FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 730.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 17
Bezveze riješavam ove Marquee Matchups i dobio sam IF Walkera. Ide za 200 000. Da ga odmah prodam ili? Što mi preporučujete?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
Bezveze riješavam ove Marquee Matchups i dobio sam IF Walkera. Ide za 200 000. Da ga odmah prodam ili? Što mi preporučujete?

Ja bi ga prodao,pošto je sad još za Hazarda SBC i svi IF igrači su skupi.

PS.

Jučer mi se desilo da sam imao 17 udarca 14 u okvir,ali sam otišao na penale i izgubio.Poveo sam 3:2 na početku produžetka,a onda sam dodao loptu golmanu i stisnuo sam da ispuca golman loptu,a on nabio u Lewandowskog koji ga je napadao i tako dobijem gol za 3:3 sa njegovih 5 udarca odem na penale i izgubim.

11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Evo situacija koju je movie spominjao.

Izvodim aut i dodajem prvom igraču desno, a on baca drugom igraču kojeg niti nema na ekranu u tranutku izvođenja.

Iz te akcije sam dobio gol za 1-1.

Jbga, lik je morao nekako zabiti pa ga je igra malko pogurala.

Ista stvar se i meni desila... Doduše mislio sam da nije zbog controllera jer sam gljivice dosta istiskao i ulaze mi unutra i neprecizne su

Siky1234
17 godina
FIFA 17
Interesantan video

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Znaci trebam pomoc. Stavio sam na bubanj jucer sve igrace iz francuske i uzeo bundes ligu. Trazim dobrog RB-a. Imam lufta 100k coinsa i mogu uzet jednu dobru karticu, e sada gledao sam Lahma koji je oko 50k i Pisczeka iz dortmunda koji je 8k. Zanima me sto bi vi napravili . Uzet ovog za 8k pa kupit nekog drugog boljeg igraca ili obrnuto

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Prvi put 5 izgubljenih zaredom

Sinoć nanizao 5 - 6 utakmica (kolko sam već igrao do titule) jedan primljen go.

8 divizija je u pitanju,sad sam mislio s ovom ekipom do 4. div pa pokušat sastavit engleze.

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...
Znaci trebam pomoc. Stavio sam na bubanj jucer sve igrace iz francuske i uzeo bundes ligu. Trazim dobrog RB-a. Imam lufta 100k coinsa i mogu uzet jednu dobru karticu, e sada gledao sam Lahma koji je oko 50k i Pisczeka iz dortmunda koji je 8k. Zanima me sto bi vi napravili . Uzet ovog za 8k pa kupit nekog drugog boljeg igraca ili obrnuto

Lahm je najbolji RB u igri. Na PS4 je oko 30k a sljedeći tjedan će sigurno pasti cijenom pa ću ga opet uzeti. Po meni u krivom trenutku si kupovao novu momčad. Dobro je što si prodao staru ali od ponedjeljka se očekuje pad cijena pa si trebao pričekati par dana pa vidjeti kako će se kretati cijene na marketu..

10 godina
FIFA 17

Da li su citeri banovani? Ja sam juce ceo dan igrao i ni na jednog nisam naisao  i danas sam odigrao par utakmica, sve regularni igraci 

A sto se tice vikend lige, propasce mi jer mi toliko kasne komande da se ne moze igrati, nzm sta se desava, ali samo u vl, ostalo sve ok radi.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 16:41 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Potrosio sam oko i ako 30k na novu momcad . Uglavom poslat cu sliku kasnije, igrao sam jednu tekmu i izgubio 4-1 . Ja nemam pojma izgleda se neki kurac desio jer u 4 diviziji imam 6 poraza i to sve po 4-0 ja nemam pojma koji se kurac desava, ali izgleda da me igra kara u supak brutalno. Znaci

divizija do 4 sve super i odjednom ja nemrem nista, ali doslovno. Stvarno nemam pojma sta se desava.

0 0 hvala 0
17 godina
bole1819 kaže...

8 divizija je u pitanju,sad sam mislio s ovom ekipom do 4. div pa pokušat sastavit engleze.

Bez ljutnje ali nikada nisam skužio zakaj netko igra s 5 igrača otraga? Što je najbolje takvim protivnicima uvijek utrpam najviše golova. Uvijek im je iz nekog razloga totalna zbrka u obrani. Sredina im je uvijek tanka a napad odsječen. Sigurno ima netko tko u takvim formacijama igra jako dobro ali na moju sreću ja na takvog još nisam naletio..

16 godina
neaktivan
FIFA 17

MOVIE tebe hitno trebam dobio onog GOMISA brkatu karticu upravo i sad me zanima krece se oko 27k da ga odma prodajem ili malo cekam?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
bole1819 kaže...

Bez ljutnje ali nikada nisam skužio zakaj netko igra s 5 igrača otraga? Što je najbolje takvim protivnicima uvijek utrpam najviše golova. Uvijek im je iz nekog razloga totalna zbrka u obrani. Sredina im je uvijek tanka a napad odsječen. Sigurno ima netko tko u takvim formacijama igra jako dobro ali na moju sreću ja na takvog još nisam naletio..

Točno,ništa ti ne znači,ako igraš protiv solidnog igrača utrpat će ti par komada ako se samo želiš branit..najlošija formacija

9 godina
neaktivan

Šta znam,meni je legla.

Odbrana ekstra funckionise napad isto.Dok me neko ne nakanta ne mijenjam a branit se cijelu utakmicu nemam zivaca,igram otvoreno ko god je protivnik.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 18:47 (bole1819).
17 godina
nitro66 kaže...

MOVIE tebe hitno trebam dobio onog GOMISA brkatu karticu upravo i sad me zanima krece se oko 27k da ga odma prodajem ili malo cekam?

Ne znam što bi čekao jer će cijene sljedećih sedam dana zasigurno padati a te kartice su ti u packovima do kraja mjeseca tako da će ih biti pun market.

bole1819 kaže...

Šta znam,meni je legla.

Odbrana ekstra funckionise napad isto.Dok me neko ne nakanta ne mijenjam a branit se cijelu utakmicu nemam zivaca,igram otvoreno ko god je protivnik.

Malo je kontradiktorno reći da igraš otovreno u formaciji s 5 obrambenih igrača? No dobro, ako ti je to dobra zabava sve pet. Ja igram otvoreno ali u 4-3-3(4) formaciji. Formaciju si ljudi obično biraju ovisno o afinitetu stila igre tako da ako volim otvoren napadački nogomet nikada neću igrati s pet igrača u obrani..

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo ajde neka mi pojasni neko, igram single player draft reko idem probat mozda tu malo vise srece budem imao. Krene prve dvije utakmice razbijam PC 6-0 svaku. Dodjem na 3 utakmicu protiv Redbull lepziga i nemogu golu prismrdit ubiju me 2-0. 

Ajde a biro sam tezinu professional...na koju foru? Nije namjesteno? Ne uopce

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Mozda nisam dobro rekao,mislim na to da se jednostavno ne mogu branit 90% utakmice,smor je.S druge strane valjda zato sto ne igram odbranu dobrom imam utisak da mi ovaj treci stoper itekako daje sigurnosti,ukratko s cevtoricom u odbrani busan sam ko sir,ako imas neki savjet za taj problem slusam te :)

Generalno mi je od prvog pesa (na fifu sam presao od prosle god) omiljena formacija bila 4/2/2/2,Fergijeva nekadasnja formacija ..Jedan napadac tipa Drogba drugi nesto kao nekad Runi (pokretan,brz,ima pas) ,brza krila

11 godina
protjeran
FIFA 17

Prodao Mertensa za 114k i vidim ima ovih packova od 25k.

Budući da imam 20 španjolaca sa kojima igram i koji su mi dobri reko idem malo packove otvarat.Lupio 4*25k i par od 7.5k ,i nisam dobio ni jednog igrača vrijednijeg od 3-4k,

Mislim da nisam osim Gradel dobio nijednu rare karticu i 5 najjačih liga.

Toliko o tome.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja dobio opet Gomisa brkatu karticu 2 puta u pola sata ide samo za 10k trenutno 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja garantiram da se neki kurac desava jer ja nemrem zadnjih par dana igrat upce. Gaze me svi sa svakakvim momcadima. Evo upravo ispao iz drafta znaci u 90 min ja sa robenom pucam ,golman brani odbija se do mog i puknem sa 2 metra od praznog gola i on pogodi stativu odbije se u sredinu metar od gola i moj glavom fulava prazan gol i pogadja u gol out? Jel to normalno? Normalno da nije, to je ono skripta koju smo pricali kad ti neda da zabijes gol, samo sto se meni to desava zadnjih par dana imam znaci 20 poraza i 3 pobjede nikad tako nisam lose imo skor?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ispao sam iz 7. U 10. Ubise,izgubio sam 20 utakmica,dobio 1-2! Znaci tacno se nesto desava! Ne mozes da prdnes! Izmjesali div majku im jebem. Onako ne igraju u 1.!
Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Na ps4 su ubrzali jedno 35-50 %, fliper, kad sprintaju noge im se ne vide u trku! Katastrofa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Preporuka za nekog RM,RW igrača iz premier lige ali da je extra igrač.Ako nemam nekog vrhunskog krilnog igrača ne mogu igrati.

Mislio sam dati maximalno do 100k a ako nema u PL onda može i neka druga liga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...
Na ps4 su ubrzali jedno 35-50 %, fliper, kad sprintaju noge im se ne vide u trku! Katastrofa.

Pa zar nisi svojevremeno rekao pošto na PS4 ima puno više igrača a samim time i puno više loših igrača da ćeš biti bolje plasiran nego na PC bez problema?

Inače igra je jednako brza kao što je bila i prošli tjedan i onaj prije njega. Meni je to malo prebezo ali ako većina tako hoće tko sam ja da se bunim...

12 godina
neaktivan
FIFA 17

U ovoj jebenoj fifi sve šta trebaš imat je para za pojnce i kojnse da kupiš dobar tim,jer to je sve,uopce ne moras znati igrat,imao je lik prejak tim sa reusom,aubom,potm hazard,cech na golu,uputio sam 18 udarca u okvir gola i sve cech brani,on puca 3 puta sa reusom koji je poboljsan od strane EA pošto je na coveru,i zabije 3 gola.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Oxlade,Mahrez..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
11 godina
protjeran

Oxlade mi se ne sviđa a Mahrezov pace i PHY mi nisu privlačni.

9 godina
neaktivan
Jesam rekao sam,bio sam u krivu! Ipak nemoguce je da sam toliko los da ne mogu da igram u 10. div.
11 godina
protjeran
FIFA 17

Evo ovo ću probati složiti...Trebat ću osovjiti par divizija i prodat nekoliko igrača uz to prodati cijelu sadašnju momčad plus 150k koje imam mislim da će biit dosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja placem od muke sa bundesligom ...znaci uzas ...nemam pojma kaj da igram

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ja sam brzo odustao od bundeslige.
Malo dobrih igrača ako nemas milion coinsa viška.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice