hahah nevjerovatno kako mi se sad vratilo,tocno vidim da je momentum bio na mojoj strani,14 pobjeda,4 do kraja trebam svih 4 za gold 3,pobjedio svih 4 al na koji nacin sve sto sam opucalo ulazilo iz slobodnjaka,kornera,iz bilo kakve daljine bilo sta i bilo s kime,svi prolaze kao dinho u najboljim danima,a cvrsti u duelima kao da su hulk,nekoliko prekrsaja za crvene i u prostoru ne svira nista,igrac mi ima zuti i namjerno uklizavam s leda izazivam crveni,nekoliko puta rusim protivnika s tim igracem ali sudac mrtav ladan,strava,protivnik i ja se ramplamo(naguravamo) i svaki kontakt kad ja imam loptu sudi za mene a protiv mene nista,jbt ti igru pa nek naprave ko je bolji bolji je a ne nego izgubim i imam gorak okus jer sam izgubio zbog sugavog momentuma a znam da sam bio visestruko bolji,al kad izgubim u tvrdoj tekmi kad ne odlucuje igra nisam razocaran zbog poraza,znam da me pobjedio bolji i tocka
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledam danas cijene, slabo je to. Blagi pad. Ništa posebno. Iskustvo od prošle godine i ovogodišnji crni petak kažu da većeg pada neće niti biti. Vidjet ćemo. Mjesec i pol dana sam bez igrača čekajući ovo i onda kako stvari stoje, voda. Danas sam uzeo sif hazarda st. Nadam se da će dobiti upgrade i da će mu cijena znatno skočiti. Dvije if kartice, motm kartica, zaštitno lice igre. Svi preduvjeti za upgrade su tu.
Za mene je ovaj prošli tjedan bio uspješan...Vratio se u DIV 2, kvalificirao se za vikend ligu, dogurao do gold rank 3, malo financijski došao do sebe i složio si pristojne 3 momčadi iz 3 lige 5-ice(Bundesliga, Calcio A, La Liga), a sada lagano složiti Francuze i na kraju PL, tako da u slučaju da mi uleti nešto u packovima odmah mogu pojačati bilo koji od squadova.
Vikend ligu sam igrao jednu sa švabama, drugu sa ekipom iz La Lige, čiju kičmu čine dečki iz A. Madrida. Konačno da sam si nabavio R. Sancheza i lik je stvarno zvijer, kao i C. Bakambu iz "Žute podmornice" kojeg sam ubacio umjesto onog krampa Morate i lopate Torresa koji su djelili minutažu, a on mi to vratio na najbolji mogući način, a ovu dvojicu zacementirao u rezerve.
Ima neki klinac sa ovim punim ili polupraznim tribinama, što ovisio o nizu pobjeda ili osvojenim trofejima. Igram na Old Traffordu koji je prije osvojenih kvalifikacija bio solidno popunjen ali se dalo primjetiti da su pojedini djelovi tribina prazni, a nakon kvalifikacija i pobjedonosnog niza u div 3 bio ispunjen do posljedenjeg mjesta. Mislio sam da to ima veze sa grbom kluba i ovisi o tome da li je bronze, silver ili gold, ali izgleda da nema, tako da..., obratite malo pozornost na taj detalj jer moji su dobar broj tekmi letjeli na terenu.
Ostavio se malo FUT-a preko vikenda, igrao Online Seasons s Arsenalom, kroz 3 sezone ušao iz 4. u 1. ligu, tj. još sam u drugoj, ali je prolaz osiguran, imam još jednu tekmu, treba mi pobjeda za osvajanje. Alexis Sanchez ubija, morat ću ga kupiti u FUT-u i složiti neki BPL squad :) i da, igranje seasonsa i FUT-a nebo i zemlja, nema momentuma, igrači se normalno ponašaju, kako igraš tako i prođeš...
i da, igranje seasonsa i FUT-a nebo i zemlja, nema momentuma, igrači se normalno ponašaju, kako igraš tako i prođeš...
Prije ili kasnije ćeš shvatiti da tamo vlada isto sranje ako ne i gore. Bilo je mnogo takvih koji su se zasitili futa i krenuli igrati seasons i nakon početne bajke se probudili. Sve dok ne dosegneš 4.5*-5* bit će bajkica, kao i određeni broj pobjeda i poraza.
i da, igranje seasonsa i FUT-a nebo i zemlja, nema momentuma, igrači se normalno ponašaju, kako igraš tako i prođeš...
Prije ili kasnije ćeš shvatiti da tamo vlada isto sranje ako ne i gore. Bilo je mnogo takvih koji su se zasitili futa i krenuli igrati seasons i nakon početne bajke se probudili. Sve dok ne dosegneš 4.5*-5* bit će bajkica, kao i određeni broj pobjeda i poraza.
Hmmm moguće, ali za sada ništa, u nekih 50-60 odigranih tekmi...
Koliko je ova igra jadna kada liku zabijem dva gola glavom i to s kanteom i shaqiriem koji zajedno imaju 2m? inače ne sjećam se kada sam zadnji put zabio gol glavom a onda u jednoj tekmi s dva pigmejca zabijem dva gola. Imam SIF Bentekea i u dvadesetak tekmi još nije zabio gol glavom, nije niti udarac glavom do sada uputio. Evidentno sam bio bolji, propustio pregršt prilika. Lik mi iz jednog kornera zabije i odemo u produžetke. I onda s dva bizarna gola, dva najniža igrača na terenu zabijem mu dva gola glavom. Na golu mu neuer a stoperi boateng i IF sokratis. Oba centaršuta na nekih 7/8 m po sredini gola.... ja bih si na njegovo mjestu jaja odgrizao od muke..
No kako mi je ovu tekmu igra dala bez obzira što sam bio bolji ali nisam uspijevao zabiti, tako mi je prošlu tekmu uzela kada mi je obrana stajala cijelo vrijeme jako visoko i nikoga nisu čuvali. Lik me iskontrira 4 ebena puta a da nema mojih stopera u blizini protivničkog napadača koji samo okomito od centra trči sam na golmana. Lik je imao 30% posjed lopti i upučena 4 udarca po golu. Ja 20 udaraca, 3 stative, nekoliko zicera i na kraju 4-0 za njega. Nezamislivo i neobjašnjivo. No to je fifa, samo se nasmijem i vozi dalje.. Otkako sam malo pojačao momčadi teže zabijem. Što su sve fulali muller, hazard, benteke, dembele, to je strašno. Svaka tekma bar tri stative. I tako jučer cijeli dan. Dan prije 15 tekmi, 13 čistih pobjeda s puno lošijim sastavom.. Kupim ovog crnog dembelea i ne mogu ja s njim igrati. Fizički je slab, ja nisam skiler. Lošija noga mu je 5 zvjezdica a do gola ne može puknuti. No mislim da će mu cijena rasti i s obzirom kako igra dobit će još pokoju if karticu pa se nadam zaradi u bližoj budučnosti.. Za njega je crni embolo svemirska tehnologija. Igrač baš kakvog volim. Visok, jak, čvrst, brz, dobar udarac. Kompletan igrač
Sad tri utakmice zaredom ja dobijem gol u 45 minuti.
I to svaki iz nekakvog glupavog odbijanca ili uklizavanja koji direkt ide na napadača, a obrambeni piju vodu na aut liniji valjda i nema tko branit gol.
Ova zadnja sad kad sam dobio gol... ispucavam u sredinu na mog igrača i on sam k'o duh, znači potpuno neometan i idem glavom dodat odmah lijevom igraču do njega i on pogrešno doda protivniku u noge, ovaj odmah pošalje na napadača i gol.
Ovakva ispucavanja u 99% slučajeva točno dodajem suigračima, a pogotovo kad je igrač sam i nije ometan, ali ovaj put mu je valjda komarac uletio u oko pa je promašio loptu - baš zanimljivo tako da i treći put zaredom dobijem gol u 45'.
Pa neka mi netko kaže da ova igra nije poluskriptirana i polunamještena.
danas se u to uvjerio da je zalosno i nevjerovatno i neznam cime sam to izazvao,ali prvi put sam pozelio bacit joystik u zid,nemogu vjerovat da sam se toliko raspizdio zbog jedne igre,samo moj primjer je ovakav 9 utakmica vikend lige, na njih 7 vodim 1:0 teskom mukom i u svakoj,ali bas svakoj od tih 7 tekmi ja sam dobivao gol u 90 min,ponekad mi se 2 ombrambena igraca sudare,ponekad jednostavno ko da ih nema samo se razmaknu
Apsolutno ista stvar u vikend ligi. 5 tekmi za redom zabijam prvi gol od 10. do 20. minute, vodim glavnu riječ cijelu tekmu, pogodim koju stativu, brane mi mrtvace, ali ja se ne živciram toliko jer znam da imam minimalno vodstvo. ALI, u 85.min+ Bailly i Smalling mi se razdvajaju u sredini na vrhu šesnaesterca iz nerazjašnjenih razloga i primam glupi gol i idemo u produzetke. Svih 5 sam izgubio u produžecima bez penala, u 2 tekme sam zabio u 94. min ali primio 3 jer mi bekovi jednostavno umru na terenu što je nevjerojatno, predkraj regularnog dijela su bili solidnoj stamini.
Pitanje za vas malo iskusnije. Poslali su mi ovi iz FUTa poruku prije par dana ako izborim GOLD3 u weekend league sta sam
i uspio da sam automatski kvalificiran za sljedecu. Maloprije se spojio i pise da nisam kvalificiran?
Trebam li cekat koji dan ili ?
Trebam li cekat koji dan ili ?
Da jer tek danas završava vikend liga. Ne možeš se kvalificirati za nešto za što kvalifikacije još nisu niti počele.
Zavrsila je jutros u 8. Znaci pocela je nova a meni pise da nisam kvalificiran?
U cetvrtak kad dobis nagrade od ove zadnje wl ces dobit i automatsku kvalifikaciju u slijedecu wl. Spomenuto je ovdje jedno 500 puta vec.
Citam vec misec dana sve komentare ali izgleda da sam slip.
Hvala
Imam par pitanja i zapazanja, prebacio sam se s PC-a na PS prije nekoliko dana. Zasad mi se cini da je skill level igraca na PC-u veci nego na PS-u, doduse odigra sam tek 30tak online utakmica pa moguce da se varam. Ekipa na PS-u je puno re*tardiranija, od PTB do silovanja oko korner zastavice, dabanja itd. pretpostavljam da vise djece igra na konzolama pa i takvo ponasanje pojedinaca.
I sad pitanje svih pitanja, kako rjesit menu lag na PS-u ? Nije moguce da postoji toliki lag na konzoli od 2k+ kn, jeli to do igre ? Jeli mi potreban CD ili se to instalira na disk pa tu negdje laga ? Koji Vam je NAT type ? Dok stavim neki consumable prode po dana koliko mi laga.
Imam par pitanja i zapazanja, prebacio sam se s PC-a na PS prije nekoliko dana. Zasad mi se cini da je skill level igraca na PC-u veci nego na PS-u, doduse odigra sam tek 30tak online utakmica pa moguce da se varam. Ekipa na PS-u je puno re*tardiranija, od PTB do silovanja oko korner zastavice, dabanja itd. pretpostavljam da vise djece igra na konzolama pa i takvo ponasanje pojedinaca.
I sad pitanje svih pitanja, kako rjesit menu lag na PS-u ? Nije moguce da postoji toliki lag na konzoli od 2k+ kn, jeli to do igre ? Jeli mi potreban CD ili se to instalira na disk pa tu negdje laga ? Koji Vam je NAT type ? Dok stavim neki consumable prode po dana koliko mi laga.
Taj menu lag sam osjetio na PS3 kod fife 15 i znam kako ti je, disk mi je bio isfrižan pa sam ublažio situaciju time što sam prodao disk i kupio digitalnu verziju, lag se doduše i dalje osjetio ali manje. Fifa 17 na ps4 mi ide brzinom svjetlosti i ne osjećam lag ni najmanje.
Na ps4 ima puno više igrača i naravno da će samim time bit i puno više lošijih igrača. Dođi u prvu diviziju, tu počinje zabava
Gledam ovvya kako otvara packove. 11 000 fifa pointsa potrošio je da bi dobio rooneya? Neki put se stvarno pitam tko su ti likovi koji nešto dobiju u packovima?
Gledam na futheadu toty attackers Messi, Ronaldo i Suarez. Znači li ovo da ih se može dobiti u packovima u četvrtak ili?
Gledam na futheadu toty attackers Messi, Ronaldo i Suarez. Znači li ovo da ih se može dobiti u packovima u četvrtak ili?
Od jučer su u packovima.
Gledam ovvya kako otvara packove. 11 000 fifa pointsa potrošio je da bi dobio rooneya? Neki put se stvarno pitam tko su ti likovi koji nešto dobiju u packovima?
Jučer Castro dobio TOTY Suareza... otvarao hrpu 50k paketića, 55k,... potrošio 150k fifapointsa (dobio 2-3 walkouta i R.Carlosa od značajnijih igrača), dok u 15k packu nije dobio Suareza.
Evo da se pohvalim malo protiv kakvog sam igrača igrao
I kako si prošao ? :)
Upravo sam kupio 4600 Pointsa i prva poruka koju dobijem:
Our servers are temporarily down while we work on making things better. Please come back later.
EDIT: Proradilo, al bolje da nije. Najbolje što sam dobio je hebeni Mandžo, dva puta Moutinho i TRI puta Kolašinac. Fortuno, kučko bezdušna
Upravo sam kupio 4600 Pointsa i prva poruka koju dobijem:
Our servers are temporarily down while we work on making things better. Please come back later.
EDIT: Proradilo, al bolje da nije. Najbolje što sam dobio je hebeni Mandžo, dva puta Moutinho i TRI puta Kolašinac. Fortuno, kučko bezdušna
Kažem ti, ovvy je ispucao 11k fifa pointsa a nije dobio nazad 100k coinsa. Strašno.
Izgubio sam 2:1, ja sam igrao sa Rostovom,a on je bio neki francuski klub koliko se sjećam,mislim da je Toulouse bio...vodio je,pa sam uspio izjednačit i onda sam negdje otprilike u 86 min popio gol iz slobodnjaka,frajer me iznenadio,očekivao sam udarac po golu,pa sam s jednim igračem stao direktno kod gola da izbacim loptu s glavom jer golmani obično dobiju gol iz slobodnog,a frajer odigro neku akciju bolesnu i pobjedio me,ali bila je utakmica tijesna s malo prilika.
Izgubio sam 2:1, ja sam igrao sa Rostovom,a on je bio neki francuski klub koliko se sjećam,mislim da je Toulouse bio...vodio je,pa sam uspio izjednačit i onda sam negdje otprilike u 86 min popio gol iz slobodnjaka,frajer me iznenadio,očekivao sam udarac po golu,pa sam s jednim igračem stao direktno kod gola da izbacim loptu s glavom jer golmani obično dobiju gol iz slobodnog,a frajer odigro neku akciju bolesnu i pobjedio me,ali bila je utakmica tijesna s malo prilika.
Uff takve tekme volim, napete do samog kraja :) to mi je OK i ako izgubim, samo da nisu krumpiri od golova hehe
Nego, to si igrao Online Seasons ?