FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 656.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FIFA 17

Jel slazete sta one challenge? Sterlingova kartica izgleda jako lijepo ali ne zelim dat toliko coinsa za igraca kojeg ne mogu prodat. Cekam neku specijalnu karticu iz la lige :)

Inace SBC je otvorio puno novih mogucnosti za tradeanje.. Vise ne quicksellam igrace nego ih ostavljam u klubu i iz nekog packa mi je ostao Stones, jucer dođe Man City SBC, a u međuvremenu Stonesa vise nema u paketicima zbog Ones to watch.. i tako ode 78 rated igrac za 10k (max price) buynow.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Događa li se ikome da na FUT nakon svake utakmice dobije 0 coinsa ili da ga isključi u pola utakmice? Tri dana već igram sve je bilo u redu do jučer navečer. I onda odjednom, na poluvremenu stisnem alt tab da promjenim pjesmu. isključi me sa FUT-a da mi onaj DNF i 0 coinsa. Ako uopće i završim igru, svejedno mi da 0 coinsa. Ili me isključi bez razloga u pola utakmice. Ali, ne sa servera nego mi samo izađe iz FUT-a. Gadovi iz EA su mislili da je do moje veze i dali su mi neke troubleshooting korake i sve sam ih napravio a opet isto. Imam brzinu 50/15 i mjerili su mi ping i to je kao bilo sve dobro. Kako bi zaključili slučaj dali su mi untradeable premium gold pack..... To se ne događa na bratovom accountu ni na PS4, ali vidim na EA forumu da ima masu ljudi s istim problemom. Svake godine neki problem s ovom fifom, dok je poprave izađe nova.

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Ne smijes alt-tabat dok igras.

Cim fifa ode u windowed mode ti gubis vezu sa serverima.. 

Bilo kakve notifikacije..  skype, steam, origin ingame notifikacije.. sve gasi

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
FIFA 17

Igrao sam danas protiv nekog našeg šupka - zove se Shabanovich.

Vodio je papak 1-0 i onda napravi prekršaj za crveni i ja mu nedugo iza toga izjednačim.

Par minuta nakon 1-1 idem u kontru sam na golmana i papak me skrši u šesnaestercu - sudac svira penal, a on quita.

Dakle, nabijem Šabanovića na kurac, a više od njega nabijem EA koja mi nije dala pobjedu nego kao da nisam igrao.

A najbolje od svega je što su mi igrači izgubili fitness.

WTF???

Nije mi uopće računalo tu partiju, ali mi je uzelo fitness... sva sreća da mi nije nikoga skršio jače pa da sam i ostao bez nekog igrača na 5 utakmica.

Jebeni EA kad bi sredili tih par stvari, ja mislim da se uopće ne bih živcirao u ovoj FIFI.

To sa quitanjem da računa pobjedu ovom drugom i da ove siledžije kažnjavaju kartonima za nenormalna uklizavanja.

Ostalo je sve super, baš se da lijepo igrati kad igra neki normalan igrač.

Nažalost, takvih je jako malo.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 17

mislim da su siledžije najveći problem. odnosno, ne bi bile da ih se po propisima kaznjava. pa ko oce uklizavat neka uklizava dok ima igraca na terenu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav, ove godine malo stiska sa lovom pa mi je puno dat 300kn, uzeo bi radje u ducanu za 450kn na rate fifu 17. Zanima me fifu 16 sam igrao normalno preko origina i tamo je kupio prosle godine, ali znam da je jedan prijatelj uzeo u ducanu i imao problema oko spajanja preko njih. Da li imate mozda kratko objasnjenje kako se sredi preko origina ako je igra kupljena u ducanu? Da li ja moram downlodat tamo igru ili samo instalriati sa dvd-a ili da li se uopce dobije dvd ili samo cd key....who know :D ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Nzm kako kod vas ali moje utakmice su jakoooo tesne, skoro sve jedan gol odluci ili ne odluci, ili sam ja popustio u ovoj novoj fifi ili se ipak radi o dobrim igracima jer je igra tek izasla i ima ih jos gomila u visim divizijama, al vidi se da ljudi znaju igrati. Najvise mi smeta sto mnogo golova primam iz prekida pogotovo iz kornera a zna neki da zaluta i iz slobodnjaka, dok ja redje dajem na taj nacin i onda cesto jurim rezultat. Sve u svemu nije lose, uz malo vezbe za nedelju dana lece to sve na svoje mesto jer se posle prvog dana vec vidi pomak.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

pozz ljudi, de mi recite jel ima ko jos promblema da mu iskace kad se ulazi u igru i kad se otvori Origin da bude ono use storage lokal data i da se od ta dva ponuđena izabere jedno?? zast se to pokazuje pre ulaska u igru?? plizz jel ko zna???

miki12345

0 0 hvala 0
17 godina
Henryj kaže...

Ne zanimaju me fanboy reakcije, obje igre igram godinama, a odrastao sam na ISS-u. Fifa stagnira, PES unosi novine u svoju igru i fun faktor se prebacio s Fife na PES, end of story.  Fifa je bila gust za igranje u periodu izmedu 2011. i 2013., PES od prosle godine izgleda sve bolje, dok Fifa stoji u mjestu.

Pa ja sam sve samo ne fanboy. Godinama sam igrao PES. Zbog njega sam kupio PS2 i PS3, a igrao sam ga redovno od prve pojave na računalu. Nintendo 64 sam kupio samo zbog ISS-a, tako da sam ja zadnji kojem možeš prigovoriti na neobjektivnosti.  2010 sam prešao na fifu jer je PES očito izgubio na kvaliteti a konami kompas. Po meni nisu ga do danas pronašli. Reći da fifa stoji u mjestu je neobjektivno i površno.

Netko tko je igrao fifu 16 i sada fifu 17 u par tekmi vidi da to nisu iste igre. Počev od engina pa do udaraca po golu, dodavanja, remplanja, izvođenja slobodnjaka, kornera i penala. Promjena koliko hoćeš. Od kozmetičkih do onih bitnih igračkih. Stvarno ne znam što očekuješ? Ako su ti bolja ona po špagi pes dodavanja preko pola terena ili udarci po golu koji se kose sa zakonima fizike te golmani koji su dosta napredovali ali i dalje imaju težinu pera u večini reakcija, samo naprijed. Igraj PES, nitko ti ne brani. Ako očekuješ od forumaša na ovom forumu objektivnost, prvo kreni od sebe..

15 godina
Henryj kaže...
movie kaže...

O minimalnim izmjenama mogu pričati samo oni koji igru igraju povremeno. To je isto kao kada bih ja solio pamet onima koji svakodnevno igraju pes. Probao sam demo novog pesa i mogu sada nabrajati do kraja stranice nedostatke i idiotizme, no nema smisla. Ove godine pace nema neku presudnu ulogu. Kažeš kako svi jure po krilu, pa nije za to kriv ea sports. Više puta sam rekao da igru arkadom rade igrači svojim stilom igre. Kada naiđem na igrača koji igra slično meni, tekma mi je pravi gušt. Kada naletim na sileđiju tekma je prava muka. Tko je ljubitelj pesa uvijek će mu biti bolji pes, tko je ljubitelj fife uvijek će mu biti bolja fifa. Po meni ea sports da ne radi ništa pet godina konami im se ne može približiti. Uživaj u pesu kada već ja ne mogu...

Ne zanimaju me fanboy reakcije, obje igre igram godinama, a odrastao sam na ISS-u. Fifa stagnira, PES unosi novine u svoju igru i fun faktor se prebacio s Fife na PES, end of story.  Fifa je bila gust za igranje u periodu izmedu 2011. i 2013., PES od prosle godine izgleda sve bolje, dok Fifa stoji u mjestu.

Slažem se u potpunosti s tobom. Odrastao sam na ISS-u. cak sam igrao i jednu verziju gdje uopce nisi mogao mijenjati trajanje poluvremena (fiksno 30 min) i kada bi se 2 igraca naguravala za loptu i jedan pao, taj isti bi se valjao drzeci za nogu... Igrao sa frendom u osnovnoj na PS1 japansku verziju. preko ljeta smo se toliko naigrali da cd vise nije bio citljiv! ahh ta vremena... Bio sam jako veliki fan PES-a

Zanimljivo, prva igra ikad koju sam kupio bila je Fifa11 i bila mi je odlicna. Nisam pozalio ni kune sto sam dao za nju! PES 2011 nisam mogao smislit. 2015-te sam prestao igrati jedno i drugo. Jednostavno su mi bile preloše igre. U 2016-toj sam probao jedno i drugo i nesto malo sam igrao PES, vecinom na PS4, ali gubio sam puno zivaca pa sam i od toga odustao. Mada, vidio se napredak u odnosu na prethodnu godinu. Ove godine je PES napredovao u svakom aspektu igre! I nije nazadovao ni u jednom (barem koliko sam do sada vidio). Doduse, ovo sto pisem odnosi se na PS4 verziju igre jer igra na PC-u je skoro isti PES2016. Demo na PC-u sam i ja izbrisao nakon jednog poluvremena.

Također, reći da su animacije igrača u PES-u lošiji nego u fifa-i nije realno jer i na HCL-u govore o robotskim pokretima na Fifa-i! To je jednim dijelom bio i razlog zašto sam 2011. prešao na fifu - imala je bolje animacije igraca. Danas to više nema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 22:41 (Idealist).
17 godina
Skilledžija kaže...

Netko tko ne zna igrati, a ima ekipu da boli glava je 90% čiter.

Autobuyer, ili farmanje pobjeda - svejedno - to su za mene sve čiteri.

Zašto? Tko priča o tome? Samo sam ti napomenuo da ljudi slože dobre momčadi jer potroše ozbiljne novce na fifa pointse a oni sposobniji okrenu ih na marketu. Pogotovo ako ih posere nešto u paketu na startu. Ja sam do sada odigrao 9 tekmi a imam momčad od 250k coinsa i sa strane još poveću svotu coinsa. Nisam cheater. U startu sam kupio fifa pointse a u dva dana na marketu sam potom zaradio oko 150k coinsa. Prvi dan si mogao na marketu naći povoljno par igrača, danas je to teže jer svi imaju coinse. S obzirom da je naći igrača po dobroj cijeni na PS4 danas jako teško okrenio sam se fitness karticama. Mukotrpan posao ali zarada se polako slaže. Dnevno prodam oko 100 kartica. Da mi se da više visiti na marektu mogao bih i duplo. Na 100 fitness kartica uzmem 30k coinsa. To ti je minimum dnevno. Zar moram znati igrati da bih si složio dobru momčad. Mjesec dana ću sada roštiljati po marketu dok si ne složim ono kaj imam svake godine a potom krećem igrati.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

tocno movie ja sam presao na fifu od 2013 godine,do tada sam bio cisto na pesu od 2003,definitivno se vidi razlika u ovogodisnjoj fifi,puno je teze zabit golove(barem meni) a i kad ih zabijes imam neko puno vece zadovoljstvo i gust sto sam ih zabio,i da definitvno je puno teza za igrat,kao sto sam rekao slobodnjaci 8 od 10 u prosjeku sad nije ni 3 od 10 prosjek,ali barem mi korneri idu ove godine :)

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Danas sam napravio SBC Ultimate,dobio 50k pack,packovao IF Chicharita,Perišića,Felainija,sve puno dobrih igrača.Sve ukupno sam uzeo od tog peka negdje oko 90k.Isplatilo se.

0 0 hvala 0
17 godina
Idealist kaže...

Također, reći da su animacije igrača u PES-u lošiji nego u fifi nije realno jer i na HCL-u govore o robotskim pokretima na Fifa-i! To je jednim dijelom bio i razlog zašto sam 2011. prešao na fifu - imala je bolje animacije igraca. Danas to više nema.

Ako nekome HCL može kreirati mišljenje onda k vragu. Uvijek me je interesiralo što su to robotski pokreti? Gledajući realno niti u pesu niti u fifi igrači ne trče 100% realno, niti će ikada trčati. Bar ne tako skoro. U fifi su animacije golmana vrhunac. Pogledaj kako radi povaljku, kako pada, kako izlazi na loptu. Kada ga gledam imam osjećaj da je lik pravi. Ima svoj volumen i težinu. U PES-u su ove godine puno napravili po pitanju golmana. No u nekim situacijama još uvijek pri padu klizi po travi gdje se vidi da nema volumen niti težinu već se ponaša kao perce. No ima zaista sjajnih animacija. Generalno gledajući što se golmana tiče tu bih prednost dao fifi. Kod igrača u obje igre ima sjajnih animacija i poteza. Realnih padova i reakcija.

Stvarno su se obje firme potrudile da što realnije prikažu igrače. Ako ćemo cjepidlačiti svakoj igri ćemo u tom segmentu naći mana. No mislim da je nemoguće 100% precrtati realne reakcije igrača, bar ne u ovome trenutku. Ovo što smo ove godine dobili mislim da je trenutno vrhunac onoga što obje igre mogu ponuditi. Govorim o PS4 verzije obje igre. Sada, netko više preferira fifu a netko pes iz ovog ili onog razloga. Dugo sam igrao pes i dugo mi je trebalo da se priviknem na fifu. Sada mi pak treba dug period da se prešaltam na pes. Ne mogu ga shvatiti kao netko tko ga igra svaki dan. Ista situacija je s fifom. Netko tko je ne igra u kontinuitetu teško će proniknuti u sve tajne fife. No niti ne mora. Svatko ima na izbor s čime će se zbavaljati.

11 godina
neaktivan
FIFA 17

3-4 puta mi se desilo da se igra crasha? u sred igre samo se izgasi sve?
ikom se desavalo?

ne znam sta mi je ciniti
sad vodim u polufinalu onog kupa i taman kontam imam sanse za finale ono crash. Katastrofa, izgubi mi se volja za igranjem.

0 0 hvala 0
15 godina

hebem mu! nije mi HCL kreirao misljenje nego ga je POTVRDIO! a i pretpostavljam da ce dati realniju procjenu posto nisu fanovi ni jednog. također, pitaj nekog tko ne igra ni jedno ni drugo, a prati nogomet. taj ce ti dati posteno misljenje o animacijama igraca. ako je tebi normalno da se igraci ljuljaju lijevo-desno dok stoje onda ok. i komentar hcl-a nije bio da su pokreti robotski nego prijelazi između animacija. 

briga me kako se golman baca kad mu u blizi kut najlakse zabijes gol. sad sam se sjetio da je to bio najveci razlog zasto sam prestao igrati fifa-u 15. 

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Najjaci trenutak fife 17 mi je taj kad zabijes gol, a golman se baci klizeci na koljenima prema golu (nekad i u gol) kao da ga slavi

I am over 9000!!!

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Aj baš da pratim kaj će se s ovim likom događati tijekom sezone. MC igra za sada solidno pa bi kartica mogla napredovati. Dobio ga na bidanju povoljno pa ako i spljugam nije velika šteta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Koju liga predlazete za slagat, poceo sam s njemcima no ponuda igraca mi nije bas nekakva, mozda spanjolci?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

Koju liga predlazete za slagat, poceo sam s njemcima no ponuda igraca mi nije bas nekakva, mozda spanjolci?

Trenutno omjer uloženo dobiveno je uvjerljivo na strani talijana.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Sve sam rasprodao od Engleza i sad se trguje! Zelim samo coinse,coinse i coinse.. U 1 sat sam zaradio dosta toga :D

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

volio bih i ja trgovat, da mi radi jebeni web app. ne mogu nikako uci

13 godina
FIFA 17

Malo sam si dao truda pa sam napravio custom cover za ps4, ako je netko navijač Barcelone kao ja, može si skinuti i isprintati.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 1:18 (KiX777).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moze mi neko objasniti kako igrati fifu 17 kupljenu u ducanu preko origina? Nisam to jos radio ..

0 0 hvala 0
14 godina
nitro66 kaže...
Moze mi neko objasniti kako igrati fifu 17 kupljenu u ducanu preko origina? Nisam to jos radio ..

Samo stavi dvd u komp i prati upute na ekranu, nema tu neke nauke,  niti znam cijeli postupak napamet. 

Stavit ćeš dvd,  vjerojatno će ti prvo ponudit da instaliraš origin sa dvda,  onda ćeš negdje ukucat key i instalirat igru. 

10 godina
neaktivan
Jedan jako dobro prodan igrač a početna cijena negdje oko 400-500 bila. Nisam vjerovo da je netko dao toliko coinsa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zadnjih par tekmi u div 6 protivnicki igraci lete, stoperi u spici, ne mogu centar prijec. Mislim wtf jel ovo moguce i reko idem probat cijelu tekmu igrat na all out attack. Naravno ez win golove mi dali stoperi nakon dva dupla pasa i povratne lopte na penal i to nogom. Lik je dvaput presao centar. Probajte s tim i dok se protvnik snade vodite 2-3 razlike.

11 godina
gamer18 kaže...
Jedan jako dobro prodan igrač a početna cijena negdje oko 400-500 bila. Nisam vjerovo da je netko dao toliko coinsa.

To ti je zbog squad building challange-a

12 godina
Ja slozio nijemce evo me u cetvrtoj
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Nije mi jasna jedna stvar... Kupim Musu za 6300, prodan ga za 6800. Imao sam 60 coinsa raspoloseno i kad sam ga prodao 6540? Sta je to? 

Edit: Prodam jos 1 Musu za 6900, dodam to na 6540 i ukupno imam 13075 coinsa.. Da li oni uzimaju neku proviziju ili nesto??

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 2:51 (Bash).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice