FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 692.629
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
nikonista kaže...

http://www.instagir.com/p/1449212109157967150_313120306

ovo je kao kratki gameplay fife17,pa meni nema nikake razlike 16 i 17 to je sve isti k, samo drugi zadnji broj :D

Bgm ima razlike u svemu :D

15 godina
Skilledžija kaže...
Kad smo već kod vikend lige... nisam dugo igrao sa svojim Englezima.
Nešto bi promijenio u veznom redu, ali nemam pojma što.
Možda Eriksena.... ima tko kakav savjet za upgrade ove ekipe: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jaod0Pm6nMt63:FFA17PCC

Nisam koristio gold Eriksena već samo njegove IF kartice i bio sam jako zadovoljan, no ako tebi ne odgovara mijenjaj ga.

Ja bi Hendersona zamijenio s nekim boljim... SBC Allijem, Gundoganom, Ramseyjem, Dembeleom, ...

13 godina
soft kaže...

Nisam koristio gold Eriksena već samo njegove IF kartice i bio sam jako zadovoljan, no ako tebi ne odgovara mijenjaj ga.

Ja bi Hendersona zamijenio s nekim boljim... SBC Allijem, Gundoganom, Ramseyjem, Dembeleom, ...

Uzeo sam Gundogana danas da ga probam umjesto Eriksena, ali samo jednu tekmu sam stigao odigrati s njim tako da ne znam još kakav je.

Hendersona čak ne bih mijenjao jer sam s njim prilično zadovoljan.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 17
uđem danas u draft, izgubim prvu odmah, dobijem dva gold packa i u jednom IF Hamsik koji ide za oko 300 000 :D :D

2 0 hvala 0
12 godina
jpantalon kaže...
Imao sam problema sa vezom doma jer mi nakon utakmica nije davalo coinse ni bodove pa mi je ea help dala neki link za skidanje aplikacije za pc koji ti mjeri ping na njihove servere i svasta. Pogledat cu na chrome history koji je link pa ti proslijedim u privatne poruke ako zelis.

Ajde molim te proslijedi i meni u privatne poruke ili jos bolje stavi tu na forum tako da svi mozemo izmjerit.

13 godina
FIFA 17

Aplikacija se zove UO Trace, stavio sam vam stranicu s ea helpa da vidite korake koje morate napraviti.

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Jeli netko pratio juventus ove sezone kakav je bio cuadrado,dobio sam in form njega pa me zanima da li ce dobiti upgrade nekakav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Da li ce winter upgrade dobivat i turska liga ili to samo vazi za lige petice

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Da li ce winter upgrade dobivat i turska liga ili to samo vazi za lige petice

Upgrade mogu dobiti sve kartice u igri.

Kaže mi da imam dobru vezu s ea serverom

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 15:17 (movie).
8 godina
neaktivan
E ovako, vidim dosta ste aktivni na ovu temu pa sam resio da se registrujem da postavim par pitanja, uzeo sam fifu 17 pre mesec dana, ali nikako da se naviknem na odbranu, jednostavno protivnicki igraci prolaze kroz odbranu kao pored cunjeva, inace ovo mi nije prva fifa pre ove fife sam igrao fifu world i fifu 15 na obe sam imao preko 800+ sati igranja, u fifi 15 sam se odlicno snalazio ali ovde nikako, iskreno stoperi su mi mustafi i stones da li je to do njih, ili mozda do dzojstika koristim neki no name od 1000 dinara i igram na analoge(pecurke kako ko zove) ako je to uopste bitno

0 0 hvala 0
17 godina
Bandicoot996 kaže...
E ovako, vidim dosta ste aktivni na ovu temu pa sam resio da se registrujem da postavim par pitanja, uzeo sam fifu 17 pre mesec dana, ali nikako da se naviknem na odbranu, jednostavno protivnicki igraci prolaze kroz odbranu kao pored cunjeva, inace ovo mi nije prva fifa pre ove fife sam igrao fifu world i fifu 15 na obe sam imao preko 800+ sati igranja, u fifi 15 sam se odlicno snalazio ali ovde nikako, iskreno stoperi su mi mustafi i stones da li je to do njih, ili mozda do dzojstika koristim neki no name od 1000 dinara i igram na analoge(pecurke kako ko zove) ako je to uopste bitno

Stoperi su ok iako bih ja zamijenio stonesa. U igri obrane bitan je timing kada što stisnuti. Ako fulaš ode protivnik. Braniš se veznim igračima a stoperi su korektor ako ti protivnik prođe vezu. Ne izlijetati iz formacije a bitno je posložiti i dati instrukcije igračima za svaku poziciju te složiti taktiku. Malo se poigraj sa svim postavkama a imaš na netu i pregršt instrukcija za svaku formaciju pa malo poslušaj i kemijaj dok ne nađeš ono kaj tebi odgovara..

10 godina
FIFA 17

Ja sam neki dan igrao odbranu kao pro to kad sam imao 20+ pobeda za redom, prvi put se nisam branio samo veznim igracima nego sa svima, izlazio sam i sa stoperima na igrace i sekli su su sve, jednostavno protivnici nisu imali resenja, ali taj sistem odbrane mi je trajao samo taj dan vec sutradan nisam mogao tako igrati dolazilo je do ispadanja pa sam se vratio na odbranu kao sto movie preferira jer je to izgleda za sad jedina odbrana koja  pali. Mene ubi ovaj momentum ili sta vec jedan dan ide sve super, igraci imaju dobru reakciju, ubacuju se, jednostavno lako je igrati, vec sutradan sve kontra, prekljuce skoro sve pobede juce sve porazi ali nisam mnogo igrao, izgubio jedno 4-5 i prestao igrati kad sam video da moji igraci nece da igraju, bas cu veceras da vidim kako ce se ponasati na terenu. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Uvijek naucis nesto novo,do sad u svim fifa uvijek sam se branio sa ombrambenima logicno zar ne hehe,ali sad kad sam poslusao movieov savjet puno se lakse igra ne ispadam tako cesto i skoro duplo manje golova primam,jos pogotovo ako imas likove poput kantea u vezi koji se guraju puno je lakse tak se branit jer napad srezem puno puta prije nego sto se uopce i priblize mojim obrambenim,a ako i dodju onda su debelo vec na krilu i to je prakticki to od napada

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Jesus ozlijeđen najmanje dva mjeseca. Sada bu pala cijena otw kartice. Možda je vrijeme za prodaju ako nije prekasno...

edit: prekasno je, već je pao ispod 250k coinsa. Jučer se moglo za njega dobiti 580k a danas ne možeš niti 250k. To je ljepota futa...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 18:52 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Jesus ozlijeđen najmanje dva mjeseca. Sada bu pala cijena otw kartice. Možda je vrijeme za prodaju ako nije prekasno...

edit: prekasno je, već je pao ispod 250k coinsa. Jučer se moglo za njega dobiti 580k a danas ne možeš niti 250k. To je ljepota futa...

ja sam procitao 3 mjeseca, ali kako god, pada cijena brutalno :D

17 godina
C3c1l kaže...

ja sam procitao 3 mjeseca, ali kako god, pada cijena brutalno :D

Procjene liječnika su najmanje 8 tjedana, znači možda ga ne bude i duplo duže. No strašno je da ti nešto pukne u nozi u tako kratkom vremenu, baš kada te krenulo. Nisam gledao tekmu otpočetka pa ne znam je li ga netko udario ili... No u svakom slučaju ove sezone MC nema sreće s ozlijedama.

11 godina
protjeran
Dabogda spusili svi coinse i bankrotirali kad za karticu 78 traze 500k.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
@movie ne znam koliko je to moguce, zato sto igram sa 4-1-2-1-2 formacijom sa krilima, da li da menjam formaciju?

0 0 hvala 0
17 godina
Bandicoot996 kaže...
@movie ne znam koliko je to moguce, zato sto igram sa 4-1-2-1-2 formacijom sa krilima, da li da menjam formaciju?

U svim formacijama je sve moguće a igraj onu koja ti najviše odgovara.

13 godina
neaktivan
movie kaže...

to je zato sto sam ja danas pre podne kupio njega otw i sada zainat NECU DA GA PRODAM PA MAKAR CRKO....

17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Dabogda spusili svi coinse i bankrotirali kad za karticu 78 traze 500k.

Kaj ti nije jasno? Ta 78 kartica u tjedan dana je postala 82. Kako dečko igra, brzo bi došla do 86. Skill 5*, lošija noga 4*, najtraženija liga, brazilac, buduća zvijezda.

9 godina
neaktivan
http://playerslounge.co/?r=mamula997
Eto svako ko je na ps4 moze ovdje igrati fifu u pare(turnire i 1 na 1)

0 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

to je zato sto sam ja danas pre podne kupio njega otw i sada zainat NECU DA GA PRODAM PA MAKAR CRKO....

Pa lijepo sam ti rekao da pričekaš. Kuda si išao kupovati ujutro? Najgore vrijeme pred valentinovo. Vidiš da je ujutro bila slabija ponuda. Nešto preko tri milje. Tada se ne kupuje. Kada je mala ponuda tada prodaješ a kupuješ kada je velika ponuda jer su onda i cijene manje. Sada ti ga je glupo prodavati. Dan dva će vladati panika i rasprodaja kartice a onda će se cijena stabilizirati.

14 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav, počeo sam igrati fifu ove godine, dakle prije niti jednu nisam igrao. Igram samo UT. Znam da ne igram ne znam kako pošto sam tek počeo od ove godine ali jednostavno obrana mi curi na sve strane, stopera kao da nema, napadači fulaju praktički prazan gol. Imam nekih 300k coinsa na raspolaganju na PC-u pa bih trebao neki tim sa solidnom obranom, vezom i napadom u toj vrijednosti, formacija 4321. Znam da se može napravit solidan team ali nemam iskustva pa ne znam koji igrači su dobri na pojedinoj poziciji pa bi svaki prijedlog dobro došao. Preferiram neki hybrid ako je moguće. Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 23:24 (hYpeR_YeaH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Pa lijepo sam ti rekao da pričekaš. Kuda si išao kupovati ujutro? Najgore vrijeme pred valentinovo. Vidiš da je ujutro bila slabija ponuda. Nešto preko tri milje. Tada se ne kupuje. Kada je mala ponuda tada prodaješ a kupuješ kada je velika ponuda jer su onda i cijene manje. Sada ti ga je glupo prodavati. Dan dva će vladati panika i rasprodaja kartice a onda će se cijena stabilizirati.

preko mob aplikacije sam ga uzeo za 210 k otw i mislio to je ok, sad kad sam dosao sa posla i video da je neko rekao da je van terena 3 meseca poceo sam da psujem i da se nerviram..........a jos ga nisam ni probao .......

9 godina
neaktivan
Poz,poceo sam da igram 433(4) ,da li ima neka " sema" napada ili igrate kako ispadne? Kako si igra ta form. najbolje? Ja obicno vucem na krilo pa vracam u sredinu na peterac ako mogu ako ne onda nesto muljam tu oko 16 m?! Centriram vrlo rijetko i to iz ocaja kad ne znam sta bih!
Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Sa tom sam dosao u prvu diviziju zatim ispao u trecu...

Zavisi od momentuma ali.moram reci da su 3 u sredini najvazniji.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

ja igram u 433(4) i bitnije stvari koje mogu da ti preporucim su da oba cm-a stavis da ne idu u napad jer je formacija jako otvorena ta dva igraca bi najbolje trebali da budu box to box tipa naingolan,marcisio itd...seme nemam neke narocite napadac bi trebao da ti bude sivonja nikako neki mrsavko jer ga jedu stoperi za dorucak.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Daleko ofanzivinija formacija po meni je 4321....
9 godina
neaktivan
vaskeas kaže...

ja igram u 433(4) i bitnije stvari koje mogu da ti preporucim su da oba cm-a stavis da ne idu u napad jer je formacija jako otvorena ta dva igraca bi najbolje trebali da budu box to box tipa naingolan,marcisio itd...seme nemam neke narocite napadac bi trebao da ti bude sivonja nikako neki mrsavko jer ga jedu stoperi za dorucak.

Neko je napisao da stavi oba CM da ne idu u napad a CAM da se vraca nazad, tako i radim stim da CAM biram da ima def. bar oko 70 uz solodan pass naravno !CM su mi recimo,Kante,Pereyra,Fernandinho,Dembele a na CAM stavim Gundogana  ili Hereru,ponekad Erikssena i tako ..

Na ST imam Musu,Sturidge,Remy i Vardy pa mijenjam ...

Juce niz pobjeda u prijateljskim ,danas ce biti serija poraza ...

Inace friendly niko bas ne zapinje kao sivonja ,onako opustenije se igra .

4321 sam probao,igram ponekad ali mi LF i RF stoje previse blizu ,doduse to se moze namjestiti instrukcijama !

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice