preko mob aplikacije sam ga uzeo za 210 k otw i mislio to je ok, sad kad sam dosao sa posla i video da je neko rekao da je van terena 3 meseca poceo sam da psujem i da se nerviram..........a jos ga nisam ni probao .......
Pa to je ok. Već je cijena pala i nemaš se kaj žaliti. Da si dao za njega 400+k coinsa to bi bio problem.
ja igram u 433(4) i bitnije stvari koje mogu da ti preporucim su da oba cm-a stavis da ne idu u napad jer je formacija jako otvorena ta dva igraca bi najbolje trebali da budu box to box tipa naingolan,marcisio itd...seme nemam neke narocite napadac bi trebao da ti bude sivonja nikako neki mrsavko jer ga jedu stoperi za dorucak.
A ovisi... Ako soliraš sa ST, može biti problem a ako kombinatorikom dođeš u šansu te zadnjim pasom bacaš ST u gol šansu, svejedno je kakve je snage. Bitan je finiš, okretnost i brzina ST igrača. Ja sam igrao s Hazardom koji nije jak igrač pa ga nitko nije taknuo. Opet, kada naletiš na boljeg igrača koji zna što radi ništa ne pomaže. Jrdnistavno je bolji i mogu se ebati koga kod imao u špici.
Zbog CAM pozicije kažu da je 4-3-3(4) najofenzivnija formacija u igri. 4-3-2-1 ipak ima kompaktniju sredinu s 3 CM igrača.