FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 729.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FIFA 17
Kad izlazi marque matchups?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

evo uspio sam uci u 2div. team raiting mi je 81 igram na pcu.sad je stvarno tesko jer protivnici imaju timove 84+ raiting.ali evo ocekujem kupnju danas pa da skocim na 82.igram s talijanima inace

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
U subotu su el clasico i city-chelsea.
Isplati li se kupovati jeftine igrače iz tih klubova jer bi mogli biti u marqeu matchupsu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kroz 2 tjedna igranja na ps4 uspio sam zaokružiti 2 varijante iz PL. Kada sam vidio da je to TO, odmah sam se bacio na kvalifikacije za vikend ligu i uspio bez problema iako sam očekivao više muke. Na korak sam do ulaska u div 3 tj., treba mi još jedna pobjeda i ne bi trebalo biti problema jer imam nekoliko tekmi do kraja, jedino ako bude naopako.

Sada mi ostaje da skupljam coinse za stožerne igrače koje već imam na PC-u, a to su redom: D. Costa, Mkhitaryan, Martial, Kante, Toure, Fabregas, Smalling, Koscielny, Walker i Čech.

Costa je prvi na listi jer znam za što je sve sposoban i koliko znači. Je*ena zvijer...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel mi može netko sklepati BPL ekipu, imam 350k coina, taktika je Ovvyjeva 4-3-2-1. Za sada imam CDM matića, lijevo azpilicueta i desno mi je sagna, to je to :D Mislio sam možda kompanyija i smallinga u obrani, begović na golu, sredinu još uzeti kantea i gundogana, u napadu Costa ili Sturridge, lijevo martiala, a desno ne znam još koga bi... Ili netko ima kakve drugačije prijedloge ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Meni su kompany i smalling na shadow i mogu reći da su odličan par, desno imam if pedra koji me služi bolje nego mahrez i willian, a probao sam obojicu.
16 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
Meni su kompany i smalling na shadow i mogu reći da su odličan par, desno imam if pedra koji me služi bolje nego mahrez i willian, a probao sam obojicu.

Kakav je IF shaqiri na RF ?

16 godina
FIFA 17

Pozz ljudi

Vratio sam se nakon duze pauze,recite,ima li kaj zanimljivo da moram znat jos od 110. stranice? 

Igram intenzivno zadnjih 2 tjedna fifu,vidim svi su se jako digli s kvalitetom momcadi a ja sam donedavno imao non rare momcad.Obaj black friday mi je dobro dosao ko budali samar. Dobio brkatog barzagli-a i otiso sada za 50k mada je u vrijeme bf bio na 25. Vidim da su cijene sada skocile,uzeo lahma za 30,sada je 45,ribery za 20 sada je 27,draxler sa 4 na 9,a one koje sam pratio tipa vidal i alaba su u nebesa otisli.

Razlog javljanja je taj sto mi treba pomoc oko momcadi. Imam bundesligasku i sada sam ju sa mogucnostima doveo do maksimuma,jer za sljedeci upgrade mi treba 150k. Iz tog razloga slazem malo bpl iz igraca koje sam dobio u BF paketima. Prvo cu ih isprobati pa ostaviti naj 11 ,ostalo prodati i iz njih nafraviti fitness squad za svoje bundesligase,lovu cuvati za sljedeci cijenovni drop,baj d vej,kada bi to moglo biti?

Pa eto,svaki prijedlog za bilo koju momcad je dobro dosal.

P.S. ako netko slaze bundesligase,muller je zvijer naprijed,costa bolji or ribery-a,coman-a i schurle-a,a kimmich razara uz thiaga na cm,nema mu ravnog nijednog i prava je steta sto nema IF karticu a najbolji je igrac u pocetku sezone. lahm mi malo spor ali je obrambeno jako dobar,zelio bi vidala,alabu,robbena al svaki ide po 200,250 i 160k sto mi zasada nedostizno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 11:49 (izvone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
CrazyMan ja bi ti preporučio za špica da dodas costu ili vardija, RB bellerin, umjesto eriksena kantea i umjesto fernandinja probaj sa ozilom, mozes i bailija zamjeniti sa kompanijem, aspilikueta je defanzivni LB, ako vise preferiras ofanzivnu igru rijesi ga se

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

Jel mi može netko sklepati BPL ekipu, imam 350k coina, taktika je Ovvyjeva 4-3-2-1. Za sada imam CDM matića, lijevo azpilicueta i desno mi je sagna, to je to :D Mislio sam možda kompanyija i smallinga u obrani, begović na golu, sredinu još uzeti kantea i gundogana, u napadu Costa ili Sturridge, lijevo martiala, a desno ne znam još koga bi... Ili netko ima kakve drugačije prijedloge ?

Nisi ni ti daleko, ali ja bi išao na ovako nešto:

Costa 

Martial             Mkhitaryan/Shaqiri

Toure    Kante  Gundogan

Shaw/Azpilicueta Koscilny Smalling Walker/Bellerin

Čech

Kasnije nadograđuj ovu postavu i teži da svaki igrač bude povezan bar jednom zelenom chem. line. Samo da napomenem da je Bellerin vrhunski RB.

BTW., igra li tko od kolega sa foruma u formaciji 4-4-2 ili sam ja ovdje jedini konzervativac tj., "Old school"?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 12:08 (TheMaverick).
9 godina
neaktivan
Teško da još neko igra tu formaciju, ja sam od 300 tekmi na fifi 17 mozda jednom ili dva puta igrao protiv 4-4-2

0 0 hvala 0
10 godina
TheMaverick kaže...
CrazyMan kaže...

BTW., igra li tko od kolega sa foruma u formaciji 4-4-2 ili sam ja ovdje jedini konzervativac tj., "Old school"?

Evo me :D

Dopizidile su mi vise te moderne taktike tako da sam sad na 3-5-2 i 4-4-2 :)

I am over 9000!!!
13 godina
FIFA 17
Ja igram od početka 4-3-3 (4), a jučer sam eksperimentalno probao 4-3-2-1 i prilično sam zadovoljan tako da ću sad malo s tom formacijom igrat.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nisam ga probao jer je bio više od 100k, a nakon što sam uzeo if eriksena i martiala ostalo mi je oko 50k.
13 godina
Evo moje ekipe.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
TheMaverick, ajmo za vikend ligu opkadu napraviti, ko bude imao manje pobjeda mora platiti 5k-10k
Hoces?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Godinama igram 4-3-3 a od pojave 4-3-3(4) prešao sam na tu formaciju. Prošle godine sam probao 4-3-2-1 da bih ove godine prešao na tu formaciju jer mi trenutno odgovara. Malo me je poljuljao ovaj black friday jer sam bio sve rasprodao a pad cijena dogodio se tjedan dana ranije tako da nisam povratio sve igrače u klub. Interesantno je da je bio dobar totw i da se otvorilo puno packova i da je market na PS4 narastao preko 4 milje ali nije se dogodio očekivan pad cijena za sve kartice. Neke su dobro pale a neke cijelo vrijeme držale cijenu. Kad se sjetim da je Sada čekam da se opet u 12 mjesecu dogodi neki pad cijena a ako ne, onda čekam početak sljedeće godine i toty. Ne dam novca za neke igrače koliko sada stoje na marketu. Trenutno mijenjam ove dvije momčadi u igri.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mamula97 kaže...
TheMaverick, ajmo za vikend ligu opkadu napraviti, ko bude imao manje pobjeda mora platiti 5k-10k
Hoces?

A zašto ne bi odmjerili snagu direktno nas dvojica u dvomeču po sustavu Champions league (gol u gostima) u nekih 5k?

Bit ću online u 18:00h

9 godina
neaktivan
Movie dobre obe ekipe, ubile se za elite 3 na vikend ligi
9 godina
neaktivan
Maverick moze, javi se na ps4 u 6 bicu online

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Godinama igram 4-3-3 a od pojave 4-3-3(4) prešao sam na tu formaciju. Prošle godine sam probao 4-3-2-1 da bih ove godine prešao na tu formaciju jer mi trenutno odgovara. Malo me je poljuljao ovaj black friday jer sam bio sve rasprodao a pad cijena dogodio se tjedan dana ranije tako da nisam povratio sve igrače u klub. Interesantno je da je bio dobar totw i da se otvorilo puno packova i da je market na PS4 narastao preko 4 milje ali nije se dogodio očekivan pad cijena za sve kartice. Neke su dobro pale a neke cijelo vrijeme držale cijenu. Kad se sjetim da je Sada čekam da se opet u 12 mjesecu dogodi neki pad cijena a ako ne, onda čekam početak sljedeće godine i toty. Ne dam novca za neke igrače koliko sada stoje na marketu. Trenutno mijenjam ove dvije momčadi u igri.

Kakvi su depay, shaqiri i coleman?

16 godina
Jeli neko kupovao coinse za ps4, kolko je sigurno da nebi popu*io ban :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

ljudi jedno pitanje. jel se moze fut igrati na nacin da pobjednik meca dobiva coinse. ili neka slicna opcija?

0 0 hvala 0
17 godina
jpantalon kaže...

Kakvi su depay, shaqiri i coleman?

To su tri kartice koje se više ne mijenjaju niti prodaju. Jedino ako istim igračima izađe sif kartica pa ove prodam i kupim sif.

12 godina
XFX kaže...

Nemoj trosit pare na tu glupu igricu. Samo igraj i dobit ces onoliko koliko ti je potrebnno.

17 godina
The_K kaže...
XFX kaže...

Nemoj trosit pare na tu glupu igricu. Samo igraj i dobit ces onoliko koliko ti je potrebnno.

Ne bih se složio s tobom jer nikada igrajući neće zaraditi onoliko koliko mu je potrebno. Osim igre trebat će mu vremena i vještine za trgovanje na marketu jer je to jedini način da zaradi coinse i kupi si ono što mu je potrebno. No isto tako ne bih mu savjetovao kupovinu coinsa jer je to dobar put za popiti ban. Ako mu je gušt otvarati packove i ako mu nije žao za to odvojiti određeni iznos i kupiti fifa pointse, ne vidim u tome ništa loše, samo naprijed. Na kraju krajeva svakodnevno trošimo novce na veće gluposti od ove igre koje nam usput pružaju manje zabave i više su štetne po naše zdravlje pa nikome ne pada na pamet dijeliti lekcije kako da netko troši svoje novce. Glupo je potrošiti i jednu kunu na nešto što te ne veseli. No ako te nešto veseli i možeš si to priuštiti ne vidim razlog zašto ne bi potrošio svoje novce pa i na ovu igru između ostalog. Meni je glupo potrošiti novce u kladari, na cigarete i alkohol, no ako nekoga veseli samo naprijed. Neću ga zbog toga osuđivati. Svatko sa svojim novcima radi kaj hoće..

13 godina
FIFA 17

Piatti, Benaglio i Werner u totw packu. Obolit ću.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2016 20:45 (jpantalon).

0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
The_K kaže...
XFX kaže...

Ne bih se složio s tobom jer nikada igrajući neće zaraditi onoliko koliko mu je potrebno. Osim igre trebat će mu vremena i vještine za trgovanje na marketu jer je to jedini način da zaradi coinse i kupi si ono što mu je potrebno. No isto tako ne bih mu savjetovao kupovinu coinsa jer je to dobar put za popiti ban. Ako mu je gušt otvarati packove i ako mu nije žao za to odvojiti određeni iznos i kupiti fifa pointse, ne vidim u tome ništa loše, samo naprijed. Na kraju krajeva svakodnevno trošimo novce na veće gluposti od ove igre koje nam usput pružaju manje zabave i više su štetne po naše zdravlje pa nikome ne pada na pamet dijeliti lekcije kako da netko troši svoje novce. Glupo je potrošiti i jednu kunu na nešto što te ne veseli. No ako te nešto veseli i možeš si to priuštiti ne vidim razlog zašto ne bi potrošio svoje novce pa i na ovu igru između ostalog. Meni je glupo potrošiti novce u kladari, na cigarete i alkohol, no ako nekoga veseli samo naprijed. Neću ga zbog toga osuđivati. Svatko sa svojim novcima radi kaj hoće..

Ma nece njega to uveseljavat,ti i ja dobro znamo da je fifa igrica za skidanje zivaca hhahahaha

9 godina
neaktivan
Tacno se bojim pomisliti koliko je prejak aguero totw

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Znam da pilam sa ovim al kad će Marque matchups izaći?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice