FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 662.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Shivi kaže...

Slucajno zalutao na ign adriu: "Nema boljeg načina za obraniti se od bezumnog presinga i izmoriti protivnika od kvalitetnog okreta koji će ga poslati tri metra u krivu stranu!"

I onda se cudimo zasto svi igraju presing i soliraju, ocito je najefikasnije i jos im gaming portali to serviraju kao savjet...

Neka svatko igra kako želi i neka koristi sve slabosti igre, ali uvjek postoji neko nogometno rješenje i prouotrov...Uvjek mi je bio izazov, kako namagarčiti nekoga, kome se baš vidi da koristi antinogometne fore kako bi postigao gol, jer ja sa svojih 30g još nisam vidio daa  u RL nogometu netko krene u solo prodor nakon izvođenja početnog udarca sa centra i slično tome...

Sjećam se da mi je jedan novopečeni frend  na originu postavio uvjet, ako mislim odigrati sa njim prijateljsku (FIFA 16), a uvjet je bio da neigram presing, što mi je bilo čudno, jer ja uvjek igram svoju igru i razmišljam na nogometni način, tako da...Ispostavilo se da ja lik vrhunski igrač, pa je bilo smješno da on uvjetuje bilo što.

Poslije par odigranih tekmi, rekao mi je za jednog lika da ga nemože dobiti i da ga pokušam naći i ako ga pobjedim onda nešto i vrijedim, što sam i učinio. Kada sam skužio o kome se radi, odmah sam se sjetio da sam već imao posla sa njim u nekim prijašnjim fifama i znao sam da lik ima neka rješenja i da je bilo jako teško igrati sa njim. Nakon početnog rasula, čitav dan sa proveo na futheadu analizirajući pojedine igrače i slagao taktiku te u večernjim satima izazvao istog lika koji je imao bolesno opaku momčad tj. kartice svih mogućih boja iz BPL i očitao mu nogometnu lekciju, da bi me na kraju pitao, da li sam možda neki cheater.

Imao sam obične kartice, ali se točno znalo tko šta radi na terenu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 13:29 (TheMaverick).
14 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...
Shivi kaže...

Slucajno zalutao na ign adriu: "Nema boljeg načina za obraniti se od bezumnog presinga i izmoriti protivnika od kvalitetnog okreta koji će ga poslati tri metra u krivu stranu!"

I onda se cudimo zasto svi igraju presing i soliraju, ocito je najefikasnije i jos im gaming portali to serviraju kao savjet...

Neka svatko igra kako želi i neka koristi sve slabosti igre, ali uvjek postoji neko nogometno rješenje i prouotrov...Uvjek mi je bio izazov, kako namagarčiti nekoga, kome se baš vidi da koristi antinogometne fore kako bi postigao gol, jer ja sa svojih 30g još nisam vidio daa  u RL nogometu netko krene u solo prodor nakon izvođenja početnog udarca sa centra i slično tome...

Sjećam se da mi je jedan novopečeni frend  na originu postavio uvjet, ako mislim odigrati sa njim prijateljsku (FIFA 16), a uvjet je bio da neigram presing, što mi je bilo čudno, jer ja uvjek igram svoju igru i razmišljam na nogometni način, tako da...Ispostavilo se da ja lik vrhunski igrač, pa je bilo smješno da on uvjetuje bilo što.

Poslije par odigranih tekmi, rekao mi je za jednog lika da ga nemože dobiti i da ga pokušam naći i ako ga pobjedim onda nešto i vrijedim, što sam i učinio. Kada sam skužio o kome se radi, odmah sam se sjetio da sam već imao posla sa njim u nekim prijašnjim fifama i znao sam da lik ima neka rješenja i da je bilo jako teško igrati sa njim. Nakon početnog rasula, čitav dan sa proveo na futheadu analizirajući pojedine igrače i slagao taktiku te u večernjim satima izazvao istog lika koji je imao bolesno opaku momčad tj. kartice svih mogućih boja iz BPL i očitao mu nogometnu lekciju, da bi me na kraju pitao, da li sam možda neki cheater.

Imao sam obične kartice, ali se točno znalo tko šta radi na terenu...

Smiješan post.

edit: nazad na temu, jel netko uložio u OTW igrače? i koje?

Ja sam si mislio uzeti Nicu Gaitana, za Pogbu, Higuaina... nemam baš love.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 13:49 (soft).
13 godina
soft kaže...
TheMaverick kaže...

edit: nazad na temu, jel netko uložio u OTW igrače? i koje?

Ja sam si mislio uzeti Nicu Gaitana, za Pogbu, Higuaina... nemam baš love.

Ja sam uzeo Milika i Sansonea.

[19xx] 4ntraks
11 godina
protjeran
Koja je nagradu nakon 4 osvojene utakmice u draftu?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Koja je nagradu nakon 4 osvojene utakmice u draftu?

Random paketići i coinsi

9 godina
neaktivan
soft kaže...

Smiješan post.

Smješnooo...jel da!?

Meni je smješno mnogo toga, a pogotovo ono o čemu nemam pojma.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 14:47 (TheMaverick).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

otvorio paketa za 50k coinsa, dobio 2 (DVA!) igraca za koja sam cuo

lagano odustajem od igre, igram se samo po marketu i to na mobu jer sam nasao jednog srebrnog kojeg uredno kupim po 700-1000 coinsa i prodam po 9k 

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
C3c1l kaže...

otvorio paketa za 50k coinsa, dobio 2 (DVA!) igraca za koja sam cuo

lagano odustajem od igre, igram se samo po marketu i to na mobu jer sam nasao jednog srebrnog kojeg uredno kupim po 700-1000 coinsa i prodam po 9k 

Kako se zove taj silver igrac ?

15 godina
neaktivan
Ja sam jucer dobio Milika TOW u prvom paketu jumbo golda. Prodao sam ga za 70k jer iskreno mislim ds ce mu cijena puno past. Odigro sam 3 tekme s njim u svojoj Seria A momcadi i ispostavilo se da Manđo Gold puno bolje pase. Da li neko moze mozda rec neki argument zasto bi ga ostavili vi u momcadi? Takoder dobio sam Benegu i Mandalu u paketima sto mi je jos vise podgilo momcad. Iso sam trenirat defenc i dribling i sada sam na 6 uzastopnih tekmi sa omjerom 20-5 sve win. Jako puno talijanskih momcadi ima. Moja je 80 rating i 100 chem. Za sada sam zadovoljan. Jedino sto mi je zao je sto nisam upo u weekend ligu jer sam jucer slozio momcad a prije sam iskoristio knockout daily za ulaznicu. Sve u svemu LB i RB su jedine stavke koje mozda trebam sada em da su i oni jako dobri. Normalno Dybalu bi volio ali 150k coinsa nedam.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kod mene je sada glavna zvijezda Mertens. Pohvalio bi još Mandžu, Calljona i Hamšika koji je btw zabio jedan prekrasan gol sa 24m. 

Potrošio sam skoro svih 70 000 coinsa na pojačanja i napucao rating momčadi na 84 i sada laganini...

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Jeli neko instalirao nove nvidia drivere i kako mu radi FIFA 17 ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovu fifu sam ocajan, 23-11-54 ! :)

Nisam ja sve izgubio ali jesam bar 35 ! jbg

Najniza div8. pa nazad u 10. ! Nije ovo za mene !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ja sam zapeo u 6.

Ubili me ovi draftovi.
Vodim 1-0 lik ima crveni i na kraju mi okrene na račun 2 centaršuta iako sam promašio par zicera.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

8 div katastrofa igraci, dignut cu se vjerovatno u 7 s ocajnom momcadi jer sve trosim na draftove!!! :D Dobijem kao i svi vi krasni k*rac i redovno trosim zivce.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
soul_eclipse kaže...

Jeli neko instalirao nove nvidia drivere i kako mu radi FIFA 17 ?

Evo ja guram igru na svojoj asus gtx 570 sasvim zadovoljavajuće, a danas sam skinuo i nove driver. demo mi nje radio dobro, tj. trzalo je...neki dan sam krenuo igrati jednu na kick off, čisto jer me zanimao jedan stadion i igra mi je štucala, dok recimo fut mi radi fluidno (na svu sreću) jer njega jedino i peglam, dok ostalo nisam niti pipnuo. čudnoo...

9 godina
neaktivan
Sad je jedan pacijent na 3:1 poceo zabijati auto golove, na kraju bilo 16:1 za mene. Ovu fifu sam znao gubiti po 5-6 razlike i jedinu pakost koju sam radio je da ostavim gamepad. Cutera ima pun kurac,ljudi vode i samo cit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Ovu fifu sam ocajan

pa sta je tu novo? 

[19xx]C3c1l
11 godina
protjeran
FIFA 17

Jeli tko kupovao fifa pointse ili coinse za fifa-u17?Dali se isplati uopće jer vidim da za 1$ možeš dobiti 10k.

Neznam kakva je situacija sa pointsima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

dali ima tko problema sa pokretanjem fife?

imam AMD FX-8120,radeonku 6850,8gige rama i pokrenem igru iz origina dode do pocetnog zaslona bude 10ak sec i izbaci me van?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
lange kaže...

dali ima tko problema sa pokretanjem fife?

imam AMD FX-8120,radeonku 6850,8gige rama i pokrenem igru iz origina dode do pocetnog zaslona bude 10ak sec i izbaci me van?!

Igra nepodrzava stariju verziju radonki do HD6XXX serije jer je i sam amd prestao raditi drivere za navedene modele. Imas mogucnost koristenja 14.9 ali bez igranja journey-a, a u fullscreenu ces imati treperenje ekrana

12 godina
neaktivan
Jebo te fifa i ut. Koja sam ja budala,i reka sam da nema šanse da kupujem ovaj k i na kraju opet kupim i širim. Koji k kasni komande,nekad stvarno iritira. Ocu pucati kad ono igrač tri metra dalje mene dolje prije nego opalio loptu. Ufff
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Imam ja radeon 6750 i sa catalyst 14.9 radi ok fifa, nista ne trza, imas nekoliko stranica moj post sa uputama za unistall starih catalysta i install 14.9.
12 godina

Journey ti radi?

9 godina
neaktivan
Nisam probao,ne znam. Fut i sezona rade!
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Uletio sam u neki bubanj i spaja me sa protivnicima koji ti nedaju disati...Kao da su svi u dogovoru  jer jednostavno svi isto igraju. Doslovno moram izbijati lopte jer ako pokušam izaći, čim dodam svom veznom loptu, odmah mu je na leđima protivnički igrač. Nevjerovatno nešto...igra se brzo, samo jedan dodir, sada ga gore sada go dole, lijevo-desno, ma čudo jedno...Međutim u mene odbrana kao armirani beton, sve stiže..., a što prođe isprječi se Hando.

Budući da igraju visoki presing i skoro sva protivnička ekipa je na mojoj polovici, jednostavno moraš biti do kraja koncentriran kako bi došao u poziciju da bilo što odigraš. Kada sam vidio šta rade, odlučio sam svojim igračima na RW i LW zadati da se nevraćaju nazad, + što imaju WR H/L i veoma su brzi blizu 90 pace, tako da sam u stanju odmah ih izbaciti, čim oduzmem loptu. Druga stvar, trebao mi je sidraš na poziciji ST koji će biti u stanju nadskočiti protivničkog stopera i vratiti loptu u nazada do mog veznog ili na krilo. Idealan čovje za to je naš Mandžo, jer čovjek od 10 takvih duela dobije njih 8 što je više nego odlično. Nakon uraganskih napada, ja sam se držao svoje taktike i nerijetko se dešavalo da nakon šuta Handanovič uhvati živu loptu koju odmah šaljem na Mandžu, koji je spušta i onda slijedi moj show.

Zahvaljujući mojoj odbrani, plan se odvijao savršeno i izvlačio sam pobjede po 1-0 iz 2-3 prilike koje sam stvorio. Osvojio sam 13 bodova u DIV 3 i imam još 3 tekme do kraja, znači opstanak osiguran. Interesantno je to da je samo jedna tekma završila 2-1, sve ostalo je bilo ili 1-0, 0-0 ili 1-1. Sada možete misliti koja je to borba.

Sa svojih trojicom pažljivo odabranih veznih i kompletnom zadnjom linijom sam uspjevao odoljevati svim pokušajima protivnika gdje svaka oduzeta lopta ima svoju težinu. Umoran sam kao pas, ali bila je uživancija boriti se...

https://gyazo.com/82a5fafe2da66e797bbaf35721249e34

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 7:29 (TheMaverick).

1 0 hvala 0
12 godina
goust78 kaže...
Nisam probao,ne znam. Fut i sezona rade!

Vjerojatno ne radi ali ako mozes probaj pa vidi izbacuje li ti gresku

17 godina
FIFA 17

Nakon dvije godine sinoć sam dobio IF karticu, Kantea. Nije nešto, ide za nekih 120k coinsa. No najbolje kaj sam izvukao ove godine je Sanchez kojeg sam utopio za 200k coinsa. Nisam doma pa ne mogu igrati ali mogu malo roštiljati po web appu pa sve to podebljati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Jel kupuješ coinse ili one poene?Link ako jesi.

15 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Kod mene je sada glavna zvijezda Mertens. Pohvalio bi još Mandžu, Calljona i Hamšika koji je btw zabio jedan prekrasan gol sa 24m. 

Potrošio sam skoro svih 70 000 coinsa na pojačanja i napucao rating momčadi na 84 i sada laganini...

Tko ti igra na RW,LB i RB?

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Jel kupuješ coinse ili one poene?Link ako jesi.

Kupovanje coinsa je sport koji ti ne bih savjetovao. Pointsi su legalan ali skup sport koji ti na kraju ne mora donijeti nista dobrog. Čista lutrija. Ja si svake godine pri izlasku igre kupum određen iznos pointsa. Porok kojeg se ne mogu rijesiti. No za sada me ne smeta...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice