FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 730.100
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
Boixus Nois PS kaže...

Evo ovo ću probati složiti...Trebat ću osovjiti par divizija i prodat nekoliko igrača uz to prodati cijelu sadašnju momčad plus 150k koje imam mislim da će biit dosta.

Ja bih jedino na tvom mjestu stavio kompanya. On i smalling su mi idealan par stopera u bpl a probao sam sve kaj vrijedi. Mozda ti je timing za prodaju igrača loš jer od jučer su cijene brutalno pale. Trebao si se do petka rijesiti igrača. Sinoć sam uzeo boatenga za 160k i noćas kada je slabija ponuda prodao ga za 185k. Reusa za 137k a prodao ga za 157k. Gledam sada aguero ide na bidanju za 340k coinsa. No to nije cijena za koju bih ga kupio pa da ga prodajem jer ga ima buy now za 360k coinsa. No još jučer je aguero išao za 400k coinsa.  Mislim da će danas popodne još cijene pasti tako da se prodavanje igrača iz kluba definitivno ne isplati.

11 godina
protjeran
Ništa onda ćemo igrati i raditi sa ovim što imamo u banci.

Neznam kakav ću bit sa coinsima i koja je cijena pa ću vidjeti.
This time next year we'll be millionaires
9 godina
neaktivan
Ovaj me je sinoc nakantao sa Slimanijem,da mi je bio pri ruci pala bi krv. Moja ili njegova.
Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Slimani
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

U ovoj jebenoj fifi sve šta trebaš imat je para za pojnce i kojnse da kupiš dobar tim,jer to je sve,uopce ne moras znati igrat,imao je lik prejak tim sa reusom,aubom,potm hazard,cech na golu,uputio sam 18 udarca u okvir gola i sve cech brani,on puca 3 puta sa reusom koji je poboljsan od strane EA pošto je na coveru,i zabije 3 gola.

To je iz tvoje perspektive a iz moje je da me s odličnom momčadi ea uvijek koči. Tako da se ne bih složio s tvojom konstatacijom. Ja imam više poraza s odličnom momčadi nego sa senegalom koji je stvarno nevjerojatan. Probaj si složiti senegalce jer nisu skupi a tvrdim da su ne dobri, nego čudo od momčadi.

16 godina
neaktivan
Sto napraviti sa 400k coinsa na pcu?
Prodati bundesligu i sve skupiti na jedan kup pa uzet neke igrace iz spanjolske? Kupiti BPL ligu? Ili pak ostaviti švabe i za 400k uzet aubameyanga i reusa? Ili mozda jednog od njih pa jos k tome kupiti Vidala, Thiaga i alabu?
Ili otic i otvorit pekove za svih 400k od 7,5k pa ako bog da srece uletit ce nesto sto se prodaje brutalno...pojma nemam...sugestije?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prodati bundesligu i sve skupiti na jedan kup pa uzet neke igrace iz spanjolske? Kupiti BPL ligu? Ili pak ostaviti švabe i za 400k uzet aubameyanga i reusa? Ili mozda jednog od njih pa jos k tome kupiti Vidala, Thiaga i alabu?
Ili otic i otvorit pekove za svih 400k od 7,5k pa ako bog da srece uletit ce nesto sto se prodaje brutalno...pojma nemam...sugestije?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Lremier liga je uvijek OP sa njim ne mozes promasiti.
12 godina
neaktivan
movie kaže...
nidjoPro kaže...

U ovoj jebenoj fifi sve šta trebaš imat je para za pojnce i kojnse da kupiš dobar tim,jer to je sve,uopce ne moras znati igrat,imao je lik prejak tim sa reusom,aubom,potm hazard,cech na golu,uputio sam 18 udarca u okvir gola i sve cech brani,on puca 3 puta sa reusom koji je poboljsan od strane EA pošto je na coveru,i zabije 3 gola.

To je iz tvoje perspektive a iz moje je da me s odličnom momčadi ea uvijek koči. Tako da se ne bih složio s tvojom konstatacijom. Ja imam više poraza s odličnom momčadi nego sa senegalom koji je stvarno nevjerojatan. Probaj si složiti senegalce jer nisu skupi a tvrdim da su ne dobri, nego čudo od momčadi.

Ma nije tolko ta jaka ekipa kolko Reus,nevjerovatan je,jednostavno ne mogu mu uzet loptu.Borim se za elite na FUT Champs sa 10k ekipom,ne mogu vjerovat..

9 godina
neaktivan
FIFA 17

i tako ja dam mukotrpno srecenih 46500 coinsa za brkatog matuidija i umesto u klub slucajno ga quick sell-am 🐵

kao da me neko zalio kantom govana :(

2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Diego Costa je zvijer.Njegov phy je nevjerovatan
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Taman sam pomislio da su poceli da banuju citere jer ih nisam dobio dva dana (prvi put od kad igram fifu online) kad ono danas ih ko gov'na i u sezoni i u vikend ligi, nikad oni nece biti iskorenjeni jbg.

Necu ih vise ni prijavljivati jer nema nikakvog efekta, vidim da dobijam neke koje sam vec pre block i report... Fuck EA!

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ekipa, rješavam se FIFE 17 za pc, pa ako želi netko mjenjati ili kupiti dajte neku ponudu za igricu ili cijenu. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Movie zanima me tvoj odgovor za moje pitanje gore

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Fifa 17 PS3

Imam PS3 i ne mislim se upgrejdati na PS4 u skoro vrijeme, bar ne ove godine. Da li mi se uopce isplati kupovati FIFA 2017 za PS3, mislim ima li uopce igrača ?!
Mislim igrati ultimate team i ostale stvari koje su moguce naravno ali brine me broj igrača. Ne želim potrošiti par stotina kuna na igricu bez online mogucnosti.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nitro66 kaže...

Rađe doniraj te kojnse nekome nego pekove da bi otvorio.

9 godina
neaktivan
Ove ljudske picke na ps4 samo kidisu kao da im je od smrti lijek.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nidjo da li si sarkastican ili ozbiljno

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Interesantan video

Sumnjam da oni otkrivaju sve, jer logicki ne zele da odredjene stvari koje znaju drugi igraci koriste protiv njih. Igrao sam tako kako je reko i jednostavno to nije to. Proso sam dosta ovih Ovyevih tutoriala i prekopiro instrukcije i custom tactics i opet mi pase samo ovaj moj custom tactics koji je dosta drugaciji od njihovih. Tesko mi je povjerovat da ti youtuberi otkrivaju sve. Isto ovaj AA9skillz tvrdi da igra obican 4-1-2-1-2 samo sa instrukcijama napadacima get in behind, camu free roam i cdmu stay back while attacking, a opet se jasno vidi kako mu igraci salju ultra tocne passove iz okreta, svi igraci mu se savrseno pridodaju i ponudjuju u napadima. Ima tu jos nesto sto oni ne otkrivaju javno.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
14 godina

"

FIFA 17

i tako ja dam mukotrpno srecenih 46500 coinsa za brkatog matuidija i umesto u klub slucajno ga quick sell-am 🐵

kao da me neko zalio kantom govana :("

Ja sam na isti način prodao 10 contratsa 99 ... Mrak mi pao na oči

Ekipa kako imate postavke za controls na PC-u, sve automatic ili manual ? Ja koristim shooting semi i cross semi, golman semi, ostalo na manual i baš skužim kad netko ima sve auto...

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 19:30 (Silhuette).
16 godina
neaktivan
Sigurno da ima. Svaki put kada sam ja kopirao neciju taktiku nije bilo uopce tako. Mene npr zanima ja sada igram na obican default zasto mi igraci na krilima uopce ne trce naprjed kao npr protivniku. Ja imam loptu na centru i oni samo stoje. A od protivnika cim je na centru igraci mu na krilim trce i on dodaje sa L1 i trokut onako po zraku i ja dobijem gol.

0 0 hvala 0
14 godina

Mene isto zanima kako natertati krila da trče ispred mene kad cam ima loptu na 3/4 terena ? Postavke su get in behind na oba krila ali oni čekaju na svojoj pioziciji i tek kad dodam loptu kreću... Nije frka ako protivnik ima sporu obranu ali ako je imalo brža onda je čupavo

13 godina
Cofinho kaže...
 Isto ovaj AA9skillz tvrdi da igra obican 4-1-2-1-2 samo sa instrukcijama napadacima get in behind, camu free roam i cdmu stay back while attacking, a opet se jasno vidi kako mu igraci salju ultra tocne passove iz okreta, svi igraci mu se savrseno pridodaju i ponudjuju u napadima. Ima tu jos nesto sto oni ne otkrivaju javno.

Ja sam tog lika par puta gledao i baš sam išao složit jednu ekipu kako je naveo u jednom videu 4-1-2-1-2.

Odigrao jednu tekmu i momentalno se vratio na svoju postavu 4-3-3 (4).

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
Nidjo da li si sarkastican ili ozbiljno

Nemoj trošit na pekove.

PS ; Povlačim sva svoja tvrdnja da igra nije skriptana,imao sam 20-3 u vikend ligi,top šansa u top 100 završit,od zadnje tekme koju sam pobjedio ne mogu po golu pucat,igrači se čudno kreču,dodavanje je presporo,katastrofa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 19:56 (nidjoPro).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

i ja sam kopirao ovvyjevu taktiku i za 41212 i 4321 ali moji igraci ne ulecu ko ludi u prazan prostor nego sve nekako prekasno ni dupli pas mi nije kao kod njih..nesto ne stima.5 nedelja za redom zavrsavam wl u gold2 na xboxu a mislim da bi sa ekipama kakve oni imaju bio bar u elite3, 80% tekmi gubim u produzecima i penalima

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ajde da cujem ekipa misljenje o ovoj momcadi 

http://prntscr.com/d9p07v

Ovo si planiram sad sloziti

Mislim da cu maknut De bruyna jer je skup ko vrag. Sta preporucate umjesto njega ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 20:39 (nitro66).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

sad sam odigrao dve tekme i mogu sebe da demantujem znaci ubacivali su se ko ludi 41212(2) ovvyjeva custom taktika.mozda je to i do igraca na primer sbc costa na ST sa 7 che. igra ko lud da sam znao igro bi mi strajkera od pocetka dok na primer lacazet ko mrtvac stoji.i moram da kazem da boljeg napadaca od shevcenka nisam koristio ZVERINA.26 tekmi 29 gola 7 asista

evo jedan sajt za one koji vole da prate cene igraca futbin.com

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 21:18 (vaskeas).

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...

Ne mogu ti pomoći jer ne pratim market na PC niti išta znam o njemu. Ja uvijek momčadi slažem prema igračima koji su meni dragi neovisno o ligi. Španjolce nikada ne slažem jer mi nisu nikada legli. One najbolje ionako ne možeš kupiti a ostali mi nisu interesantni. Talijani su ove godine definitivno najbolji po pitanju uloženo dobiveno. Imam ih složene na Pc i sve pet. Na PS4 igram s nijemcima i englezima. Senegalci me uvijek iznova iznenade. Momčad od par tisuća coinsa a ravnopravno igra sa svima.

U svakom slučaju trenutno ne treba ništa uzimati jer igrači padaju cijenom iz sata u sat. Samo motriti market, pogotovo ako je budžet ograničen. Teško je reći do kada će cijene padati ali očekujem da će vrhunac biti u četvrtak.

17 godina
nidjoPro kaže...

PS ; Povlačim sva svoja tvrdnja da igra nije skriptana,imao sam 20-3 u vikend ligi,top šansa u top 100 završit,od zadnje tekme koju sam pobjedio ne mogu po golu pucat,igrači se čudno kreču,dodavanje je presporo,katastrofa.

Gle ja ne znam kaj je to ali nije normalno. Uvijek isto. Lik pukne jednom na tekmi po golu i zabije gol a ja ne mogu iz deset šansi. U prva dva primjera imam gotovo istu statistiku i potpuno različite rezultate. Treći primjer je klasična priča koja me prati u zadnje vrijeme. Protivniku je dovoljan jedan ili dva udarca, meni niti deset.

Video zapis pokazuje kakav ja gol dobijem u tvrdoj tekmi bez puno šansi. Imam loptu u nogama i onda moj igrač kao zadnji panj padne na guzicu pri pokušaju dodavanja svoj suigraču i servira loptu. Pa je li to normalno. Igrao sam s nekim likom iz Osijeka, pretpostavljam zbog naziva kluba. Na kraju završi 1-1. Zabijem gol iz kornera niti ne znam kako. Igram false 9 iako baš nisam doma s tom formacijom ali sada mi se tako igra pa bez obzira na krajnje rezultate guram dalje još neko vrijeme u toj formaciji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 22:31 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice