Slucajno zalutao na ign adriu: "Nema boljeg načina za obraniti se od bezumnog presinga i izmoriti protivnika od kvalitetnog okreta koji će ga poslati tri metra u krivu stranu!"
I onda se cudimo zasto svi igraju presing i soliraju, ocito je najefikasnije i jos im gaming portali to serviraju kao savjet...
Neka svatko igra kako želi i neka koristi sve slabosti igre, ali uvjek postoji neko nogometno rješenje i prouotrov...Uvjek mi je bio izazov, kako namagarčiti nekoga, kome se baš vidi da koristi antinogometne fore kako bi postigao gol, jer ja sa svojih 30g još nisam vidio daa u RL nogometu netko krene u solo prodor nakon izvođenja početnog udarca sa centra i slično tome...
Sjećam se da mi je jedan novopečeni frend na originu postavio uvjet, ako mislim odigrati sa njim prijateljsku (FIFA 16), a uvjet je bio da neigram presing, što mi je bilo čudno, jer ja uvjek igram svoju igru i razmišljam na nogometni način, tako da...Ispostavilo se da ja lik vrhunski igrač, pa je bilo smješno da on uvjetuje bilo što.
Poslije par odigranih tekmi, rekao mi je za jednog lika da ga nemože dobiti i da ga pokušam naći i ako ga pobjedim onda nešto i vrijedim, što sam i učinio. Kada sam skužio o kome se radi, odmah sam se sjetio da sam već imao posla sa njim u nekim prijašnjim fifama i znao sam da lik ima neka rješenja i da je bilo jako teško igrati sa njim. Nakon početnog rasula, čitav dan sa proveo na futheadu analizirajući pojedine igrače i slagao taktiku te u večernjim satima izazvao istog lika koji je imao bolesno opaku momčad tj. kartice svih mogućih boja iz BPL i očitao mu nogometnu lekciju, da bi me na kraju pitao, da li sam možda neki cheater.
Imao sam obične kartice, ali se točno znalo tko šta radi na terenu...