FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 732.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
goust78 kaže...
Kad sam budala,trebao sam odmah praviti us acc. Te nece paypal?! Mater im...

Hoće, ali živiš u krivoj državi...

Sad traze da im opet posaljem ili fiksni telili sliku vozacke dozvole sa imenom i prezimenom ! hahahahha

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
10 godina

Ja sam vratio staru cam koju sam davno koristio i gle iznenadjenja, daleko je lakse igrati, inace koristio sam co-op cam i vratio na tele broadcost, znaci igraci su fluidniji i cini mi se da mi je daleko lakse igrati, odigrao sam danas jedno 10 tekmi i samo prvu izgubio, ostale pobedio i iz prve se kvalifikovao za vikend ligu, bez primljenog gola :-D kad sam vec kod kvalifikacija za vl, koliko imamo pokusaja za kvalifikacije?
I da pitam u vezi trenera posto imam italijansku i spansku ekipu, koji bi mi najvise odgovarao?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 18:10 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mislim da Cesare Prandellija nisu još uvalili u igricu pa probaj ako već imaš nekog španjolca stavit mu manager item seria a ili obrnuto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 18:50 (jpantalon).
9 godina
neaktivan

Imaš neki predlog za modifikaciju kakvu? 

12 godina
protjeran
FIFA 17

Ajmo ovako...

Pa jel moguće da je ova igra toliko retardirana i da nema nikakve veze sa stvarnošću?

Kolega Movie se žali na neke sitnice (sa pravom) ali ja neznam kako nitko o ovome ne govori.

1.U kojoj to ligi na svijetu povlačenje sa leđa nije faul?Pa likovi stave igrače sa 80+PHY samo se hrvaju cijelu utakmicu...A ni faul se ne svira.

2.Znači lik igra neki slow biuld-up play i sve polako i rasteže do sutra...I onda kad mu se prilbližim da uzmem loptu on pritišče ili drži L2 da mu igrač uspori i digne laktove u razini ramena i trči preko cijele strane a moji igrači se od njega odbijaju kao klaunovi

Pa kakav je ovo sport?Jeli ovo nogomet ili ragbi?

Očito retardi iz EA neznaju razliku i nemaju doticija sa stvarnim nogometom.

Imam Martiala i sa njim napadam lika koji ima bezveznog beka i on prolazi sa tim sranjem gdje uspori i stane odmah u gard za remplanje...Pa to je toliko smiješno.

Svatko tko je igrao zna da igrač u sprintu kad napadu onog tko stoji u mjestu ili lagano trče, odnese loptu i igrača.Toliko o tome.

3.A neznam ima li potrebe govoriti o tome kad jedan takav panj igra tako i zadržava cijelu utakmicu u draftu a ja pogodim 2 prečke i stativu.

I to sa Ronaldom i IF Baleom koji pospremaju sve.Ali očito ne kad sam ja u pitanju.

Toliko ne logočnosti u igri i namještanja samo da ne pobjediš pa to je za razbit i FIFU i PS.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goust78 kaže...
movie kaže...
goust78 kaže...

Sad traze da im opet posaljem ili fiksni telili sliku vozacke dozvole sa imenom i prezimenom ! hahahahha

Evo ti dobronamjeran savjet, bonove kupuj na g2a. Jeftiniji su, stignu odma na mail. Naravno da ćeš kupit US bon ako ćeš pravit US acc na konzoli. Stavi neku random američku adresu kad napraviš account i aktiviraj bon u wallet. Kupi ps+ pretplatu i u postavkama stavi da ti je konzola  primarna za taj account. Vrati se na svoj originalni account i od tamo nastavi igranje Fife.

PSN: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 22:46 (Rayz00).
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ajmo ovako...

Toliko ne logočnosti u igri i namještanja samo da ne pobjediš pa to je za razbit i FIFU i PS.

Ja danas imam 4 utakmice i trebaju mi barem 2 boda da ostanem u 2. diviziji.

Prva utakmica - isto ovo što pišeš.

On praktički ne napada nego se samo gradi i ne mogu mu uzeti loptu nikako.

Pošto ne uklizujem ja se trudim k'o budala, ali muka Isusova i naravno toliko me iznervira pa krenem na njega s pogrešnim igračima, otvorim mu prostor i dobijem gol.

Jedva nekako izjednačim i do kraja utakmice 0 šansi.

Njemu je trebao izgleda taj bod, a ja nisam mogao ništa.

Sljedeći protivnik ista priča.

Skoro isti sastav je lik imao kao onaj prethodni - nevjerojatno nešto.

Isti stil igre.

Građenje i pimplanje na centru bez pretjeranih ambicija da zabije gol.

Ja kad god uzmem loptu, sjurim se na gol i moje akcije traju 15-20 sekundi, a on kad dobije loptu, to traje pun kurac.

Imao sam nekoliko šansi, ali moji ili fulaju ili njegov golman brani.

I u 90 mi lik zabije gol.

Sljedeća utakmica - isto sve kao u prethodne dvije.

Polako ide naprijed i kad dođe na 20m kao u rukometu dodaje okolo.

Svaki put mu uzmem loptu i kontra.

Imao sam toliko šansi tu utakmicu da to nije istina.

Em sam promašivao, em njegov golman brani k'o blesav.

I onda on opet dođe na 20m doda Griezmanu i ovaj opali u rašlje k'o iz pičke.

Kasnije mi je zabio još jedan gol s 20m.

U šesnaestercu nije niti jednom opalio na moj gol.

I zadnja tekma ista priča.

A taj me izlomio i izmaltretirao totalno.

Samo povlačenje, guranje, nabijanje, a sudac niti jedan faul ne sudi.

Uđem mu u 16m i on me gurne-povuče s leđa, moj igrač se zatetura i golaman izađe i uzme loptu.

Još najbolje da mi penal sudi.

Taj me stalno povlačio i gurao i niti jedan prekršaj nije napravio - niti jedan.

I onda pred kraj utakmice ja krenem po krilu i on mi trči iza leđa i malo me takne samo - meni ništa i trčim dalje s loptom, a sudac svira prekršaj.

Sve ono ostalo gdje sam padao, gdje me gurao i tako uzimao loptu ništa, a kad me malo dotakne onda faul.

Strašno nešto kako ova igra funkcionira.

I naravno, u 80 i nekoj minuti mi zabije isto šut izvan šesnaesterca i izgubim.

Imao sam ovakvih utakmica do sada, ali nikad da mi se zareda nekoliko odjednom.

I toliko peha, i nedosuđenih prekršaja u 4 utakmice nisam imao valjda u zadnjih 50.

Popizdio totalno.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ajmo ovako...

Pa jel moguće da je ova igra toliko retardirana i da nema nikakve veze sa stvarnošću?

Kolega Movie se žali na neke sitnice (sa pravom) ali ja neznam kako nitko o ovome ne govori.

1.U kojoj to ligi na svijetu povlačenje sa leđa nije faul?Pa likovi stave igrače sa 80+PHY samo se hrvaju cijelu utakmicu...A ni faul se ne svira.

2.Znači lik igra neki slow biuld-up play i sve polako i rasteže do sutra...I onda kad mu se prilbližim da uzmem loptu on pritišče ili drži L2 da mu igrač uspori i digne laktove u razini ramena i trči preko cijele strane a moji igrači se od njega odbijaju kao klaunovi

Pa kakav je ovo sport?Jeli ovo nogomet ili ragbi?

Očito retardi iz EA neznaju razliku i nemaju doticija sa stvarnim nogometom.

Imam Martiala i sa njim napadam lika koji ima bezveznog beka i on prolazi sa tim sranjem gdje uspori i stane odmah u gard za remplanje...Pa to je toliko smiješno.

Svatko tko je igrao zna da igrač u sprintu kad napadu onog tko stoji u mjestu ili lagano trče, odnese loptu i igrača.Toliko o tome.

3.A neznam ima li potrebe govoriti o tome kad jedan takav panj igra tako i zadržava cijelu utakmicu u draftu a ja pogodim 2 prečke i stativu.

I to sa Ronaldom i IF Baleom koji pospremaju sve.Ali očito ne kad sam ja u pitanju.

Gle, ja sam o tome govorio još u prošloj fifi. Od nogometa su napravili jebeni ragbi. Svi samo udaraju, uklizuju i siluju mi igrače. To fakat nema smisla. Ne zato kaj se ja ne znam remplati ali ja to nikada niti ne koristim. Sada sam igrao s likom, vjerojatno najveći kreten s kojim sam igrao u zadnje vrijeme. Znači lik je cijelu tekmu samo uklizavao. Nije mi odnio jednu čistu loptu. Samo uklizavanje na 101 način i na kraju on ima jedan prekršaj kao i ja koji nisam niti jednom uklizao ili silovao njegovog igrača. Pa to je smiješno. Neki dan lik mi ulazi na prvu stativu i ide drito po korner lajni. Dignuo lakat i moš ga jebat. Moji se samo odbijaju od njega i on tako do gola i onda pukne s korner lajne a moj golman sjedne na guzicu i lopta iznad njega ode u gol.

To je trenutak kada gubim razum i u stanju sam nekoga ubiti. Kako mu igrač ide po jebenoj korner lajni a da ga ja ne mogu pomaknuti? Zašto golman samo ne stoji i lopta ne može ući u gol? Zašto sjeda na guzicu?

Koji je uopće smisao takvog nogometa? Lik mi ukliže s leđa. Ozlijedi igrača na 4 tekme. Lopta mu se odbije u idealan for i zabije mi gol. Prekršaja nema. To je trenutak kada ovaj nogomet gubi svaki smisao.. netko je rekao. Igraj i šuti ili nemoj igrati. Trećeg nema.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Rjesio sam tako sta sam napravio novi US acc . :)

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Znaci sad sam umro od muke , ali i smijeha. Znaci igram Draft prvu tekmu. Frajer me vodi 5-0 na poluvremenu. Ja zabijam gol pred kraj za 5-1.

Pocinje drugo pol. U 70min ja vodim 6-5. Frajer zabija za 6-6 .Krenu produzeci ja zabijam za 7-6 par min poslje on 7-7 i na penale ga dobijem 3-1.

WTF se desio pojma nemam haha

3 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...

Znaci sad sam umro od muke , ali i smijeha. Znaci igram Draft prvu tekmu. Frajer me vodi 5-0 na poluvremenu. Ja zabijam gol pred kraj za 5-1.

Pocinje drugo pol. U 70min ja vodim 6-5. Frajer zabija za 6-6 .Krenu produzeci ja zabijam za 7-6 par min poslje on 7-7 i na penale ga dobijem 3-1.

WTF se desio pojma nemam haha

okretao sam 3-0, ali 5-0 to još nisam vidio. Izgleda momentum na obje strane. Doduše nisam nikada vidio niti rezu 7-7. 

13 godina

A vidi, ako misliš igrati s momćadi s igračima iz višre različitih liga, ili izaberi istu nacionalnost ili što bi ja napravio.Izaberi tri koja ti se najviše sviđaju i uzmi taktiku tipa 4-3-2-1 i radi trokute npr. prednja tri i srednji cm arnautovic, bony shaqiri i bojan, desno npr inigo martinez juanfran i koke, a lijevo schmelzer, sven bender i luiz gustavo ili lars bender. Ugl da u vezi imas jedno medium/high workrate drvo kao što je gustavo, jednog high/high što je stalno naprid nazad, i jednog kreativca. Tu ti paše GK ter stegen. I preporuka, kad stavljaš chem stylese, pokušaj povečavati već najveće statse da svaki igrač ima neki segment u kojem je predobar i da znaš na što se možeš kod njega osloniti da neće kiksati. U napadu ti je bitno da imaš makar jednog fizikalca. Staviš na bonyja finisher, držiš L2 i upošljavaš ova dva kad utrčavaju. Vjerojatno sam puno izmudrovao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 8:27 (jpantalon).
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Imao maltene isti slučaj sinoć, krenio online tournament tj. kvalifikacije za vikend ligu. Lik poveo 1:0 iz smješnog penala, ja okrenio na 3:1, potom se lik vratio bilo 3:3, poveo bio 5:3 i u 90-toj mi dao gol za 5:5. Naravno da u produžecima nije bilo golova iako sam imao 2-3 stative plus još 3-4 zicera čista kroz cijelu utakmicu. Pucamo penale, lik mi skine 3 komada, a meni uvali 3 tako da sam 3:0 u penalima izgubio i ispao... Ja se svih 5 komada doslovno ušetao u gol, znači ziceri baš, on dao 1 penal, 2 odbijanca i 2 golčine preko 20 metara, znači ništa nije napravio cijelu tekmu i prošao dalje... heh šta ti je sreća...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

sta ti je sreca.....
vama sto ste usli u div1 svaka cast.
ja jucer odlucim ponvo iz druge probat. dodjem do 17 bodova nakon 9 kola, i zadnje kolo treba mi samo x 
(krv sam ispisao dok sam skupio toliko)
nabustam sve igrace onim trening karticama sto sam imao. 
a zapadne me lik sto igra sa svabama, do 15e vec 2-0 za njega. Coman ko ronaldo izmedju mojih. na kraju zavrsi 2-0
nisam mu mogao primirisat golu.

ne znam jeste li primjetili, ali nakon zadnjeg updatea nema citera :3 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Meni fut smor postao,prije sam se puno vise nervirao,ali mi je bio zabavniji.Sad the journey igram.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gstone kaže...

Kako nema??

Ja za vikend nisam odigrao dvije tekme u nizu. Spoji me 5 puta sa njima pa jedan normalan.

[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
Gstone kaže...

sta ti je sreca.....
vama sto ste usli u div1 svaka cast.
ja jucer odlucim ponvo iz druge probat. dodjem do 17 bodova nakon 9 kola, i zadnje kolo treba mi samo x 
(krv sam ispisao dok sam skupio toliko)
nabustam sve igrace onim trening karticama sto sam imao. 
a zapadne me lik sto igra sa svabama, do 15e vec 2-0 za njega. Coman ko ronaldo izmedju mojih. na kraju zavrsi 2-0
nisam mu mogao primirisat golu.

Normalno da neka kad sam ja presao na PS ! hahhhha]

Ali zato ima na PS-u ! hahahahah

17 godina
jpantalon kaže...

A vidi, ako misliš igrati s momćadi s igračima iz višre različitih liga, ili izaberi istu nacionalnost ili što bi ja napravio.Izaberi tri koja ti se najviše sviđaju i uzmi taktiku tipa 4-3-2-1 i radi trokute npr. prednja tri i srednji cm arnautovic, bony shaqiri i bojan, desno npr inigo martinez juanfran i koke, a lijevo schmelzer, sven bender i luiz gustavo ili lars bender. Ugl da u vezi imas jedno medium/high workrate drvo kao što je gustavo, jednog high/high što je stalno naprid nazad, i jednog kreativca. Tu ti paše GK ter stegen. I preporuka, kad stavljaš chem stylese, pokušaj povečavati već najveće statse da svaki igrač ima neki segment u kojem je predobar i da znaš na što se možeš kod njega osloniti da neće kiksati. U napadu ti je bitno da imaš makar jednog fizikalca. Staviš na bonyja finisher, držiš L2 i upošljavaš ova dva kad utrčavaju. Vjerojatno sam puno izmudrovao.

Prošlu i ovu godinu che karice samo mi sjebu igrača. Igrači su mi puno bolji bez ikakve che kartice. Igram s ibrom bez che kartice i prva liga. Stavim mu hunter i u pet tekmi zabijem jedan gol i pogodim 8 stativa. Doslovce s dva metra gađa stativu a k tome mi se čini čak i sporiji. Ista stvar s lewom i aguerom. I tako sa svim igračima. Zato ne koristim niti jednu che karticu. Inače ne stavljam bezveze che kartice na igrače. Malo sam proučavao i gledao iskustva iskusnih igrača te koje oni koriste che kartice za određene pozicije. Naravno, isprobavao sam kaj i meni najviše odgovara.

Po meni kriva kartica na krivoj poziciji samo sjebe igrača. Što se tiče formacije 4-3-2-1 mogu reći da mi jako odgovara. No kao i u svakoj formaciji tako i u ovoj jako je bitan odabir igrača i njihov w/r. Po meni najveća nauka je posložiti dobru momčad s igračima na odgovarajućim pozicijama s dobrim w/r. Time si napravio 90% posla ma kako to glupo zvučalo. Onima koji su počeli malo istraživati formacije može pomoći sljedeći link. Znam da su iskusni igrači ovo odavno prošlli ali nije naodmet s vremna na vrijeme podsjetiti se..

http://www.fifauteam.com/fifa-17-formations-guide/

11 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Gstone kaže...

Kako nema??

Ja za vikend nisam odigrao dvije tekme u nizu. Spoji me 5 puta sa njima pa jedan normalan.

ja odigrao nekih 20ak utakmica od updatea, niti jednom nisam naletio na citera :3 

od tih 20 mi je negdje 10-5-5 skor
s tim da sam oba puta bio na pobjedu od ulaska u prvu diviziju i niti jednom nisam uspio :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 13:30 (Gstone).
10 godina
Ja ne znam kako onda mene spaja samo sa citerima, ja od 20 utakmica dobijem 15 citera, bez ikakvog preuvelicavanja. Cak u vikend ligi sam znao dobiti po 5 za redom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kad se dodje do para kupi se ps4 i milina, sad stvarno razmisljam o tom potezu, ionako sam ceo zivot bio konzolas, samo zadnju generaciju presao na pc.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bas me bad luck prati u ovim igricama , bila to fifa ili pes. Imali smo turnir za zaposlenike u fifi i igramo i zavrsi 1-1. U 120min mi kolega zabija gol za 2-1 . Na kraju tekme 17-10 moji udarci, njegovi 3-2. Jebiga kad te nece onda te nece. I to na ps4 se igralio. Imao sam 3 stative

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Dobro, sve mi je jasno ali mi nikako nije jasno zašto moj igrač kada kod kornera izbija loptu uvijek je izbije prema igraču koji izvodi korner ili nazad u korner iako ja držim da loptu izbija prema centru što je i logično. Posebno je smiješno kada moj igrač s nekih 14 m izbija loptu u korner. Pa tko je to još vidio? Gdje toga ima? Kojem kretenu je to palo na pamet. To je jedino napravljeno kako bi se držao pritisak na momčad koja se brani. Zna mi se dogoditi da protivnik ima po 8 kornera za redom a moji igrači ko debili samo ispucavaju u korner bez obzira na kojem dijelu svog šesnajsterca stajali. Ista je stvar kada ja izvodim korner. Nema tu razlike. Potpuni idiotizam.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav,

Vidim po ovome što si napisao da bi možda mogao znati odgovor na moje pitanje, molim te pomoć oko pokretanja fifa 17, instalirao sam original igricu s kodom preko origin-a i igrica se ne želi pokrenuti, također mi niti ne pokazuje nikakvu grešku, moram i naglasit da mi pc zadovoljava sve kriterije za igricu(GeForce GT 730 grafička kartica, 8 GB RAM, directx 11 te sve ostalo potrebno) , da li možda znaš koji bi mogao biti problem ? unaprijed zahvaljujem :)

Lp,

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav,

Da li  bi možda mogao netko znati odgovor na moje pitanje, molim pomoć oko pokretanja fifa 17, instalirao sam original igricu s kodom preko origin-a i igrica se ne želi pokrenuti, također mi niti ne pokazuje nikakvu grešku, moram i naglasit da mi pc zadovoljava sve kriterije za igricu(GeForce GT 730 grafička kartica, 8 GB RAM, directx 11 te sve ostalo potrebno) , molim vas, da li netko zna koji bi mogao bitii problem ? unaprijed zahvaljujem :)

Lp,

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Na ps4 skida update od 2.960 GB ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Prijatelju, lako je igrati s ibrom lewom aguerom koji imaju 5 6 10 traitova i ne treba im zapravo ništa pa im taj balansirani boost najbolje paše, ali igračima od 75-85 stvarno treba. Npr. U Njemačkoj momčadi imam Raffaela, koji ima dobar dribling i dodavanje, 4*4*, prosječan šut i relativno je spor s obzirom na visinu i snagu pa mu hunter chem vrhunski paše i u 300 utakmica mi je dao preko 250 golova i 50ak asistencija. Ali s njim u špici se ne nadam izgurati nikog ili zadržavati loptu, nego lagani dribling i šut s 10-20m ili trokut prema Costi ili movember Bellarabiju. Uz njega mi ne fali Aubameyang kojeg sam prodao da napravim talijane, francuze, španjolce i ruse i svi su relativno solidni. Kod rusa me ubija vidjeti non rare karticu golmana kod Akinfeeva, nervira me beskrajno.

13 godina

Uđe li ti uopće u onaj fifa config gdje trebaš stisnuti play da ti uđe u igricu?

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ljudi jedno hitno pitanje 

Ovako dijelim account po pola sa drugom i on moze nastaviti moju carrer ligu ja isto njegovu.

Da li ima veze ona opcija na Originu enable cloud storage ?

Ako iskljucim to hoce li moci nastaviti moju karijeru i hocu li ja moci nastaviti svoju ako iskljucim to tj hocu li morati ispocetka igrati karijeru ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 17:16 (soul_eclipse).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Da li je moguce u broncanim paketicima dobiti broncane IF IGRACE?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice