FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FIFA 17

zao mi je sto sam trenutno u inozemstvu i makar imam jak laptop nemam mogucnost igranja jer nemam gamepad..a na tipkovnicu zadnji puta igrao fifu 07.

Nakon par dana izbivanja sa foruma docekalo me 10 stranica fife. Mislim si ok,ljudi komentiraju demo,kad ono 3 pune strane pise "meni je na 74%" ,"ajme buraz meni tek na 5", pa ovaj pise "evo nas 99 posto,idemooo" ,pa opet" toooo buraaaaz,ja na 12",pa ovom steka nezna kud ce sa sobom jer mu se ne skida,a serveri krcati il da upali i ugasi origin,nista...toliko gluposti u fifa temama nikad nije bilo,bilo bi 80 posto vazne i dobre rasprave,a ostalo gluposti,ovo je sada sasvim obrnuto...osjecam se ko da sam u fifinoj facebook grupi,di su klinci pisali razne gluposti i tu sam odmah napustio,sada mi se cini da su svi migrirali ovdje,sve neka nova imena.

No da se vratim na temu...najvise sam se veselio movie-voj recenziji,lik kolko god da pise svakakve gluposti je najvise u pravu il ima dobre argumente,te njega uz hex-a i dreama najvise cijenim.

Al sada bas citam i gledam paralelno sazetke europa lige. I primjetim kako anderleht zabija 3. gol,protivnik puca iz prakticki mrtvog kuta prema sredini peterca,metar od golmana,golman BEZ reakcije,samo gleda,a na drugoj lik zabija. Po tome movie,hoces reci da taj golman nije prosao golmansku skolu? Da su ga prije puta nasli negde uz cestu i rekli "e,lik,nemamo golmana ces branit? " . Neki puta golman nema pravu reakciju,nije fokusiran i iznenadi ga. Mogao je bacit se,nogom,bilokako,no nije.

Gledam dalje i vidim da ajax prvi gol zabija iskosa ko ti u videu,i zabija u prvi kut,pa golman najvise slusa kritike kada primi gol u svoj kut,i eto ti,desi se,mislio je da ide pucat u drugu stranu. Ok ti pucas na fifi drugacije,al sad govorim o reakcijama,koje i ti spominjes na fifi.

pogledaj i sassulov 3. gol,lik puca kroz sumu nogu,golman je zakopan,opet bez reakcije... lopta nije mjenjala smjer,nego se on nije nadao,sve su to reakcije golmana.

Ako se dobro sjecam,tebi su movie bili prosle godine golmani prerealni,ah,morat cemo zvat ea da dodu s opremom tebe snimat kako branis za neki veteranski klub u nekoj znj ligi,jer po ovome,neuer je ucio od tebe,a ne od tapalovica :D

i sam sam golman,doduse godinama branim u malom nogometu,nogama imam brze reakcije nego rukom,pogotovo po poluvisokim i niskim loptama radi svoje visine.

Jedva cekam da za vikend dodem doma,sjednem za komp,skinem fifu i pes,te usporedim jos sa fifa 16....jer po ovome,vidim da svatko ima drugaciji tip dema,sto je moguce. Igrao sam battlefield 1 beta,sto opet nije puna verzija igre,i frend i ja na skype-u komentiramo paralelno, i meni krene oluja,ja kazem "k*rca nevidim od ove oluje",a frend kaze koje oluje pa suncano je i vedro...i tako vise puta,idem guglat i vidim da je svakome drugacije vrijeme,sto nije fer ak sam ja snajperista i dere oluja,lezim i ne vidim nista,dok protivnik trci uz mene vidi me cisto i misli si kaj ja radim i zas ne pucam,pa je vrlo lako moguce da je svako dobio malo drugaciji demo,EA rulz.

EDIT: evo vidis da je i balky primjetio

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 23:41 (izvone).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 17
izvone kaže...

vrlo lako moguce da je svako dobio malo drugaciji demo,EA rulz.

Nije moguće zato jer su to različite igre i različite stvari su u pitanju.

Oluja, odnosno vremenski uvijeti u BF1 su geškom bili vezani za svakog igrača pojedinačno, a ne za server pa je zato dolazilo do tih situacija.

Navodno će popraviti, al o tom potom :)

Vratimo se na FIFU... bacio sam s malim jednu danas i to je puno drugačije nego protiv kompa.

Nadam se da ću preko vikenda uspjet još koju bacit s njim pa ću javit dojmove.

Inače, odigrao sam protiv kompa još dvije i ima stvari koje su standardne u FIFI, ali to je feature i na to smo se već navikli.

Recimo, idem solo na golmana sa Aguerom, pucam i on brani, a lopta se odbije opet Agueru.

Dvaput mi se to dogodilo u istoj tekmi - prvi put se odbila od njega pokraj gola, ali drugi put sam zabio.

Ili PC me napada s dvojicom i prvi puca, a golman brani i lopta se odbije točno na nogu onog drugog koji zabija - takvih sam se golova nagledao masu - primio i zabio.

Svidjelo mi se kad idem u kontru s više igrača da oni nisu glupi kao prije... u FIFI 16 recimo.

U 16 bi se zaletili i u gol praktički utrčavali k'o muhe bez glave.

Sada oni trče u liniji ili čak malo iza ovog s loptom i čekaju dodavanje.

U FIFI 16 sam masu puta tako išao u kontru i dodam igraču, a lopta mu ode iza leđa dok on utrčava u gol.

Sada on čeka loptu i može mu se normalno dodati, odnosno poentirati iz takve akcije.

Ovo novo dodavanje u prostor mi se također jako sviđa.

Dobro je što ne prolazi svaki put pa se nadam da to neće biti novi način abjuzanja.

Ne znam, meni je ovo malo što sam igrao dobro i mislm da bi ova FIFA mogla biti pun pogodak.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
izvone kaže...

vrlo lako moguce da je svako dobio malo drugaciji demo,EA rulz.

Nije moguće zato jer su to različite igre i različite stvari su u pitanju.

Oluja, odnosno vremenski uvijeti u BF1 su geškom bili vezani za svakog igrača pojedinačno, a ne za server pa je zato dolazilo do tih situacija.

Navodno će popraviti, al o tom potom :)

Vratimo se na FIFU... bacio sam s malim jednu danas i to je puno drugačije nego protiv kompa.

Nadam se da ću preko vikenda uspjet još koju bacit s njim pa ću javit dojmove.

Inače, odigrao sam protiv kompa još dvije i ima stvari koje su standardne u FIFI, ali to je feature i na to smo se već navikli.

Recimo, idem solo na golmana sa Aguerom, pucam i on brani, a lopta se odbije opet Agueru.

Dvaput mi se to dogodilo u istoj tekmi - prvi put se odbila od njega pokraj gola, ali drugi put sam zabio.

Ili PC me napada s dvojicom i prvi puca, a golman brani i lopta se odbije točno na nogu onog drugog koji zabija - takvih sam se golova nagledao masu - primio i zabio.

Svidjelo mi se kad idem u kontru s više igrača da oni nisu glupi kao prije... u FIFI 16 recimo.

U 16 bi se zaletili i u gol praktički utrčavali k'o muhe bez glave.

Sada oni trče u liniji ili čak malo iza ovog s loptom i čekaju dodavanje.

U FIFI 16 sam masu puta tako išao u kontru i dodam igraču, a lopta mu ode iza leđa dok on utrčava u gol.

Sada on čeka loptu i može mu se normalno dodati, odnosno poentirati iz takve akcije.

Ovo novo dodavanje u prostor mi se također jako sviđa.

Dobro je što ne prolazi svaki put pa se nadam da to neće biti novi način abjuzanja.

Ne znam, meni je ovo malo što sam igrao dobro i mislm da bi ova FIFA mogla biti pun pogodak.

13 godina
FIFA 17

Moze pomoc.

Naime moram kupit novi gamepad jer mi je stari zicani xbox 360 gamepad za PC poceo zajebavat taman nakon 3 godine koliko mu traje garancija. Eh sad uzeo bi wireless xbox 360. Znam da inace gameri ne preporucuju npr. da se u igrama koristi wireless mis zbog delaya, da li je ista stvar s gamepadovima? Znaci da je bolji zicani od wireless gamepada? Govorimo o xbox 360 kontroleru.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Na kraju dana svatko od nas traži nešto drugo od igre. Nekome je bitno da igra bude što bliža pravom nogometnom prijenosu što se tiče atmosfere, nekome je bitno samo da dođe update FUT-a, nekome da igra izgleda što realnije (meni osobno nisu "loše" reakcije golmana problem jer mi je u pravilu jasno da sam morao primiti gol, a igra ne prikaže baš najbolju animaciju reakcije), nekome je bitno da i dalje igra ima jak manual community jer drugačije ni ne misli igrati, nekome je bitno samo da izađe jer ionako samo to i igra... 

Teško se nekad snaći u hrpi komentara kad ne znaš baš s koje "pozicije" netko piše. Netko će cjepidlačiti u vezi nečega što je za drugog nebitna sitnica.

Na kraju dana ova FIFA nije puno drugačija od zadnjih par. Korak naprijed, korak natrag i tako ukrug. Ko i svake godine je najpametnije da pričekate full igru i isprobate, ako ste na granici jer konstantno zadnjih godina demo ne reprezentira punu igru. Pogotovo kad se tiče brzine samog gameplaya. Oni koji redovno igraju, teško da neće kupiti i novi nastavak. Pogotovo kad se priča o PC-u jer tu stvarno nema nikakve dvojbe. Malo je razočaravajuće da prelazak na novi engine nije donio puno toga drugačijeg što se tiče gameplaya, ali morat će se potruditi za FIFU 18 jer im pomak u grafičkom izgledu više neće biti dovoljan feature ko ove godine.

@cofinho

Nema nikakvog delaya. Cijeli svijet na konzolama igra sa bežičnim gamepadima. Osobno bih si uzeo wireless Xbox one gamepad kad se već kupuje novo.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 7:40 (Hexfire).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cofinho kaže...

Moze pomoc.

Naime moram kupit novi gamepad jer mi je stari zicani xbox 360 gamepad za PC poceo zajebavat taman nakon 3 godine koliko mu traje garancija. Eh sad uzeo bi wireless xbox 360. Znam da inace gameri ne preporucuju npr. da se u igrama koristi wireless mis zbog delaya, da li je ista stvar s gamepadovima? Znaci da je bolji zicani od wireless gamepada? Govorimo o xbox 360 kontroleru.

ma koje su to gluposti??

ja ima sve wireless i nikad nisam imao nikakav delay, samo kupis provjerenu stvar a ne neke aliexpress plastike ;)

[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovaj preorder koji nude ,od koliko su tu paketi ?Od 150 pointsa ili neki drugi ?

Mozda je najpametnije kupiti obicnu verziju preko CD key za 43 $+4400 pointsa za 30 $ i odmah imas golden team ?!

Nego ici na Super deluxe za 80 e ! :)

P.S. Nikad mi nece biti jasno cemu ugovori,fitnes, treneri i sl. sranja u Futu ?Samo te koce bez potrebe !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 8:42 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
izvone kaže...

Ako se dobro sjecam,tebi su movie bili prosle godine golmani prerealni,ah,morat cemo zvat ea da dodu s opremom tebe snimat kako branis za neki veteranski klub u nekoj znj ligi,jer po ovome,neuer je ucio od tebe,a ne od tapalovica :D

i sam sam golman,doduse godinama branim u malom nogometu,nogama imam brze reakcije nego rukom,pogotovo po poluvisokim i niskim loptama radi svoje visine.

Ne, nešto si pobrkao. Rekao sam da su golmani u fifi16 smeće te sam cijelu godinu stavljao kompilacije golmanskih shranja koje su mi se događale. Bilo je bar tridesetak situacija koje nisu smiješne već tragične. Ove godine se to nastavlja. Kako sam rekao već u prvoj tekmi je moj golman uklizao u mene, pokosio me i servirao loptu za gol a da nikoga oko gola nije bilo osim mog golmana i mog igrača. Šteta što to nisam dokumentirao. Gledaj, kakom kažeš i sam braniš i teško je uspoređivati situacije u kojima se golman nalazi. No svakako ako igrač ide okomito na gol, golman mora imati reakciju. Bilo kakvu. Drugo je kada ga se izigra, odigra neko dodavanje, dupli pas i slično. Kod drugog gola ako si golman moraš primjetiti da na udarac s preko 20m iskosa golman opet nema adekvatnu reakciju. Pa on se nije odlijepio od trave što je nedopustiva reakcija. Pogledajte na ponovljenim snimkama nakon što zabijete ili primite gol da u većini situacija golman reagira tek nakon što lopta prođe iza njega.

Daj mi reci kada izlaziš na igrača s loptom da li se baciš na leđa kao kod četvrtog gola ili ipak pokušavaš tijelom pokriti određeni dio gola pa možda te lik napuca ili mu uđeš u udarac? Jedno je mali nogomet a jedno veliki. Mene su odmalena učili da se ne brani nogama i da se lopta pokuša uhvatiti. Ako je moraš odbiti to se čini u stranu. Naravno, koliko ti situacija dopušta.  Za svako branjenje nogama se kažnjavalo dodatnim vježbama i tako.

Nećemo se vrijeđati, imam dosta godina i ne branim u žnj veteranskoj ligi iako nisam napravio neku veliku karijeru ali volim nogomet i branim bar 40 godina. Godinama branim u premijerci i sada zbog zdravlja prestajem. To je najjača veteranska liga u kojoj je igralo ili igra niz bivših vrhunskih nogometaša poput prosinečkog, koznikua, čopa, mužeka i da ne nabrajam dalje jer mi baš niti mozak ne radi u ovom trenutku. Nije problem od koga ući neuer, nego je problem kako oni prezentiraju neuera u igri a to je tragikomično. Da Neuer brani u bayernu kako brani u fifi ne bi mogao igrati za njemačkog niželigaša a ne biti ponajbolji golman na svijetu. Prošle godine sam više puta rekao da se zovem neuer da bi zabranio korištenje svog imena u igri jer su od njega napravili bedaka. Čovjek koji je najbolji golman na svijetu u igri nogom zabije si dvadesetak autogolova jer ne zna štopati loptu?

Samo bih te još ispravio da neuer nije učio od tapalovića ili kako se već zove već mu je ovaj bio pomoćni golman u schalkeu te su imali odličan međusobni odnos te su počeli surađivati. kada je prešao u bayern tražio je da i on prijeđes njime i da mu bude trener. U bayernu je bila skepsa s obzirom na njegove godine i činjenicu da nije nikoga prije treneirao a sada bi trebao neuera. No on je inzistirao i lijepa priča i danas traje. Nije problem pogreška, jer griješe i najbolji. Problem je što je to u fifi uglavnom pravilo. No da se vratim na početak cijele priče. Kako sam rekao većina neće niti primjetiti niti shvatiti o čemu pričam. Neki će tvrditi da nemam pravo. Sve pet. Svatko ima neko svoje mišljenje baš kao i ja svoje. No i dalje ostajem pri svome da svakome od vas dam 10 pokušaja da mi puca iz iste situacije kao kod prvog gola i niti jednom neću ostati bez reakcije a bilo bi interesantno vidjeti koliko bi vas uspjelo zabiti golova iz 10 pokušaja. No dobro, ako vama sve štima, sve pet. Nažalost meni ne štima.

Na ove dvije fotke se lijepo vidi kako golman krivo stoji, pogotovo na drugoj gdje stoji tako da se može primiti rukom za stativu što je pogrešno. Otvorio je i ostavio 2/3 gola nebranjenog. No dobro, bitno je da je većina zadovoljna a ja ću probati i ove godine skupljati i to marljivo sve golmanske pogreške pa ćemo i dalje moći komentirati. Bar grupa kao ona druga nije mrtva iako kažu da su dobili najbolji nogomet do sada. No niti to im ne pomaže da ožive grupu. Volim ovdje baciti komentar i sudjelovati u argumentiranoj raspravi. Ne tvrdim da sam uvijek u pravu već je to uvijek samo moje viđenje stvari. Posve mi je jasno da se ne može svima udovoljiti i da će nekoga uvijek nešto smetati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 11:13 (movie).
9 godina
neaktivan
movie kaže...
i

Nije problem pogreška, jer griješe i najbolji. Problem je što je to u fifi uglavnom pravilo. No da se vratim na početak cijele priče. Kako sam rekao većina neće niti primjetiti niti shvatiti o čemu pričam. Neki će tvrditi da nemam pravo. Sve pet. Svatko ima neko svoje mišljenje baš kao i ja svoje. No i dalje ostajem pri svome da svakome od vas dam 10 pokušaja da mi puca iz iste situacije kao kod prvog gola i niti jednom neću ostati bez reakcije a bilo bi interesantno vidjeti koliko bi vas uspjelo zabiti golova iz 10 pokušaja. No dobro, ako vama sve štima, sve pet. Nažalost meni ne štima.

jebes vise golmane , igraj na gol vise !

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 10:37 (goust78).
16 godina
FIFA 17

isprike movie ako si se uvrijedio,no nije mi bila namjera vrijedjati te. Ja sam se na ovom forumu svasta naslusao da je netko nesto sto nije,ne kazem sada da to i ti govoris,naprotiv,jedan si od rijetkih kojima bih i vjerovao u ovom forumu. Lako i ja kazem da sam prije branio za futsal dinamo-ali nisam. Veteranske lige ne shvacam previse ozbiljno,jer nije niti tempo niti kvaliteta seniorskog,uz duzno postovanje svim starim liscima u veteranskoj ligi.

Sto se tice reakcija gledaj

video,gabalin golman samo pogledom prati loptu,a da je imao reakciju i bacio se na nju,bar bi ju skrenuo ako ne i obranio. akcija od 1:30,steta sto nema videa boje kvalitete

imas video sassula,cak je i drugi gol upitan(1:27),izadje sam na njega,golman se baci u drugu stranu,dok je po tvom a i po mom misljenju trebao cekat da on pukne i tijelom probat uc u loptu,no ne,on ulazi po svome u stranu.Hocemo ga sada kritizirat? Pa mogli bi,ali necemo,jer je bila 1 na 1 situacija i nemas mu tu kaj...a i treci,di je on ostao na mjestu,on nije krenuo u desnu,nego je samo stajao,zato jer su mu igraci pokrili taj dio gola i nije se nadao lopti tu,mogao je i tu refleksno reagirat,al opet nije,pogledaj sve sazetke od jucer,hrpa golmana stoji krivo,al to je nogomet i to je FIFA!!,da golmani sve brane svi bi plakali da nemozes zabit gol,ovako su realniji,grijese,te je realniji prikaz s tv-a...

Kazem,ja jos nemogu suditi,u nedjelju probam igru jer prije ne mogu...al jedva cekam da probam...jos kad sa sobom dopeljam 1440p tv i sve pospajam na njega :D

goust,ne kuzis sto movie govori,moze on igrat na gol,i zabit hrpu,no on ce znat da za to nije on zasluzan,nego je zasluzna fifa sa svojim golmanima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Stvarno deckovi dosta visee o golmanima 

Uživajte u igri kakva je i ende 

Meni je igra ove godine zakon,ako ce bit ovako ko i demo sve pet

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...

A ti prestani bit naporan, ne uživa svatko u budalaštinama kao ti. Svoje mišljenje o igri si rekao već 5 puta, ako ti ne vidiš koliko su fulali cijeli fudbal s ovom fifom onda stvarno nemas potencijala za igranje fife, prijeđi radije na pes kojega i igraju ljudi koji nemaju veze s nogometom.

PSN: RayzCRO
13 godina
FIFA 17

Mogu li nekako pristupiti web app-u sada kada izade za PS4 verziju preko svog origin racuna? Samo da napomenem za PC imam od pocetka FIFU 16?

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Fascinantno je kako svima sve smeta i kako ne valja, ali naravno svi ce ju kupit i igrat... Meni nije sjela i jos cu dat priliku 10h trialu pune verzije pa cu vidjet sta cu...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
15 godina
Shivi kaže...

Fascinantno je kako svima sve smeta i kako ne valja, ali naravno svi ce ju kupit i igrat... Meni nije sjela i jos cu dat priliku 10h trialu pune verzije pa cu vidjet sta cu...

Pa naravno da će je kupiti kad nema alternative. Al to ne znači automatski da valja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Naravno da ću je kupit i igrat ali loše stvari iz igre treba iznijet na vidjelo, a ne se pravit lud i govorit da je igra odlična, daleko je ona od odlične i nakon fife 16 i toliko hvale na fifu 17 dobit proizvod koji je realno napravio jedan korak unatrag je masonski posao. FIFU 15 su usporavali pa ubrzavali, na FIFI 16 su "popravljali" golmane, sve to zahvaljujući njihovim forumima i nezadovoljnom community-u. To nije moje mišljenje nego objektivna teza, svjestan sam da svi koji iole poznavaju nogometnu igru nisu zadovoljni ovom fifom. Upitno je trebaju li ljudi koji nemaju pojma o nogometu imati uopće pravo na svoje mišljenje kod FIFA-e.

PSN: RayzCRO
13 godina
Rayz00 kaže...
Upitno je trebaju li ljudi koji nemaju pojma o nogometu imati uopće pravo na svoje mišljenje kod FIFA-e.

Da je riječ o simulaciji onda bi se složio s tobom, ali pošto je FIFA arkada onda ne mogu.

[19xx] 4ntraks
15 godina
pc_fan005 kaže...

Mogu li nekako pristupiti web app-u sada kada izade za PS4 verziju preko svog origin racuna? Samo da napomenem za PC imam od pocetka FIFU 16?

Imat ćeš pristup web appu za PC, ali ne za PS ako nisi imao 16 na PSu.

13 godina
soft kaže...
pc_fan005 kaže...

Imat ćeš pristup web appu za PC, ali ne za PS ako nisi imao 16 na PSu.

Ipak tako znaci

13 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
Shivi kaže...

Naravno da ću je kupit i igrat ali loše stvari iz igre treba iznijet na vidjelo, a ne se pravit lud i govorit da je igra odlična, daleko je ona od odlične i nakon fife 16 i toliko hvale na fifu 17 dobit proizvod koji je realno napravio jedan korak unatrag je masonski posao. FIFU 15 su usporavali pa ubrzavali, na FIFI 16 su "popravljali" golmane, sve to zahvaljujući njihovim forumima i nezadovoljnom community-u. To nije moje mišljenje nego objektivna teza, svjestan sam da svi koji iole poznavaju nogometnu igru nisu zadovoljni ovom fifom. Upitno je trebaju li ljudi koji nemaju pojma o nogometu imati uopće pravo na svoje mišljenje kod FIFA-e.

Vise niti ne pamtim koja mi je bila prva Fifa plus imam i jako puno utakmica u nogama sa koliko toliko zapazenih rezultata tako da sam i vise nego mjerodavan reci svoje misljenje.

Potpuno podrzavam tvoje misljenje, ali moras shvatiti da svatko tko je imao posla sa igranjem u nekom ozbiljnijem klubu je najveci neprijatelj ovom poluproizvodu koji nam konstantno izbacuju svake godine.

Da sloze ono sto mi zelimo izgubili bi u jedno popodne 50% balavaca koji kad ih netko puni bacaju PS4 i gamepade kroz prozor.

[19xx]C3c1l
10 godina
lazicki88 kaže...

Nikad ne bude kao demo

Svako prolece na Zvezdu mirise...
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Laik sam  i za nogomet i za fifu !Samo hocu da pitam

da li to sto rade rade namjerno ili ne znaju da naprave kako vi mislite da trebaili je nesto trece ?

Mozda jednostavno ne moze da se napravi zaledje kako treba ( isprogramira ).

Mora se ostaviti neki random u ponasanju igraca,golmana ,sudija jer nema 100 % nigdje tacnosti ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

igra netko na dual core cpu?fix?

9 godina
neaktivan
goust78 kaže...

da li to sto rade rade namjerno ili ne znaju da naprave kako vi mislite da trebaili je nesto trece ?

Mora se ostaviti neki random u ponasanju igraca,golmana ,sudija jer nema 100 % nigdje tacnosti ?!

Cilje FIFE je što više golova, što više golova to popularnost veća kod klinaca. Al to što je arkada to im ne smeta jer znaju da će više ovako pokupit para.

Ako se želi simulacija onda se igra Football Manager koji je svake godine sve bolji i realniji.

9 godina
neaktivan
Maxi16 kaže...
goust78 kaže...

Cilje FIFE je što više golova, što više golova to popularnost veća kod klinaca. Al to što je arkada to im ne smeta jer znaju da će više ovako pokupit para.

Ako se želi simulacija onda se igra Football Manager koji je svake godine sve bolji i realniji.

Onda druze kraj price,ciljna grupa su im djeca ,profit je taj sto ih vodi i jbg ,to je to.

Gledao sam dokumentarac  kako se " pravi " fifa da li sad 13. ili 14. nije ni bitno ,tim je ogroman  ,cini mi se 400 ljudi raznih profila.

Nije to zajebancija ....

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 14:37 (goust78).
13 godina
FIFA 17

Dio ekipe toliko komplicira i traži dlaku u jajetu da je to nevjerojatno. Meni je igra zabavna i definitivno uzimam, a ono PES smeće neću ni taknuti, puj.

4 0 hvala 0
10 godina
goust78 kaže...
Maxi16 kaže...
goust78 kaže...

Onda druze kraj price,ciljna grupa su im djeca ,profit je taj sto ih vodi i jbg ,to je to.

Gledao sam dokumentarac  kako se " pravi " fifa da li sad 13. ili 14. nije ni bitno ,tim je ogroman  ,cini mi se 400 ljudi raznih profila.

Nije to zajebancija ....

Gledali smo isti dokumentarac :D

Naravno da ce radit igru samo da profitiraju, to im je primarni cilj... Fucka se njima sta ce, karikiram, izgubit 10-20k ozbiljnih igraca kada ce privuc 100-200k klinaca koji ce jos usput trosit masu novaca na pointse...

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...
goust78 kaže...
Maxi16 kaže...
goust78 kaže...

Nije to zajebancija ....

Gledali smo isti dokumentarac :D

Naravno da ce radit igru samo da profitiraju, to im je primarni cilj... Fucka se njima sta ce, karikiram, izgubit 10-20k ozbiljnih igraca kada ce privuc 100-200k klinaca koji ce jos usput trosit masu novaca na pointse...

Ma jasno druze i kraj price ! :)

Sto mi matori konji nemamo pametnija posla pa se zezamo sa igrama za djecu do 12 god to je nas problem . :)

13 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
lazicki88 kaže...

A ti prestani bit naporan, ne uživa svatko u budalaštinama kao ti. Svoje mišljenje o igri si rekao već 5 puta, ako ti ne vidiš koliko su fulali cijeli fudbal s ovom fifom onda stvarno nemas potencijala za igranje fife, prijeđi radije na pes kojega i igraju ljudi koji nemaju veze s nogometom.

Rayt bitango jedna...,ja igram nogomet vec 17 godina i znam sta je nogomet,a imam 28godina...dobro??

Neces mi valjda ti mucki pricat kakav bi nogomet trebao bit ili svoje frustracije pisat tu,idi i salji mail ovima iz ea sto taj nogomet nije po tvojem viđenju!

A ako ti mislis da su oni fulali cijeli fudbal,onda je bogami i tvoja majka fulala tebe

Btw ja nisam rekao da je ovo igra bez greske,naravno kao i svaka druga...to je samo igra!ima svojih dobrih i losih strana...

Ps...ako igras pravi nogomet OPROSTI mi na ovom cijelom postu...ako zelis da ti dokazem dokazat cu ti da sam cijeli svoj zivot u nogometu,i jos uvijek aktualno igram u 2.žnl,makar se nemams cime hvalit ali jos uvijek se da neka pinka zardit,naravno ako nesto znas pokazat na terenu

13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
Rayz00 kaže...
lazicki88 kaže...

Rayt bitango jedna...,ja igram nogomet vec 17 godina i znam sta je nogomet,a imam 28godina...dobro??

Neces mi valjda ti mucki pricat kakav bi nogomet trebao bit ili svoje frustracije pisat tu,idi i salji mail ovima iz ea sto taj nogomet nije po tvojem viđenju!

A ako ti mislis da su oni fulali cijeli fudbal,onda je bogami i tvoja majka fulala tebe

Btw ja nisam rekao da je ovo igra bez greske,naravno kao i svaka druga...to je samo igra!ima svojih dobrih i losih strana...

Ps...ako igras pravi nogomet OPROSTI mi na ovom cijelom postu...ako zelis da ti dokazem dokazat cu ti da sam cijeli svoj zivot u nogometu,i jos uvijek aktualno igram u 2.žnl,makar se nemams cime hvalit ali jos uvijek se da neka pinka zardit,naravno ako nesto znas pokazat na terenu

Evo frajeru,a sad ti,dokaži...nije da se ku*** ali sam ti dokazao,ako zelis jos javi 😘 Evo frajeru,a sad ti,dokaži...nije da se ku*** ali sam ti dokazao,ako zelis jos javi 😘
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice