FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 642.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
R36 kaže...

Ona fora s građenjem mi je već sad bezveze jer vidim da će se to masovno koristit.

Komp na prof se gradi kao lud ,sta ce biti online ne znam ,slicno vjerovatno .

Doduse, na proff. ja mogu izvuci nerjeseno na wc nemam sanse nikakve .

Cak mi je komp sa centra dosao do gola sola akcijom ! :)Sreca promasi ! hahahah

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 13:13 (goust78).
13 godina
goust78 kaže...
Skilledžija kaže...

Sve tekme sam igrao na professional.

Kako si prolazio na proff? Da li si probao na WC ?

Ne sjećam se svih rezultata - izgubio sam jednu sigurno, a možda i dvije.

Igrao sam reprizu derbija Man United vs Man City i za razliku od Mourinha sam pomeo City 2-0 :)

Man United - Inter 1-2 - Biabiany me ovdje sam pobijedio - brz je ko vrag.

Ostalih rezultata se baš ne sjećam??

Mislim da sam prvu igrao s Realom protiv Barce 0 - 0 - u toj znam samo da sam obranio penal, ali se ne sjećam više kako je završilo na kraju?

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Gubio sam 1:0, odigrao sam sa golmanom do Chielinija, dodao malo gasa i izjednacio na 1:1... Eto do kud su doveli soliranje...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...
Skilledžija kaže...

Sve tekme sam igrao na professional.

Kako si prolazio na proff? Da li si probao na WC ?

Ne sjećam se svih rezultata - izgubio sam jednu sigurno, a možda i dvije.

Igrao sam reprizu derbija Man United vs Man City i za razliku od Mourinha sam pomeo City 2-0 :)

Man United - Inter 1-2 - Biabiany me ovdje sam pobijedio - brz je ko vrag.

Ostalih rezultata se baš ne sjećam??

Mislim da sam prvu igrao s Realom protiv Barce 0 - 0 - u toj znam samo da sam obranio penal, ali se ne sjećam više kako je završilo na kraju?

Pa za pocetak nije lose,uporan si ti ,docices do 1.,div. i u ovoj fifi ! :)

13 godina
goust78 kaže...

FIFA 15 mi je bila prva i tamo sam dogurao do 2. divizije.

U FIFI 16 sam si zadao ulazak u 1. diviziju i ostvario.

Jbga, sad idemo osvojit 1. diviziju - šta da radim :)

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...

FIFA 15 mi je bila prva i tamo sam dogurao do 2. divizije.

U FIFI 16 sam si zadao ulazak u 1. diviziju i ostvario.

Jbga, sad idemo osvojit 1. diviziju - šta da radim :)

To care ,kad te je krenulo ,guraj !

Ja cu opet po starom,kupiti second hand ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 14:02 (goust78).
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Grafika je prelijepa a sto je jos bolje radi mi super. 

Na 1080p imam 100+ FPS u mecu ali su mi snimci(cinematics) na 30 fps sto bode u oci, gledao sam ovaj 

i njemu su snimci u 60fps ali mu je također zakljucan fps na 60 u postavkama dok je kod mene otkljucan ocigledno. 

Na 1440p igra je jos ljepsa i u mecu imam 70+ fps dok snimci idu od 24-3x fpsa. 

Sve u svemu, lijepo radi ali ne mogu da isprobam kako spada jer sam vec odavno zaboravio da igram na keyboard a nemam gamepad jos uvijek. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Sinoc sam probao na wordl class, nema sanse ,gradi se kao lud.

Slicno ce biti i online jos ako prolazi l1+y i korneri i nabacaji  ,zdravo fifa 17!

Fifa 16 rule,plakat cete vi za njom !

Ma daj me nemoj jeb... na world class nije nikakav izazov igrati. Ne znam jesu li mi uspjeli u 10 tekmi zabiti gol, ja im svaku zabijem bar dva. Igra mi nikako ne odgovara zbog svega što sam nabrojao ali dobiti comp na WC nije nikakav problem..

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Sinoc sam probao na wordl class, nema sanse ,gradi se kao lud.

Slicno ce biti i online jos ako prolazi l1+y i korneri i nabacaji  ,zdravo fifa 17!

Fifa 16 rule,plakat cete vi za njom !

Ma daj me nemoj jeb... na world class nije nikakav izazov igrati. Ne znam jesu li mi uspjeli u 10 tekmi zabiti gol, ja im svaku zabijem bar dva. Igra mi nikako ne odgovara zbog svega što sam nabrojao ali dobiti comp na WC nije nikakav problem..

Meni jeste problem,i na prof. se jebem sa njim !Na wc realno nemam sanse a i necu da pokusavam.

Cekam malog komsiju da bacimo koji cisto da vidim kako ce ici .

I  da Movie dao si mi 30 golova u 7 tekmi !

13 godina
neaktivan
FIFA 17

FIFA mi je odlicna. Ima stvarni nekih mana,ali ja sam prezadovoljan i nadam se da ce full verzija bit jos bolja. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

I zalosno je sto ce ovaj hokej prodat samo fut i online, a kao nogomet pes ubija ove godine. Steta sto su u konamiju nesposobni po pitanju onlajna i licenci jer su gameplayom rasturili nhl/fifu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 17

Kad bi ljudi ovdje imali malo volje i strpljenja, otkrili bi sve čari nogometa u Fifi na manual. Sve sto fifu čini užasnim nogometom vezano je uz asistiranost same igre. Na manual razviti akciju od noge do noge, a na kraju poentirati u golmanov daljnji kut je gust kakav nikakav gol sa 40m ne moze nadmašiti. 

Svjestan sam da igranje na manual u početku djeluje strašno, stresno i ne znam kakvo, ali svakom pravom ljubitelju nogometa bi trebalo biti stalo da taj ljubljeni sport i zaigra. 

Mozda nećeš osvojiti div 1 u FUT-u jer igraš protiv igrača kojima igra upravlja loptom,ali ćeš se naigrati nogometa, pravog i dobrog nogometa.

Manual protivnici su stvarno rijetko abjuzeri, abjuzanje puštaju ovima koje igra drži za ruku, a ovaj community ipak igra nogomet.

Probajte, potrudite se mjesec dana, and thank me later :P

Pisano je na mobu pa isprike za pravopisne greške ako ih bude

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 14:39 (dreammaker).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Na manual je ovo must have igrat, al ni tak ne valja igra ov godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

bas sve na manuel ?!I sut ?

13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ti si jedan mucki pes provokator idi tamo u onu temu seruckat,kako mozes uopce usporedivat ove dvije igre....nema veze jedno s drugim...pogledaj samo fiziku u igri.Naravno ako igras i sam nogomet znas kako to izgleda i gledao si na telki!

Pes je bio i ostat ce robotsko lebdeci nogomet.Dok vidim one kretnje i kako "lopatom" udaraju loptu to je nemoguce!

Animacije su ove godine u fifi na ovom frostbite enginu nesto najljepse sto sam vidio!

Btw meni je ova fifa odlicna,naravno ima tu nekih stvari ali etoo opet imamo dobar nogomet s kojim cemo se zivcirat do druge godine 

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pozdrav svima, 

di mozemo najjeftinije kupiti Fifu? 

https://www.g2a.com/fifa-17-origin-cd-key-global.html

ovdje je 48 dolara.. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 17

odigro sam samo jednu prijateljsku i ovaj journey,premalo za bilo kakav zakljucak osim da lijepo izgleda. ono sto sam primijetio jest tek stara boljka da ekipe ne igraju ni priblizno nacinu na koji igraju u stvarnosti. nadam se da je zakljucak preuranjen,ne znam, kako se vama cini igra s te strane?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Fifa 16 gameplay je bio na dobrom putu da bude savrsen. Sve sto su ove godine trebali napravit je onemogucit jebeno cik-cak driblanje koje je bilo OP u Fifi 15/16 i sjebat abusanje pressinga. Grafika ove godine je bolja to je ok, ali mi nije jasno zasto su izbacili neke dobre stvari koje su dosle Fifom 16.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

pa ovaj demo je miljama daleko od fife 16 barem sto se pc verzije tice. ta fifa 16 je bila bas teski uzas, najlosija fifa od 2011. godine, ali fifa 17 ce biti odlicna ako ce biti minimalno kao ovaj demo

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Kad bi ljudi ovdje imali malo volje i strpljenja, otkrili bi sve čari nogometa u Fifi na manual. Sve sto fifu čini užasnim nogometom vezano je uz asistiranost same igre. Na manual razviti akciju od noge do noge, a na kraju poentirati u golmanov daljnji kut je gust kakav nikakav gol sa 40m ne moze nadmašiti. 

Svjestan sam da igranje na manual u početku djeluje strašno, stresno i ne znam kakvo, ali svakom pravom ljubitelju nogometa bi trebalo biti stalo da taj ljubljeni sport i zaigra. 

Mozda nećeš osvojiti div 1 u FUT-u jer igraš protiv igrača kojima igra upravlja loptom,ali ćeš se naigrati nogometa, pravog i dobrog nogometa.

Manual protivnici su stvarno rijetko abjuzeri, abjuzanje puštaju ovima koje igra drži za ruku, a ovaj community ipak igra nogomet.

Probajte, potrudite se mjesec dana, and thank me later :P

Pisano je na mobu pa isprike za pravopisne greške ako ih bude

ja to oduvijek govorim..i za fifu i za pes...to je tada potpuno druga igra,i to 100 put bolja i realnija..ali sad dolazimo do problema

kad igram karijeru offline na kompu..(krenio iz 4.eng lige sa wimbledonom)...gotovo da je uzitak tako igrat

ali sta mi vrijedi kad na online nema sase da cu u futu tako nekog pobjedit kad me ovi izflipperaju...

nekuzim koji kurac ovi iz ea sportsa nenaprave u futu da ako ti igras na sve manual da mozes igrat samo protiv ljudi koji igraju isto na taj nacin

15 godina
neaktivan
perix231 kaže...

pa ovaj demo je miljama daleko od fife 16 barem sto se pc verzije tice. ta fifa 16 je bila bas teski uzas, najlosija fifa od 2011. godine, ali fifa 17 ce biti odlicna ako ce biti minimalno kao ovaj demo

potpuno se slazem, ova fifa me nekak najvise na fifu 12 podsjeca

13 godina
neaktivan
goust78 kaže...
Praetorian1 kaže...

da

tesko je al jbg nauci se..a i puuuno realnije je

13 godina
neaktivan
Mortiis kaže...
goust78 kaže...
Praetorian1 kaže...

da

tesko je al jbg nauci se..a i puuuno realnije je

uopce nije tako tesko, sve je stvar navike i prakse

[19xx]C3c1l
11 godina
protjeran
Jedino što treba ukiniti u svakoj Fifai do sada i za sve ubuduće je ono branjenje gdje jednog igrača kontroliraš a drugi napada sam.

Kad netko igra 4-2-3-1,defensive i ovo sranje teško ja zabiti gol ako imalo zna igrat.
Inače skroz dobro igram osvajao sam 1. Divizije uvijek na UT.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Odigrao 3 tekme demoa i onak niš posebno drugačije. Grafički možda izgleda bolje, ali mala korist kad ionako igram sa najudaljenijom kamerom ko i većina. Publika i dalje izgleda smećasto. Novi načini pucanja su ok iako mi se ne dopada baš način kako se izvode. Ovaj novi trough pass uopće nisam skužio kako funkcionira ni koja mu svrha. 

I dalje ostajem kod toga da ili preskačem ovu generaciju ili eventualno nabavljam za PS4 druge godine isključivo radi igranja na manual.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Je li možda još nekom nedostaje trava na Fifi ili je to tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Artem kaže...

Je li možda još nekom nedostaje trava na Fifi ili je to tako?

Nisi jedini, ne znam do čega je, ali vjerovatno ce popravit do izlaska igre

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/178442/fifa17-demo-grass-texture-not-showing

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
FIFA 17

Zna li netko zasto mi igrica uzasno steka (prethodne verzije glatko sam sve totalno igra) komp pod my pc, molim vas pomoc kakve god postavke stavim isto je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Imam neki stari "no name" kontroler i igra ga ne očitava. Je li se susreo netko sa sličnim problemom, postoji rješenje za to možda?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

Zna li netko zasto mi igrica uzasno steka (prethodne verzije glatko sam sve totalno igra) komp pod my pc, molim vas pomoc kakve god postavke stavim isto je

mijenjaj procesor,pod hitno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice