- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onaj za dres jer tu ćeš spljugati najmanje coinsa.
hahahah 
Ovu igru treba upalit nekom fratru ili popu, sičite me di sam najtanji ako ne opsuju 100 Isusa i Gospa kad im u 90' minuti Karnezisu lopta prođe kroz uši na prvoj stativi i izgubite title u sezoni
Zašto mora biti toliko namješteno. Igrao sam ekipama koje imaju Hazarda najbolju karticu, Pogbu, aguera i ostale skupe igrace i tekme su bile brutalno dobre, dobivao sam ili gubio 1 razlike . 7 pobjeda sam skupio u wikend ligi i 11 poraza. Zadnjih 6 tekmi sami porazi od ekipa koji imaju
jeftnice momcadi, Remy i ostale pizdarije. Moji igraci kao da protiv jacih igraju bolje protiv slabijih nista nemogu zabiti. Zar je toliko pala Fifa i EA da nariktavaju hednikep meni koji sam nakon 2 mj jedva uspio upast u vieknd ligu. ma nabijem ih na kurac krasan
Uglavnom planiram sloziti engleze ali u napadu dybala. Ima ko kakvh zamisli dobrih?
dok s ovim kurca nemogu. Imam neki osjecaj da onaj chem totalno sjebe igraca.
Vardy i Sturidge su sranje barem meni.
Kupi Dieaga Costu.Trenutno imam oko 40 utakmica 50 golova i 15-ak asistencija.
A Martial mi je jako blizu Coste po statistici.Svaki finess shot ulazi.
Inače igram 4321 i onda to u igri promjenim na 41212(2) da mi Marital bude u napadu skupa sa Costom na 10 chem.
Kako da probijem onu all out attack blokadu ?Igram samo 4312 ili 41212(2),znaci bez krila .Da li da se gradim sa l2 pa da pritiskam l1 da protrce ili kako vec ?
Kako generalno igrati protiv agresivnih igraca ?Iz 7. div ne izlazim ,samo 7-8 . u krug danima vec ! :)
Kako ljudi igraju u 7. to je da popizdis ,daj Boze da me ne spaja sa nekim iz nizih div.
Komentari?
Svaka cast, super, bravisimo 
Svaka cast. Nista drugo nego to. Ja sam upravo od ovakvih pusio dok sam sa ekipama koji imaju brutalnu ekipu dobivao utakmice.
Inace moja momcad je 10puta jaca kada bi gledao slicice, ali ovakvi su me ubijali . Nije da ne znam igrati, nego su moji protivh ovakvih igrali preko kurca doslovno.
Movie uglavom formacija 4-2-1-2 (Napad Dybala-Aguero: CAM: Pereyra; LW-Sancez;RM-Mane; CDM: Matić; Obrana : Walker, Smalling,Kompany,Bains)
Sta kazes na kombinaciju napada?
Najbolje utakmice sam i igrao protiv igraca sa ekipom overall 80-83. Takve ekipe imaju vecinom ljudi koji znaju igrat i to bude stvarno gust... Kad vidis nekog sa 2-3 specijalne kartice znas da ce bit ili neka tortura od utakmice ili neki varalica, rijetko kad sam protiv takvih odigrao sa gustom...
Isprobao sam 3-5-2 kod kolege u 3. diviziji sa talijanima, 0:0, 0:0, 1:0, 3:0, 1:0 su bili rezultati. Zacudilo me je to sa kojom sam se lakocom branio. Bilo je bezopasnih prodora po krilu i to je to, mozda su mi zapucali u okvir 4 puta u 5 tekmi... Da li je to do toga da tu formaciju skoro pa nitko ne igra (bar nisam naisao nikad na nikog) pa se protivniku tesko prilagodit ili jednostavno vladas terenom radi natrpane sredine?
Mamula ako ova tvoja metoda bronze kartica rijesi problem imas pivu od mene.
Najludja tekma do sada sa najludjom ekipom.Prvo pv. je imao Aguera i Aubame u napadu a onda je uveo Doumbiu i Sau-a u drugom.
Samo trcanje na gol . :)
What the f*ck did I just saw?
Frajeru Vardy i Musa igraju veznjake, a Rashford stopera? Ovo je za zatvor 
Najludja tekma do sada sa najludjom ekipom.Prvo pv. je imao Aguera i Aubame u napadu a onda je uveo Doumbiu i Sau-a u drugom.
Samo trcanje na gol . :)
What the f*ck did I just saw?
Frajeru Vardy i Musa igraju veznjake, a Rashford stopera? Ovo je za zatvor 
Dobio me 2:1 ......
Je li to na ps4 ili na pc? Bravo svakako
Je li to na ps4 ili na pc? Bravo svakako
Na ps4 !