FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 733.158
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Stavio sam hr i.moj grad i adresu u bih?! Trebao sam staviti zagreb i neku adresu u zg ili koji vec grad u hr!
Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
10 godina
FIFA 17

goust78 Trol level: It's over 9000!!!

Svaka cast druze, dodem procitat temu jednom u par dana da vidim tvoje postove i ekipu koja se upeca...

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Koji vam je kurac?! Pitam lijepo ovo govno od konzole nisam imao do sad?!

Da li je to ovo govno ?Card za punjene walleta ?

http://www.ebay.com/itm/PlayStation-Network-10-USD-Code-10-Dollar-PSN-US-Store-Card-PS4-PS3-PSP-USA-/322313667207?hash=item4b0b644287:g:PCMAAOSwZ1BXcjHo

I kako to Movie mogu da mi banuju  konzolu ?Mislis acc ?!

Napravim novi i mirna Backa ! :)

P.S. sad sam stavio Grad Zagreb i adresu Kralja Zvonimira ! hahahahha

ako to ne pomogne ondak nema spasa !

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 10:14 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

http://www.ebay.com/itm/PlayStation-Network-10-USD-Code-10-Dollar-PSN-US-Store-Card-PS4-PS3-PSP-USA-/322313667207?hash=item4b0b644287:g:PCMAAOSwZ1BXcjHo

Ja ne znam jesi troler kako je netko primjetio ili jednostavno malo zaostao u prometu? Daj mi reci kako će ti to pomoći? Staviš adresu iz HR a na kreditnoj kartici ti je adresa iz bosne i kartica je napravljena u bosni te sada očekuješ da ćeš moći plaćati putem kartice? Ti si nova mjerna jedinica za glupost. Još nisi rekao koju uopće kreditnu karticu imaš. Možda je to samo pokaz za gradsku vožnju a samo izgleda kao kreditna kartica? Konzolu ti banaju tako da bez obzira na acc nikada više s njom ne možeš ići online. Drugim riječima fifu ćeš moći igrati samo s onim frendom kada ga dopeljaš doma. Nema više online, nema storea, nema nadogradnji, ničega. Reci ženi da kupi lijepi komad krpe kako bi je stavila  na konzolu i vazu s cvijećem jer će to biti nova funkcija konzole.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 10:43 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ja ne znam jesi troler kako je netko primjetio ili jednostavno malo zaostao u prometu? Daj mi reci kako će ti to pomoći? Staviš adresu iz HR a na kreditnoj kartici ti je adresa iz bosne i kartica je napravljena u bosni te sada očekuješ da ćeš moći plaćati putem kartice? Ti si nova mjerna jedinica za glupost. Još nisi rekao koju uopće kreditnu karticu imaš. Možda je to samo pokaz za gradsku vožnju a samo izgleda kao kreditna kartica?

Ti si jedan nekulturan covjek ali sta ces,do tebe je ! Kupio sam gift code ! :)

Ne rece mi ,izvora ti ,kako to mogu da mi banuju konzolu ?

Sto se tice igre na konzoli ,ima stekanja ima idiota kao i na pc ! Bolje jeste ,nema bar 99 cita i sl .

Moze da se igra opustenije i sl. :)

Znaci mnogo veci TV jbg !

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 10:48 (goust78).
13 godina
FIFA 17
@movie
Znaš kako ide ona stara narodna: "pomozi sirotu na svoju sramotu".
Tako ti i treba bezobrazniče jedan ;)
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Ja nekulturan? Pogledaj prošlu stranicu. Pet puta sam ti objasnio jednu te istu stvar i ti svaki put ponovno pitaš jedno te isto. Je li ti još netko pokušao pomoći osim mene? Ako ti pet puta kazem jedno te isto i ti uvijek pitas iznova, što normalan čovjek može pomisliti. Kako je netko primjetio da si troler ili jednostavno ne možeš shvatiti da su jedan i jedan dva?

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Ja nekulturan? Pogledaj prošlu stranicu. Pet puta sam ti objasnio jednu te istu stvar i ti svaki put ponovno pitaš jedno te isto. Je li ti još netko pokušao pomoći osim mene? Ako ti pet puta kazem jedno te isto i ti uvijek pitas iznova, što normalan čovjek može pomisliti. Kako je netko primjetio da si troler ili jednostavno ne možeš shvatiti da su jedan i jedan dva?

Da ovi idioti iz Sony primaju Paypal kao sav  normalan svijet ovih sranje ne bi bilo !

Trebao si reci da mi treba Card gift i ok !

Vrlo ste nekulturni ,kad sam ja koga naruzio ?! :)

To govori o vama ,jbg ! Nekultura je odlika srednje Evrope !

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 10:53 (goust78).
17 godina
goust78 kaže...

Da ovi idioti iz Sony primaju Paypal kao sav  normalan svijet ovih sranje ne bi bilo !

Trebao si reci da mi treba Card gift i ok !

Pa rekao sam ti odmah da ti treba bon ovisno koji si store otvorio i da ga mozes kupiti recimo na amazonu. Vrati se stranicu unazad i počni čitati s razumijevanjem. Inače možeš plaćati preko paypala koliko vidim. No mislim da to opet ne vrijedi za tebe s obzirom od kuda si. Inače, nije odlika srednje europe nekultura već spremnost pomoći zaostalim krajevima i ljudima. Da nije tako ne hih ti strpljivo odgovarao na toliko glupih pitanja pokušavajući ti objasniti da su jedan i jedan, dva...

Tri puta sam ti rekao da ti treba bon za kupnju i ti meni nakon par sati kažeš što ti to nisam rekao i da bi sve shvatio da sam ti to rekao?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 12:04 (movie).
9 godina
neaktivan
Kupio upravo gift bon na ebay,cekam isporuku pa ako bude mogao da se ukuca na hr store onda je sve ok.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Run Forrest run!

Inače, ja sam prodao većinu svojih skupih igrača, i trenutno sjedim na 1.3 mil i čekam crni petak.

Vikend ligu sam igrao s ove dvije momčadi i mogu ih preporučiti svakome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...
Kupio upravo gift bon na ebay,cekam isporuku pa ako bude mogao da se ukuca na hr store onda je sve ok.

Pa naravno da ga nećeš moću kucati na HR storeu. I to sam ti već više puta objasnio ali što ćeš... ti sve znaš osim čitati s razumijevanjem. Kako misliš plaćati u dollarima ili funtama na HR storeu na kojem se plaća u kunama? Ako si kupio bon u kunama, onda ok no čisto sumnjam da netko preko ebaya prodaje bonove za HR store.. u kojoj valuti si kupio bon?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 11:43 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Movie, ti stvarno ne kuzis da te lik pali ?!?

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Moja ekipa 

Nešto dobio preko sqad bild. nešto kupio.

Za sad 8. divzija 

Mišljenje? Nekog prodati pa unovčiti??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Igrao preko vikenda, osvojio 5. diviziju, omjer 6-1-1. Prva postava mi je bila hrvatska (bez modrića i rakitića, nemam para za njih :D), a druga man city (drugi sastav) s alex hunterom u napadu :D

Konačno mi krenulo, obranu sam usavršio, napad solidan, ovvyjeva taktika 4-3-2-1

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
U dolarima. Ako ne bude moglo onda cu staviti adresu nekig hotela u Oregonu!
15 godina
goust78 kaže...

Odi u banku i zamijeni dolare za kune. Ili ih pošalji meni poštom, a ja ti pošaljem kune.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
ggmu311092 kaže...

Moja ekipa 

Nešto dobio preko sqad bild. nešto kupio.

Za sad 8. divzija 

Mišljenje? Nekog prodati pa unovčiti??

Nemoj se naljutiti, ali s takvom kemijom nećeš ni puno dalje.

13 godina

IF Kalinić je takva krađa, platio sam ga 13-14 tisuća, a čovjek samo trpa. Za fanta aduriza sam dao 140-150, a čak je i lošiji od Kale.

11 godina
neaktivan
FIFA 17

itko preporucit kvalitetne bekove u engleza?
trenutno mi igraju Clichy LB  i Zabaleta RB.
Zadnja linija mi je Clichy, Luiz, Smalling, Zabaleta

nisam zadovoljan niti clichyem ni zabaletom, a nemam ideje koga ubacit
Imam 45k za transfere

ne znam bili probao s if colemanom ili neku drugu kombinaciju
sto je belerin onako skup? samo radi pacea? Ne znam ziv koga ubacit vise 

0 0 hvala 0
13 godina
Gstone kaže...

Imam 45k za transfere

Ja sam nedavno uzeo Shawa i solidan je.

Isto sam imao Clichyja na toj poziciji dugo pa onda Holebasa i sad Shaw.

Na desnoj strani sam primjetio da je Valnecija zajeban.

Igrao sam par puta protiv njega i pored njega se teško prolazi i jak je k'o bik.

Ja koristim Sagnu koji solidno odrađuje posao pa mi se ne ulaže u Valneciju trenutno.

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan

Da, kale je odličan, baš me ugodno iznenadio. Gledam IF mandžukića, ali kala mi je malo brži, bolji dribling, šut i pas, jedino je fizika malo lošija. A odrađuje svoj posao, tako da mi nema smisla ulagati.

17 godina
goust78 kaže...

Nakon svih onih postova ne znam je li trolaš ili si stvarno panj? Pa ne možeš na HR storeu plaćati dollarima! Je li to atomska fizika za shvatiti? Sada moraš otvoriti američki acc kako bi mogao potrošiti taj bon.

11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Gstone kaže...

Imam 45k za transfere

Ja sam nedavno uzeo Shawa i solidan je.

Isto sam imao Clichyja na toj poziciji dugo pa onda Holebasa i sad Shaw.

Na desnoj strani sam primjetio da je Valnecija zajeban.

Igrao sam par puta protiv njega i pored njega se teško prolazi i jak je k'o bik.

Ja koristim Sagnu koji solidno odrađuje posao pa mi se ne ulaže u Valneciju trenutno.

ja prije imao Pape Souarea i bio zadovoljan s njim, onda dobio clichya u paketicu i ostavio ga.
a zabaleti mi stoji STAY BACK WHILE ATTACKING i opet mi cesto zna doci do ruba 16 :3 

Cesto se desi da mi neki zalutali odbijanac dodje njemu na sut (na rubu 16 :3 ) 
Vise me radi toga zivcira

13 godina
movie kaže...

Nakon svih onih postova ne znam je li trolaš ili si stvarno panj? Pa ne možeš na HR storeu plaćati dollarima! Je li to atomska fizika za shvatiti? Sada moraš otvoriti američki acc kako bi mogao potrošiti taj bon.

Ma reci mu da je sve u redu i čekaj da se sutra javi pa ćemo se svi skupa smijat kao jutros što smo umirali od smijeha :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
Gstone kaže...

Imam 45k za transfere

IF Coleman je najbolji bek u BPL. Sagna i Walker su odmah iza njega. Lijevo je meni broj jedan Azpilicueta a odmah iza njega Shaw. Dalje nisam imao potrebe istraživati. Evo ti moje četvorke u obrani. Golman je nebitan. Svi brane isto. Ja imam neki fetiš prema tim golmanima pa u njemačkoj momčadi imam neuera a u engleskoj de geu iako to nema smisla s obzirom koliko koštaju i koliko daju na terenu. Imao sam prije Koscielnya umjesto kompanya ali je često kiksao. Ovako mi se čini bolje..

11 godina
neaktivan
movie kaže...
Gstone kaže...

Imam 45k za transfere

IF Coleman je najbolji bek u BPL. Sagna i Walker su odmah iza njega. Lijevo je meni broj jedan Azpilicueta a odmah iza njega Shaw. Dalje nisam imao potrebe istraživati. Evo ti moje četvorke u obrani. Golman je nebitan. Svi brane isto. Ja imam neki fetiš prema tim golmanima pa u njemačkoj momčadi imam neuera a u engleskoj de geu iako to nema smisla s obzirom koliko koštaju i koliko daju na terenu. Imao sam prije Koscielnya umjesto kompanya ali je često kiksao. Ovako mi se čini bolje..

super, hvala
s trenutnim budzetom moci cu jednog kupiti. 
luiza volim radi frizure :D pa ce mi ostati s smallingom, tako da cu probati uzet colemana ako mu nije cijena skocila

9 godina
neaktivan
Kad sam budala,trebao sam odmah praviti us acc. Te nece paypal?! Mater im...
17 godina
goust78 kaže...
Kad sam budala,trebao sam odmah praviti us acc. Te nece paypal?! Mater im...

Hoće, ali živiš u krivoj državi...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice