FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 659.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Uff.. 

Nisam upalio fut od onog dana i mogu vam reci da mi niti ne pada na pamet i niti mi fali :)

Odmor u glavi i nema nerviranja ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Jesu izbacili od izlaska igre neki fix za microstuttering? Nisam u toku baš

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 17
Marijooo kaže...
Uspio sam prekjucer uc u prvu diviziju i bio automatski kvalificiran u vikend ligu. Prije toga nisam probavo uopce se kvalificirat. I mogu rec da definitivno losiji igraci igraju vikend ligu nego 1. I 2. diviziju, ocekivo sam da ce pit puno teze. Nakon 20 tekmi sto odigrah jucer imam skor 13-7, naiso sam sam na 3 protivnika sto su bili bas pro igraci koji su me pobjedili lakocom, jel su i bolji igraci, a i imaju momcadi o kojima ja mogu samo sanjat.... Ostatak ekipe nis posebno

Zato sto te u WL spaja s igracima koji imaju isti ili slicni score ko ti. Spoji 15 pobjeda u nizu pa ces vidit s kakvim ce te igracima spajat.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
11 godina
E za to nisam imo pojma, sad sam na 14,valjda cu uspjet do 20 doc, i ja vise nego zadovoljan
8 godina
neaktivan
Jel igra netko pro club?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Klasična fifa tekma. Protivnici podjednaki, igra podjednako jebe obojcu. Dva puta izađem pre njegovog golmana i dva puta pogađam stativu. Lik dva puta izlazi pred mog golmana i dva puta pogađa stativu. I kad sam mislio da će produžeci, igra mi da još jednu šansu. Prodam mu kontru ko da lik prvi put igra fifu i to u 90+ minuti. Gol, sudac svira kraj. Ja bih riknuo na njegovom mjestu od bijesa. Vrlo vjerojatno je i on. No to je fifa. Tekmu prije mi je uzela, sljedeću vratila. No izgleda da je igra bila u problemu jer je morala vratiti obojci..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Na legendary, mislim da sam spreman za fut xd... Meni se cini da je lakse igrati na ps nego na pc. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2017 18:21 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Na Fifi 17 je kompjuter totalna katastrofa ,po meni je teže bilo na legendary na prošloj Fifi,igra mi se career mode,no kad vidim koliko je komp očajan na legendary,držim se online season moda. To je po meni najbolje.

14 godina
hrcak12345 kaže...

Na Fifi 17 je kompjuter totalna katastrofa ,po meni je teže bilo na legendary na prošloj Fifi,igra mi se career mode,no kad vidim koliko je komp očajan na legendary,držim se online season moda. To je po meni najbolje.

Podesi si slidere.

9 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
hrcak12345 kaže...

Podesi si slidere.

Vidiš za to uopće nisam znao,hvala na savjetu, pokušat ću s time.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel vama radi FUT ili online išta uopće ? 

Cili dan meni ne radi, da su im offline serveri ...  A vidim da neku ljudi igraju , pa mi je cudno to

1 0 hvala 0
17 godina
duYe kaže...

Jel vama radi FUT ili online išta uopće ? 

Cili dan meni ne radi, da su im offline serveri ...  A vidim da neku ljudi igraju , pa mi je cudno to

Na PS4 sve normalno cijeli dan...

13 godina
neaktivan
brat mi kaze da je juce bio neki update za pc verziju vezano za fut champions a to je kako sam ga ja razumeo da je vezano za one koji doguraju do gold 2 ranga da se za sledeci turnir automatski kvalifikuju????da li neko zna nesto vise o tome posto za ps4 verziju nije bio nikakav update
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Cao ljudi,citam vas neko vreme,a danas sam odlucio da se registrujem i upitam vas par stvari. Resio sam konacno da sa fifa 14 predjem na fifa 17 i kupio original. Igrao sam malo FUT ali me ne privlaci nesto posebno,tako da igram seasons... Imam par pitanja...  Da li sam ja glup ili ovi iz EA ne umeju da nameste normalno izbijanje lopte nakon kornera... Znaci koji god da ja pravac drzim i izbijam loptu,lopta leti u novi korner (pa se tako nanize i po 5 uzaspotnih komada ) ili se odbije na izvodjaca kornera i onda kad se igra smori dozvoli mi nakraju da izbijem loptu negde ( ne tamo gde sam zeleo nego negde ) ....??!! Drugi problem je sto mi nekada izgleda da se takmicim sa igrom a ne za protivnikom.... igraci ne slusaju kontrole,dodaju ko kako gde stigne ,naravno lose,lopta se fliperom odbija do njihovih igraca,svaka odbijenja je protivnicka ,igrac se zabaguje i bleji pored lopte i tako dalje ....znaci postoje utakmice gde ne mogu da vezem 2 pasa,a nije do protivnika,obicno se takve utakmice dese posle onih kada pobedim protivnika sa po 4-0 ili tako nesto. Naravno i golmani imaju svoje trenutke pa tako rejna odbrani 14 suteva od 25 ukupno upucenih ,i tako me pobede sa 2 suta u okvir gola.. VOlim da sutiram sa distance,ali u ovih 14 jedno 7 je bilo stopostotno... Takodje imam problem sa "cant synce" bugom....Desava se kako kad,al sad sam poludeo kad sam u finalu cupa poveo u 80 minutu i odmah posle gola iskoci mi ovo sranje?! ZNa li se zbog cega se to desava i imali nekog leka? Inace mi se igra svidja, pes ne mogu da igram ,jednostavno mi se ne svidja. Kada igrica radi onako kako treba da radi i slusa sve moje kontrole ,veoma je dobra ( korner bag ) ne racunam.....

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Dobe li se nagrade za FUT champions ako se ne odigra svih 40 utakmica?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dobija se , gleda se do kog ranga si stigao....
16 godina
neaktivan

dobiju se,nemoras odigrat svih 40

EDIT: jbg kolega me prestigo :)

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2017 10:30 (Ryder007).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Meni i dalje neće radi, ostali na PCU , jel vama radi?

0 0 hvala 0
17 godina
duYe kaže...

Meni i dalje neće radi, ostali na PCU , jel vama radi?

Ako misliš na fut evo radi normalno...

11 godina
neaktivan
Jel treba odigrat svih 40 utakmica vikend lige da bi dobio nagradu,ostalo mi jos par tekmi a neda mi se halat?

0 1 hvala 0
17 godina
kovac91 kaže...
Jel treba odigrat svih 40 utakmica vikend lige da bi dobio nagradu,ostalo mi jos par tekmi a neda mi se halat?

Pa je li problem pročitati par redova iznad? Svaki vikend ista pitanja.. zašto bi morao odigrati sve tekme? Nagrađuje se broj pobjeda a ne broj odigranih utakmica. One koje nisi odigrao, kao da si ih izgubio. Ostaješ na broju pobjeda i shodno tome dobijaš nagradu. Meni je to logično..

11 godina
neaktivan
Hvala na odgovoru,citao sam dosta postova i nisam nasao,nadam se da ti nisam uzeo puno dragocjenog vremena
12 godina
neaktivan
FIFA 17

porzdrav ljudi.

znaci neki protivnicu mi toliko siluju igrace da ne mozes blizu pric. 

i ne sudi faul. a meni svaki kontakt sudi.

sad mene zanima kako to izvode datako grubo igraju takva neka sila?

koje dugne pritiscu?

nijem i jasno. mislim vidi se da su dobri igraci.

nekazem to. ali svaku takvu utakmicu ostanem 0:0.

jer ni blizu gola ne mogu doc. 

pa molim pomoc? 

kako je moguce toliko silovanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kovac91 kaže...
Hvala na odgovoru,citao sam dosta postova i nisam nasao,nadam se da ti nisam uzeo puno dragocjenog vremena

Ne, ali pogledaj samo par redova iznad tvog upita? Netko je pitao u 10h i odgovoreno mu je, a dva sata kasnije postavljaš isto pitanje što znači da nisi čitao jer je odgovor na tvoje pitanje bio par centimetara iznad tvog upita. Obrati pozornost na vrh moje fotke i na dno fotke. Razmak u pitanjima je dva sata. Ako to ne možeš povezati sa svojim pitanjem....

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2017 17:37 (movie).
10 godina
I ja sam davno tako nst primetio, tacno ne stignes primiti loptu koliki presing igraju, pa im se nenormalno odbija lopta kao u fliperu, svaka odbijena je kod njih i mene zanima kako igraju na takav nacin a sto kazes nisu losi igraci ali koriste neke fore sigurno jer se bas primeti da je visa sila umesala prste xd.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo i dalje nemogu ući na FUT , ili Online uopće koji mod...

Kada udem u Fut Web APP , piše me ovo : 

Sorry, there was an error logging into the FUT Web Application. We were not able to verify your FUT 17 account data. Please wait a while and try again by refreshing your browser. For help, please go to EA Answers HQ.

A kada udem priko mobilne aplikacije piše mi da su serveri offline zbog održavanja...

Na PCu igram.

Nije mi uopće do igre, nego trgovanja.

Zadnjih par dana zaredom, zarađiva bih minimalno 80-100 k dnevno...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
Marijooo kaže...
Uspio sam prekjucer uc u prvu diviziju i bio automatski kvalificiran u vikend ligu. Prije toga nisam probavo uopce se kvalificirat. I mogu rec da definitivno losiji igraci igraju vikend ligu nego 1. I 2. diviziju, ocekivo sam da ce pit puno teze. Nakon 20 tekmi sto odigrah jucer imam skor 13-7, naiso sam sam na 3 protivnika sto su bili bas pro igraci koji su me pobjedili lakocom, jel su i bolji igraci, a i imaju momcadi o kojima ja mogu samo sanjat.... Ostatak ekipe nis posebno

Zato sto te u WL spaja s igracima koji imaju isti ili slicni score ko ti. Spoji 15 pobjeda u nizu pa ces vidit s kakvim ce te igracima spajat.

Apsolutno nije istina. Matchmaking u weekend ligi uopće nije vezan na trenutni skor u WL.

13 godina
FIFA 17

Sad tri utakmice zaredom ja dobijem gol u 45 minuti.

I to svaki iz nekakvog glupavog odbijanca ili uklizavanja koji direkt ide na napadača, a obrambeni piju vodu na aut liniji valjda i nema tko branit gol.

Ova zadnja sad kad sam dobio gol... ispucavam u sredinu na mog igrača i on sam k'o duh, znači potpuno neometan i idem glavom dodat odmah lijevom igraču do njega i on pogrešno doda protivniku u noge, ovaj odmah pošalje na napadača i gol.

Ovakva ispucavanja u 99% slučajeva točno dodajem suigračima, a pogotovo kad je igrač sam i nije ometan, ali ovaj put mu je valjda komarac uletio u oko pa je promašio loptu - baš zanimljivo tako da i treći put zaredom dobijem gol u 45'.

Pa neka mi netko kaže da ova igra nije poluskriptirana i polunamještena.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Sad tri utakmice zaredom ja dobijem gol u 45 minuti.

I to svaki iz nekakvog glupavog odbijanca ili uklizavanja koji direkt ide na napadača, a obrambeni piju vodu na aut liniji valjda i nema tko branit gol.

Ova zadnja sad kad sam dobio gol... ispucavam u sredinu na mog igrača i on sam k'o duh, znači potpuno neometan i idem glavom dodat odmah lijevom igraču do njega i on pogrešno doda protivniku u noge, ovaj odmah pošalje na napadača i gol.

Ovakva ispucavanja u 99% slučajeva točno dodajem suigračima, a pogotovo kad je igrač sam i nije ometan, ali ovaj put mu je valjda komarac uletio u oko pa je promašio loptu - baš zanimljivo tako da i treći put zaredom dobijem gol u 45'.

Pa neka mi netko kaže da ova igra nije poluskriptirana i polunamještena.

danas se u to uvjerio da je zalosno i nevjerovatno i neznam cime sam to izazvao,ali prvi put sam pozelio bacit joystik u zid,nemogu vjerovat da sam se toliko raspizdio zbog jedne igre,samo moj primjer je ovakav 9 utakmica vikend lige, na njih 7 vodim 1:0 teskom mukom i u svakoj,ali bas svakoj od tih 7 tekmi ja sam dobivao gol u 90 min,ponekad mi se 2 ombrambena igraca sudare,ponekad jednostavno ko da ih nema samo se razmaknu

EUNE LOL: frenkySTYLE
11 godina
neaktivan
Tak je i meni bilo,1 tekmu vikend lige sam dobio,drugu vodim 3:1 u 80 i nekoj minuti i puca veza,nakon toga 8 ili 9 tekmi svaku vodim 1:0 i gubim 1:2 na kraju htio sam bacit i ps i tv kroz prozor,poslje toga se smirilo i izvuko sam 19 pobjeda nekak!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice