This time next year we'll be millionaires
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo uspio sam uci u 2div. team raiting mi je 81 igram na pcu.sad je stvarno tesko jer protivnici imaju timove 84+ raiting.ali evo ocekujem kupnju danas pa da skocim na 82.igram s talijanima inace
Isplati li se kupovati jeftine igrače iz tih klubova jer bi mogli biti u marqeu matchupsu?
Kroz 2 tjedna igranja na ps4 uspio sam zaokružiti 2 varijante iz PL. Kada sam vidio da je to TO, odmah sam se bacio na kvalifikacije za vikend ligu i uspio bez problema iako sam očekivao više muke. Na korak sam do ulaska u div 3 tj., treba mi još jedna pobjeda i ne bi trebalo biti problema jer imam nekoliko tekmi do kraja, jedino ako bude naopako.
Sada mi ostaje da skupljam coinse za stožerne igrače koje već imam na PC-u, a to su redom: D. Costa, Mkhitaryan, Martial, Kante, Toure, Fabregas, Smalling, Koscielny, Walker i Čech.
Costa je prvi na listi jer znam za što je sve sposoban i koliko znači. Je*ena zvijer...
Jel mi može netko sklepati BPL ekipu, imam 350k coina, taktika je Ovvyjeva 4-3-2-1. Za sada imam CDM matića, lijevo azpilicueta i desno mi je sagna, to je to :D Mislio sam možda kompanyija i smallinga u obrani, begović na golu, sredinu još uzeti kantea i gundogana, u napadu Costa ili Sturridge, lijevo martiala, a desno ne znam još koga bi... Ili netko ima kakve drugačije prijedloge ?
Kakav je IF shaqiri na RF ?
Pozz ljudi
Vratio sam se nakon duze pauze,recite,ima li kaj zanimljivo da moram znat jos od 110. stranice? 
Igram intenzivno zadnjih 2 tjedna fifu,vidim svi su se jako digli s kvalitetom momcadi a ja sam donedavno imao non rare momcad.Obaj black friday mi je dobro dosao ko budali samar. Dobio brkatog barzagli-a i otiso sada za 50k mada je u vrijeme bf bio na 25. Vidim da su cijene sada skocile,uzeo lahma za 30,sada je 45,ribery za 20 sada je 27,draxler sa 4 na 9,a one koje sam pratio tipa vidal i alaba su u nebesa otisli.
Razlog javljanja je taj sto mi treba pomoc oko momcadi. Imam bundesligasku i sada sam ju sa mogucnostima doveo do maksimuma,jer za sljedeci upgrade mi treba 150k. Iz tog razloga slazem malo bpl iz igraca koje sam dobio u BF paketima. Prvo cu ih isprobati pa ostaviti naj 11 ,ostalo prodati i iz njih nafraviti fitness squad za svoje bundesligase,lovu cuvati za sljedeci cijenovni drop,baj d vej,kada bi to moglo biti?
Pa eto,svaki prijedlog za bilo koju momcad je dobro dosal.
P.S. ako netko slaze bundesligase,muller je zvijer naprijed,costa bolji or ribery-a,coman-a i schurle-a,a kimmich razara uz thiaga na cm,nema mu ravnog nijednog i prava je steta sto nema IF karticu a najbolji je igrac u pocetku sezone. lahm mi malo spor ali je obrambeno jako dobar,zelio bi vidala,alabu,robbena al svaki ide po 200,250 i 160k sto mi zasada nedostizno.
Jel mi može netko sklepati BPL ekipu, imam 350k coina, taktika je Ovvyjeva 4-3-2-1. Za sada imam CDM matića, lijevo azpilicueta i desno mi je sagna, to je to :D Mislio sam možda kompanyija i smallinga u obrani, begović na golu, sredinu još uzeti kantea i gundogana, u napadu Costa ili Sturridge, lijevo martiala, a desno ne znam još koga bi... Ili netko ima kakve drugačije prijedloge ?
Nisi ni ti daleko, ali ja bi išao na ovako nešto:
Costa
Martial Mkhitaryan/Shaqiri
Toure Kante Gundogan
Shaw/Azpilicueta Koscilny Smalling Walker/Bellerin
Čech
Kasnije nadograđuj ovu postavu i teži da svaki igrač bude povezan bar jednom zelenom chem. line. Samo da napomenem da je Bellerin vrhunski RB.
BTW., igra li tko od kolega sa foruma u formaciji 4-4-2 ili sam ja ovdje jedini konzervativac tj., "Old school"?
BTW., igra li tko od kolega sa foruma u formaciji 4-4-2 ili sam ja ovdje jedini konzervativac tj., "Old school"?
Evo me :D
Dopizidile su mi vise te moderne taktike tako da sam sad na 3-5-2 i 4-4-2 :)
Hoces?
Hoces?
A zašto ne bi odmjerili snagu direktno nas dvojica u dvomeču po sustavu Champions league (gol u gostima) u nekih 5k?
Bit ću online u 18:00h
Kakvi su depay, shaqiri i coleman?
ljudi jedno pitanje. jel se moze fut igrati na nacin da pobjednik meca dobiva coinse. ili neka slicna opcija?
Kakvi su depay, shaqiri i coleman?
To su tri kartice koje se više ne mijenjaju niti prodaju. Jedino ako istim igračima izađe sif kartica pa ove prodam i kupim sif.
Nemoj trosit pare na tu glupu igricu. Samo igraj i dobit ces onoliko koliko ti je potrebnno.
Nemoj trosit pare na tu glupu igricu. Samo igraj i dobit ces onoliko koliko ti je potrebnno.
Ne bih se složio s tobom jer nikada igrajući neće zaraditi onoliko koliko mu je potrebno. Osim igre trebat će mu vremena i vještine za trgovanje na marketu jer je to jedini način da zaradi coinse i kupi si ono što mu je potrebno. No isto tako ne bih mu savjetovao kupovinu coinsa jer je to dobar put za popiti ban. Ako mu je gušt otvarati packove i ako mu nije žao za to odvojiti određeni iznos i kupiti fifa pointse, ne vidim u tome ništa loše, samo naprijed. Na kraju krajeva svakodnevno trošimo novce na veće gluposti od ove igre koje nam usput pružaju manje zabave i više su štetne po naše zdravlje pa nikome ne pada na pamet dijeliti lekcije kako da netko troši svoje novce. Glupo je potrošiti i jednu kunu na nešto što te ne veseli. No ako te nešto veseli i možeš si to priuštiti ne vidim razlog zašto ne bi potrošio svoje novce pa i na ovu igru između ostalog. Meni je glupo potrošiti novce u kladari, na cigarete i alkohol, no ako nekoga veseli samo naprijed. Neću ga zbog toga osuđivati. Svatko sa svojim novcima radi kaj hoće..
Piatti, Benaglio i Werner u totw packu. Obolit ću.
Ne bih se složio s tobom jer nikada igrajući neće zaraditi onoliko koliko mu je potrebno. Osim igre trebat će mu vremena i vještine za trgovanje na marketu jer je to jedini način da zaradi coinse i kupi si ono što mu je potrebno. No isto tako ne bih mu savjetovao kupovinu coinsa jer je to dobar put za popiti ban. Ako mu je gušt otvarati packove i ako mu nije žao za to odvojiti određeni iznos i kupiti fifa pointse, ne vidim u tome ništa loše, samo naprijed. Na kraju krajeva svakodnevno trošimo novce na veće gluposti od ove igre koje nam usput pružaju manje zabave i više su štetne po naše zdravlje pa nikome ne pada na pamet dijeliti lekcije kako da netko troši svoje novce. Glupo je potrošiti i jednu kunu na nešto što te ne veseli. No ako te nešto veseli i možeš si to priuštiti ne vidim razlog zašto ne bi potrošio svoje novce pa i na ovu igru između ostalog. Meni je glupo potrošiti novce u kladari, na cigarete i alkohol, no ako nekoga veseli samo naprijed. Neću ga zbog toga osuđivati. Svatko sa svojim novcima radi kaj hoće..
Ma nece njega to uveseljavat,ti i ja dobro znamo da je fifa igrica za skidanje zivaca hhahahaha