FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 729.443
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 17
antisa7 kaže...

Zna li neko di je najjeftinije kupiti Pointse ili moram i to preko origina

Imaš tu za par eura jeftinije

https://www.mmoga.com/FIFA-Coins/FIFA-Points/PC-FIFA-Points/FIFA-17-2200-FUT-Points-PC.html

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan
Sta je netko imao iskustvo sa banom na fifi ako je coinse uzimao? Ja sam jednom u fifi 16 uzeo necu lagat sad jebiga ali na srecu nista. Kupio igrace odma tad i to je to bilo. Mislim da je to bacanje love jer samom kupnjom coinsa podupiremo chitere na koje pizdimo stalno. Ja sam krenuo kasno sa fifom 16 i uzeo za 100kn 200k da napravim bar neku momcad. Poslije toga nisam vise..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Govorim u fifi na pc verziji

0 0 hvala 0
17 godina
tenac kaže...
goust78 kaže...
Posteno sam kupio BD i imam pravo na jednu kopiju! Necu piratizovati!

možeš ti kopirati al sumnjam da će raditi jer je disk vjerojatno zaštićen

Nije vjerojatno nego je. BD diskovi koriste cinavia zaštitu protiv kopiranja...

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Posto igram samo offline ajde reko malo FUT-a.

Nemogu da vjerujem da sam ovako brzo usao u Diviziju 8 sa bronzanim igracima kupio sam neke igrace iz EPL stvarno su protivnici bili korektni nisam na citera naletiio al sam naletio vecinom na one koji pojma nemaju igati,uglavnom vecina protivnika isla je da me prodje strane lagano tj da pretci npr sa Sterlingom.

FIFA se ne igra na pamet slazes akcije,malo se koristis potezima(desni analog) razmisljas malo takva je to igra barem igrajuci Carrer mode to sam primjetio pa sam oduvao ove na FUT-u.Ne kazem ni ja da sam neki pro ali kako ljudi igraju tuga a onake igracine imaju,cast izuzecima.

I dalje cu igrati Carrer Mode mnogo je zanimljiv nekada Online :)

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Kad dodes u prve 3 divizije vidijeti ces kako se igra.

Kad ti se zazvore sa 10 igrača igra bunker i samo na kontre.
Uz to samo uklizuje i usput ti ozljedi 3 igrača.

To je čar UT koju nisi upoznao
This time next year we'll be millionaires
9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Kad dodes u prve 3 divizije vidijeti ces kako se igra.

Kad ti se zazvore sa 10 igrača igra bunker i samo na kontre.
Uz to samo uklizuje i usput ti ozljedi 3 igrača.

To je čar UT koju nisi upoznao

U 7. ima ljudi koje ja oduvam 4-5 :0 a ima i onih koji mene razbiju samo tako .

Ima takvih agresivaca da samo nasrcu kao ludi ,mozda se tako i igra ,ko je meni kriv sto ne zapinjem iz petnih zila .

Volim da se dodajem a ne znam  da vodim loptu i onda obicno pusim kad neko zna da igra odbranu dobro.

Ne znam da koristim teammate pritisak ,ne pase mi da drzim R2 i R1 istovremeno nikako .

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
13 godina
Meni bome ništa ne fali njemu. Kad bi ima coinsa za if uzeo bi. Ali gol mašina mi je Martial sa finisherom.
13 godina
Prava čar prve tri lige je kad ideš zapaliti cigaretu na kick offu, tip ti da gol i do kraja utakmice se samo gradi kod korner zastavica. I ozlijedi ti tri igrača. Koji je gušt?
13 godina
Prava čar prve tri lige je kad ideš zapaliti cigaretu na kick offu, tip ti da gol i do kraja utakmice se samo gradi kod korner zastavica. I ozlijedi ti tri igrača. Koji je gušt?
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Jučer ja otvaram pack ovaj promo za 25k reko imam zadnje coinse idem probat. Alexis Sancez na LW i stavim ga ja na bubanj 10minuta prije otvaranja. Mislim si ili da kupim Depaya ili otvorim pack, reko jebem ti idem ovo drugo.

Kad ono u packu Martial. 22k Coinsa reko kud ces bolje, ali idem ga prvo isprobat dok mi se Sanez ne vrati sa marketa jer sam ga bubnuo za bolesnu cifru. Kad ono Martial igrac svih utakmica ,bolestan lik i reko ja nejdes ti nigdje

nego ostajes u klubu. Trenutno je Alexis Sancez popusio prvo mjesto LW i Martial ga ima sad. Kartica od 22k ubija karticu od 117k :D Samo da skupim koinse odma prodajem Sanceza i kupujem Hazarda. 

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...

Jučer ja otvaram pack ovaj promo za 25k reko imam zadnje coinse idem probat. Alexis Sancez na LW i stavim ga ja na bubanj 10minuta prije otvaranja. Mislim si ili da kupim Depaya ili otvorim pack, reko jebem ti idem ovo drugo.

Kad ono u packu Martial. 22k Coinsa reko kud ces bolje, ali idem ga prvo isprobat dok mi se Sanez ne vrati sa marketa jer sam ga bubnuo za bolesnu cifru. Kad ono Martial igrac svih utakmica ,bolestan lik i reko ja nejdes ti nigdje

nego ostajes u klubu. Trenutno je Alexis Sancez popusio prvo mjesto LW i Martial ga ima sad. Kartica od 22k ubija karticu od 117k :D Samo da skupim koinse odma prodajem Sanceza i kupujem Hazarda. 

Mislim da se ne isplati davati toliko coinsa za hazarda kada je lako moguće da će u prvom mjesecu dobiti upgrade s obzirom na igre i plasman kluba. Uz sve to nećeš s njime previše dobiti. Do tada sasvim su ti ok na toj poziciji martial ili depay...

16 godina
neaktivan
Koliko je zapravo coinsa potrebno ulozit da se dobije Hazard onaj u SBC i da li ce bit bolji upgrade od te...nisam bas u toku sa tim upgrejdovima

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
600k...
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
17 godina
drakula789 kaže...
600k...

Ne znam ali meni je to bačen novac. 600k za igrača s kojim si vjenčan do kraja ove igre. Kada pogledam, i nije neka prilika. Ostaješ nepovratno bez 600k coinsa. 

9 godina
neaktivan
movie kaže...
TheMaverick kaže...

Slažem ze za Draxlera, ali ne u mojoj režiji nego u protivničkoj. Izludio me u nekoliko tekmi...

Daj kada kreneš igrati na PS4 javi koji ti je acc. Moj je mislim HNK_Botinec.

To hoćeš da me što prije nakantaš dok imam ovu početnu bronze ekipu? Stari si ti lisac...

Budem te dodao danas kada dođem sa posla...Jučer sam jedva stigao kreirati acc. i ostalo za fifu. Uglavnom moj acc. na ps4 ili kako već je TheMaverick1986

Svi Vi koji pičite fifu na ps4, slobodno me dodajte...

Jučer sam primjetio prvu negativnu stvar, a to je nekako otežano kretanje kroz menu fife. Na pc je dosta ugodnije...

9 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Jučer sam primjetio prvu negativnu stvar, a to je nekako otežano kretanje kroz menu fife. Na pc je dosta ugodnije...

Ako imas SSD na pc sto je moj slucaj onda je PS4 kanta sto se tice kretanja kroz meni  .

Ima i stekanja ,ima raznih sranja .

Lik vodi ,pukne veza ,dobijem ja coinse ( znaci nije do mene ) ali se ne mjenja broj utakmica do kraja !?

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
12 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...
movie kaže...
TheMaverick kaže...

Slažem ze za Draxlera, ali ne u mojoj režiji nego u protivničkoj. Izludio me u nekoliko tekmi...

Daj kada kreneš igrati na PS4 javi koji ti je acc. Moj je mislim HNK_Botinec.

To hoćeš da me što prije nakantaš dok imam ovu početnu bronze ekipu? Stari si ti lisac...

Budem te dodao danas kada dođem sa posla...Jučer sam jedva stigao kreirati acc. i ostalo za fifu. Uglavnom moj acc. na ps4 ili kako već je TheMaverick1986

Svi Vi koji pičite fifu na ps4, slobodno me dodajte...

Ma nek se kreče sporo kolko hoće,ali bit će ti neopisivo bolje igrat na PS4 nego na PCu.. vidjet ćeš,dodat ću te i ja. ;)

17 godina
FIFA 17

Neznam kaj se vama kreće sporo ali ja do sada tako nešto nisam primjetio. Sada kada sam se prebacio na pro još manje primjetim bilo kakav tehnički nedostatak.

Inače na PS4 možeš koristiti svoj origin acc s PC ako si nostalgičan. Nemaš potrebe za kreiranjem novog ako ne želiš.

Svakako bih ti preporučio aktiviranje dvostupanjske verifikacije kako bi zastitio svoj PS4 acc od krađe. Jučer sam imao pokušaj preuzimanja PS4 acc i spasila me dvostupanjska verifikacija. Lik je uspio samo ovladati mojom mail adresom ali i nju sam povratio te promijenio pass.  Potom sam i na mail acc aktivirao dvostupanjsku verifikaciju. Po meni to je prva stvar koju moraš na PS4 aktivirati bez čekanja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 10:59 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Costa, Vardy, Sturridge ili Lukaku, ko je po vama najbolji?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Neznam kaj se vama kreće sporo ali ja do sada tako nešto nisam primjetio. Sada kada sam se prebacio na pro još manje primjetim bilo kakav tehnički nedostatak.

Inače na PS4 možeš koristiti svoj origin acc s PC ako si nostalgičan. Nemaš potrebe za kreiranjem novog ako ne želiš.

Svakako bih ti preporučio aktiviranje dvostupanjske verifikacije kako bi zastitio svoj PS4 acc od krađe. Jučer sam imao pokušaj preuzimanja PS4 acc i spasila me dvostupanjska verifikacija. Lik je uspio samo ovladati mojom mail adresom ali i nju sam povratio te promijenio pass.  Potom sam i na mail acc aktivirao dvostupanjsku verifikaciju. Po meni to je prva stvar koju moraš na PS4 aktivirati bez čekanja.

Ček..., da li to znači da ću imati sve one kartice i dostignuća postignuta na pc-u ili je u pitanju samo origin id?

12 godina
miikaa77 kaže...
Costa, Vardy, Sturridge ili Lukaku, ko je po vama najbolji?

Imao sam ih sve, trenutno imam Vardya i Sturridgea..ali najbolji mi je bio Lukaku, i vratit cu ga umjesto Vardya..

10 godina
neaktivan
FIFA 17

pozdrav ekipa, ima li netko da ne igra fifu pa da ju prodaje mozda,pc verzija,po razumnoj cijeni naravno. :) moze pm

0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

Ček..., da li to znači da ću imati sve one kartice i dostignuća postignuta na pc-u ili je u pitanju samo origin id?

Nećeš imati ali ostaje ti origin ID, kažem ako si nostalgičar pa ne možeš bez njega. Ako ti je svejedno onda otvori novi..

16 godina
neaktivan
Jedva cekam petak da krenem vikend ligu . Prvi put od kad igram. Imam spremne fitnes i kontrajt kartice nema stajanja :) Movie daj mi reci po tvojoj procijeni kad ce izac 100k kaetice za black friday koji pada 25-og. I da li na PCu je posebno 15k packova ili je 15k za ps4,xbox i pc u jednom

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...
Jedva cekam petak da krenem vikend ligu . Prvi put od kad igram. Imam spremne fitnes i kontrajt kartice nema stajanja :) Movie daj mi reci po tvojoj procijeni kad ce izac 100k kaetice za black friday koji pada 25-og. I da li na PCu je posebno 15k packova ili je 15k za ps4,xbox i pc u jednom

S obzirom da black friday traje cijeli vikend, vrlo vjerojatno će 100k packovi izaću u nedjelju. Koliko sam do sada vidio packovi u ponudi su identični za sve platforme..

Preko vikenda će se ponuda packova mijenjati svakih par sati...

9 godina
neaktivan
nitro66 kaže...

Moj ti je savijet da pripremiš živce i da svaki put nakon odigranih 4-5 tekmi napraviš pauzu i udahneš svijež zrak. U ovoj fifi vladaju čudni zakoni fizike i jedna mi je stvar ostala u sjećanju...

U jednoj tekmi sam toliko napadao, ali protivnik se nevjerovatno dobro držao, kako svojom zaslugom tako i zaslugom nekih viših sila, koje je imao na svojoj strani...Da sam snimao tu tekmu, svakome tko duže igra fifu, bi bilo jasno o čemu se tu radi...Uglavnom, tamo negdje u 70-oj min. mi pukne film, stisnem pauzu, ubacim Teveza, lijevog CM-a, zamjenim sa desnim, isto tako i stopere i u roku in game 5 min. postignem 2 gola. Nebo se otvorilo i odjednom sve krenu kako treba.

Uvjek treba imati nekog asa u rukavu i ne žuriti...

17 godina
TheMaverick kaže...

Moj ti je savijet da pripremiš živce i da svaki put nakon odigranih 4-5 tekmi napraviš pauzu i udahneš svijež zrak. U ovoj fifi vladaju čudni zakoni fizike i jedna mi je stvar ostala u sjećanju...

U jednoj tekmi sam toliko napadao, ali protivnik se nevjerovatno dobro držao, kako svojom zaslugom tako i zaslugom nekih viših sila, koje je imao na svojoj strani...Da sam snimao tu tekmu, svakome tko duže igra fifu, bi bilo jasno o čemu se tu radi...Uglavnom, tamo negdje u 70-oj min. mi pukne film, stisnem pauzu, ubacim Teveza, lijevog CM-a, zamjenim sa desnim, isto tako i stopere i u roku in game 5 min. postignem 2 gola. Nebo se otvorilo i odjednom sve krenu kako treba.

Uvjek treba imati nekog asa u rukavu i ne žuriti...

Moja iskustva sa zamjenama su upravo suprotna. Nakon svake zamjene koju napravim uvijek izgubim utakmicu. Protivnik također. Pogotovo kada je riječ o produžecima. Tko prvi napravi zamjenu taj uvijek gubi tako da sada zamjene radim samo u slučaju ozlijede.. ono što kažu, sto ljudi sto čudi..

11 godina
neaktivan
FIFA 17

kupio jucer crnog dembelea za 80k (nakon prve 2 aisstencije)
na kraju dao gol i jos jedan assist. vidim da se sad prodaje za 110k ali ne znam dal ga prodavat ili ce mozda zavrsiti na TOTW.

imam cistih 30 ako ga sad prodam a ipak mislim da moze u TOTW s  1 golom i 3 asistencije

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Koji golmana uzeti za preimer ligu, sve koje sam imao su katastrofa, bravo, begovic, mandanda.. doslovno napucaju loptu u njih i odbije se u gol.. dok npr kad sam talijane imao reina je cuda izvodio

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice