zao mi je sto sam trenutno u inozemstvu i makar imam jak laptop nemam mogucnost igranja jer nemam gamepad..a na tipkovnicu zadnji puta igrao fifu 07.
Nakon par dana izbivanja sa foruma docekalo me 10 stranica fife. Mislim si ok,ljudi komentiraju demo,kad ono 3 pune strane pise "meni je na 74%" ,"ajme buraz meni tek na 5", pa ovaj pise "evo nas 99 posto,idemooo" ,pa opet" toooo buraaaaz,ja na 12",pa ovom steka nezna kud ce sa sobom jer mu se ne skida,a serveri krcati il da upali i ugasi origin,nista...toliko gluposti u fifa temama nikad nije bilo,bilo bi 80 posto vazne i dobre rasprave,a ostalo gluposti,ovo je sada sasvim obrnuto...osjecam se ko da sam u fifinoj facebook grupi,di su klinci pisali razne gluposti i tu sam odmah napustio,sada mi se cini da su svi migrirali ovdje,sve neka nova imena.
No da se vratim na temu...najvise sam se veselio movie-voj recenziji,lik kolko god da pise svakakve gluposti je najvise u pravu il ima dobre argumente,te njega uz hex-a i dreama najvise cijenim.
Al sada bas citam i gledam paralelno sazetke europa lige. I primjetim kako anderleht zabija 3. gol,protivnik puca iz prakticki mrtvog kuta prema sredini peterca,metar od golmana,golman BEZ reakcije,samo gleda,a na drugoj lik zabija. Po tome movie,hoces reci da taj golman nije prosao golmansku skolu? Da su ga prije puta nasli negde uz cestu i rekli "e,lik,nemamo golmana ces branit? " . Neki puta golman nema pravu reakciju,nije fokusiran i iznenadi ga. Mogao je bacit se,nogom,bilokako,no nije.
Gledam dalje i vidim da ajax prvi gol zabija iskosa ko ti u videu,i zabija u prvi kut,pa golman najvise slusa kritike kada primi gol u svoj kut,i eto ti,desi se,mislio je da ide pucat u drugu stranu. Ok ti pucas na fifi drugacije,al sad govorim o reakcijama,koje i ti spominjes na fifi.
pogledaj i sassulov 3. gol,lik puca kroz sumu nogu,golman je zakopan,opet bez reakcije... lopta nije mjenjala smjer,nego se on nije nadao,sve su to reakcije golmana.
Ako se dobro sjecam,tebi su movie bili prosle godine golmani prerealni,ah,morat cemo zvat ea da dodu s opremom tebe snimat kako branis za neki veteranski klub u nekoj znj ligi,jer po ovome,neuer je ucio od tebe,a ne od tapalovica :D
i sam sam golman,doduse godinama branim u malom nogometu,nogama imam brze reakcije nego rukom,pogotovo po poluvisokim i niskim loptama radi svoje visine.
Jedva cekam da za vikend dodem doma,sjednem za komp,skinem fifu i pes,te usporedim jos sa fifa 16....jer po ovome,vidim da svatko ima drugaciji tip dema,sto je moguce. Igrao sam battlefield 1 beta,sto opet nije puna verzija igre,i frend i ja na skype-u komentiramo paralelno, i meni krene oluja,ja kazem "k*rca nevidim od ove oluje",a frend kaze koje oluje pa suncano je i vedro...i tako vise puta,idem guglat i vidim da je svakome drugacije vrijeme,sto nije fer ak sam ja snajperista i dere oluja,lezim i ne vidim nista,dok protivnik trci uz mene vidi me cisto i misli si kaj ja radim i zas ne pucam,pa je vrlo lako moguce da je svako dobio malo drugaciji demo,EA rulz.
EDIT: evo vidis da je i balky primjetio