FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 730.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
maxy0 kaže...

Koji golmana uzeti za preimer ligu, sve koje sam imao su katastrofa, bravo, begovic, mandanda.. doslovno napucaju loptu u njih i odbije se u gol.. dok npr kad sam talijane imao reina je cuda izvodio

ja dobio u paketu mandandu i branio mi je sigurno 100njak utakmica dok nisam skupio 40k za Courtoisa, sad mi je Courtios i isto sam zadovoljan s njim.
Izvuko me masu puta paradama

13 godina
maxy0 kaže...

Koji golmana uzeti za preimer ligu, sve koje sam imao su katastrofa, bravo, begovic, mandanda.. doslovno napucaju loptu u njih i odbije se u gol.. dok npr kad sam talijane imao reina je cuda izvodio

Buttland!

[19xx] 4ntraks
14 godina
FIFA 17

Ekipa koji je najbolji chemistry za Banegu CAM ? Kupio sam ga sa hunter i ne paše mi nikako ... Igrao sam protiv nekog lika koji je isto imao Banegu i ubio me samo s njim...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 17

da i mene bi zanimalo kako funkcioniraju te chemistry kartice,dali je najbolje stavit da poboljsava vec najjace osobine igraca ili da pojacava one slabije osobine

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gstone kaže...

kupio jucer crnog dembelea za 80k (nakon prve 2 aisstencije)
na kraju dao gol i jos jedan assist. vidim da se sad prodaje za 110k ali ne znam dal ga prodavat ili ce mozda zavrsiti na TOTW.

imam cistih 30 ako ga sad prodam a ipak mislim da moze u TOTW s  1 golom i 3 asistencije

Igrači za tekme lige prvaka ne završavaju u totw, jedino može dobiti motm kao aduriz što je dobio prije dva tjedna onu naranđastu karticu.. Po meni prodaj dok imaš profit je na PS4 kartica je pala na 57k coinsa a past će i na PC kada ljudi skuže da ne može dobiti ovaj tjedan totw. Ako dobije motm ne znam je li i to ulazi u upgrade crne kartice?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 17:16 (movie).
17 godina
Ryder007 kaže...

da i mene bi zanimalo kako funkcioniraju te chemistry kartice,dali je najbolje stavit da poboljsava vec najjace osobine igraca ili da pojacava one slabije osobine

Pa uvijek ćeš staviti onaj che koji pojačava atribute potrebne za određenu poziciju na kojoj ti igrač igra. Koja je svrha pojačavanja def statistike agueru? Imao 23 ili 25 sasvim svejedno. Lik je tu da zabija.

http://www.fifauteam.com/chemistry-guide-fifa-16-ultimate-team/

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 17:02 (movie).
17 godina
neaktivan

ma krivo si me shvatio recimo za napadaca krilnog ako ima dobar pace i dribling,da mu stavim chemistry koji mu pojacava recimo phy i shooting

17 godina
Ryder007 kaže...

ma krivo si me shvatio recimo za napadaca krilnog ako ima dobar pace i dribling,da mu stavim chemistry koji mu pojacava recimo phy i shooting

Ovisi o formaciji koju igraš. Pa već sam stavljao to nekoliko puta kaj je najbolje pojačavati. Evo na ovom linku imaš apsolutno sve kaj se tiče fife a stavio sam ti fotku na kojoj se vidi za odreženu formaciju po pozicijama koji je najbolji wr te atributi poželji za tu poziciju.

http://www.fifauteam.com/

13 godina
movie kaže...
Ryder007 kaže...

Ovisi o formaciji koju igraš. Pa već sam stavljao to nekoliko puta kaj je najbolje pojačavati. Evo na ovom linku imaš apsolutno sve kaj se tiče fife a stavio sam ti fotku na kojoj se vidi za odreženu formaciju po pozicijama koji je najbolji wr te atributi poželji za tu poziciju.

Imas li ovu tablicu za 4 3 3 s CAMom i 2 CMa i da li ostanak u Div2 garantira kvalifikaciju za Wl?

15 godina
FIFA 17

Jel' netko prodaje Fifu 17 za PC?

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

igram u formaciji 4-3-3 (4)

11 godina
neaktivan
FIFA 17

de mi brzo preporucite tri do cetiri ubojita i dobra napadaca iz bilo koje lige, al da su oko 23, 24 godine, da napreduju!!!

miki12345

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Niang,Lacazette,Pato..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
11 godina
protjeran
Jel tko radio challange za hazarda?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

sta znaci 90 PAC na kartici kad pise??

miki12345

0 0 hvala 0
17 godina
tomislavivic kaže...

Imas li ovu tablicu za 4 3 3 s CAMom i 2 CMa i da li ostanak u Div2 garantira kvalifikaciju za Wl?

Pa jesam vam stavio gore link pa si potraži koju god hoćeš formaciju? Ajde po 17 put...

Evo da se ne mučiš

http://www.fifauteam.com/fifa-17-formations-guide/

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 23:56 (movie).
13 godina
neaktivan
Pace=brzina laicki
Odnosno brzina sprinta i akceleracija(ubrzanje).
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
16 godina
neaktivan
Hugo Lloris

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jučer prva tekma na ps4 i connection lost, baš onako kao na pc-u. Rekoh: "Daj nemoj me jeb*t!" Kasnije sam imao još dvije takve. Zar mogu na konzolama izači iz tekme a da im se ne piše poraz?

Uglavnom jako je ugodno igrati jer igra lijepo klizi na terenu i na taj način daje igri dimenziju više...Mislio sam da ću imati više problema oko navikavanja na novi gamepad, jer sam godinama na xbox-u, ali kroz para dana će full sjesti na svoje i u biti sam jako zadovoljan sa ovim DS4 ili kako već.

Uspio sam sklepati ekipicu u kojoj imam 11 žigosanih iz PL i za sada tutnjim poput uragana, bez poraza i samo jednim primljenim golom i to nakon što sam greškom sa svojim stoperom dodao njegovom napadaču, koji se sjurio sam na vratra.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ako vodiš i lik ode, tebi pobjeda a njemu poraz. Ako je neriješeno a lik ode, ti igraš ponovno a liku se piše poraz. Ako lik vodi a ode, ti igraš ponovno a liku se bilježi poraz. Znači ako lik ode ta tekma ti se ne registrira osim ako nisi vodio, pošteno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Tako je samo u FUTu. U obicnom online seasons modu, moze on i vodit, ako izadje ti dobijas pobjedu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Ako vodiš i lik ode, tebi pobjeda a njemu poraz. Ako je neriješeno a lik ode, ti igraš ponovno a liku se piše poraz. Ako lik vodi a ode, ti igraš ponovno a liku se bilježi poraz. Znači ako lik ode ta tekma ti se ne registrira osim ako nisi vodio, pošteno...

Pošteno..., ali šta je sa ugovorima? Nisam upratio jer sam igrao sa ovim početnim bronze igračima koji imaju 45 cont., pa mi nije bilo toliko bitno. Ako mi skida cont., onda se opet osjećam oštečen...

EDIT:

Evo vidim da si gore napisao da se ne registrira, znači kao da se ništa nije desilo...sorry...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 10:46 (TheMaverick).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Koliko coinsa bi tribalo za dobit Lacazetta u SQC ?

0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

Pošteno..., ali šta je sa ugovorima? Nisam upratio jer sam igrao sa ovim početnim bronze igračima koji imaju 45 cont., pa mi nije bilo toliko bitno. Ako mi skida cont., onda se opet osjećam oštečen...

EDIT:

Evo vidim da si gore napisao da se ne registrira, znači kao da se ništa nije desilo...sorry...

Mislio sam da ti se ta tekma ne registrira što znači da ako su ti ostale dvije tekme u diviziji do kraja, ostaju ti i dalje. Znači s te strane nisi oštećen. No nažalost ugovor će ti se oduzeti. Tu spasa nema.

17 godina
duYe kaže...

Koliko coinsa bi tribalo za dobit Lacazetta u SQC ?

Potraži na futheadu. Imas sve. Već posložene momčadi da ne moraš razbijati glavu te koliko te sve to košta. Igrate fut a ne pratite futhead? Ne mogu vjerovati, pa to je abeceda bez koje se ne može.

13 godina
neaktivan

Jel mozeš dati ti link ?

Jer ne snalazim se bas najbolje na ovoj stranici , bune me cijene ove.

Okvirno bili se moglo za 400 k coins sastavit?

Jer sam krenija sastavljat, i onda me samo monaco skoro 50 k coinsa ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 11:47 (duYe).
17 godina
duYe kaže...

Jel mozeš dati ti link ?

Jer ne snalazim se bas najbolje na ovoj stranici , bune me cijene ove.

Okvirno bili se moglo za 400 k coins sastavit?

Jer sam krenija sastavljat, i onda me samo monaco skoro 50 k coinsa ...

http://www.futhead.com/squad-building-challenges/sets/117/ligue-1/

13 godina
neaktivan

Igraća po igraća sam tražia na marketu, i zbraja , i ide priko 500 k coinsa...

17 godina
duYe kaže...

Igraća po igraća sam tražia na marketu, i zbraja , i ide priko 500 k coinsa...

Ma meni je to sve neisplativo. Potrošiš pola milje za igrača s kojim možeš poslije obrisati guzicu. Za pola milje kupiš bilo kojeg igrača u ovoj igri osim messia i ronalda i igraš dok ti ne dosadi pa s njim na market i kupiš sljedećeg i tako probaš sve igrače koje želiš probati..

17 godina
FIFA 17
Evo, to je fifa... lopta se od stative odbija jedinom crnom napadaču na nogu koji stoji između 4 crvena obrambena igrača koji samo gledaju kao telci. Pa ja ne znam može li me išta više od toga raspisditi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice