Druga stvar, zelimo svi naravno bolji fudbal, 100 ljudi 100 cudi, nikad se nece tebi sve svidjati sto se meni svidja i obrnuto, prosle godine si kukao kako ne mozes dodati obican pas barem 10 postova a ove godine kako imas dodavanja 85%, morate da se priklonite igri i stilu igre, ako ti se svidja igras, ako ne ne igras i kraj price. Od kukanja nema nista. Ja sam trazio igru 2 dana, gubio sam od igraca kojima bih 5 komada dao u proslim fifama, napokon sam usao u semu i evo za nepunih par dana borim se za 3. diviziju.
Krivo, ja sam i prošle godine imao dodavanja oko 80% i nije to bio problem. Problem je bio što bar jednom u tekmi igra doda protivniku za savršenu kontru iz koje dobijem gol. Znači ja hoću dodati prvom do sebe a igra doda protivniku u noge. I što mi vrijedi 80% i plus točnih dodavanja kada me igra gotovo svaku tekmu sjebe za jedan gol. Ili ono čuveno primanje lopte u raskoraku taman da ti je protivnik oduzme i sjuri se na tvoj gol. To je bio problem. Nemoj me jebat u mozak. Kriva dodavanja su sastavni dio igre i to je valjda svima jasno no neka se igra ne miješa u to. Činjenica je da ea ne može naći balans u igri ili ne želi... svejedno..