FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 693.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 17
goust78 kaže...

Kazete igrate u 1-2-3 div . Otkud siledzije u tim divizijama ?Kako su dogurale dotle ?

Ili fifa spaja ipak odokativno bez vodjenja racuna ko je koja div. ? :)

Kako otkud, FIFA 15 preko 1000 utakmica, FIFA 16 također... pa i konj bi naučio igrat nakon toliko tekmi :)

Realno, ja još nisam materijal za 1. diviziju... mogu upasti unutra, ali teško da ću izboriti ostanak.

Prošli tjedan sam imao 3 pobjede i jedan remi u 1. diviziji i sam sebi sam se čudio.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...

Kazete igrate u 1-2-3 div . Otkud siledzije u tim divizijama ?Kako su dogurale dotle ?

Ili fifa spaja ipak odokativno bez vodjenja racuna ko je koja div. ? :)

Kako otkud, FIFA 15 preko 1000 utakmica, FIFA 16 također... pa i konj bi naučio igrat nakon toliko tekmi :)

Realno, ja još nisam materijal za 1. diviziju... mogu upasti unutra, ali teško da ću izboriti ostanak.

Prošli tjedan sam imao 3 pobjede i jedan remi u 1. diviziji i sam sebi sam se čudio.

Ja sam konj koji ne moze nauciti ! hahahhahah

Imam u 16 i 17 bar 1000 tekmi pa opet sam tanak !

Vec 2 mj . ne igram fut div. zato sto imam priliku da udjem u 5 ,treba mi par bodova ,imam 5 tekmi i jasno ne smijem da igram .Bojim se poraza .

Jednostavno nemam taj pobjednicki mentalitet i to je to .Vise sam kao Italijan odmah bih se predao...

Danima vec igram samo friendly fut ! hahahah ,1-2 dnevno ...

jednostavno nisam siguran u svoju igru .....

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 9:13 (goust78).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Vidi Reusaaa..., rodi ga majka, ide za 109k, a ja cijelo vrijeme mislio da ide za mnogo više. Zadnjeg kapitalca sam kupio pred WL i to Alabu za 110k. Da sam znao da po skoro istoj cijeni mogu uzeti Reusa, ne bi se dvoumio niti sekunde. Da se sada idem rješiti Alabe, samo bi bio donji koju milju.

Ništa...,ostaje da se malo strpim i brže bolje po "Markana", tako da mi iz Bundeslige kao prioritet ostaje samo Auba, a ostalo ako uleti u packu (dobro došlo), ako ne..., imam sve kartice koje su mi potrebne i sa Bundesligom sam završio.

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 9:32 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja sam stalno na dionici 3. i 2. divizija, osvojim treću, i odma se vratim nazad :D sad će izgleda opet biti isto. Upao u drugu diviziji i iz tri tekme imam 1 bod, znači ne mogu meda, ne mogu ništa. Jedan lik me doslovno rastavio i sastavio, izgubio 2:0, lik imao samo 2 šuta i to si namjestio 2 čista zicera sam pred golmanom, a moji stajali na 16m, znači totalno mi izbacio obranu. Ali me toliko živcirao, beskrajna dodavanja tamo vamo nazad naprijed, finte, imao 70% posjed lopte, nisam mogao ništa, presing nabacio all out attack i nisam mu mogao uzeti loptu, uvijek ima slobodno igrača uvijek ima neki pas, mislim da je imao 95% točnih dodavanja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

Vidi Reusaaa..., rodi ga majka, ide za 109k, a ja cijelo vrijeme mislio da ide za mnogo više. Zadnjeg kapitalca sam kupio pred WL i to Alabu za 110k. Da sam znao da po skoro istoj cijeni mogu uzeti Reusa, ne bi se dvoumio niti sekunde. Da se sada idem rješiti Alabe, samo bi bio donji koju milju.

Ništa...,ostaje da se malo strpim i brže bolje po "Markana", tako da mi iz Bundeslige kao prioritet ostaje samo Auba, a ostalo ako uleti u packu (dobro došlo), ako ne..., imam sve kartice koje su mi potrebne i sa Bundesligom sam završio.

Alaba je trenutno 96k... Kako sve ide nizbrdo. Dobro za one koji kupuju, loše za one koji prodaju.

9 godina
neaktivan
Sinoc sam u afektu napravio po meni veliku glupost jer sam prodao 86 mertensa za 235k(kupio ga za 341k) icardija za 51k i deca za 230k(platio ga 310k) da bi kupio If beinsa i legendu hadzija.popusio sam zestoko jer nisam imao strpljenja da cekam vise taj upgrade.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

http://www.instagir.com/p/1449212109157967150_313120306

ovo je kao kratki gameplay fife17,pa meni nema nikake razlike 16 i 17 to je sve isti k, samo drugi zadnji broj :D

0 0 hvala 0
15 godina
vaskeas kaže...
Sinoc sam u afektu napravio po meni veliku glupost jer sam prodao 86 mertensa za 235k(kupio ga za 341k) icardija za 51k i deca za 230k(platio ga 310k) da bi kupio If beinsa i legendu hadzija.popusio sam zestoko jer nisam imao strpljenja da cekam vise taj upgrade.

Istina, "talijanima" je jako pala cijena od subote. Ja sam svoje (isto 86 Mertensa, Salaha 87, itd) u petak prodao sve skupa za 150k više nego šta idu danas. Iako mi je ekipa bila jako dobra, falilo mi je nešto u veznom redu, SIF Broz, IF Joao i OTW Pjanić mi nikako nisu legli i nisu mi uljevali povjerenje.

Sada se svi već spremaju za BPL weekend ligu i za onu tamo iza kada su BBVA i Bundesliga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2017 11:33 (soft).
16 godina
neaktivan
FIFA 17

ko novi iphone koji je za samo za 1cm dulji od prethodnika a drugo sve isto :D

0 0 hvala 0
15 godina
nikonista kaže...

ko novi iphone koji je za samo za 1cm dulji od prethodnika a drugo sve isto :D

Nekad je i 1 cm više jako bitan ;)

13 godina
FIFA 17
Kad smo već kod vikend lige... nisam dugo igrao sa svojim Englezima.
Nešto bi promijenio u veznom redu, ali nemam pojma što.
Možda Eriksena.... ima tko kakav savjet za upgrade ove ekipe: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=jaod0Pm6nMt63:FFA17PCC
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nikonista kaže...

http://www.instagir.com/p/1449212109157967150_313120306

ovo je kao kratki gameplay fife17,pa meni nema nikake razlike 16 i 17 to je sve isti k, samo drugi zadnji broj :D

To su dvije dijametralno suprotne igre i jedina veza im je što ih radi ista firma. Sada bih ti mogao cijelu stranicu nabrajati očite razlike u ove dvije igre ali nema smisla kada ionako ne vidiš nikakvu razliku, kako kažeš. No evo par najbitnijih. Dva različita enginea pokreću ove igre. za razliku od fif16 u fifi17 teško je igrati cika caka s jednim igračem i prolaziti kroz obranu kao kroz maslac. Za razliku od fife16 u fifi17 dodavanja su neusporedivo preciznija, za razliku od fife16 u fifi17 golmani su neusporedivo lošiji na udarce iz daljine jer se jedva odlijepe od trave. Za razliku od fif16 u fifi17 je puno teže ući na prvu stativu i golmanu zabiti gol. Za razliku od fife16 u fifi17 ozlijede igrača su nekoliko puta češće. Za razliki od fife16 u fifi17 konačno možeš pucati loptu po travi i gol glavom zabijati od trave. Za razliku od fife16 u fifi17 korneri su po meni korak u nazad, za razliku od fife16 u fifi17 je iz korjena promjenjen način izvođenja penala, za razliku od fife 16 u fifi 17 dodane su nove mogučnosti i pogled prilikom izvođenja slobodnog udarca.. dalje mi se ne da nabrajati...

9 godina
neaktivan
soft kaže...

Sada se svi već spremaju za BPL weekend ligu i za onu tamo iza kada su BBVA i Bundesliga.

Mrzim kada nas uvjetuju, ali ima i to svoje draži. Za LaLigu Santander i Bundesligu sam i više nego spreman, a za PL mi je čupavo, ali sklepat ću nešto.

WL je idealna prilika za doći do specijalnih kartica i bolje se posvetiti fut champions modu nego stuč coinse na packove i dobit čunu. Šokirao sam se kada me dočekala mjesečna nagrada, koja je došla tek u petak tj., nakon tjedne. Moram priznati da su me pozitivno iznenadile 3 solidne IF kartice lijepog dizajna, koje će mi super poslužiti. Bilo mi je iznenađenje jer nisam očekivao takvo što, + što mi je dalo morala da se posvetim ovom modu još više.

Jbt., kad bi u packovima izvukao 3 IF kartice. Još jednom napominjem da se vrijedi boriti, jer kada vas zapljusnu one crvenozlatne boje, osjećaj je više nego dobar.

Croatian Football Club Mavericks
14 godina
TheMaverick kaže...
soft kaže...

Mrzim kada nas uvjetuju, ali ima i to svoje draži. Za LaLigu Santander i Bundesligu sam i više nego spreman, a za PL mi je čupavo, ali sklepat ću nešto.

WL je idealna prilika za doći do specijalnih kartica i bolje se posvetiti fut champions modu nego stuč coinse na packove i dobit čunu. Šokirao sam se kada me dočekala mjesečna nagrada, koja je došla tek u petak tj., nakon tjedne. Moram priznati da su me pozitivno iznenadile 3 solidne IF kartice lijepog dizajna, koje će mi super poslužiti. Bilo mi je iznenađenje jer nisam očekivao takvo što, + što mi je dalo morala da se posvetim ovom modu još više.

Jbt., kad bi u packovima izvukao 3 IF kartice. Još jednom napominjem da se vrijedi boriti, jer kada vas zapljusnu one crvenozlatne boje, osjećaj je više nego dobar.

Kakvu BPL weekend league-u? Kakvu BBVA WL, i Bundesligu? Hahah, gdje pise da ce to biti uvjeti? Nista neznam o tome :O

13 godina
Cadus kaže...

Kakvu BPL weekend league-u? Kakvu BBVA WL, i Bundesligu? Hahah, gdje pise da ce to biti uvjeti? Nista neznam o tome :O

U igri ima kalendar vikend lige i unutra piše koji su uvijeti.

Ja sam gledao za ovaj vikend i piše samo BPL.

Za idući vikend me ne zanima pošto se vjerojatno neću kvalificirati :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
Skilledžija kaže...
Cadus kaže...

U igri ima kalendar vikend lige i unutra piše koji su uvijeti.

Ja sam gledao za ovaj vikend i piše samo BPL.

Za idući vikend me ne zanima pošto se vjerojatno neću kvalificirati :)

Aha, vidim! Glupost...

8 godina
neaktivan
FIFA 17

Odigrana prva ovogodišnja vikend liga...13 pobjeda u 25 tekmi....sasvim zadovoljan :) Čekam coinse u četvrtak i vald će uletit neki solidan igrač u packovima. Automatski se kvalificirao za slj. vikend, jedino što moram složit novi BPL squad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Kakva vam je latencija u vikend ligi na konzolama? Meni većinom bude 2 ili 3 crtice od 5, a imam 120/15, i ping mi je odličan prema onom njihovom testu. Na pc bude odlično, bez laga. Na ps očajno, godinama mi kasne pokreti ili driblinzi. Ovaj vikend 21/30, stvarno nisam imao živaca za odigrati zadnjih 10.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Bio na domak osvajanja prve divizije a sada ispao uz druge lige.
10ak poraza u 12 utakmica.
Svaka čast ea...nema utakmice u kojoj ne pogodim 3 precke i da ne igram sa ne normalnim laggom.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
na kom njihovom testu, posto ja izgleda pojma nemam o tome???znam za speedtest.net
10 godina
jpantalon kaže...

Kakva vam je latencija u vikend ligi na konzolama? Meni većinom bude 2 ili 3 crtice od 5, a imam 120/15, i ping mi je odličan prema onom njihovom testu. Na pc bude odlično, bez laga. Na ps očajno, godinama mi kasne pokreti ili driblinzi. Ovaj vikend 21/30, stvarno nisam imao živaca za odigrati zadnjih 10.

Ja imam konstantno 4 zelene crtice u wl, nikad svih 5 nisam imao, a ove 4 su mi kao svih 5 jer jos nisam imao ni najmanji lag. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
8 godina
neaktivan
Takodjer 4 i nema nikad laga

0 0 hvala 1
13 godina
Imao sam problema sa vezom doma jer mi nakon utakmica nije davalo coinse ni bodove pa mi je ea help dala neki link za skidanje aplikacije za pc koji ti mjeri ping na njihove servere i svasta. Pogledat cu na chrome history koji je link pa ti proslijedim u privatne poruke ako zelis.
9 godina
neaktivan
Moze neko pomoci malo oko marketa i trgovanja, skroz slaba zarada od wl i divizija pa bi malo presao na market, moze neko par prijedloga dati ili neki klip sa youtube gdje je metoda marketa 100% efikasna, na ps4 igram

0 0 hvala 0
15 godina
Mamula97 kaže...
Moze neko pomoci malo oko marketa i trgovanja, skroz slaba zarada od wl i divizija pa bi malo presao na market, moze neko par prijedloga dati ili neki klip sa youtube gdje je metoda marketa 100% efikasna, na ps4 igram

1. Kupiš jeftino.

2. Prodaš skupo.

3. Ponavljaš 1 i 2 dok te herc ne strefi ko moviea.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
jpantalon kaže...
Imao sam problema sa vezom doma jer mi nakon utakmica nije davalo coinse ni bodove pa mi je ea help dala neki link za skidanje aplikacije za pc koji ti mjeri ping na njihove servere i svasta. Pogledat cu na chrome history koji je link pa ti proslijedim u privatne poruke ako zelis.

aj stavi ga na grupu pa da svi mjerimo.

17 godina
Mamula97 kaže...

Hex ti je dao formulu samo u krivo vrijeme. Jedino još možeš zaraditi na IF karticama i to čim se pojave u srijedu u 19h. Prvih 15 minuta možeš naći buy now svašta, samo moraš biti brz. Recimo sokratis  se u srijedu u 19h na PS4 mogao dobiti za 70k coinsa a pola sata kasnije je išao za 120k coinsa. U ovom trenutku drugo nema smisla zbog sloma marketa.

10 godina
FIFA 17

Sad bas igram prvu diviziju i toliko je igra kvarna da je ocito, igraci mi imaju presporu reakciju, ne ubacuju se u prostor tacno se vidi da je igra protiv tebe zato vise nema nerviranja... Igram sad protiv nekog ima aguera, bejla itd razbijem ga i pored svega toga prvo poluvreme ali samo 1:0 za mene jer ne mogu dati gol krene drugo poluvreme moji odbrambeni igraci se izmicu kao da neko upravlja sa njima i pusta njemu slobodan prolaz, sledeci trenutak shvatim kako je lag preveliki i lik mi brzinski da dva gola, posle se nisam ni trudio samo sam posmatrao koliko mi laguje i sta se desava. Znaci juce osvojim drugu diviziju a danas ne mogu da odigram postenu utakmicu ali se ne nerviram vise ni najmanje jer igra je takva kakva je, nek se lepo nosi ea i njihova usrana fifa pravljena za balavce. Profi igraci se izbore sa tim ner su daleko bolji od ostalih ali mi prosecni se mozemo slikati i nervirati samo oko gluposti. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

upravo osvojio prvu diviziju po 3 put samo ovaj put bez poraza 7-2-0 skor.

a u vikend ligi zakucan za gold 2 a sigurno mogu do elite 3 ali u idealnim uslovima.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
i ja isto tako samo sto kad dojde petak posle podne tj kada dojdem sa posla i posle kratkog odmora krenem sa vikend ligom ja pocnem konfuzno i skroz debilno da igram, ni dva posto od onog sto sam igrao tokom nedelje...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice