celo drugo poluvreme ali bukvalno celo se guzio kod korner zastave i cuvao vodstvo...izludeo sam.drugi pokusaj puknem prvu..blam.treci pokusaj i verovatno poslednji osvojim na guzove sto se kaze.a tim je sledeci.butland,clyne,djilabodji,van dijk,lb ne mogu da se setim,fer,cm neki iz evertona crnja senegalac slican je kanteu,alli i u napadu wolkot,diuf i narsing...muka teska :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

uf nakon teske muke i nakon fife 15,16 i fife world po prvi put ikad sam upao u div 1 sa omjerom 7-0-1 u drugoj diviziji :D,male stvari vesele hehe

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel zna neko sta se desava sa martialom, nesto razmisljam koliko bi on kostao da je ST IF recimo 86, ne znam tacno kakav opis bi mogao da kazem za takvu karticu kad je i sad u igri samoj tenk pravi....
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Prodao Griezmanna, IF Torresa, Alabu i Vidala, a sve kako bi se pripremio za WL. Spremio sam se u 2 varijante, kako fitnes ne bi padao ispod 90. Fali mi samo Mkhtaryan, ali njega ću kupiti sutra, tako da su novi (stari) kompanjoni ponovo na okupu, uz pokojeg novog sa kojim nisam igrao do sada.

Dugo nisam igrao sa ekipom iz PL, tako da će danas biti veliki test i finalno uštimavanje pred WL.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jZ2xekDTnMuey:FFA17PS4

Neplanski sam kupio Reusa i gledat ću pod hitno vratiti Vidala. Alabe mi nije žao, jer njegov dolazak mi je poremetio ekipu iz Bundeslige, tako da sam vratio Schmelzera sa kojim sam bio i više nego zadovoljan.

Croatian Football Club Mavericks

0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

Prodao Griezmanna, IF Torresa, Alabu i Vidala, a sve kako bi se pripremio za WL. Spremio sam se u 2 varijante, kako fitnes ne bi padao ispod 90. Fali mi samo Mkhtaryan, ali njega ću kupiti sutra, tako da su novi (stari) kompanjoni ponovo na okupu, uz pokojeg novog sa kojim nisam igrao do sada.

Dugo nisam igrao sa ekipom iz PL, tako da će danas biti veliki test i finalno uštimavanje pred WL.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jZ2xekDTnMuey:FFA17PS4

Neplanski sam kupio Reusa i gledat ću pod hitno vratiti Vidala. Alabe mi nije žao, jer njegov dolazak mi je poremetio ekipu iz Bundeslige, tako da sam vratio Schmelzera sa kojim sam bio i više nego zadovoljan.

Schmelzer mi najdraži bočni u zadnje tri fife iz bundeslige. Probaj IF Hectora na LB. Jeftina a odlična kartica. Nema šane da bi za alabu dao 100k pored njega kojeg sam platio 15k coinsa. Danas je nešto skuplji ali nema veze. Vrijedi.

9 godina
neaktivan
movie kaže...

Probaj IF Hectora na LB. Jeftina a odlična kartica. Nema šane da bi za alabu dao 100k pored njega kojeg sam platio 15k coinsa. Danas je nešto skuplji ali nema veze. Vrijedi.

Baš se mislim koga bi mogao ubaciti kao drugog LB kada na rasporedu bude švabe za WL i prvi mi je pik bio Rodriguez. Gledam sada IF Hectora i moram priznati da mi je jako interesantna ova kartica i 99% da ću je ubosti u skorije vrijeme. Thnx.

Croatian Football Club Mavericks
11 godina
neaktivan
Cadus kaže...
soul_eclipse kaže...

Ljudi imam jedan cudan problem sa gamepadom na PC-u.

Imam XBOX360 wiralles gamepad,na ostalim igrama je normalno ali u zadnje vrijeme i to samo na FIFA 17 se ugasi kad mi igrac uleti klizeci ili stativu kad pogodim pa se ponovo upali,cudno.

Da li je jos neko imao ovakav cudan problem ??

Takoder sam igrao, doduse FIFU 16 na PCu sa Xbox 360 joystickom (ali zicni), i uvijek mi se gasio, tj stiskala mi se pauza onako neprstano kada bih pogodio stativu, i dosao do zakljucka da se to uvijek desi kada mi zavibrira joystick! Sto se takoder slaze sa tvojom pricom, jer u FIFI 17 joystick zavibrira i kod duela nekada (klizeci start). Ugl probaj ga premjestit u drugi port - taj USB wireless adapter, pa javi dojmove! ;)

Premjestio i opet isti problem i to sam na FIFA 17 hahah

Kako iskljuciti vibraciju na xbox360 gamepad na PC zna li neko ? Mislim da bi tako rijesio problem

EDIT : Rijesio sam problem,posto je kod mene xbox360 wiralles gamepad cijelo vrijeme sam igrao sa kablom maloprije sam kupio baterije skinuo kabal sada bez problema igram fifu.

Cudan problem samo se desavalo na fifi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 15:53 (soul_eclipse).
11 godina
protjeran
Gotovo je za mene sa fifom.
Prodat cu sve igrace za oko 200k i prodat ogru nekoj budali.

Iz 1. Divizije koju sam skoro osvojio sam ispao u 4.
Sve poraz za porazom skinio bogova i gospi ko nikad u zivotu skoro dobio mozda zbog jebene igre.

E nece moci vise.dabogda pomrli oni koji su skriptirali igru.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koga pre Courtois ili De Gea???
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Gotovo je za mene sa fifom.
Prodat cu sve igrace za oko 200k i prodat ogru nekoj budali.

Iz 1. Divizije koju sam skoro osvojio sam ispao u 4.
Sve poraz za porazom skinio bogova i gospi ko nikad u zivotu skoro dobio mozda zbog jebene igre.

E nece moci vise.dabogda pomrli oni koji su skriptirali igru.

Igraj Carrer Mode i uzivaj,davno sam ja batalio ONLINE :)

8 godina
neaktivan
Meni nije jasno kako uspes da osvojis prvu ligu i da potom zavrsis u cetvrtoj.pa ja isto jedva osvojim prvu ali mi je druga liga smesna.kako si uspeo toliko da se srozas sa igrom?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Pa očito da jenamješteno...Osim lagga desi mi se to da grači se jednostavno ne miču...svako moje dodavanje završi presjecanjem lopte od stopera...Jednostavno ne nalzim se odjednom u prilikama i svi su bolji od mene...

To je taj momentum...Sad ću početi igrati Carrier mode ili ću napraviti novi acc na UT da mogu ispočetka lagano kreniti igrati.

8 godina
neaktivan
Auu kakav totw suarez94,higuain92,mane86,carasko86,humels89,marqinjos86,martial84,leno87...

0 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Koga pre Courtois ili De Gea???

Mislim da je sve to isti vrag. Butland mi je bio odličan. No čisto zbog simpatičnosti koristim de geu. Tako uzmi onog koji ti je simpatičan. Svi brane čuda i svi puše smiješne golove.

9 godina
neaktivan
Sad sam igrao protiv lika,5:3 me dobio stim da je Mesi dao 2 gola izvan 16 i Ronaldo 1.Jace ekipe nisam jos sreo!
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ljudi nasao sam nesto protiv skriptinga i primenio i lik mi salje poruke da sam citer haha, da li ovo ima veze sa citom?   

Pobedio sam ga 4:0 i bolji sam bio dosta. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ma lako mi je kad vodim..
Najgore je jad vidim da mi odmah ihrace glume rasvjetne stupobe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Super, martial ide za 750k. Mislim da je dobra kupovina SIF Bentaleb. Bilo ga je od 11k pa na dalje. No na tabletu sam pa sam spor. Uspio sam uzeti jednog za 19k. Mislim da je i to ok cijena za tu karticu

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Da li ovo ima bilo kakve veze sa citom? Ja koliko se razumem u ovo sve ovo nije ni blizu bilo kakvog cita. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
JA danas o martialo , kad ono danas njegov prvi IF au kakva kartica, ali i skupa koliko vidim od strane movie-a, sada da li ce se smanjiti ta cena nisam ja te srece a ni nemam toliko para.... po meni jedna od najboljih kartica koja ce razbijati u samoj igri....
14 godina
ruya kaže...

Da li ovo ima bilo kakve veze sa citom? Ja koliko se razumem u ovo sve ovo nije ni blizu bilo kakvog cita. 

Nema tu nikakvog cita, ne moze te lik reportat jer si promjenio formaciju i igraca, hvala na linku isprobat cu i ja to :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 19:50 (KiCo77).
10 godina
KiCo77 kaže...
ruya kaže...

Nema tu nikakvog cita, ne moze te lik reportat jer si promjenio formaciju i igraca, hvala na linku isprobat cu i ja to :D

Nema na  cemu. 

10 godina
FIFA 17

A sad malopre dobih ovog u drugoj diviziji ps verzija i naravno odmah diskonekcija, opet neki nalet citera? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

vi se lozite na martiala a meni je on golo govno svi ga trpaju u tim..ja balavim na 86 manea i 86 carraska ali tesko, jedino da sutra uleti martial od nagrade pa da ga prodam 🙂

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
meni iskreno Martial jedan od omiljenh igraca u celoj fifi, znaci uvek se nadje gde treba i uvek je u gol sansi i dosta puta me spasavao, u nekim situacijama, ali sam se oprostio od if kartice jer cu je tesko imati a da je dobijem u packu je ravno pravom cudu....danas sam kod burazera igrao na xbox, sa bestom i delpjerom i iskreno mi nisu legli ali kao sto sam vec rekao izgleda da ja ne znam da se snadjem sa karticazma kao sto su inform i sada ove legend.....
17 godina
ruya kaže...

A sad malopre dobih ovog u drugoj diviziji ps verzija i naravno odmah diskonekcija, opet neki nalet citera? 

Nije, to im je fitness ekipa. Uđu, izađu i obnove fitness prvoj momčadi da ne gube vrijeme. To sada svi rade... Treba zato ukinuti taj fitness jer više nema smisla. Samo frustrira zbog ovakvih stvari.

11 godina
protjeran
I meni nije nešto...

Obični Carasco mi je bio uvijek prvi izbor na LW dok sam bio u prvoj diviziji.

Promjenio formaciju u 41212(2) znači ona uska...

Matić CDM,Kante i SBC Isco na CM pozicijama i IF Kane na CAM-u.

Za sada odlično prema nazad iako nisam zadovoljan Remyem.
A i Isco leti kad kupim Jamesa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Nije, to im je fitness ekipa. Uđu, izađu i obnove fitness prvoj momčadi da ne gube vrijeme. To sada svi rade... Treba zato ukinuti taj fitness jer više nema smisla. Samo frustrira zbog ovakvih stvari.

Kad sam ja onomad govorio da treba ukinuti fitnes, ugovore i sl. sranja ti mene Movie napade ?!

Sad si sam nadosao ! :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice