FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 643.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
ruya kaže...

Druga stvar, zelimo svi naravno bolji fudbal, 100 ljudi 100 cudi, nikad se nece tebi sve svidjati sto se meni svidja i obrnuto, prosle godine si kukao kako ne mozes dodati obican pas barem 10 postova a ove godine kako imas dodavanja 85%, morate da se priklonite igri i stilu igre, ako ti se svidja igras, ako ne ne igras i kraj price. Od kukanja nema nista. Ja sam trazio igru 2 dana, gubio sam od igraca kojima bih 5 komada dao u proslim fifama, napokon sam usao u semu i evo za nepunih par dana borim se za 3. diviziju.

Krivo, ja sam i prošle godine imao dodavanja oko 80% i nije to bio problem. Problem je bio što bar jednom u tekmi igra doda protivniku za savršenu kontru iz koje dobijem gol. Znači ja hoću dodati prvom do sebe a igra doda protivniku u noge. I što mi vrijedi 80% i plus točnih dodavanja kada me igra gotovo svaku tekmu sjebe za jedan gol. Ili ono čuveno primanje lopte u raskoraku taman da ti je protivnik oduzme i sjuri se na tvoj gol. To je bio problem. Nemoj me jebat u mozak. Kriva dodavanja su sastavni dio igre i to je valjda svima jasno no neka se igra ne miješa u to. Činjenica je da ea ne može naći balans u igri ili ne želi... svejedno..

12 godina
neaktivan
FIFA 17

mene najvise smetaju suci, ali nakon sta sam odgledo derbi dinamo - hajduk u nedjelju, mislim da je fifa podosta realna. bar za HR :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
CrazyMan kaže...

Istina da, FIFA je sve samo ne realna, klinci nabijaju loptu, preskaču igru, sprint, udarci iz daljine, neki odbijanac i na kraju te dobije, ja 4-5 zicera i ništa neće ući (istina, moja krivica, trebao bi poraditi na realizaciji :D). A isto tako, sinoć odigrao tekmu protiv nekog lika koji zna igrat, tvrda teška tekma, sve na sredini terena. Lik opalio iz daljine 2x, 2:0 vodi, imao je još par polu prilika, ja bez šuta na gol. U 75-toj i 90-toj dao za 2:2 iz 2 šuta što sam imao i to povukao 2 hebene kontre. Posjed bio oko 50-50 ali nisam imao onaj zadnji pas, zadnji potez i šut, lik je odličnio igrao obranu, a i napad bogami, kontrolirao je više manje igru... Tako da je tu malo mene pomazila sreća...

A kaj da ja kažem? Evo primjer samo dvije tekme od jučer a mogu takvih primjera izvući gotovo svaku tekmu. U prvom primjeru dominiram cijelu tekmu da bi na kraju gubio 2-0 i spašavao glavu. kakavi smiješni golovi za popisditi. Druga tekma ista stvar. Dobijem gol u 120 min da bih izjednačio u istoj minuti i prošao dalje na penale.. Izluđuje me koliko ljudi igraju grubo. Ovaj drugi je imao 6 prekršaja a mogao ih je sudac svirati bar duplo. 

Auf, ja bi popizdio već, ne bi bilo ni fife ni đojstika :D ma ja isto još tražim igru tj. što Hexfire kaže, exploit, šemu neku za igrati... I dalje mi najviše paše 4-3-3 (2) taktika s possesion postavkama, DM only defend i sl... Dosta duplih pasova, lopti u for, ali mi fali zadnji šut haha uvijek obrambeni izblokira, stigne me ili nešto tako bude, ili jednostavno promašim gol. A opet nekad i dam golčinu s 20-25 metara (rijetko ali opet nekad uniđe)

17 godina
Hexfire kaže...

Ovo je ustvari glavni problem. FIFA nema nikakav kontinuitet razvoja jer se iz godine u godinu stvari mijenjaju čisto zato da se može napisati nešto novo pod novosti u igri. I sad umjesto da znaš što od igre očekivati, sve se na kraju svede na to da svake godine moraš tražiti onaj exploit (ili po tvojem šemu) koji najbolje funkcionira jer ga forsiraju i svi drugi. Jedne godine je trough pass, pa je igra glavom, pa je korištenje ultra brzih krila, pa precise shot sa 20m... praktički je nemoguće igrati svaku od zadnjih 5 FIFA na identičan način makar ti tako želio.  

Točno to. Uvijek se svađam s ljudima kada mi tvrde da svake godine dobijemo isti proizvod što nije točno. Ne mogu vjerovati zašto nakon fife12 nisu nastavili tim putem i samo nadograđivali igru slušajući korisnike i ispravljajući pogreške u igri? Ovako svake godine dobijemo proizvod s novim OP. Prođe dvadesetak dana da sve ne skužiš i nakon toga svi igraju isto ma koliko smo svi različiti...

14 godina
neaktivan
ruya kaže...

Vidi, prvo nije realno toliko povreda ok, slazem se, a da li je realno da jednu sezonu zavrsis u 6-7 utakmica? Verujem da nas sve muce te povrede ali sta je tu je, ako to ne isprave nekim pecom sta mozemo, moramo igrati kako jeste...

Meni je baš odlično to što napokon ozljede nešto znače u igri. One su sastavni dio nogometa i bilo je vrijeme da dobiju važniju ulogu u ovoj igri. U dosadašnjim verzijama ove igre bilo je dovoljno imati 11 igrača i svaku drugu utakmicu samo puknuti squad fitness i to je to. Neki dan je jedan igrač rekao: "Divan je osjećaj kad ti protivnik u draftu u 1. minuti uvede CR, a ti ga u 5. min. ozljediš."

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Pitanje jedno što se tiče drafta, jesu iste nagrade za single play i online ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
soft kaže...

Meni je baš odlično to što napokon ozljede nešto znače u igri. One su sastavni dio nogometa i bilo je vrijeme da dobiju važniju ulogu u ovoj igri. U dosadašnjim verzijama ove igre bilo je dovoljno imati 11 igrača i svaku drugu utakmicu samo puknuti squad fitness i to je to. Neki dan je jedan igrač rekao: "Divan je osjećaj kad ti protivnik u draftu u 1. minuti uvede CR, a ti ga u 5. min. ozljediš."

Slažem se da je to dobra novina koju su uveli.

Malo da oplemeni igru i da neki značaj karticama za heal i fitness.

ALI to što FIFA radi na taj način da sa svakim igračem možeš uklizavat nekažnjeno, odnosno savršeno je veliki problem.

Baš sam počeo pratiti izvještaje na kraju utakmica koje odigram.

U pravilu svaki moj protivnik ima 3x više tacklova od mene s tim da je 90% njegovih tacklova uklizavanje.

Apsurd bude da na kraju on ima 30 tacklova, a ja 10 i da ja imam 1 ili 2 prekršaja, a on nema niti jedan.

Neću ni spominjati da mi je u bolnicu nakon utakmice poslao najmanje jednog igrača.

Do sad mi je rekord 3 igrača na istoj utakmici - cijeli vezni red mi je lik pospremio u bolnicu.

A vadim, tj. mijenjam ozlijeđene igrače u prosjeku svaku drugu utakmicu zbog ozlijede, a da protivnik niti jednom nije bio sankcioniran zbog tih prekršaja, a u većini slučajeva niti je bio prekršaj.

Da ne govorim kako mi sudac prekine čistu kontru 3 na 1 zato jer mi je panj skršio Evru u mom šesnaestercu, itd. itd...

Ljudi ne znaju igrat pa uklizavaju i pregrubo igraju, a igra im to dopušta - to je žalosno i zbog toga mi ova igra iz dana u dan pada u očima.

Ne zbog igre, jer igrao kao takva je prilično dobra, već zbog igrača koji zloupotrebljavaju jedan njen segment i meni je čine neigrivom.

Ne mogu ništa napraviti kreativno kad stalno moram bježati od siledžija i izbjegavati uklizavanja... izbjegnem jednog klizača, a već mi drugi dahće za vratom... o masakriranju u šesnaestercu neću ni govoriti... mislim da sam do sada imao 2 penala samo u nekih 50-tak partija što je smiješno s obzirom koliko puta sam pao u protivničkom šesnaestercu.

Ja sam u tih 50 partija napravio 1 penal i to nije bio penal nego je igra u kurcu.

Lik izvodi korner, ja primim na prsa loptu i krećem prema njegovom golu, a njegov napadač kao šutira i lupi moga po nogama i onda po lopti i ja za to dobijem penal.

Njegov igrač uopće nije bio u posjedu lopte, a moj nije udarao ništa već je imao loptu u nogama i trčao prema suparničkom golu.

[19xx] 4ntraks
17 godina
soft kaže...

Stvarno je to divan osjećaj i stvarno je to bit nogometa, ozlijediti drugog igrača. Taj "igrač" koji je to rekao nije igrač nego frustrirani panj koji se pjeni kao malo dijete zakaj si ti u draftu dobio ronalda a ne on. E pa nećeš ga niti ti imati. I mala djeca su ozbiljnija od takvih razmišljanja.

Stvarno je gušt igrati kada ti protivnik već do 30 minute ozlijedi tri igrača i kada moraš napraviti tri izmjene a da protivnik za to ne dobije niti žuti karton.

Ozlijede su sastavni dio nogometa baš kao i crveni kartoni za pogibeljnu ili nesportsku igru. Da vidimo što od toga imamo u ovoj igri. Imamo ozlijede i namjerno ozlijeđivanje igrača. Sada još samo da dobijemo i adekvatne sankcije za takvu igru i sve pet...

S obzirom da su ozlijede sastavni dio nogometa, daj mi reci kada si vidio na jednoj tekmi da se do 30 minute ozlijede tri igrača jedne momčadi? Meni se to jučer dva puta dogodilo. Jednom kako sam već rekao do 30 minute a drugi put tijekom jedne tekme...

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovoj fifi fali ono sta je pes imao davnih dana, da mozes preskocit igraca koji uklizuje. Sjecam se da kad je netko uklizao i ako si tipnuo R2, tvoj igrac ga je preskocio... Da toga ima, puno nogu bi se spasilo, pogotovo u situacijama kad si prvi na lopti i vidis manijaka da uklizuje jer zna da cete potrgat posto igraci ne znaju skakat...

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Nova sezona, sprdnje stare...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja na utakmicama uklizim jednom ili najcesce ni jednom, fer sam igrac :-D a i nije to moj stil igre nikad bio.

A imao sam ih par sto su gubili i onda poceli da uklizavaju pred kraj ne bi li mi nametno povredili kojeg igraca. Meni od tog svega najvise citeri smetaju. Ovi sa konzolama su makar mirni po tom pitanju. Mislim da bi trebali dati 3 boda ako protivnik izadje u bilo kom trenutku utakmice.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nemamo sta tu puno pricat, ozljede su stvarne, ali su pretjerali, igrac mi sad trci izgubi loptu, zabije se od protivnika(ne u ful sprintu) padne bezveze i ozljeden, ista stvar i dalje uklizivanje, a ja jucer na cistu jebenu loptu 2 metra od igraca i izbijem ju ovaj se od mene popikne i penal i tu sam poceo psovst da du doma misili sta se desava. Uglavnom pitanje i trebam pomoc....kako napraviti 4-3-3 formaciju , ali da mi je vezni red sa 3 igraca LM-CM-RM a ne CM-CM-CM. Znaci imam Cuardada RM i uzeo bi perisica, ali nebi da igraju na CM nego pozicije koje su na karticama odnosno
LM I RM.

0 0 hvala 0
15 godina

Pa uklizivat je fer,sastavni dio nogometa. Koliko puta bi popušio gol da nisam uklizao

Battlelog:cro1911
17 godina
CoKsA kaže...

Pa uklizivat je fer,sastavni dio nogometa. Koliko puta bi popušio gol da nisam uklizao

Fer je uklizati na loptu ali nije fer kada s leđa uklizeš u igrača i ozlijediš ga na 5 tekmi a za to najčešće ne dobiješ niti žuti karton. Neki puta se niti prekršaj ne svira.

Inače u dvije godine nisam uklizao tri puta. Jednostavno tako ne igram. Markiram napadača i to je to.

14 godina
nitro66 kaže...
Nemamo sta tu puno pricat, ozljede su stvarne, ali su pretjerali, igrac mi sad trci izgubi loptu, zabije se od protivnika(ne u ful sprintu) padne bezveze i ozljeden, ista stvar i dalje uklizivanje, a ja jucer na cistu jebenu loptu 2 metra od igraca i izbijem ju ovaj se od mene popikne i penal i tu sam poceo psovst da du doma misili sta se desava. Uglavnom pitanje i trebam pomoc....kako napraviti 4-3-3 formaciju , ali da mi je vezni red sa 3 igraca LM-CM-RM a ne CM-CM-CM. Znaci imam Cuardada RM i uzeo bi perisica, ali nebi da igraju na CM nego pozicije koje su na karticama odnosno
LM I RM.

Nikako u FUT-u. Genijalci iz EA su odredili koje to formacije postoje u nogometu i to je to.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina

Znači ne uklizuješ ni na loptu? To je skroz fer i sastavni dio nogometa,ne znam kako igraš bez toga

15 godina
Hexfire kaže...
nitro66 kaže...
LM I RM.

Nikako u FUT-u. Genijalci iz EA su odredili koje to formacije postoje u nogometu i to je to.

ma genijalci samo trebaju složiti da se igračima mogu dodati 2-3 pozicije i onda nebu takvih problema. mene su ubili s tim što su mi jedvaja stavili na beka i sad imam samo 2 gold stopera

nemam za potpis
12 godina
FIFA 17

Nitko nije za prodaju racuna od fife 17 PC verzije?

0 0 hvala 0
14 godina
pc_fan005 kaže...

Nitko nije za prodaju racuna od fife 17 PC verzije?

Još se nisu dovoljno iznervirali. Navrati za par tjedana.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

Velim ti, meni se čini da je ok to napravljeno. Do sada sam imao samo jednu ozlijedu po utakmici, a ne tri u 30. minuta. Ono šta bi na prvu ti savjetovao da pogledaš koliko igrača u tvojoj momčadi ima trait: injury prone, i da izbjegavaš takve igrače (iz tog razloga ja se planiram riješiti Nanija i Strootmana). Ali da, slažem se s tobom i Skiledžijom da bi bilo u redu i da svaka uzrokovana ozlijeda bude sankcionirana barem žutim kartonom.

Edit: a ono je rekao ona munjara Chuboi, bivši zaposlenik EA-a, sada wannabe streamer i YTber.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 13:45 (soft).
12 godina

Ma kad je rijec o PC verziji moras odmah, draft neigriv kao i fut champion koji dolazi za vikend zbog cheatera, kao i manjak igraca koji je pristuan na ovoj platformi

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Na xbox one je totalno druga prica nego na pc-u sto se tice samog gameplaya, puno bolje to sve funkcionira..

[19xx]C3c1l
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 17

Vidim da je misljenje recenzenata diljem interneta (onih koji nisu placenici ili fanboyji) opcenito slicno mojem. EA opet skrenuo u pretjeranu arkadicnost, nazalost. Par godina je FIFA bila vrhunski nogomet, sad je sve ubrzano, od reakcija igraca, ultrabrzog dizanja golmana s poda nakon obrane, igraca nakoj uklizavanja, animacije kao na speeedu, od promjena smjerova do fliperane i pucanja po golu kao da se igra rukomet ili hokej, manjka taktike i forsiranja trke preko krila, ultranerealno brzih duplih pasova s kojima se zacas izbaci svaku obranu do gotovo nemoguceg branjenja protiv unapred skriptiranog utrcavanja umjetne intaligencije u prostor. Kaos.

Just when i thought i was out..they pull me back in...

3 1 hvala 0
14 godina

Koja custom taktiku i player instructions koristite?

17 godina
CoKsA kaže...

Znači ne uklizuješ ni na loptu? To je skroz fer i sastavni dio nogometa,ne znam kako igraš bez toga

Pa rekao sam ti. Markiram igrača, postavljam se ispred njega ili se s njim remplam u trku. Nikada ne uklizujem, ali baš nikada...

15 godina

U ovoj Fifi u kojoj brzina ipak znači nešto mislim da će bit slaba korist od remplanja u nekim situacijama.. Ili uklizivanje ili ode on. Ne kužim zašto se o tom govori kao o nečem lošem ili zabranjenom,pa na svakoj nogometnoj utakmici ima uklizivanja i to je sasvim normalno dok god se starta ili bar pokušava startati na loptu

13 godina
CoKsA kaže...

U ovoj Fifi u kojoj brzina ipak znači nešto mislim da će bit slaba korist od remplanja u nekim situacijama.. Ili uklizivanje ili ode on. Ne kužim zašto se o tom govori kao o nečem lošem ili zabranjenom,pa na svakoj nogometnoj utakmici ima uklizivanja i to je sasvim normalno dok god se starta ili bar pokušava startati na loptu

Uklizati povremeno na loptu ako je baš potrebno je OK, ali uklizavati baš svaki start u protivničkog igrača zato jer ne znaš drugačije uzeti loptu nije.

S leđa, od naprijed, ovako-onako - likovi samo tako igraju jer drugačije ne znaju oduzeti loptu i za pola takvih startova bi trebali dobiti karton, a ne dobiju - u tome je problem.

Kad bi ih suci odnosno igra kažnjavala za bespotrebno uklizavanje kartonima onda bi morali mijenjati način igre i uklizavati samo onda kad je to prijeko potrebno.

Sad to neki rade i iz fore jer se nadaju da će tako ozlijediti najboljeg igrača u ekipi ili onog koji im smeta zbog nekog razloga.

Ja bi uveo pravilo kod uklizavanja da je povezano s obrambenim svojstvima igrača.

Oni koji imaju DEF visok da kod njih šansa za pogrešan start bude manja i samim time da ne dobivaju kartone često, a napadači i veznjaci s lošim defendom da budu više izloženi kartoniranju pošto im to nije "posao".

Ekipa sad uklizava s napadačima i ništa.

Koliko puta su mi uklizali u golmana s napadačem i jako, jako rijetko dobili za to karton.

[19xx] 4ntraks
17 godina
CoKsA kaže...

Pa baš naprotiv, u ovoj igri brzina ne znači toliko koliko ranijih godina. U remplanju svakoga odnesem jer biram visoke i čvrste igrače. Nitko mi još nije pobjegao i stvarno nemam potrebu za uklizavanjem. Sve je u dobrom postavljanju i čvrstom igraču. Koliko puta mi likovi ukližu u prazno i onda odem ja...

11 godina
FIFA 17

Skuzio sam jedan novitet u ovoj fifi a taj je da ako drzis trokut da ti golman pokupi loptu igra ce to zapamtit i cim ti golman primi loptu spustit ce je na pod.Primio sam jedan autogol zbog toga i skoro sam 3 puta primio gol jer sam se izvukao nekako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
soft kaže...

Velim ti, meni se čini da je ok to napravljeno. Do sada sam imao samo jednu ozlijedu po utakmici, a ne tri u 30. minuta. Ono šta bi na prvu ti savjetovao da pogledaš koliko igrača u tvojoj momčadi ima trait: injury prone, i da izbjegavaš takve igrače (iz tog razloga ja se planiram riješiti Nanija i Strootmana). Ali da, slažem se s tobom i Skiledžijom da bi bilo u redu i da svaka uzrokovana ozlijeda bude sankcionirana barem žutim kartonom.

Edit: a ono je rekao ona munjara Chuboi, bivši zaposlenik EA-a, sada wannabe streamer i YTber.

Ocito nije ok napravljeno kad se gomila ljudi žali.

Inace, ja nisam dio te gomile, do sad su mi se samo 3 put igraci ozlijedili. Niti jednog od njih nisam morao mjenjat za vrijeme tekme, ali sam ih ja par poslao na hitnu, i to vecinu sa standing tackleom, uklizavanja rijetko fulam. Jbg nitko nije nepogrijesiv, zna se zalomit koljeno u koljeno kad ljudi kupuju cackalice od igraca :P

Inace, svoj prvi upgrade dobili su Higuain, Giuliano i Embolo. Steta sta nemam coinsa niti za jednog od njih :'( netko vec dobro zaraduje na crnima 

edit: Bolje da se nisam hvalio, zavrsio mi Perisic na hitnoj. Takoder nakon standing tacklea. Svejedno dobio motma :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 17:22 (KiCo77).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice