FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 729.910
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 17
Želio sam ga za španjolce umjesto Nanija i taman izašao hazardov sbc. Sa manje od 100k na pun kurac i to ako ga uopće ima na marketu.
11 godina
Pozz, jos nikako nisam koristio oni squad building challenges pa me zanima koji challenge mie najbolje napraviti ?

0 0 hvala 0
17 godina
MaciStyle kaže...
Pozz, jos nikako nisam koristio oni squad building challenges pa me zanima koji challenge mie najbolje napraviti ?

Onaj za dres jer tu ćeš spljugati najmanje coinsa.

9 godina
neaktivan
Kazem sebi nemoj da se nerviras to je samo glupa igra, i tako se smirim na par tekmi i onda opet uhvatim da se derem ko budala na televizor...neke ljude toliko sere da je to strasno..

3 0 hvala 0
10 godina
vaskeas kaže...
Kazem sebi nemoj da se nerviras to je samo glupa igra, i tako se smirim na par tekmi i onda opet uhvatim da se derem ko budala na televizor...neke ljude toliko sere da je to strasno..

hahahah 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovu igru treba upalit nekom fratru ili popu, sičite me di sam najtanji ako ne opsuju 100 Isusa i Gospa kad im u 90' minuti Karnezisu lopta prođe kroz uši na prvoj stativi i izgubite title u sezoni

PSN: RayzCRO

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Zašto mora biti toliko namješteno. Igrao sam ekipama koje imaju Hazarda najbolju karticu, Pogbu, aguera i ostale skupe igrace i tekme su bile brutalno dobre, dobivao sam ili gubio 1 razlike . 7 pobjeda sam skupio u wikend ligi i 11 poraza. Zadnjih 6 tekmi sami porazi od ekipa koji imaju

jeftnice momcadi, Remy i ostale pizdarije. Moji igraci kao da protiv jacih igraju bolje protiv slabijih nista nemogu zabiti. Zar je toliko pala Fifa i EA da nariktavaju hednikep meni koji sam nakon 2 mj jedva uspio upast u vieknd ligu. ma nabijem ih na kurac krasan 

Uglavnom planiram sloziti engleze ali u napadu dybala. Ima ko kakvh zamisli dobrih?

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...

Uglavnom planiram sloziti engleze ali u napadu dybala. Ima ko kakvh zamisli dobrih?

evo nešto sam složio u par minuta...

Potrošila je oko milju coinsa i oko 200 eura i onda svršava na jednom dobrom packu

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 0:03 (movie).
12 godina
neaktivan
Ima li neko Vardya u ekipi? Probao sam sturidga i nije mi se pokaza bas,proda ga kupia Lukaku a on mi jos gori od ovog. Musa je tata za jednog i drugog sto sam ja proba. A i jos jedna stvar,imam Martiala i s njime nista nemogu,skroz lose mi igra,npr. Pedro mi je odlican na lw

dok s ovim kurca nemogu. Imam neki osjecaj da onaj chem totalno sjebe igraca.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Vardy i Sturidge su sranje barem meni.

Kupi Dieaga Costu.Trenutno imam oko 40 utakmica 50 golova i 15-ak asistencija.

A Martial mi je jako blizu Coste po statistici.Svaki finess shot ulazi.

Inače igram 4321 i onda to u igri promjenim na 41212(2) da mi Marital bude u napadu skupa sa Costom na 10 chem.

This time next year we'll be millionaires
9 godina
neaktivan
Ko je na ps4 platformi neka me doda (Mamula97) naravno ako hoce, da bacimo koju prijateljsku dok nema vikend lige :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako da probijem onu all out attack blokadu ?Igram samo 4312 ili 41212(2),znaci bez krila .Da li da se gradim sa l2 pa da pritiskam l1 da protrce ili kako vec ?

Kako generalno igrati protiv agresivnih igraca ?Iz 7. div ne izlazim ,samo 7-8 . u krug danima vec ! :)

Kako ljudi igraju u 7. to je da popizdis ,daj Boze da me ne spaja sa nekim iz nizih div.

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 8:14 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dugacki pasovi, kontre..
16 godina
neaktivan
Movie slozit cu ja danas kad doma dodjem sa posla pa cu ti poslati svoju zamisao da vidis kako izgleda.

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Moj prvi milion u fifi 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Svaka cast
9 godina
neaktivan
22 pobjede u vikend ligi sa ovom ekipom, ma da sam ocajno zapoceo u petak
Komentari?

0 0 hvala 0
10 godina
Mamula97 kaže...
22 pobjede u vikend ligi sa ovom ekipom, ma da sam ocajno zapoceo u petak
Komentari?

Svaka cast, super, bravisimo

I am over 9000!!!
16 godina
neaktivan

Svaka cast. Nista drugo nego to. Ja sam upravo od ovakvih pusio dok sam sa ekipama koji imaju brutalnu ekipu dobivao utakmice.

Inace moja momcad je 10puta jaca kada bi gledao slicice, ali ovakvi su me ubijali . Nije da ne znam igrati, nego su moji protivh ovakvih igrali preko kurca doslovno.

Movie uglavom formacija 4-2-1-2  (Napad Dybala-Aguero: CAM: Pereyra; LW-Sancez;RM-Mane; CDM: Matić; Obrana : Walker, Smalling,Kompany,Bains)

Sta kazes na kombinaciju napada?

9 godina
neaktivan
Ubaci na klupu 4-5 bronze kartica sa 45-55 rating da ti spusti rating i smanjices problem igranja preko kurca sa lošijim ekipama
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Najludja tekma do sada sa najludjom ekipom.Prvo pv. je imao Aguera i Aubame u napadu a onda je uveo Doumbiu  i Sau-a u drugom.

Samo trcanje na gol . :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 14:27 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Najbolje utakmice sam i igrao protiv igraca sa ekipom overall 80-83. Takve ekipe imaju vecinom ljudi koji znaju igrat i to bude stvarno gust... Kad vidis nekog sa 2-3 specijalne kartice znas da ce bit ili neka tortura od utakmice ili neki varalica, rijetko kad sam protiv takvih odigrao sa gustom...

Isprobao sam 3-5-2 kod kolege u 3. diviziji sa talijanima, 0:0, 0:0, 1:0, 3:0, 1:0 su bili rezultati. Zacudilo me je to sa kojom sam se lakocom branio. Bilo je bezopasnih prodora po krilu i to je to, mozda su mi zapucali u okvir 4 puta u 5 tekmi... Da li je to do toga da tu formaciju skoro pa nitko ne igra (bar nisam naisao nikad na nikog) pa se protivniku tesko prilagodit ili jednostavno vladas terenom radi natrpane sredine?

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Mamula ako ova tvoja metoda bronze kartica rijesi problem imas pivu od mene.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Najludja tekma do sada sa najludjom ekipom.Prvo pv. je imao Aguera i Aubame u napadu a onda je uveo Doumbiu  i Sau-a u drugom.

What the f*ck did I just saw? 

Frajeru Vardy i Musa igraju veznjake, a Rashford stopera? Ovo je za zatvor 

9 godina
neaktivan
Pošteno
9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
goust78 kaže...

What the f*ck did I just saw? 

Frajeru Vardy i Musa igraju veznjake, a Rashford stopera? Ovo je za zatvor 

Dobio me 2:1 ......

13 godina

Je li to na ps4 ili na pc? Bravo svakako

9 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

Je li to na ps4 ili na pc? Bravo svakako

Na ps4 !

16 godina
neaktivan
Dajte brzo da li da uzmem dybalu i aguera na napad u kombinaciji sa premier ligom

0 0 hvala 0
13 godina
Naravno
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice