- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala demo verziji što mi je otvorila oči kad već no man sky nije imao demo
Hehehehe, naravno da je pustio, omaklo mu se kao nasem Širiću
kaj? pa to nije ofsajd!
movie, kod mene je ova graficka: asus R9 280X 3 GB. i isto tako problem s travom, odnosno nema je. imali tu koja pomoc?
Trava se dobije samo uz preorder
movie, kod mene je ova graficka: asus R9 280X 3 GB. i isto tako problem s travom, odnosno nema je. imali tu koja pomoc?
A gle, to su ti uvijek problemi kada ea ljubi jednu firmu. Valjda će to riješiti do izlaska igre. Probaj se poigrati s postavkama kartice i vidjeti što smeta prikazu. Znao je smetati double/triple buffering. Malo se poigraj. Sve isključi pa probaj. Mene je znalo nekada davno tako s ati-eom zahebavati. Onda se malo poigram postavkama pa se da popraviti. Neki put ne da dok ne izdaju patch. Uglavnom skužio sam da s nVidiom ima najmanje problema.
Inače, ovo smeće nema smisla igrati dok ne poprave golmane. Svaki ebeni udarac je gol. Nema veze da li igrao na najtežem ili nekoj drugoj težini. Golmani su jednostavno užasni i sada vidim zakaj svi imaju ovrl oko 90. Što više igram to si više sličim na magarca. Opet dam da me ea ebe bez ikakvog razloga. Prošlu fifu sam se malo ohladio, ovu ću se dobro ohladiti a za sljedećeu ne znam hoću li uopće imati volju. Ovo je razočaravajuće. Novi engine, problemi stari i još neki novi. Koji je uopće smisao prelaska na novi engine ako je igra u svim segmentima osim grafičkom prikazu ista ili lošija?
Sve bi dao da mogu online (PC) naći nekoga tko igra manual kad izađe igra.
Pokušavao sam na 16-ici, čekao pola sata, 40 minuta... Štanga...
Onda sam pokušao na semi, ali kaj to vrijedi kad svi igraju na full asistet, ping pong nogomet.
On topic, Fifa 17 DEMO, odigrao sam desetak utakmica. Većina na semi asisted sve da se naviknem.
Zasad moram demantirat sam sebe da je ovo Fifa 16 update. Nije.
Vidim da se neki žale na golmane, meni su bolesni. Brane čuda. Čak možda malo i previše.
Što se tiče gameplaya, sve ide fino, glatko, dodavanja možda malo i predobra. No to se da riješit sa sliderima ili kad igraš na full manual.
Modeli igrača - KONAČNO! konačno vidim razliku između Kroosa i Ramosa. Jebenica kako izgledaju igrači i kako se prirodno kreću. To mi je najveći gušt.
Ovo je ipak demo, mislim da će full igra biti još bolja i dorađenija.
Udarci - dobili smo i udarac po podu (jak). Toga nije bilo u prošlim nastavcima i to mi se jako sviđa.
Trava se dobije samo uz preorder
Trava će se prodavati zasebno hahahaha , na DLC-u.
Da nisu naveli da je frostbite engine ne bi ni skuzili...
Vidim da se neki žale na golmane, meni su bolesni. Brane čuda. Čak možda malo i previše.
Pa ja ne znam je li igramo istu igru? Ja puknem visoko on se baci nisko. Svaka reakcija je sa zakašnjenjem od bar sekundu. Ako dobijem samo sekundu ili dvije s 20m zabijam svaki put. Je li to normalno? Odigrao sam bar pedesetak tekmi i ja čudo nisam vidio, samo smijeh i frustraciju. Niti se ne veselim golu kojeg zabijem s 20/30m jer znam da je to pod normalno zbog idiotskog golmana na golu. Najgore kada pukneš s dvadesetak metara pa udarac ide po sredini gola on loptu odbije svaki put napadaču drito na nogu??? Halo, puca ti po sredini gola. Zašto to mora biti namješten zicer za protivnika? Igram fifu od fife10 i nakon fife 10 ovo je daleko najgori golman u igri.
Da nisu naveli da je frostbite engine ne bi ni skuzili...
Razlika je i više nego očita, pogotovo na PC kada staviš postavke na ultra pri 1080p, mogu misliti kako je onima koji imaju monitor i za više od toga. Stadion i gledatelji nemaju veze s fifom 16, igrači su još fluidniji, agilniji i prirodniji, pokreti mekši. Kužim rooneya kada primi loptu i uvuče vrat i sprema se za trk. Pa rolanje lopte. baš se vidi razlika. No to je sve. Sama igra je jedno veliko razočaranje. Barem meni..
Konfiguracije:
Nvdia GeForce Gt 740
4gb ram
Procesor i3 zadnja generacija
Da l ce za ful kad izadje trebati menjati graficku (za ram znam da mi treba bar 8gb) hvala unapred
Ma ljepo meni igra izgleda alije mi bilo WOW menta. Al grafika je jedina dobra stvar u ovoj igri.
Aj srecom pa ima sportskih igara UFC2 i Nba2k17, ove godine nist od nogometa.
Fuckas cijelu tu sminku kad su srozali gameplay i plove ponovno prema arkadnim vodama, oces od golmana pa sve do super preciznih dodavanja i brzine igre... Namjerno sam tipkao samo po X-u i bez problema odigrao ping pong do protivnickih 16 i tako vise puta... Jos mi ide na jetru kako se igraci koji nemaju loptu nenormalno sudaraju, a za suca koji mi se malo malo podmetne da ne pricam kao i za klasicnu rak ranu - postavljanje... Ne mogu to drugacije shvatit nego da udovoljavaju klincima kojima je gust uzet messia, ronalda itd. i solirat te zabijat sa 25-30m eurogolove jer ovo nema veze sa simulacijom...
Stavi na manual pa nije ping pong...
meni je igra super, izgled igrača je da se smrzneš, daleko bolje od prethodne fife , nazalost sve se bojim se da u ovoj fifi nece biti face modova, golmani nisu bogovi koji ce skinut sve osim ako neskines paucinu s ruba gola mada su onda trebali otezati udarce,treneri su mi isto fenomenalni, story mode također, sve u svemu ja sam i više nego zadovoljan mozda po prvi put preorderam igru
jedinu zamjerku imam na izgled modrića , nekako mi ne izgleda na sebe ...
A gle, to su ti uvijek problemi kada ea ljubi jednu firmu. Valjda će to riješiti do izlaska igre. Probaj se poigrati s postavkama kartice i vidjeti što smeta prikazu. Znao je smetati double/triple buffering. Malo se poigraj. Sve isključi pa probaj. Mene je znalo nekada davno tako s ati-eom zahebavati. Onda se malo poigram postavkama pa se da popraviti. Neki put ne da dok ne izdaju patch. Uglavnom skužio sam da s nVidiom ima najmanje problema.
Inače, ovo smeće nema smisla igrati dok ne poprave golmane. Svaki ebeni udarac je gol. Nema veze da li igrao na najtežem ili nekoj drugoj težini. Golmani su jednostavno užasni i sada vidim zakaj svi imaju ovrl oko 90. Što više igram to si više sličim na magarca. Opet dam da me ea ebe bez ikakvog razloga. Prošlu fifu sam se malo ohladio, ovu ću se dobro ohladiti a za sljedećeu ne znam hoću li uopće imati volju. Ovo je razočaravajuće. Novi engine, problemi stari i još neki novi. Koji je uopće smisao prelaska na novi engine ako je igra u svim segmentima osim grafičkom prikazu ista ili lošija?
Ja imam r9 280x i nikad nisam imao problema sa fifom, imam normalnu travu i sve ostalo
Stavi na manual pa nije ping pong...
Pa trazi protivnika sat vremena. Nitko nema vremena za to. Da ne govorim da su popularni modovi poput FUT-a i Pro Clubs moda na assisted kontrolama.
i meni su golmani sasvim,ok,u 16 su bili hebeni supermeni
Je li možda još nekom nedostaje trava na Fifi ili je to tako?
Slikom na sliku. Koja je grafička u pitanju? AMD i ea se ne ljube..
Nije AMD
Real dns u ligi prvaka u 89 min zabio za 1-1 i u 95min zabio za 2-1 pa vi recite da fifa nije realna hahahaha
Pa ja ne znam je li igramo istu igru? Ja puknem visoko on se baci nisko. Svaka reakcija je sa zakašnjenjem od bar sekundu. Ako dobijem samo sekundu ili dvije s 20m zabijam svaki put. Je li to normalno? Odigrao sam bar pedesetak tekmi i ja čudo nisam vidio, samo smijeh i frustraciju. Niti se ne veselim golu kojeg zabijem s 20/30m jer znam da je to pod normalno zbog idiotskog golmana na golu. Najgore kada pukneš s dvadesetak metara pa udarac ide po sredini gola on loptu odbije svaki put napadaču drito na nogu??? Halo, puca ti po sredini gola. Zašto to mora biti namješten zicer za protivnika? Igram fifu od fife10 i nakon fife 10 ovo je daleko najgori golman u igri.
Ne znam zakaj bi lagao. I meni su uvijek retardirani golmani išli na onu stvar...
Možda sam odigrao premalo utakmica. Kad sam prvi put stavio na legendary, komp mi je bio 20 minuta oko šesnaesterca (i peterca). To kaj je moj golman obranio skoro su mi oči ispale.
Konfiguracije:
Nvdia GeForce Gt 740
4gb ram
Procesor i3 zadnja generacija
Da l ce za ful kad izadje trebati menjati graficku (za ram znam da mi treba bar 8gb) hvala unapred
Ja pokrenuo s i3 starijim procesorom, 3.2 i grafom Nvidida gt440 :)
Je na low i dosta toga isključeno, al barem ne šteka. Sumnjam da ću full igru tak moć pokrenut.
Šta misliš za ovu moju grafičku,hoće bit dovoljna ako niš za igranje na low?? :/
Šta misliš za ovu moju grafičku,hoće bit dovoljna ako niš za igranje na low?? :/
Mislim da hoće. Trebala bi. Po ovome je dosta bolja od moje.
http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=885&gid2=468&compare=geforce-gt-740-vs-geforce-gt-440
Ali mi nekako kretnje igraca i veza medu niima nije dobra.
Igram na ps3 i uzeo Man Unted vs City i na World Clas izgubio 1-0...
Jel tko uspio pobjediti?
442 mi je jakk slab zasada pa veza između 2 napadača je nikakva.

Svima vama kojima se ova igra sviđa ili vam je na neki način bolja od prethodnih igara poručujem da nikad niste znali igrat nogomet. Činjenica da je ova igra rađena 2 godine me zgrožava. Ja ne mogu vjerovat da od toliko EA zaposlenika nikome nije palo na pamet reći "ej, pa ovo ne štima". Sam osjećaj kod šuta, kao da nisi ni opucao, uđe u gol ili ne savim ti je svejedno. Di je onaj WOW efekt kod gola? Dodavanja prepreprecizna, di god dodaš dobro si dodao. Smiješno mi je da su se toliko bavili prekidima igre, nebitna kretanja kod auta, očajni slobodnjaci i još gori korneri, smiješni penali izgledaju kao da gledaš neki "blind penalty challenge" na youtube. Grafički to izgleda puno ljepše ali hebiga kad ja nikad nisam patio od grafike i od malena se vodio motom gameplay>graphics. Naravno da ću je kupiti jer je to jedino što igram na ps4, šteta što boljeg nogometa nema, niti će biti u bližoj budućnosti. Ovo je jako loša fifa, ali jako dobar pes. Zasigurno bolji pes od originalnog pesa.